View Full Version : Научихте ли повече за секса от този форум?
Денеамира
11-12-2006, 11:55
Интересно ми е да разбера. Научихте ли повече неща за секса, четейки и пишейки тук или още преди да го посещавахте, знаехте повечето неща, които се обсъждат.
TheArchEnemy
11-12-2006, 12:01
da,nau4ih mnogo ne6ta. :wink:
JoeBanana
11-12-2006, 12:05
Научих, че ако пишката ми е под 22 см е малка и никоя няма да ме бръсне за нищо
Научих, че ако се ебнеш на 13 всичко е наред
Научих, че постинора се яде като бонбонки
Научих, че тука всички много послъгват
Научих, че трябва да продължа да уча разни неща от тези начетени деца :mrgreen:
Научих, че ако се ебнеш на 13 всичко е наред
Научих, че постинора се яде като бонбонки
Научих, че тука всички много послъгват
Научих, че трябва да продължа да уча разни неща от тези начетени деца :mrgreen:
и аз, и аз
научих също, 4е цветната бременност е особено популярна при моми4енцата и вс се съмнява за такава, въпреки 4е по принцип тва се слу4ва в 2-3 % от бременностите :wink:
Научих,че даже да носиш акъл във водоноската,пак няма да можеш да влееш на някои хора! А това,дето сте го написали по-горе е така,даже в медицинските книги го пише! :wink: :lol:
Научих,че даже да носиш акъл във водоноската,пак няма да можеш да влееш на някои хора! А това,дето сте го написали по-горе е така,даже в медицинските книги го пише! :wink: :lol:
Само не знам ти на 23 години как си въобрази, че имаш много акъл, да не говорим за опит... Но това е тема на друг по-специализиран форум. Тук просто е добре да се отбележи, че се срещат няколко екземпляра, имащи се за нещо като ментори
HagpycaH
11-12-2006, 12:57
научих нещо ама доста хора не са искренни и лъжат.
krem4et0
11-12-2006, 13:14
Аз научих нещо от важните теми,а някой въпроси ме провокираха да задълбоча сексуалните си познания. Не ме е безполезно!
Е,как,аз съм неофициалният и официален ментор на форума бе!!! Как иначе? А това,че си се определил като част от засегантата в изказването ми група,си е твой проблем... Да идвам да наливам,а? :lol:
Е,как,аз съм неофициалният и официален ментор на форума бе!!! Как иначе? А това,че си се определил като част от засегантата в изказването ми група,си е твой проблем... Да идвам да наливам,а? :lol:
Ти самият се имаш за такъв... просто четох тема, където даваш съвети за секс и т.н. пък на 23 се съмнявам да имаш огромния опит, че да съветваш хората. Или пък избиваш комплекси, правейки се на големия мъж пред 16 годишните.
Лично аз не съм засегнат по никакъв начин, тъй като съм далеч над твоята възраст, просто дъщеря ми пише тук и от време на време следя какво се случва.
BigBro III
11-12-2006, 13:38
Научих, че тук некомпетентните винаги са готови да дават съвети.
gangbang
11-12-2006, 13:45
Винаги има кво да научи човек, а и кво да предаде. Кой квото знае, информацията се обменя.
То форума е за тва. Пък и горе-долу е доста свободен форум, което е полезно. :)
olive_oil
11-12-2006, 14:04
да
повечето неща си ги знаех но и от тук научих някои :) дано научат и по- малките които за съжаление още нз дали им се... дали им се пикае :)
не научих нищо .. като се замисля аз маи наистина не научих нищо .... хмм :-k а научих че съм доста изостанала с материала щото хората вече на 13 са имали няколко сексуални партниора ...!
marina star
11-12-2006, 16:08
opredeleno neu4ih mnooooogo...........
pinK_Baby
11-12-2006, 16:24
Може да се каже , че да...Аз отдавна не съм влизала ама по едно време бях много зарибена...Както съм научила много така и съм дала доста съвети :) Може да се каже , че така съм в крак какво става сред тийновете....И понякога нещата малко ме плашат :roll:
Абе да оставим настрана простотията в тоя форум... Но по-лошото е,че повечето тийнейджъри и тийнейджърки живеят в голяма заблуда за смисъла на живота,за идеята,за това което е важно за тях и това за какво да се борят...
Освен това научих,че първо правят нещо,а после го осмислят и съжаляват...
И не на последно място научих,че като стратегия за сваляне на момичета/момчета голяма част от пишещи в този форум са много зле в това отношение и дори да нямат проблеми с гаджетата,то действат по начертания общ модел,пак без мислене,разчитайки само на визия и някой и друг "забавен" лаф. Няма мисъл,само действие. Няма стил,само поза.
И тъй като темата е някаква "по-глобална" искам за пореден път да повторя на пишещите във форума да престанат с тези съвети към останалите - "Бъди себе си". Такова животно няма! Разберете го. Това не е никакъв съвет,тъй като е неприложим на практика. Ако имаш проблеми с жените/мъжете и бъдеш себе си,значи пак ще ги имаш проблемите,нали?
Идеята е ДА БЪДЕШ НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕБЕ СИ. :wink:
ох ако някой влезе тука без да знае много за секса и прочете всички различни мнения по този въпрос ще си разбие представите , а да не говорим ,че няма да знае на кои мнения да вярва. иначе да .... научих някои неща
Drakthul
11-12-2006, 17:50
Абе да оставим настрана простотията в тоя форум... Но по-лошото е,че повечето тийнейджъри и тийнейджърки живеят в голяма заблуда за смисъла на живота,за идеята,за това което е важно за тях и това за какво да се борят...
Абе съгласен съм с другото, но би ли ме просветлил, за живота и смисъла от живота, щом като ти явно си ги видял, изживял и разбрал този пуст живот.. :lol: .. обичам да чета дървени филосфии .. :lol: :lol:
No|Problem
11-12-2006, 19:00
da :-D
Интересно ми е да разбера. Научихте ли повече неща за секса, четейки и пишейки тук или още преди да го посещавахте, знаехте повечето неща, които се обсъждат.
Да научих че като не си миеш пишката и получаваш съсиреци на сперма
Научих че на ануса има химен(а)
Научих че жените обичат да си ръгат лопати в анусите и чадъри и след като си ги ръгнат и ги разтварят
Научих "Колко мъка има на този свят,боже"
Научих колко е тъпо днешното поколение
Научих че hardbraker е педофил (Не се бъзикам!)
Научих че просто толкова тъп и хамав форум няма никъде в нета...
ДА НИ Е ЧЕСТИТ!!!
teenkopele
11-13-2006, 03:26
Човек се учи, докато е жив, тъй че- да. :wink:
Научих само колко са ограничени децата днес и че родителите явно са някакви задръстеняци, та не са обяснили на чедото си елементарни неща за секса. Базата си я знам на теория още ехе от малка :-D Мама и тате всичко са ми обяснили по най-подходящия начин. По-полезни са ми теми,в които хората споделят неща от собствения си опит или теми,свързани с нещо малко над "вкарване и изкарване" и "постинор"
полезни са ми темите на quench например, както и изказванията на други хора от форума,които говорят интелигентно и от опит. А най-полезни са ми медицинските справочници, като попрочетеш едно-друго и се замисляш преди да правиш глупости.Успех и стига сте се "чукали" - правете любов...