Влез

View Full Version : ZABRAVIH DA SE USMIHVAM..

tOvA bOLi
11-10-2006, 20:09
zdr na all :smt039 ..nz dali bihte mogli da mi pomognete,moje bi prosto imam nujda da spodelq s nqkogo :-# ..ot okolo mesec chuvstvam nqkakva promqna v sebe si..jivot1t minava ei taka pokrai men s radostite i trevogite,az az s1m absolytno pasivna k1m vsichko :smt010 ..veche dori rqdko se smeq..ili ako go pravq,to e za da prikriq t1gata si..opitvam se da se pravq na shtastliva,za da ne trevoja dr okolo sebe si..no kogato se pribera i nashite zaspqt ostavam sama s mislite si..tova e nai-strashnoto..ne moga da zaspq..ponqkoga piq ,za da moga da se zamaq i da zaspq,za da ne mislq..vs mi e tolova bezrazlichno i sivo..neshtata,koito predi sa me radvali,dnes ne znachat nishto..tova e,ako mojete da mi povdignete malko duha..bih vi bila blagodarna

iiirish
11-10-2006, 20:15
понякога хората чувстват, че нямат място в живота, че като че ли само те не могат на открият щастието си и всичко за тях е сиво и мътно. но както всички заем - след всяка буря изгрява слънце! момента на застой и пасивност в живота ти може по-късно да ти донесе с пъти повече щастие и смях. смях, който няма да бъде престорен или изкуствен, а смях, който ще излиза от душата ти...

tOva bOLi
11-10-2006, 20:19
понякога хората чувстват, че нямат място в живота, че като че ли само те не могат на открият щастието си и всичко за тях е сиво и мътно. но както всички заем - след всяка буря изгрява слънце! момента на застой и пасивност в живота ти може по-късно да ти донесе с пъти повече щастие и смях. смях, който няма да бъде престорен или изкуствен, а смях, който ще излиза от душата ти... :roll: blagodarq ti..imah nujda

sunny_girl16
11-10-2006, 20:22
i az sum imala takiva momenti ,no tr da se uspokoish i da preodoleesh vsichko. Nqmash dr izbor. Spodeli s nqkogo, vlubi se i zapochni da tursish shtastie i v nai-malkoto neshto! :-)

Amayo
11-10-2006, 20:25
Жените се чувстват така когато са незадоволени. Май имаш нужда от няколко множествени оргазма. 8-[ :smt005

tOvA bOLi
11-10-2006, 20:27
Жените се чувстват така когато са незадоволени. Май имаш нужда от няколко множествени оргазма. 8-[ :smt005 :smt005 :smt005 moje bi

NaDuFcHe
11-10-2006, 20:30
Awe milichka spokoino na vseki mu se sluchvalo da e v depresiq...Edinstvenoto koeto shte ti povdigne malko duha e da hodish na kafe s priqteli po kuponcheta diskoteki i da ostavash minimalno vreme samichka

Amayo
11-10-2006, 20:39
и повече креватна гимнастика http://img228.imageshack.us/img228/8349/sextoon00012mk.gif

Mikohito
11-11-2006, 03:14
Ще се изкажа и аз като човек който е изпадал в таково положение.Преди няколко месеца и аз бях изпаднал в някакво такова положение чувствах се адски сам и неможех да се усмихна дори и насила всичко минаваше покрай мен като някакъв страшен филм.Нямаше какво да ме накара дори за миг да бъда щастлив и да се смея но се намериха приятели които ме изкараха от тази дупка.Започнах да излизам повече на сам на там с тях по дискотеки,купони и кафета а сега дори съм и влюбен в едно момиче.Така,че горе главата и твоят миг ще настъпи гледай само да си повече с приятелите си и ще видиш как всичко ще се промени и смехът ти ще бъде от сърце.

koalka
11-11-2006, 05:30
Не мога да знам на какво се дължи това,но знам,че не е добре да се чувстваш така.Трябва да се отърсиш от тея тревоги и да заспиваш,защото така определено не се чувстваш добре.А всъщност за какво е станало така?Не може просто ей така да си се депресирала...

Nifada_
11-11-2006, 06:57
Имала съм много такива моменти в живота си. Отначало се оставях на течението и чаках да преминат от самосебе си, но минаваше много време докато се оправя. После някакси вътрешно започнах да се бунтувам срещу тези моменти, защото чувствах, че съм им подвластна, а и губя много ценно време докато излизам от поредната си депресия. И реших, че зависи само и единствено от мен да ги преодолявам. Не е лесно, въобще не е. Когато целия живот ти се вижда скапан и безсмислен, да се насилваш да направиш нещо, за да се почувстваш жив, било то и да отидеш до магазина. Но когато направиш първата крачка, после става малко по-лесно. Опитай да осмисляш свободното си време с неща, които до сега не си правила. Размести мебелите в стаята си, насади цвете, обади се на някой, който не си чувала много отдавна. Може да ти се види смешно, но ако направиш това, което едно време пионерските организации наричаха "добро дело" - да напазаруваш на някоя баба от входа или да и платиш тока, като услуга, също много ще ти помогне. Обикновено тези депресивни състояния се появяват от липсата на смислени действия, които да ни носят удовлетворение.
Мога да ти кажа още много неща, които да ти помогнат, но си гост и не мога да ти пусна лично съобщение. Ако искаш се регистрирай и ми пиши на лични. Разбирам те много добре и мога да ти помогна. Само едно ще ти кажа - недей да пиеш в тези моменти. Алкохолът притъпява за мига, после какво - още по-гадно ти е като се събудиш, нали? И не се впечатлявай от глупости от типа, че ти липсва мъжки инструмент или тям подобни. Един мъж не може да те измъкне от това състояние. Единствено ти самата можеш.