Влез

View Full Version : vupros za pol

tra-la-la
11-11-2006, 20:09
taka temata e malko tupa v smi obi4a da puskam seriozni temi no mi e mnogo 4udno za6to edno momi4e e po sklonno da spi sus su6tiq pol ot kolkoto mom4e da spi s mom4e az li4no s takova vpe4etlenie sum ostanal a vie 6te mi kajete dali e taka

forrzi
11-11-2006, 20:13
тва че имаш грешно вЧепетление не означава че си тъпа...неененененен

krem4et0
11-11-2006, 20:13
В очите на другите би изглеждало по-добре просто. Всеки се съобразява със чуждото мноние и 2 лесбийки се приемат по-добре от 2-ма гея. Все пак живеем в мъжки свят!

miss_india
11-11-2006, 20:16
spored men za6toto jenite sme po-razkreposteni i ne ni puka da izrazqvame dori i nai-intimnite si jelaniq, vupreki 4e az sum tvurdo protiv homoseksualizma, tova e prenebregvane na estestvenata si priroda!

tra-la-la
11-11-2006, 20:17
В очите на другите би изглеждало по-добре просто. Всеки се съобразява със чуждото мноние и 2 лесбийки се приемат по-добре от 2-ма гея. Все пак живеем в мъжки свят!

ne stava vupros za priemane i ne govorq za lezbiiki ili geiove stava vupros 4e mnogo momi4eta go pravqt s drugi momi4eta bez da stavat lezbiiki a za6to mom4etata ne go pravqt ne 4e sum saglasen de no mi e mnoo stranno

krem4et0
11-11-2006, 20:21
Не са толкова много-много казват,че го правят. Аз познавам стотици момичета и 1 единствена от тях го е правила с момиче и то еднократно!

m1rka6t0_k0ti
11-11-2006, 20:24
може би защото на момичетата не им пука толкова за другите а и повечето момчета ги възбужда две лезбийки както сте забелязали всички момичета като се видят се целувам това е същото :)

tra-la-la
11-11-2006, 20:28
dobre no togava sq kajete za6to mom4etata se vuzbujdat ot dve momi4eta a momi4etat ne se vuzbujdat ot 2 mom4eta ne 4e me vulnuva tolkova mnogo de no mnogo puti sum si mislil po tiq vuprosi

gazarka
11-11-2006, 21:01
i az mnogo sum se 4udila jenite mnogo po spokino priemat da si legnat s druga jena dokato mom4etata sa mnogo skepti4ni i za tqh nai-golqmata obida e gei!dokato jenite se obijdat s kurva,ne lezbiika!moje bi naistina nie sme po razkreposteni,makar 4e az li4no se otvra6tavam ot misulta da spq s druga jena!!! [-X

No|Problem
11-11-2006, 21:11
jenite se priemat v nashe vreme kato ideal za krasota,
pogledni koricite, oblojkite i vobshte navsqkude,
zatova i lezbiikite se priqmat po dobre ot obshtestvoto

11-11-2006, 21:14
MI 6toto gayovete sa kofti tipove i sa jenstveni i sramqt mujkiq pol,a tezi,koito go pravqt trqbva da umrat spored men!A lesbijkite se pravqt na muje,koeto 4est im pravi!Sigurno e tva!Abe nz...

panterata
11-11-2006, 22:01
amii za6toto ako za edno momi4e se raz4ue 4e go e napravilo s momi4e ni6to nqma da stane osven mom4etata da se kefqt i da si predstavqt 2te lesbiiki :) aa ako mom4e go napravi s mom4e i okolnite razberat 6te go spukat ot bazici. mojee bi za6toto 2 momi4eta e nejno i krasivo aaa 2 mom4eta da si go buhat i da ... blqqq povra6ta mi se :)

MuJIoTo
11-11-2006, 22:02
А защо почти всички се кефят като видят две момичета да се целуват, а ако са момчета казват че е извратено? :-k

АТАКАБГ
11-11-2006, 22:24
Вече обясних в една тема,че жените попринцип са би-сексуални. Доказано е научно. И могат да спят и с мъже и с жени. Докато ние мъжете сме си твърдо хетеро-сексуални и само пенделите биха спали с мъж.

krem4et0
11-12-2006, 08:52
dobre no togava sq kajete za6to mom4etata se vuzbujdat ot dve momi4eta a momi4etat ne se vuzbujdat ot 2 mom4eta ne 4e me vulnuva tolkova mnogo de no mnogo puti sum si mislil po tiq vuprosi
Просто това е заложено в мъжа- да разпръсне семето си в колкото се може повече жени. И като гледа 2 жени на куп-нормално е да иска да разпръсне семето си и в тях. При жените сексът е на емоционална основа-те търсят в сексуалният си партньор подходящ баща за децата им. А мъже,които по този начин разпръскват материала без да го оползотворяват не са добри потенциални бщи. Добре ли се изразих?

