Влез

View Full Version : как да си върна доверието му и да съм сигурна 4е ме оби4а???

{Sweety_f}
11-11-2006, 17:10
как да си върна доверието на гаджето ми след като ве4е един път му изневерих и сега съжалявам мн...тои намери сили да ми прости оба4е лошото е 4е аз разбирам 4е ве4е ми няма доверие и го разбирам...само 4е мн го луфф и искам да е сигурен,4е няма да му изневеря пове4е и 4е оби4ам само него???

koalka
11-11-2006, 17:53
Ами не знам как можеш да го накараш отново да ти има доверие...вие и да сте заедно,това според мен няма да се случи,защото той ще знае,че ти си му изневерила и сигурно ще си помисли,че това може да се случи отново.Така че...незнам,може би да говориш с него и да го питаш дали ти има доверие.Но ако ти няма той не е виновен,а единствено ти.

{Sweety_f}
11-11-2006, 18:16
to4no tova e 4e toi nqma nikakva vina i ot tova mi e oshte po kofti zashtoto znam 4e sega edva li shte e kakto predi,no vse pak iskam da se opitam...

KuReC
11-11-2006, 18:32
offffffff kvi ste vii takia bitches veeeeeee

He3HauKa
11-11-2006, 21:00
Направила си го веднъж,ще го направиш втори път.Ако толкова си го обичала,да си мислила мила,защото изгубиш ли веднъж доверието,нещатата никога не са същите и колкото и да се доказваш,винаги ще има едно съмнение.! :smt019

11-11-2006, 21:08
obesnimo 4e ne toi e vinoven a ti i 4e sugalqva6 i 4e iskate da ste zaedno pak i mu kagi ne6tok koeto iska da 4ue 4e go obi4a6v nadqvam se da pomogna buy

Nikolai4o92
11-11-2006, 21:10
obesnimo 4e ne toi e vinoven a ti i 4e sugalqva6 i 4e iskate da ste zaedno pak i mu kagi ne6tok koeto iska da 4ue 4e go obi4a6v nadqvam se da pomogna buy

MoHuTo
11-11-2006, 21:18
Много трудно ще си върнеш доверието му :? Все пак доверието не се гради за ден-два!То се гради с времето..а и искам да ти кажа,че вече никога нищо няма да е същото!Каквото и да направиш той няма да забрави изневярата ти :-k

iiirish
11-11-2006, 21:25
след изневяра е нормално да загубят доверие в теб! аз лично дори се чудя как така ти е простил, защото аз никога и при никакви обстоятелства не бих простола една нещо и това е изневярата.
все пак щом ти е дал втори шанс значи си го заслужила по някакъв начин. не се опитвай да го убеждаваш сега, че виждаш и обичаш само него. просто му дай време за да повярва в твоята искренност, а през това време наистина се старай да бъдеш такава :mrgreen:

sometimes_
11-11-2006, 21:34
Не, че искам да те отчайвам, но...едва ли ще можеш отново да спечелиш доверието му. А и не можеш да го искаш от него... Той винаги ще се съмнява в теб, когато излизаш с приятели, когато се държиш по различно от обикновено, когато не си до него... Във всички тези моменти той ще си мисли, че има друг... Единствено можеш да му показваш и доказваш, че го обичаш. Накарай го поне в това да повярва...

11-12-2006, 08:41
i az se 4udq kak mi prosti,zashtoto az ne moga tolkova lesno da prostq iznevqra...vs4kite mi fr mi kazvat 4e toi me obi4a i 4e za tova mi e prostil,no az oseshtam,4e mi nqma doverie rabiram go zashtoto tova mi e predelno qsno 4e nqma da e syshtoto no pone shte se opitam da si vyrna doverieto mu....

{Sweety_f}
11-12-2006, 08:42
Гост

МнениеПуснато на: Нед Ное 12, 2006 11:41 am Заглавие: Отговорете с цитат
i az se 4udq kak mi prosti,zashtoto az ne moga tolkova lesno da prostq iznevqra...vs4kite mi fr mi kazvat 4e toi me obi4a i 4e za tova mi e prostil,no az oseshtam,4e mi nqma doverie rabiram go zashtoto tova mi e predelno qsno 4e nqma da e syshtoto no pone shte se opitam da si vyrna doverieto mu....

tova bqh az...

