View Full Version : PrOsTo IsKaM Da SpOdElQ
obyrkanoto_momiche
11-12-2006, 18:01
Ami az sym na 16 godini , devstvena sym i tova me kara da se pritesnqvam > Ve4e ot polovin godina i malko pove4e si imam priqtel ,, toi ve4e zapo4na mnogo da nastoqva da o napravim , no az vse se kolebaq . Ot edna strana iskam da go napravq zashtoto imam 4ustva kym nego i sme mn vreme ve4e zaedno , no ot druga strana , naposledyk vse si mislq 4e toi ne dyrji na men i ako go napravq s nego , ste me zareje . Mnogo se kolebaq , strah me e syshto . Kompaniqta ot momi4eta s koito izlizam vsi4kite sa go pravili ve4e , samo az kato4eli sym po nazad ot tqh , 4ustvam se ponqgo zle , no drug pyt si mislq 4e moje bi tova ne e mom4eto , s koeto iskam da byde 1-viqt mi pyt , 4e negovite 4ustva ne sa tolkova silni, 4e ste syjelqvam posle ili 4e ste predam roditelite si i doverieto koeto glasuvat v men . No ponqkoga sqka6 4ustvam 4e mi e vreme , a i ne moga ve4e da 4akam ,,princa ot prikazkite'' Nz kqakvo da napravq i kak da postypq , dali si zaslujava da spq s priqtelq si ..nz Prosto iskah da spodelq ,kakvo me pritesnqva ,blagodarq za vnimanieto :)
Какво ти пречи да си така да се каже :arrow: различна от останалите :?: Защо трябва и ти да правиш секс защото приятелките ти са го правили и защото гаджето ти настоява?Защо не кажеш на приятелят ти,че още не си готова,ако те разбере - добре,явно наистина те обичка,но ако не тегли му една 'майна' и това е :wink: ?!Не се влияй от чужди мнения,каквото ти е на :smt049 това прави... :smt006
e_l_i_z_a
11-12-2006, 18:07
Щом не искаш,не го прави."Приятелките ми са го направили"-това не е извинение."Ама приятелят ми настоява"-това също не е извинение.Или си готова,или не си.А ти сама го каза-не си готова.Е???Ти заради другите ли ще го правиш или заради себе си?Важното е как се чувстваш ТИ,а не как си мислиш,че ще изглеждаш в очите на другите.Девствеността не е комплекс за избиване,тя е лично решение.
teardrop
11-12-2006, 18:13
Щом искаш да го направиш, но въпреки това имаш съмнения дали това е правилният човек, значи не бива. Може би толкова ти е писнало да слушаш от всички, че са го правили, че си започнала да го искаш, на не заради самото усещане и заради момчето, а да не останеш назад. Подсъзнателна реакция. Щом имаш съмнения, че това е Човекът и че наистина го искаш, не го прави. Ще дойде някой, на който наистина да искаш да се отдадеш.
Недей да се влияеш от чуждото мнение и да го правиш само,защото приятелките ти вече са го направили.М...ако не си сигурна по-добре не го прави,защото после може и да съжаляваш.Когато станеш готово,тогава е времето според мен.Това не е малка стъпка.
първия ти път няма нищо общо нито с приятелките ти, нито с родителите! не мога да разбера защо всички толкова обръщате внимание на това, че еди си кой го правил преди вас и вече дай да се юркаме! пък и от друга страна няма как да предадеш родителите си! аз като съм преспала с първия си да не би да съм ги предала? ами че няма да остана цял живот девственна я!!!! :shock:
а ако не си сигурна в човека до теб просто изчакай. няма за къде да бързаш. предполагам, че не си толкова "пораснала" и ще имаш още много мъже в живота си. не съм казала да чакаш принца на бял кон, но поне го направи с човек, който те уважава и държи на теб и най-вече в когото си сигурна
Съгласен съм и с sexy_small_lady и с анито.сл :smt059
nasty_13
11-12-2006, 19:34
:arrow: 1-vo tova 4e ne si go pravila ni6o en zna4i(v smisyl ne si po-nazad)
:arrow: 2-ro 6tom ti ne ispityva6 jelanie (6tom se kolebae6 zan4i ne go iska6 dostaty4no) zna4i nqma smisyl da go pravi6..
:arrow: 3-to ako misli6 4e pr-lq ti ne dyrji na teb..praveri dali naistina e taka
a za roditeli nz :---) az ne mislq 4e roditelite v dne6no vreme e neobi4aino decata im da vodqt polov jivot predi 18.. :-k
tra-la-la
11-12-2006, 19:54
az puk 6te izkaja li4no moeto si mnenie nqkoi mogat da go haresat drugi ne vij sq . S priqtelq si hodi6 dosta vreme emi ne smqta6 li 4e e kofti za nego da ne prai sex emi az ako sum bil na negovo mqsto mi prosto da sum te zarqzal izvinqvai kakvo o6te iska6 da hodite 10god ta za dokaje 4e te obi4a li nz no napulno e normalno da po4ne da gubi interes sled tolkova vreme na suho
az puk 6te izkaja li4no moeto si mnenie nqkoi mogat da go haresat drugi ne vij sq . S priqtelq si hodi6 dosta vreme emi ne smqta6 li 4e e kofti za nego da ne prai sex emi az ako sum bil na negovo mqsto mi prosto da sum te zarqzal izvinqvai kakvo o6te iska6 da hodite 10god ta za dokaje 4e te obi4a li nz no napulno e normalno da po4ne da gubi interes sled tolkova vreme na suho
absolutno pravilno !!! a ti 4akai o6te malko belkim koreni pusni6
Аз ти давам съвет - трябва да поговориш с него за това, което те тревойжи, сигурна съм че ще те разбере и дори ще ти помогне :wink: успех
tra-la-la
11-12-2006, 20:19
absolutno pravilno !!! a ti 4akai o6te malko belkim koreni pusni6
xax mnogo dobre kazano ne puskai koreni i kakto kazva6e mislitelq "napravi ne6to ili 6te umre6 devstvena" nz moe li4no mnenie e MOMI4ETA 4AKATE RICAR KOITO NE SU6TESTVUVA
Nightmare
11-12-2006, 20:56
Толкова е просто. Или го искаш или не го искаш. Ако го искаш няма да се чудиш. А щом се чудиш значи не го искаш.
DevilWish
11-13-2006, 05:22
1во-Не си вкарвай паранои ,че си зле - това ,че девствена не те прави по-"тъпа" или "изостанала" от останалите.Но това ,че вече сте полувин година заедно не е малко.НЕ е страшен първия път ако искаш действай - моят съвет е да го направиш какво толкова!