View Full Version : Момичета, правите ли подготовка преди анален секс?
Имам предвид дали си правите нещо като клизма в банята, какво правите за да няма гафове при акта?
Destructive
11-10-2006, 14:39
Ходя до тоалетна,не ям преди секса...и естествено си взимам душ преди това,но никакви клизми и не съм имала проблеми до сега.
При положение, че гъзното ебане се случва спонтанно се съмнявам коя да е путка да се подготвя специално. А може да си сигурен, че клизма в този форум не си е правила нито една путка (поне от регистрираните, а гости има всякакви), или ако си е правила, то едва ли с такава цел. Хубаво е ако все пак решите да се ебете в гъзО да има все пак наблизо нещо за смазка, че много зор, пък и жените бая ги понаболява. :-({|=
olive_oil
11-10-2006, 15:09
При положение, че гъзното ебане се случва спонтанно се съмнявам коя да е путка да се подготвя специално. А може да си сигурен, че клизма в този форум не си е правила нито една путка (поне от регистрираните, а гости има всякакви), или ако си е правила, то едва ли с такава цел. Хубаво е ако все пак решите да се ебете в гъзО да има все пак наблизо нещо за смазка, че много зор, пък и жените бая ги понаболява. :-({|=БРАВО БЕ ....!
А по темата - предполагам,че някои от по-големичките във форума саси правили
:smt017
air_J [-X :mrgreen:
:smt017
air_J [-X :mrgreen:
Що не казваш дали си свалил путката, или не? :-({|=
BLaCk_LaDY_
11-10-2006, 19:43
При положение, че гъзното ебане се случва спонтанно се съмнявам коя да е путка да се подготвя специално. А може да си сигурен, че клизма в този форум не си е правила нито една путка (поне от регистрираните, а гости има всякакви), или ако си е правила, то едва ли с такава цел. Хубаво е ако все пак решите да се ебете в гъзО да има все пак наблизо нещо за смазка, че много зор, пък и жените бая ги понаболява. :-({|=БРАВО БЕ ....!
А по темата - предполагам,че някои от по-големичките във форума саси правили
az sym si pravila... :smt012
И аз съм си правила и си беше то4но с такава цел - преди анален. :smt013 Верно е 4е в пове4ето слу4аи тва става спонтанно, ама тогава специално го 4аках да се прибере и знаех 4е мн оби4а такъв секс та се бях навила да му пусна.. :-D
И аз съм си правила и си беше то4но с такава цел - преди анален. :smt013 Верно е 4е в пове4ето слу4аи тва става спонтанно, ама тогава специално го 4аках да се прибере и знаех 4е мн оби4а такъв секс та се бях навила да му пусна.. :-D
i kak be6e? pitam 6tot na nqkoi ne im haresva na drugi im haresva
i kak be6e? pitam 6tot na nqkoi ne im haresva na drugi im haresva
За самата клизма ли питаш? Ми беше странно. 4увството си е то4но все едно имаш разстойство ... усещаш там 4е има нещо те4но и съответно дори несъзнателно се опитваш да го "изкараш".. :oops:
Нз как по-добре да ти обясня... не е особено приятно усещане поне според мене :?
olive_oil
11-11-2006, 11:46
:smt017докато наричаш момичетата п*тки,няма да прокопсаш!Това да знаеш.Може да си супер готин и мн богат,ама с такова отношение само можеш да си мечтаеш да забиеш някоя свясна
путка
krem4et0
11-11-2006, 13:07
:smt017докато наричаш момичетата п*тки,няма да прокопсаш!Това да знаеш.Може да си супер готин и мн богат,ама с такова отношение само можеш да си мечтаеш да забиеш някоя свясна
путка
Не е готин,а за богат не знам. Аз лично не бих се прежалила!
evil_lady_in_black
11-11-2006, 13:10
Ходя до тоалетна,не ям преди секса...и естествено си взимам душ преди това,но никакви клизми и не съм имала проблеми до сега.
и аз така
mravkata_z
11-11-2006, 13:28
da az sam si pravila taman 2 pati.... I be6e to4no s takava cel, za6toto toi nikoga ne me pita a samo ako az pojelaq taka4e moga da si precenq koga i kakvo....
olive_oil
11-11-2006, 16:34
путка
Не е готин,а за богат не знам. Аз лично не бих се прежалила!от къде знаеш?Дай снимка,може да ми хареса :roll: :roll: :roll:
krem4et0
11-11-2006, 19:38
Учили сме в 1 училище. нямам му снимка-поискай си саема,но мен не ме кефи. Сори,Мишо!
Учили сме в 1 училище. нямам му снимка-поискай си саема,но мен не ме кефи. Сори,Мишо!
Бейби, твоето мнение смятам знаеш през къде ми е. А путка съм си хванал, при това свясна!
П.С.> Кремена, предлагам да не казваме по форумО кой красив и кой грозен, защото не е особено приятно. Ще се направя, че не съм видял написаното от теб и ще си премълча тактично (засега).
П.С.2> Дамата ако толкова желае снимка да и пратя да им прати лично със пощата си и ще и пратя.
П.С.3> Драма, или не, но съм прокопсал, макар да наричам жените путки (а понякога да го правя и в тяхно присъствие).
П.С.4> Моля без повече излишни отклонения от темата! :-({|=
П.С.5> Извинявам се, че си позволих да подценя посетителките от форума по въпроса с клизмата. :-({|=
krem4et0
11-12-2006, 08:47
Ами изказвам мнение по въпроса-нали за това е форумът. А ако приятелката ти е толкова свястна нямаше да позволи да я наричаш по този начин било то и във форум. Никое свястно момиче не иска да го омаловажават така и да оценяват личността му, приравнявайки я на половия й орган. Ако твоята позволява такова отношение-ще те светна не е особено умна и свястна!А може просто да е мазохистка :-k.
Лично мнение!
krem4et0, ти имаш проблем - не те ебат качествено. веднъж ако ти се случи, ще се промениш кардинално. време е да изневериш на гаджето и без това те навяват от известно време тия мисли ;)
krem4et0
11-12-2006, 08:54
Не ме навяват тези мисли! защо мислиш така? Аз ОБИЧАМ приятеля си и ако ще сексът да е супер скапан това не е причина да не съм с него. Е,сексът си е страхотен и нямам грам оплаквания.
А иначе познаваме ли си?