PDA

View Full Version : Kak da si go izbia ot glavata????

{STELA}
11-12-2006, 13:57
Moqta izstoria e malko slojna za razbirane no as sam vlubena v edno mom4e no toi ne me obicha,znae kakvi sa mi 4uvstvata kam nego i znam 4e ni6to nemoje da stane no mnogo go obicham mislq za nego postoqnno i mn stradam 4e toi ne me obicha iskam da ne go obi4am no nemoga,vsi4ko mi napomnq na nego i kolkoto i da se mucha da ne mislq za nego ne se polu4ava!!! :cry: :cry: :cry:

sunny_girl16
11-12-2006, 14:00
Нз дали някой може да ти помогне. Ти сама трябва да се осъзнаеш, а и след като осъзнаваш,че нямаш шансове, се откажи и потърси някой който ще отвърне на чувствата ти. Сигурно ти се струва невъзможно и мн гадно, но опитай.

MimityYy
11-12-2006, 15:19
spox i az sum bila v sa6toto polojenie i moga da ti kaja 4e 100% vremeto ne pomaga !! edinstveniq na4in da si go izbie6 ot gtlavata e da se vlubi6 v drug .. za jalost dr na4in nqma :|

iiirish
11-12-2006, 15:25
свикни с мисълта, че времето притъпява болката. ако имаше рецепта с която да забравим някой щеше да е много по-лесно, но приеми, че живота е такъв и за жалост ние не можем да променим някой негови страни. бъди упорита и изживей миговете със приятелите си, които една връзка малко или много ти отнема - просто погледни хубавата страна на живота

Fat_phil
11-12-2006, 15:30
mmmm da .... samo i edinstveno vremeto moje da ti pomogne za jalost.....

sladka_kuchka
11-12-2006, 19:37
eto nqkoi kato men i az sam taka no veche znam che s vremeto she se promeni vsichko nqkoi den she sreshnesh nqkoi drug i izvednaj she zabravish momcheto koeto sega obichash badi sigurna ;-) :D :)

nasty_13
11-12-2006, 19:40
:roll: ами...случвало ми се е нещо подобно..е не съвсем но подобно...и нищо не помага..само времето..не е окуражаващо, но поне не те лъжа и нети давам празни надежди... :idea:

Nightmare
11-12-2006, 21:03
Няма как да избягаш от тази болка. Въпроса е да се научиш с времето да я игнорираш и да живееш пълноценно дори и без човека, който обичaш. Това е трудно, но въпреки всичко възможно. А и има още много хубави неща, които ще ти се случaт така, че не се предавай!

DevilWish
11-13-2006, 05:26
Ми и аз бях така 4 години и плаках всеки ден ,но спрях да го виждам и сега го мразя вече.

Nadelina
11-13-2006, 05:30
Ne mila.. Ti ne iskash da go zabravish.. Podsyznatelno smqtash che toi shte trygne s teb.. I tova ne ti pozvolqva da se otarsish ot mislite za nego.. Ne si prikluchila do krai s nego.. Sloji si chertata i prodaljavai napred.. Vsichko e vypros na volq.. A az sym ubedena che vseki ima volqta koqto go izmakva ot kalta.. nezavisimo ot situaciata..

tedinkata_
11-13-2006, 11:39
noramlno e.. vseki e imal takava lubov.. li4no az mn vreme stradax za edin 4ovek i sega naistina go mrazq i si zaslujavashe omrazta mi de.. sega za teb :) savet-sled kato si taka ubedena 4e nishto nqma da stane mejdu vas-primiri se-vremeto lekuva vsi4ko :!: opitai da namerish drug i da zabravish tozi!uspex ;-)

koalka
11-13-2006, 12:21
Да се надяваме,че времето ще ти помогне.И все пак се разсейвай с нещо.

kobrichka
11-13-2006, 12:27
все още не е измислен лек за тази болка,колкото и банално да ти звучи единственното което ще ти помогне е времето.Внаги ще си спомняш за него и винаги ще има място в сърцето ти за него,но трябва да приемеш това което ти се случва и да продалжиш напред,излизаи повече с приятели,защото както времето така и приятелите мн помагат

RoSsY88
11-13-2006, 12:39
Знаеш ли и аз преди година се питах постоянно...какво да направя да го забравя...тва си е просто психологическа настройка..трябва сама да си кажеш край...Осъзнаваш,че не можеш да си с него,че не те обича...Той не е перфектен,не те заслужава,продължаваш напред,избягваш го и го забравяш...Но ти сама трябва да си кажеш,че не го обичаш,да сложиш всичко тва в минало СВЪРШЕНо :? Успех!

11-13-2006, 13:53
AXAXAXAXAX. :-s ..booje koga sh6te se nauch4ite be deca....kak sh6te go zabraish6-mi sh6te si namerish6 nov mnogo qsno!! ](*,)

SwEeTSsSnake
11-14-2006, 07:20
AXAXAXAXAX. :-s ..booje koga sh6te se nauch4ite be deca....kak sh6te go zabraish6-mi sh6te si namerish6 nov mnogo qsno!! ](*,)
Тц Тц кой го казва "бе деца" мацка вече ставаш смешна! Ти знаеш ли какво значи думата любов ?! Ам като съдя по всичките ти мнения стигам до извода че НЕ ЗНАЕШ ! Не може просто ей така да забравиш някой който силно обичаш и да си намериш НОВ . . . всички който някога или все още обичат го знаят !

Svirka```
11-15-2006, 08:06

Да ама за тебе няма друг...ти си прекарала целия свят между дебелите ти баджаци :mrgreen: не мога да те дишам МА 12 годишна...

По темата: започни да му търсиш косури, но гледай да не ти стане навик :wink: