View Full Version : Моля Ви Помогнете ми
Здравеите много се надявам да можете дами погнете по някакъв начин за моя проблем на скоро се разделих с приятелката си (с която не ходихме кои знаи колко но беше достатъчно да я заобичам повече от жовота си само 6 месеца) и така проблема ми е следния. Тя винаги много е мразила да я притискат аз сам едва на 17 години тя е на 20 и е студентка в Техническия Университет Варна 1-вата седмица в която тя почна да учи аз прекалено много бях започнал да я притискам не съзнателно а тя все нямаше време за мен и аз много се бях разтроил молбата ми кам вас е да ми дадете някои савети как да си я върна защото наистина прекалено много я обичам :smt010 Благодаря Предварително
sOutH^pArk
11-10-2006, 23:12
Ми щом казваш, че мрази да я притискат, не я притискай. Ако това е причината да се разделите просто изчакай малко и ако и тя те обича ще ти се обади. Ако ли не - просто не можеш нищо да направиш, защото колкото повече я гониш или по някакъв начин я молиш да ти прости, толкова повече ще ти се изплъзва. Покажи и, че си се променил по някакъв начин и, че това няма да се повтори ако пак се съберете и ако има някакви чувства към теб ще ти прости.
Mikohito
11-11-2006, 02:57
Значи моят съвет към теб е при всяко положение да й се обадиш да поговорите и да й се извиниш за това че си я притискал.Обясни и че просто държиш много на нея и си искал да прекарвате малко повече време заедно.Смятам,че ако си изиграеш добре козовете може всичко да се нареди както ти се иска и да се съберете отново.
На мен въобще не ми се струва малко това време,защото знам как аз се чувствах,а също и приятеля ми,когато направихме 6 месеца.Един месец след като тръгнахме приятелят ми осъзна,че аз съм любовта на живота ми и така вече 11 месеца,така че...времето хич не е малко.Ами ти си я притискал,защото си я обичал и това няма да е зле да й го кажеш,защото може и да не го знае.Просто говориш с нея и й казваш,че много я обичаш и няма смисъл за една грешка и да си съсипвате любовта.А искам да те питам нещо,което също е от значение:тя обича ли те,колкото ти нея?
Мисля че горе ти помогнаха доста :)
prawa e osobeno sega w tozi universitet изискват твърде много... горе ти казаха какво да правиш ..исках само да ти припомня 4е в у4илище не е както в университета особено ТЕХНИ4ЕСКИЯ!!!!!!!!!!!!!
Приятел говори с нея и се помъчи да обясниш как седят нещата,защо се е получило така и ......успех!!!
A kofti postypka ot tvoq strana,vse edno hodi6 naistina s po-maluk,nqma zn,kakvo ti ostava osven da govori6 s neq i da i pokaje6 4e si nadrasyl tiq detski navici.
след като веднъж си я изгубил, трудно ще си я върнеш. доверието не се гради така лесно както понякога ни се струва. говори с нея отново, покажи и че държиш на нея повече от всичко на света и я накарай да разбере, че си бил наранен от отчуждението й, но същевременно й покажи, че я разбираш!!!
дано успееш ;) късмет ти желая
{Sweety_f}
11-12-2006, 17:55
ami sled kato znaesh 4e ne obi4a da q pritiskat ne q pritiskai i ti a pravi taka kakto tq iska...a kao kazvash 4e si na 17 a tq na 20 spored men nqma nikakvo zna4enie v vyzrastta zashtoto za istinskata lubov nqma vyzrast...
Благодаря ви страшно много на всички за саветите сега само се надявам да оспея в опита си да се сабера с нея и пак ви казвам много ви благоря и дано не ви се налага да разбирате какво ми е на мен :) Благоря Ви!