Влез

View Full Version : pomoglete!!!!!!pls

tani2
11-10-2006, 11:42
zdraveite.mn sam ot4aqna.s avera mi pravixme sex s prezervativ.toi ne e sv1r6val v men i na men mi doide kakto normalno.te4e6e si kakto trqbva i kolkoto trqbva.no mn me e stax da ne sam bremenna,zashtoto mn mi se pikae,a kato otida pikaq po malko.po edna kapka.imam i bqlo te4enie.moje li uda sam nastinala?moje li da sam bolna,za6toto sam xremava?i ako mojete da mi obqsnite kak se k1sa edin pezervativ.mersi.pi6ete otgovorite si na tani2@abv.bg

Kitana
11-10-2006, 11:45
хх не ми се пише на майл.. за бременна не си!!!!!!!! ама бялото те4ение си е проблем и то сериозен и упорит ... а за др може и да си настинала.. ако толкова си се паникьосала отиди на лекар ... или си потопи краката в топла вода с морка сол и един 4ай :) .. др незнам какво да ти кажа .. хайде със здраве ;) и уната

SINDEL
11-10-2006, 11:58
Спокс, не си бременна!
Тва с пишкането е от настинката а в най-лошия слу4ай може да си се разболяла от цистит. Пий 4ай4ета и аспирин или нещо подобно и ако продължиш да пишкаш 4есто или ако усетиш 4е те боли като пишкаш отивай при ли4ния лекар да ти пусне едно изследване на урината и евентуално да ти изпише някакъв антибиотик. Но не си бременна, тва 100 %.

IKisseDAGirL
11-10-2006, 12:29
хахаха как ще си бременна бе #-o
изобщо знаеш ли какви са признаците при бременност?
чиста настинка си е, ако се влоши отиди на лекар, за да не ти се развие някаква по-сериозна инфекция :wink: и се образовай малко

koalka
11-10-2006, 13:00
Добре...не можеш ли да помислиш малко?Как ще си бременна като той не е свършил в теб и сте го правили с презерватив???? ](*,) ](*,)

Kitana
11-10-2006, 13:03
Добре...не можеш ли да помислиш малко?Как ще си бременна като той не е свършил в теб и сте го правили с презерватив???? ](*,) ](*,) да и аз това се питах :shock: ама на този свят има много паникьосани хора (надявам се не е защото не са образовани) #-o

panterata
11-10-2006, 23:15
ne si bremenna prosto si nastinala :) i az kato sam hremava i t.n mi se pi6ka 4esto i nqkoi pat imam bqlo te4enie . ako slu4aino tova prodalji pove4ko vreme 6te trqbva da otidesh na ginekolog za6toto moje i da ne e ot nastinka aa vazpalenie nqkakvo noo ne se pritesnqvai az mislq 4e nqma ni6to. a za prezervativa ako se skasa 6te razberete spokoino! use6ta se i se vijda :)

m1rka6t0_k0ti
11-11-2006, 14:49
аз ли не прочетох правилно или пишеше С ПРЕЗЕРВАТИВ хаха ако си го правила за 1-ви път е ясно защо се притесняаш макар аз като го напразих за 1-ви път не се притесняах след това :) не си бременна 100% :)

Nifada_
11-11-2006, 14:52
Добре...не можеш ли да помислиш малко?Как ще си бременна като той не е свършил в теб и сте го правили с презерватив???? ](*,) ](*,) да и аз това се питах :shock: ама на този свят има много паникьосани хора (надявам се не е защото не са образовани) #-o

Напротив! Точно за това е!
Може би имаш цистит щом ти се пишка толкова често. Но то си има и друго по-цивилизовано решение. Казва си гинеколог. В случай, че имаш и течение, направо отивай.