View Full Version : vupros za pol
tra-la-la
11-11-2006, 20:09
taka temata e malko tupa v smi obi4a da puskam seriozni temi no mi e mnogo 4udno za6to edno momi4e e po sklonno da spi sus su6tiq pol ot kolkoto mom4e da spi s mom4e az li4no s takova vpe4etlenie sum ostanal a vie 6te mi kajete dali e taka
тва че имаш грешно вЧепетление не означава че си тъпа...неененененен
krem4et0
11-11-2006, 20:13
В очите на другите би изглеждало по-добре просто. Всеки се съобразява със чуждото мноние и 2 лесбийки се приемат по-добре от 2-ма гея. Все пак живеем в мъжки свят!
miss_india
11-11-2006, 20:16
spored men za6toto jenite sme po-razkreposteni i ne ni puka da izrazqvame dori i nai-intimnite si jelaniq, vupreki 4e az sum tvurdo protiv homoseksualizma, tova e prenebregvane na estestvenata si priroda!
tra-la-la
11-11-2006, 20:17
В очите на другите би изглеждало по-добре просто. Всеки се съобразява със чуждото мноние и 2 лесбийки се приемат по-добре от 2-ма гея. Все пак живеем в мъжки свят!
ne stava vupros za priemane i ne govorq za lezbiiki ili geiove stava vupros 4e mnogo momi4eta go pravqt s drugi momi4eta bez da stavat lezbiiki a za6to mom4etata ne go pravqt ne 4e sum saglasen de no mi e mnoo stranno
krem4et0
11-11-2006, 20:21
Не са толкова много-много казват,че го правят. Аз познавам стотици момичета и 1 единствена от тях го е правила с момиче и то еднократно!
m1rka6t0_k0ti
11-11-2006, 20:24
може би защото на момичетата не им пука толкова за другите а и повечето момчета ги възбужда две лезбийки както сте забелязали всички момичета като се видят се целувам това е същото :)
tra-la-la
11-11-2006, 20:28
dobre no togava sq kajete za6to mom4etata se vuzbujdat ot dve momi4eta a momi4etat ne se vuzbujdat ot 2 mom4eta ne 4e me vulnuva tolkova mnogo de no mnogo puti sum si mislil po tiq vuprosi
i az mnogo sum se 4udila jenite mnogo po spokino priemat da si legnat s druga jena dokato mom4etata sa mnogo skepti4ni i za tqh nai-golqmata obida e gei!dokato jenite se obijdat s kurva,ne lezbiika!moje bi naistina nie sme po razkreposteni,makar 4e az li4no se otvra6tavam ot misulta da spq s druga jena!!! [-X
No|Problem
11-11-2006, 21:11
jenite se priemat v nashe vreme kato ideal za krasota,
pogledni koricite, oblojkite i vobshte navsqkude,
zatova i lezbiikite se priqmat po dobre ot obshtestvoto
MI 6toto gayovete sa kofti tipove i sa jenstveni i sramqt mujkiq pol,a tezi,koito go pravqt trqbva da umrat spored men!A lesbijkite se pravqt na muje,koeto 4est im pravi!Sigurno e tva!Abe nz...
panterata
11-11-2006, 22:01
amii za6toto ako za edno momi4e se raz4ue 4e go e napravilo s momi4e ni6to nqma da stane osven mom4etata da se kefqt i da si predstavqt 2te lesbiiki :) aa ako mom4e go napravi s mom4e i okolnite razberat 6te go spukat ot bazici. mojee bi za6toto 2 momi4eta e nejno i krasivo aaa 2 mom4eta da si go buhat i da ... blqqq povra6ta mi se :)
А защо почти всички се кефят като видят две момичета да се целуват, а ако са момчета казват че е извратено? :-k
Вече обясних в една тема,че жените попринцип са би-сексуални. Доказано е научно. И могат да спят и с мъже и с жени. Докато ние мъжете сме си твърдо хетеро-сексуални и само пенделите биха спали с мъж.
krem4et0
11-12-2006, 08:52
dobre no togava sq kajete za6to mom4etata se vuzbujdat ot dve momi4eta a momi4etat ne se vuzbujdat ot 2 mom4eta ne 4e me vulnuva tolkova mnogo de no mnogo puti sum si mislil po tiq vuprosi
Просто това е заложено в мъжа- да разпръсне семето си в колкото се може повече жени. И като гледа 2 жени на куп-нормално е да иска да разпръсне семето си и в тях. При жените сексът е на емоционална основа-те търсят в сексуалният си партньор подходящ баща за децата им. А мъже,които по този начин разпръскват материала без да го оползотворяват не са добри потенциални бщи. Добре ли се изразих?