11-12-2006, 09:03
Вече обясних в една тема,че жените попринцип са би-сексуални. Доказано е научно. И могат да спят и с мъже и с жени. Докато ние мъжете сме си твърдо хетеро-сексуални и само пенделите биха спали с мъж.

Pi4,poznavam samo 2 ot 500,koito sa spali s drugo momi4e,taka 4e zamul4i...

11-12-2006, 09:31
Ето какво ще ви кажа-когато един мъж спи с друг е абсолютен гей,а когато едно момиче спи с друго такова,то е просто по-разкрепостено,но нищо повече-остава си нормална!Вече не говоря за сериозните лесбийки,които са пренебрежително малко!

Kitana
11-12-2006, 13:04
на мен са ми еднакво гнусни и двете неща.. ама може и да е индивидулано това .. незнам не съм питала и не питам.. :)

11-12-2006, 16:21
А защо почти всички се кефят като видят две момичета да се целуват, а ако са момчета казват че е извратено? :-k

HagpycaH
11-12-2006, 16:31
2-е лезбиики ще се въсприемат по бързо и по добре от колкото 2-ама гея мн са ми противни и ги псувам като видя ей да умират тия хора са болни.

England
11-13-2006, 09:51
Не е важно какво мислим за лесбийките,важно е те какво мислят за мен...а те определено ме харесват,въпреки че съм момче,тоест аз съм много доволен!

tra-la-la
11-13-2006, 09:54
Не е важно какво мислим за лесбийките,важно е те какво мислят за мен...а те определено ме харесват,въпреки че съм момче,тоест аз съм много доволен!

prosto ne se izkaza na mqsto priqtel

koalka
11-13-2006, 11:13
Прави си,така е.Даже това се струва за много яко,ако е едно момиче спи с момиче,но ако едно момче спи с момче,това вече е перверзия и педалщниа.И ще отнесат големи подигравки.

britney_04
01-07-2007, 01:11
Момчетата се възбуждът като гледат две момичета да се целуват ,защото си представят как могът да спят и с двете наведнъж,как после ще разправят на приятелите си как са спали с две мацки наведнъж и ....т.н ,и при тази мисъл те просто няма как да не се възбудят.

01-07-2007, 05:07
taka temata e malko tupa v smi obi4a da puskam seriozni temi no mi e mnogo 4udno za6to edno momi4e e po sklonno da spi sus su6tiq pol ot kolkoto mom4e da spi s mom4e az li4no s takova vpe4etlenie sum ostanal a vie 6te mi kajete dali e taka

Честно казано и аз се замислих пр малко като писах в темата за лезбийките - защо лезбийка не звучи така обидно като гей? :-k :-k :-k

shizzle
01-07-2007, 08:54
Защото "гей" е написано правилно.

nemios
01-07-2007, 09:15
Аз ще кажа само едно:
ДА ЖИВЕЯТ ЛЕСБИЙКИТЕ!!!!

pristrastenata
01-07-2007, 09:41
Ми на мен ми е странно това-съвсем нормално е да видиш две момичета(и повече)да се целуват,в смисъл за здрасти.Да се държат за ръка или да ходят заедно до тоалетната,но ако това го направят две момчета веднага ще им лепнат етикет. :-k

atanakata
01-07-2007, 10:02
амм аз ще отговоря на въпроса с въпрос... за какво спане става дума ? щото само за къртене мн ясно че се приема по добре момиче с момиче, но за секс... съмнявам се някоя нормално ориентирана дама да предпочете мацка пред пич... :-s

shizzle
01-07-2007, 12:04
амм аз ще отговоря на въпроса с въпрос... за какво спане става дума ? щото само за къртене мн ясно че се приема по добре момиче с момиче, но за секс... съмнявам се някоя нормално ориентирана дама да предпочете мацка пред пич... :-s

Аа, мога да ти кажа, че си е съвсем нормално момче да спи с момче! Дори е по-нормално от момиче да спи с момиче. Колко момичета знаеш да пият кат' казаци до рано сутринта и да заспят на пода в положение застрелян войник?

atanakata
01-07-2007, 12:15

Аа, мога да ти кажа, че си е съвсем нормално момче да спи с момче! Дори е по-нормално от момиче да спи с момиче. Колко момичета знаеш да пият кат' казаци до рано сутринта и да заспят на пода в положение застрелян войник?

