View Full Version : Da go ostavq li???
sexy_misheto
11-10-2006, 13:51
Lqtoto se vlubih v edno mom4e na 18god (az bqh na 13), toi su6to be6e mn vluben v men, no roditelite mi bqha protiv nego, vupreki tova az i do sega sum si s nego i mn me e strah da ne ni razkriqt. Da go ostavqli, vupreki 4e adski mn go obi4am, ili da produlja tainata ni vruzka?
teardrop
11-10-2006, 14:34
Нали го обичаш? Все пак не родителите ти са с него, а ти! Не бива да се разделяте, въпреки че се обичате, въпреки че не искате, и въпреки че сте щастливи, само заради родителите ти. Аз поне съм на това мнение. Но все пак се замисли дали наистина любовта ви е толкова силна, за да се противопоставяш на родителите си заради нея. Просто си направи реална равносметка и ако нещата са истински, няма защо да се колебаеш дали да си с него или не :wink:
priti_kiti
11-10-2006, 14:41
говорите така за любовта и обичта между момиче на 13 и момче на 18,сякаш е най-нормалното нещо на света..
не твърдя обратното,самата аз ходя с момче на 17 / а аз ще правя 14/
но все пак..
щом ваште са против,по-добре го остави! подсъдимо е.. и ако решат без проблеми могат да го съдят! а ти не вярвам да искаш това..
е ако не правят секс няма как да го осъдят...само отбелязвам...Абе ходи си с него и това е.Но може би все пак трябва да поговориш с ваще?Защо са против него,изобщо познават ли го като човек или само му знаят възрастта?Трябва да се говори много, надълго и нашироко. Поне аз това мисля.А лъжите водят до нови лъжи,които те поглъщат и рушат щастието ти, страхът отнема възможността да се наслаждаваш на момента.А един ден ще погледнеш назад и ще си кажеш "Леле да си имам проблемите,толкоз зор а накрая всичко ОК" Успех :wink:
CVETELLINA
11-10-2006, 14:52
Ти си на 13,а той на 18?!! :shock: И искаш родителите ти да са съгласни с тази връзка?...Толкова ли няма момчета по на 13 години,ами чак на 18 годишни се хвърляш?....Не мисля че връзката ви има бъдеще,разликата във годините ви е прекалено голяма за момента..Ти си още дете,докато той е изградена личност..не може да се говори за никакви допирни точки или пък общи интереси...м/у вас.
А и само да те попитам-как така си влюбена? :-s Или вече харесване и любов са едно и също нещо за вас?!... :roll: :-#
VIJ AS HODIH S EDNO MOM4E 1 GODINA I 8 MESECA KOGATO TRUGNAHME AS BQH NA 12 A TOI NA 16 NO MOITE RODITELI GO OPOZNAHA I NQMAH NIKAKVI PROBLEMI NEZNAM ZA6TO PRI TEB E TAKA NO PRI MEN NQMA6E NIKAV PR OT STRANA NA NA6ITE,AKO TVOITE RODITELI SA PO STAROMODNI I MISLQT 4E 6TE NAPRAVI6 NQKOQ GLUPOST TVA E NORMALNO DA TI PRAVQT PROBLEMI NO AKO NE SA TRQBVA DA IM KAJE6 6TOTO NA LUJATA KRATA SA KUSI I RANO ILI KUSNO 6TE RAZBERAT.TVA TE SAVETVAM AS DA IM KAJE6 ZA DA NQMA6 PO GOLEMI PROBLEMI SLED TVA
macka123
11-10-2006, 15:42
кво толкова странно има в тази възрастовя граница
аз също съм била точно по същия начин
аз на 13 а той на 18 и изкарахме 9 месеца
с него ми е най дългата връзка до сега
и аз мисля че трябва да поговориш с родителите ти?
а и др е въпроса дали до сега си им казвала за предишните ти гаджета?
Ами какво да ти кажа...не ме учудвате,тези връзки са ежедневие и по принцип момичетата са прецакани и наранени.Дано при теб да не е така.А...ами то и аз да бях и аз нямаше да съм съгласна,защото все пак разликата ви е 5 години,е,сега друго е ти да си на 18 и той да е по-голям от теб с 5 години.Ами гледай ваще да не ви разкрият и си продължавайте да се виждате...
tedinkata_
11-10-2006, 17:50
shtom tolkova go obi4ash - badi s nego vapreki vsi4ko i vseki - roditelite ti ne triabva da se pre4ka :::
produlji,no vnimavai za6toto na lujata krakata sa kusi :-D :-D :-D :---)
Ти си на 13,а той на 18?!! :shock: И искаш родителите ти да са съгласни с тази връзка?...Толкова ли няма момчета по на 13 години,ами чак на 18 годишни се хвърляш?....Не мисля че връзката ви има бъдеще,разликата във годините ви е прекалено голяма за момента..Ти си още дете,докато той е изградена личност..не може да се говори за никакви допирни точки или пък общи интереси...м/у вас.
А и само да те попитам-как така си влюбена? :-s Или вече харесване и любов са едно и също нещо за вас?!... :roll: :-#
produlji,no vnimavai za6toto na lujata krakata sa kusi :-D :-D :-D :---)
Съгласна съм.. :wink:
Evil_ChilD_f_
11-11-2006, 20:38
Нали го обичаш? Все пак не родителите ти са с него, а ти! Не бива да се разделяте, въпреки че се обичате, въпреки че не искате, и въпреки че сте щастливи, само заради родителите ти. Аз поне съм на това мнение. Но все пак се замисли дали наистина любовта ви е толкова силна, за да се противопоставяш на родителите си заради нея. Просто си направи реална равносметка и ако нещата са истински, няма защо да се колебаеш дали да си с него или не :wink:
мдам :? :)
dream_dragon
11-11-2006, 20:42
Не се изненадвай. Мисля, че това вече е обсъждана тема. И там май се обобщи, че момичетата съсзряват по-бързо от мъжете, за това харесват и по-големи. Нормално е. Не казвам, че е нещо което е много... ами не знам. Аз лично също съм се влюбвал в по-малко момиче, ама ме отряза, обаче много деликатно и зряло.
Та относно случея. Не казвай на вашите, обаче може би трябва да обсъдиш примерна ситуация с тях. По някакъв начин говори с тях, ама не им заявявай "Ходя с 18-годишен". Така едва ли ще ти се зарадват. Намери някакъв подход. Питай приятелки или гаджето си. Може заедно да измислите нещо.