View Full Version : Moderated: Скоро ще излизам с едно момиче. Дайте ми съвети..
skoro she izlizam s edno momi4e, samo dvamta she sme i iskam da mi dudete nqkvi suveti kvo da pravq, da q celuna li i tem podobni.... za celuvaneto imam predvid primerno kato q izpratq do tqh i da i lepna edna cunka po buzkata ili 4eloto :)
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
MaRtiTyY
11-12-2006, 09:07
Еми говори с нея,говорете и на тази тема дали може да стане нещто между вас(но зависи от кога я познаваш.незнам как стоят точно нещата)А колкото до целувката,защо не.(но от челото и бузката,лично аз смятам че по бузката е по добре :wink:)УСТЕХ!!!! :D :D :D :wink:
BunnYY_f
11-12-2006, 09:08
Е ако ви е първа среща не мисля че е много уместно. Но ако и двамата се харесвате и ти се сигурен в това че тя има симпатии към теб, защо не :smt007 Според мен всичко зависи от ситуацията преди изпращането, ако нещата се развият добре една целувка по бузката няма да навреди :smt058 Успех :!:
Еми говори с нея,говорете и на тази тема дали може да стане нещто между вас(но зависи от кога я познаваш.незнам как стоят точно нещата)А колкото до целувката,защо не.(но от челото и бузката,лично аз смятам че по бузката е по добре :wink:)УСТЕХ!!!! :D :D :D :wink:
poznavame se ot 2-3 dena no samo po skype :oops: oba4e si pra6tame takia cunki pregrudki tva onva i kato q pitah dali iska da izleznem tq prie vednaga... daje me i cunka:)
pomognete mu na tova kelemence be :-D
pomognete mu na tova kelemence be :-D za6toto tva kelemence si ti predi da se logne6 v site-a
PerfectStrang3r
11-12-2006, 16:49
Еми пробвай.. защо пък не :)
tedinkata_
11-12-2006, 17:04
celuvaneto imam predvid primerno kato q izpratq do tqh i da i lepna edna cunka po buzkata ili 4eloto :) :arrow: zashto Ne opitai :-) abe shte razberesh dali triabva da q celunesh po reakciite i do predi tova :::
Виж първо как се държи към теб.Ако си личи те харесва направо дейсвай :smt008
Виж първо как се държи към теб.Ако си личи те харесва направо дейсвай :smt008
kum men se durji dobre:) pone po 4ata :) cunki munki tvati onvati
Ами ти сам ще прецениш дали е подходящо да я целунеш.Има такива теми,така че ще кажа само едно-дръж се естствено и не се срамувай,но и тактичен бъди.
ruff_rider_lady
11-12-2006, 17:45
Ти си прецени дали да я целунеш , ако видиш че и е приятно с теб действай . А освен да я целунеш по бузата (челото) може и една прегръдка да добавиш , това определено ще и направи добро впечатление за теб .
blagodarq vi :) a da mi dadete nqkakvi idei kude da q zaveda... bez kafeta diskoteki i takiva raboti :)
Е, сега пък чак толкова закъсал да си не вярвам. То пък нищо да не сещаш вече си е супер зле. Що не вземеш да я питаш това момиче лично. А тия целувки из нета не са реални, така че целуни я само ако тя те предразполага, примерно гледай дали ще си оближе устните преди да си тръгнеш, такива ми ти работи. Сещай се малко и ти, не си малък. Впрочем на колко си?
na 14 sum :) tq e 16 axaxaxxaxa
sUn4O[hOuSe]
11-12-2006, 19:20
na 14 sum :) tq e 16 axaxaxxaxa
lelel kak go praite tva we :D axaxaxa az s 2 godini po golemi ot men nesam hoidl samo s 1 axaaxaxa :D basi trq kaite kva e tainata se 4eta nekvi az sam 14 tq e 16 az sam 16 tq e 18 az sam 17 tq e 21 ...
ina4e ako tam plqmpai ne6to kvot se seti6 aaxa :D ako 6te i za tva kvi cvetove te kefat awe KVOT SE SETI6 :D a celyvkata sam 6te razbere6 koga e momenta ina4e moe e bara6 po kosata zaka4livo ili po y6enceto da e gali6 po rukata nekvi takiva :) ae yspeh bate
emi taq ne e nared ili ti luji6 nqma ta vurje
pomognete mu na tova kelemence be :-D
ей пича ! Не та знам колко си пич но според мен си пълен льохман !
По добре не пускай никакво мнение като ще пишеш тъпотий,да не се намираш на село!
По тамата - по добре..:smt052 .. and then :smt008 :) и по бузката става ,също е много сладко :mrgreen:
Е, сега пък чак толкова закъсал да си не вярвам. То пък нищо да не сещаш вече си е супер зле. Що не вземеш да я питаш това момиче лично. А тия целувки из нета не са реални, така че целуни я само ако тя те предразполага, примерно гледай дали ще си оближе устните преди да си тръгнеш, такива ми ти работи. Сещай се малко и ти, не си малък. Впрочем на колко си?
e znam kude da e voda, ama iskah prosto i vie da dadete nekvi idei seshtash se :)
BeBcHeTo
11-13-2006, 07:45
Има доста такива теми.Разтарси се
da vi eba maikata ? Na maika vi v putkata