MaRtiTyY
11-12-2006, 08:48
Незнам как можеш да спечелиш доверието му.Може би трябва да поговориш с него откровенно и да му кажеш това което мислиш и чувстваш! :wink: :D Успех! O:)

BunnYY_f
11-12-2006, 09:02
От личен опит знам че доверие се гради с години, а се руши само за миг. Нямам си и идея как може да го накараш отново да вярва в теб, защото някой хора са на принципа "Направил си го веднъж, значи ще повториш!" Дано имаш успех, защото една изневяра не е болка за умиране! Е освен ако не ти стане навик :)

{Sweety_f}
11-12-2006, 09:09
tova e vqrno za secunda mojesh da razvalish vsi4ko i az to4no tva napravih....mn syjalqvam i mn go lufff...trqbva po nqkakyv na4in pak da go nakaram da povqrva v men ...zashtoto ina4e nz kakvo shte pravq ...mn go obi4am....

summer_04
11-12-2006, 09:15
sled kato ti e dal vtori 6ans ,qvno misli 4e ima nqkakva nadejda za vas sledovatelno moje bi moje pak da si spe4eli6 doverieto mu,no sum sigurna ,4e nikoga nqma da e kakto predi ,za6toto toi 6et si ima edno na um za teb!kofti e tva n6to iznevqrata!

{Sweety_f}
11-12-2006, 09:18
znam samo 4e togava bqh mn obyrkana i mi bqha nagovorili mn kofti raoti za nego i sq izlze 4e toi ne e vinoven za nishtu i naprauu...stana acki kofti shtoto dr mom4e s koeto mu izneverih se vlubilo v men i e prosto ujasno....no za nego ne mu puka zashtoto si luff samo i edinstveno segashnoto mi gadje za tova po nqkakyv na4in trqbva pak da mi povqrva....

koi4oo
03-06-2007, 13:52
emi priqtelkata mi su6to mi izneveri i az zagubix palno doverie v neq, no prodaljavame da sme zaedno, kogato mi kazva kade e az ne i vqrvam, po telefona vse se durja gadno za6toto, kogato sme govori dokato tq e bila na u-6te si e govorila s drugiq... taka 4e vuob6te ne me interesuva ve4e, nz za6to prodaljavame da sme zaedno, sigurno dokato si namerq druga.. a tova 6te e skoro! :)

Alpha_Dog{F}
03-06-2007, 14:59
Няма как изведнъж да му го докажеш .Ще се поправиш с времето.

CrazyWitch
03-06-2007, 15:06
Еми.. това би трябвало да стане постепенно.
Не може ти да си му зиневерила и да сикаш от него както да е с теб, така и да ти има доверие.

DeSiTo0o
03-06-2007, 15:08
Направила си го веднъж,ще го направиш втори път.Ако толкова си го обичала,да си мислила мила,защото изгубиш ли веднъж доверието,нещатата никога не са същите и колкото и да се доказваш,винаги ще има едно съмнение.! :smt019

03-06-2007, 15:20
Tova che vednyj si go napravila ne znachi che pak shte go napravish .... pone az taka mislq che tova en se otnasq za vsichki. Az lichno imam opit vv gradene na doverie po sushtata prichina neznam kakvi sa vi bili na vas otnosheniqta s priqtelqt ti kato si mu izneverila no kakvito i da sa bili pak si napravila loso kakto i az de. Ako naistina go obichash ne bi trqbvalo nas da pitash kak da si vurnesh doverieto mu ti sama shte go izmislish . A i hich dori ne si pomislqi che shte stane za edin den az gradq negovoto doverie veche edna godina i pak ne e tochno sushtoto kakto predi da shtastlivi sme no veche si razmenihme poziciite . Toi me pravi shtastliva i pravi vsichko po silite si no az ne sym tazi koqto komandva parada veche ... a toi. Taiche kolkoto i da mu povtarqsh che go obichash sega nqma nishto da promeni ... prosto se opitai da go pravish shtastliv da mu ogajdash i da otbqgvash tolkova mnogo sreshtite s drugi momcheta.

BuBi008
03-06-2007, 15:21
Oppps izvinqvam se ... tova bqh az.