Влез

View Full Version : Въпрос?

n0n3
11-10-2006, 15:53
Каква е разликата между клиторния и вагиналния оргазъм?Какво е усещането при единия и какво при другия?Каде се открива разликата?

7 точка от правилника.
moderated by coki

olive_oil
11-10-2006, 15:57
2. Женският оргазъм е два вида – вагинален и клиторален.

Това не е вярно.
Оргазъма при жената е винаги един и същ.
Съществува само един вид оргазъм, който може да се почувства с еротично стимулиране на всяко място от тялото, независимо, че клиторът е главният източник на удоволствие.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

HagpycaH
11-10-2006, 19:40
аз съм момче но мисля че оргазма би трябвало да е един и същ знам че вагиналния малко трудно ставал.

SweeTy--
11-11-2006, 05:28
Не е трудно само желание да има :P

krem4et0
11-11-2006, 09:50
Абе трудно си е,защото по принцип оргазъм става от клиторно дразнение,а при секс то не е особено голямо. Сега,четох че ако се масажира при секс G точкта ще се получи оргазъм,защото тя е свързана с нерв със клитора. Усещането при двата оргазма е доста различно-вагиналния най-малкото е по-продължителен!

SINDEL
11-11-2006, 09:53
Абе трудно си е,защото по принцип оргазъм става от клиторно дразнение,а при секс то не е особено голямо. Сега,четох че ако се масажира при секс G точкта ще се получи оргазъм,защото тя е свързана с нерв със клитора. Усещането при двата оргазма е доста различно-вагиналния най-малкото е по-продължителен!

Мдаа.. така е. Особено когато за пръв път полу4иш вагинален и имаш 4увството 4е досега направо не си знаела всъщност какво е оргазъм. Много по-разтърсващ от клиторния но по-трудно се полу4ава. Нз що така но при мен ли4но понякога става сякаш от нищото а друг път правиш секс, правиш, уж си възбудена ама тц! Само клиторен... :-k мн странно