Вече обясних в една тема,че жените попринцип са би-сексуални. Доказано е научно. И могат да спят и с мъже и с жени. Докато ние мъжете сме си твърдо хетеро-сексуални и само пенделите биха спали с мъж.
Pi4,poznavam samo 2 ot 500,koito sa spali s drugo momi4e,taka 4e zamul4i...
Ето какво ще ви кажа-когато един мъж спи с друг е абсолютен гей,а когато едно момиче спи с друго такова,то е просто по-разкрепостено,но нищо повече-остава си нормална!Вече не говоря за сериозните лесбийки,които са пренебрежително малко!
на мен са ми еднакво гнусни и двете неща.. ама може и да е индивидулано това .. незнам не съм питала и не питам.. :)
А защо почти всички се кефят като видят две момичета да се целуват, а ако са момчета казват че е извратено? :-k
HagpycaH
11-12-2006, 16:31
2-е лезбиики ще се въсприемат по бързо и по добре от колкото 2-ама гея мн са ми противни и ги псувам като видя ей да умират тия хора са болни.
Не е важно какво мислим за лесбийките,важно е те какво мислят за мен...а те определено ме харесват,въпреки че съм момче,тоест аз съм много доволен!
tra-la-la
11-13-2006, 09:54
Не е важно какво мислим за лесбийките,важно е те какво мислят за мен...а те определено ме харесват,въпреки че съм момче,тоест аз съм много доволен!
prosto ne se izkaza na mqsto priqtel
Прави си,така е.Даже това се струва за много яко,ако е едно момиче спи с момиче,но ако едно момче спи с момче,това вече е перверзия и педалщниа.И ще отнесат големи подигравки.
britney_04
01-07-2007, 01:11
Момчетата се възбуждът като гледат две момичета да се целуват ,защото си представят как могът да спят и с двете наведнъж,как после ще разправят на приятелите си как са спали с две мацки наведнъж и ....т.н ,и при тази мисъл те просто няма как да не се възбудят.
taka temata e malko tupa v smi obi4a da puskam seriozni temi no mi e mnogo 4udno za6to edno momi4e e po sklonno da spi sus su6tiq pol ot kolkoto mom4e da spi s mom4e az li4no s takova vpe4etlenie sum ostanal a vie 6te mi kajete dali e taka
Честно казано и аз се замислих пр малко като писах в темата за лезбийките - защо лезбийка не звучи така обидно като гей? :-k :-k :-k
Защото "гей" е написано правилно.
Аз ще кажа само едно:
ДА ЖИВЕЯТ ЛЕСБИЙКИТЕ!!!!
pristrastenata
01-07-2007, 09:41
Ми на мен ми е странно това-съвсем нормално е да видиш две момичета(и повече)да се целуват,в смисъл за здрасти.Да се държат за ръка или да ходят заедно до тоалетната,но ако това го направят две момчета веднага ще им лепнат етикет. :-k
atanakata
01-07-2007, 10:02
амм аз ще отговоря на въпроса с въпрос... за какво спане става дума ? щото само за къртене мн ясно че се приема по добре момиче с момиче, но за секс... съмнявам се някоя нормално ориентирана дама да предпочете мацка пред пич... :-s
амм аз ще отговоря на въпроса с въпрос... за какво спане става дума ? щото само за къртене мн ясно че се приема по добре момиче с момиче, но за секс... съмнявам се някоя нормално ориентирана дама да предпочете мацка пред пич... :-s
Аа, мога да ти кажа, че си е съвсем нормално момче да спи с момче! Дори е по-нормално от момиче да спи с момиче. Колко момичета знаеш да пият кат' казаци до рано сутринта и да заспят на пода в положение застрелян войник?
atanakata
01-07-2007, 12:15
Аа, мога да ти кажа, че си е съвсем нормално момче да спи с момче! Дори е по-нормално от момиче да спи с момиче. Колко момичета знаеш да пият кат' казаци до рано сутринта и да заспят на пода в положение застрелян войник?