еее ти ме утрепа :smt005 малко са момичетата които пият поече от мен... ама колко момчета си видял да отидат у едното момче и да спат на едно легло... а пък такива момичета са много :wink:

LGPz
01-07-2007, 12:22
Ми те ходят до тоалетна заедно ... гушкат се ... Аз никога не бих гушнал приятел и да вървя из даскало.(хаха тряа да съм мн вкарал,за да го направя :D :D :D )

England
01-07-2007, 12:23
Az samo s jeni spq na edno leglo,po-qko e,a i ne hyrkat...Plus tva i drugi raboti moje da se pravqt i izob6to e po-oferta otkolkoto da spq sus sebepodoben po pol individ...
Hahaha,maj otkrih toplata voda! :-D :-k :-D

shizzle
01-07-2007, 13:15
Не гушкате приятели, ама ги прегръщате през рамената, нали? Разликата е в това, че мъжете като стереотип трябва да са сурови, да не показват чувствата си, да са кариеристи. Ние сами слагаме някакви граници между нас и останалите мъже.

Жените като стереотип са по-влюбчиви, по-емоционални, за тях е нормално като изпитват близост с някой да го гушкат и целуват, независимо дали е момче, момиче, животно или дори плюшена играчка.

Ако имам приятел момче, той ще ми стисне ръката. Повечето ми приятели момичета биха ми се хвърлили от три метра засилка отгоре.

England, спал съм с три момчета на едно легло. Поначало имам по-стройна фигура, висока лична хигиена и използвам мъжки парфюми с по-лека миризма. Ей, цяла нощ не спряха да ме прекрачват тези хора!! Ухаех им на момиче ли, какво ли, все посягаха да ме прегръщат! :lol: :lol: :lol:

England
01-07-2007, 14:09
Не гушкате приятели, ама ги прегръщате през рамената, нали? Разликата е в това, че мъжете като стереотип трябва да са сурови, да не показват чувствата си, да са кариеристи. Ние сами слагаме някакви граници между нас и останалите мъже.

Жените като стереотип са по-влюбчиви, по-емоционални, за тях е нормално като изпитват близост с някой да го гушкат и целуват, независимо дали е момче, момиче, животно или дори плюшена играчка.

Ако имам приятел момче, той ще ми стисне ръката. Повечето ми приятели момичета биха ми се хвърлили от три метра засилка отгоре.

England, спал съм с три момчета на едно легло. Поначало имам по-стройна фигура, висока лична хигиена и използвам мъжки парфюми с по-лека миризма. Ей, цяла нощ не спряха да ме прекрачват тези хора!! Ухаех им на момиче ли, какво ли, все посягаха да ме прегръщат! :lol: :lol: :lol:

Otnovo iz4erpatelno mnenie na kolegata!Velik si bate!

jeditte
01-07-2007, 19:07
...

niki4ka_93
01-07-2007, 20:36
mi predpolagam 4e na teb kakto i na dr xoda 6te vi e po-priqtno da gledate lezbita otkolkoto geiove.na men li4no mi stava gnusno kato vidq geiove i vupreki 4e sum momi4e predpo4itam da gledam lezbiiki pred 2ma muje koito se...ox samo pri misulta i iztrupvam cqlata

03-21-2007, 12:01
Хаха, момчетата като се напият такива изпълнения правят... Прегръщат се, целуват се по бузите, обясняват се "колко се уважават", "Брат ми, обичам та" и други такива, играят кючеци на масата един с друг и то такива стойки правят, нагъчкат се сто човека в една кола и седят един в друг, абе весело е... Била съм дълго време в момчешки компании, като те приемат за част от тайфата се отпускат и ставаш свидетел на какво ли не. А и какви снимки съм виждала от алкохолните им изстъпления... Така че, просто не си го признават, като се внедриш сред тях, ще видиш че има доста физически контакт /не говоря да се мляскат или да са обратни/ В смесена компания иначе са големи мачовци всички много ясно...
Иначе и аз се чудя, що момичетата се отвращават от целувка между момчета, някъде из форума имаше едно клипче с едни дето се мляскат, мен ме накефиха :-D /

summer_summer
03-21-2007, 15:01
moje mujete da gi e strah ot analnen sex :-k toest na tqh da im go vkarat

KaL1StRa^^
03-21-2007, 20:41

Za6toto taka sme ustroeni :!: Hormoni kvo da gi prai6 :)