View Full Version : spermi4ka
I^LoVe^My^BaByBoY
11-11-2006, 09:33
abe hora do odeve bqhme s moq i mu go barah mnogo i toi mn se vazbudi i se izprazni... ne sme bili o6te zaedno v legloto i do sq ne bqh vijdala kvo zna4i da se izprazni... no spermata ne e li bqla a tva odeve be6e bezcvetno.... kvo stava? #-o
Drakthul
11-11-2006, 09:36
abe hora do odeve bqhme s moq i mu go barah mnogo i toi mn se vazbudi i se izprazni... ne sme bili o6te zaedno v legloto i do sq ne bqh vijdala kvo zna4i da se izprazni... no spermata ne e li bqla a tva odeve be6e bezcvetno.... kvo stava? #-o
Нищо не става .. спокойно, напълно нормално е ..
Никога не позволявай на мъж/момче да ти се изпразни в устата :idea: .. и винаги с презарватив .. 8)
Не е задължително да е то4но бяла. Може и да е полупрозра4на. А ти сигурна ли си 4е наистина е свършил? Може тва което си видяла да е било предеяакулационна те4ност. :-s
I^LoVe^My^BaByBoY
11-11-2006, 09:38
kva e taq te4nost? mislq 4e svar6i 6toto rakata mi be6e v dankite mu i toi po edno vreme se opita da q izvadi no ne mu pozvolih i nakraq tekna tva bezcvetnoto :-s
I^LoVe^My^BaByBoY
11-11-2006, 09:39
kvo e predeqkolacionna te4nost ili tam kakto mu se kazva
Никога не позволявай на мъж/момче да ти се изпразни в устата :idea: .. и винаги с презарватив .. 8)
Що пък никога да не позволява на мом4е да й се празни в устата?!?
Ако ходят сериозно и е сигурна 4е не е болен от нищо, няма проблем :)
Освен тва една от идеите на свирката е то4но тва да свърши в устата на моми4ето. Поне много мом4ета са казвали 4е ако накрая приятелката им ги накара да свършат някъде (примерно в банята или където и да било) се губело цялото усещане и тръпкта от д*хането. Тва разваляло целия кеф.
Drakthul
11-11-2006, 09:40
kva e taq te4nost? mislq 4e svar6i 6toto rakata mi be6e v dankite mu i toi po edno vreme se opita da q izvadi no ne mu pozvolih i nakraq tekna tva bezcvetnoto :-s
Ха-ха .. мн си лоша и палава .. 8)
Това е предеяакулационна, използва се за смазка ако може така да се кажа, но в нея има и сперматозоиди и може да забременееш - вианги с презарватив .. щом се надърви - слагаш му калъфа и се почвате .. 8)
I^LoVe^My^BaByBoY
11-11-2006, 09:42
abe az mislq 4e se izprazni a ne 4e e taq te4nost :lol: i nali ne moje da se zabremenee ako glatna "bezcvetna te4nost " :P
abe az mislq 4e se izprazni a ne 4e e taq te4nost :lol: i nali ne moje da se zabremenee ako glatna "bezcvetna te4nost " :P
Не естествено :!:
Drakthul
11-11-2006, 09:45
Що пък никога да не позволява на мом4е да й се празни в устата?!?
Ако ходят сериозно и е сигурна 4е не е болен от нищо, няма проблем :)
Освен тва една от идеите на свирката е то4но тва да свърши в устата на моми4ето. Поне много мом4ета са казвали 4е ако накрая приятелката им ги накара да свършат някъде (примерно в банята или където и да било) се губело цялото усещане и тръпкта от д*хането. Тва разваляло целия кеф.
хах .. на колко години си? ... защото момичето което пише тази и другите две теми определно е малко и на акъл ( да не се обиди само ) и на годинки и просто си няма на идея какъви 'пичове' сме ние мъжете .. Знам какво говоря .. помисли малко върху думите ми ..
I^LoVe^My^BaByBoY
11-11-2006, 09:46
ooo ama ti si4ki temi li mi sledi6 xaxaxxa da sravnitelno malka sam na 15 i nqmam mn opit :(
Drakthul
11-11-2006, 09:48
ooo ama ti si4ki temi li mi sledi6 xaxaxxa da sravnitelno malka sam na 15 i nqmam mn opit :(
Във всичките ти теми съм писал ако не виждаш .. 8)
Опита ще го придобиеш, но не бързай за никаде .. 8)
I^LoVe^My^BaByBoY
11-11-2006, 09:49
10x
Всичко се учи с времето.
А пък ако попаднеш и на подходящия човек- :smt007 .Няма нищо по-яко от това човека,когото наистина обичаш да те "обучи" в леглото. Хахаха.
I^LoVe^My^BaByBoY
11-11-2006, 09:52
dam
macka123
11-11-2006, 10:59
мила ще ме извиняваш и аз нямам опит ама да питаш дали може да се забременее през устата...
panterata
11-11-2006, 12:44
poprincip e bqla spermata no moje i da e bezcvetna zavisi ;)
evil_lady_in_black
11-11-2006, 13:05
спермата може да не е точно бяла ами бяла или полупрозрачна .
Drakthul
11-11-2006, 13:07
Ей голяма драма направихте от тва къв цвят е спермата .. още колко мислят да го пишат едно и също? .. :lol: :lol:
panterata
11-11-2006, 22:57
може и да е зелена :) ако е извънземен O:)
Nen0RmalniK
11-12-2006, 00:23
awe stiga ste stenqli za tva 4e nqkoi e malak tuka we ( na po 14-15 godini) tva vse pak nali e teen forum ? za takiva e napreven !