еее ти ме утрепа :smt005 малко са момичетата които пият поече от мен... ама колко момчета си видял да отидат у едното момче и да спат на едно легло... а пък такива момичета са много :wink:
Ми те ходят до тоалетна заедно ... гушкат се ... Аз никога не бих гушнал приятел и да вървя из даскало.(хаха тряа да съм мн вкарал,за да го направя :D :D :D )
Az samo s jeni spq na edno leglo,po-qko e,a i ne hyrkat...Plus tva i drugi raboti moje da se pravqt i izob6to e po-oferta otkolkoto da spq sus sebepodoben po pol individ...
Hahaha,maj otkrih toplata voda! :-D :-k :-D
Не гушкате приятели, ама ги прегръщате през рамената, нали? Разликата е в това, че мъжете като стереотип трябва да са сурови, да не показват чувствата си, да са кариеристи. Ние сами слагаме някакви граници между нас и останалите мъже.
Жените като стереотип са по-влюбчиви, по-емоционални, за тях е нормално като изпитват близост с някой да го гушкат и целуват, независимо дали е момче, момиче, животно или дори плюшена играчка.
Ако имам приятел момче, той ще ми стисне ръката. Повечето ми приятели момичета биха ми се хвърлили от три метра засилка отгоре.
England, спал съм с три момчета на едно легло. Поначало имам по-стройна фигура, висока лична хигиена и използвам мъжки парфюми с по-лека миризма. Ей, цяла нощ не спряха да ме прекрачват тези хора!! Ухаех им на момиче ли, какво ли, все посягаха да ме прегръщат! :lol: :lol: :lol:
Не гушкате приятели, ама ги прегръщате през рамената, нали? Разликата е в това, че мъжете като стереотип трябва да са сурови, да не показват чувствата си, да са кариеристи. Ние сами слагаме някакви граници между нас и останалите мъже.
Жените като стереотип са по-влюбчиви, по-емоционални, за тях е нормално като изпитват близост с някой да го гушкат и целуват, независимо дали е момче, момиче, животно или дори плюшена играчка.
Ако имам приятел момче, той ще ми стисне ръката. Повечето ми приятели момичета биха ми се хвърлили от три метра засилка отгоре.
England, спал съм с три момчета на едно легло. Поначало имам по-стройна фигура, висока лична хигиена и използвам мъжки парфюми с по-лека миризма. Ей, цяла нощ не спряха да ме прекрачват тези хора!! Ухаех им на момиче ли, какво ли, все посягаха да ме прегръщат! :lol: :lol: :lol:
Otnovo iz4erpatelno mnenie na kolegata!Velik si bate!
niki4ka_93
01-07-2007, 20:36
mi predpolagam 4e na teb kakto i na dr xoda 6te vi e po-priqtno da gledate lezbita otkolkoto geiove.na men li4no mi stava gnusno kato vidq geiove i vupreki 4e sum momi4e predpo4itam da gledam lezbiiki pred 2ma muje koito se...ox samo pri misulta i iztrupvam cqlata
Хаха, момчетата като се напият такива изпълнения правят... Прегръщат се, целуват се по бузите, обясняват се "колко се уважават", "Брат ми, обичам та" и други такива, играят кючеци на масата един с друг и то такива стойки правят, нагъчкат се сто човека в една кола и седят един в друг, абе весело е... Била съм дълго време в момчешки компании, като те приемат за част от тайфата се отпускат и ставаш свидетел на какво ли не. А и какви снимки съм виждала от алкохолните им изстъпления... Така че, просто не си го признават, като се внедриш сред тях, ще видиш че има доста физически контакт /не говоря да се мляскат или да са обратни/ В смесена компания иначе са големи мачовци всички много ясно...
Иначе и аз се чудя, що момичетата се отвращават от целувка между момчета, някъде из форума имаше едно клипче с едни дето се мляскат, мен ме накефиха :-D /
summer_summer
03-21-2007, 15:01
moje mujete da gi e strah ot analnen sex :-k toest na tqh da im go vkarat
KaL1StRa^^
03-21-2007, 20:41
Za6toto taka sme ustroeni :!: Hormoni kvo da gi prai6 :)