PDA

View Full Version : Случвало ли ви се е ?

11-13-2006, 06:10
[color=indigo]Извинявам се за поредната такава тема, но ме гризе нещо и искам да попитам...Случвало ли ви се е (на момичетата) приятеля ви да свърши върху корема и после да се стече малко надолу, почти до "дупката: където започва вагината, но да не влиза вътре и взимали ли сте някакви мерки и какво се е случило по-нататък????? Питам, защото на мен ми се случи и се чудя какво да правя??

bungle
11-13-2006, 06:16
Да,случавало ми се е.Аз тогава отидох,измих се с хладка водичка и това беше.Няма бебета и разните му там.
Не се притеснявай, миличка. :)

krem4et0
11-13-2006, 07:02
Нищо няма да ти стене-на входа на влагалището има секрет,който убива случайно попаднали сперматозоидчета!

_i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
11-13-2006, 07:06
aham vednuj mi se slu4i i posle kato mi zakusnq mnoo se pritesnih,no v kraina smetka vsi4ko si doide na mqstoto :)

gangbang
11-13-2006, 07:09
А бе я глътни некое хапче за по-сигурно, щом се притесняваш :wink:
А и да ти кажа, щом има сперма около вагината, попадения вътре са възможни, въпреки че е 1:1000 да речем. Но ако те е шубе, за твое успокоение си врътни едно апче, нема ти заболи :)

krem4et0
11-13-2006, 07:17
:lol: Ако се забременяваше така лесно-спермата трябва да се впръска навътре,защото тя не може да се предвижва толкова нвътре и така бързо. Дори и да е попаднала навътре разстоянието е все едно да преплуваш Атлантическият океан,направен от желе. Не гълтай хапове-няма смисъл. Поразрови се и виж за този секрет. Природата го е измислила-все пак е бариера срещу нежелана бременост,защото ако искаш да забременееш няма да се изхвърли партньорът ти навън,нали?

gangbang
11-13-2006, 07:33
:lol: Ако се забременяваше така лесно-спермата трябва да се впръска навътре,защото тя не може да се предвижва толкова нвътре и така бързо. Дори и да е попаднала навътре разстоянието е все едно да преплуваш Атлантическият океан,направен от желе. Не гълтай хапове-няма смисъл. Поразрови се и виж за този секрет. Природата го е измислила-все пак е бариера срещу нежелана бременост,защото ако искаш да забременееш няма да се изхвърли партньорът ти навън,нали?

Не знам кой те е заблудил или нещо някъде не си прочела правилно...
Дори и мъжът да се изпразни извън вагината на жената, отделни сперматозоиди могат да попаднат вътре ако изпразването е в непосредствена близост до вагината и се получи стичане на семенна течност.

krem4et0
11-13-2006, 07:53
Заблудила ме е научната литература,която съм чела по въпроса. Не е заблуда,приятелю. Факт е! не пълни главата на момичето с глупости моля ти се!

gangbang
11-13-2006, 08:14
Заблудила ме е научната литература,която съм чела по въпроса. Не е заблуда,приятелю. Факт е! не пълни главата на момичето с глупости моля ти се!

Аз литература, когато е трябвало да чета съм чел достатъчно. И ти го казвам горното, че е абсолютно възможно. Не зная какво и къде си чела, но или не си го разбрала правилно или не е било точно написано. Литература по тези въпроси бол. Преди да си сигурна в нещо все пак го проверявай.
А и едно е теорията, друго е практиката, нали така? Ти все пак нямаш голям опит, както ми е известно от писанията ти в този форум. За това не спори за неща, в които не си сигурна или си сигурна само ти. :wink:

Ако говориш за киселинната вагинална секреция, предполагам че нея дефинираш по-горе. Мога да ти кажа, че спермата може да живее във влагалището до 6 часа, след което киселинната вагинална секреция я убива.
Вероятност да забременее е минимална, но лично за нейно спокойствие не и пречи да пие едно хапче. Това искам да кажа. Не ми се спори по въпроси от учебниците по биология.[/i]

SINDEL
11-13-2006, 08:32
И на мен ми се е слу4вало. Измих се и тва беше. Никви проблеми после :wink:
По-добре не пий хап4е 4е да се тровиш ненужно

krem4et0
11-13-2006, 08:38

Аз литература, когато е трябвало да чета съм чел достатъчно. И ти го казвам горното, че е абсолютно възможно. Не зная какво и къде си чела, но или не си го разбрала правилно или не е било точно написано. Литература по тези въпроси бол. Преди да си сигурна в нещо все пак го проверявай.
А и едно е теорията, друго е практиката, нали така? Ти все пак нямаш голям опит, както ми е известно от писанията ти в този форум. За това не спори за неща, в които не си сигурна или си сигурна само ти. :wink:

Ако говориш за киселинната вагинална секреция, предполагам че нея дефинираш по-горе. Мога да ти кажа, че спермата може да живее във влагалището до 6 часа, след което киселинната вагинална секреция я убива.
Вероятност да забременее е минимална, но лично за нейно спокойствие не и пречи да пие едно хапче. Това искам да кажа. Не ми се спори по въпроси от учебниците по биология.[/i]
не говоря за вагиналтна секреция,а за секрет,който се отделя само на входа и има спермицидни свойства.Риск според мен няма никакъв!

Холиана
11-13-2006, 08:41
:lol: :lol: :lol: А така дечица, мислете си, мислете си точно че няма риск като еякулира върху вагината ти да не забременееш.
Моят резултат от тази мисъл сега е на 6 годинки.

По-добре се предпазвайте своевременно.

krem4et0
11-13-2006, 08:43
Е тази сперма е Супер герой!

krem4et0
11-13-2006, 08:44
А и пичът е еякулирал на корема,й и спермата се е стекла. Има разлика. да поясня-инфото ми не е от учебник по биология.

SINDEL
11-13-2006, 08:49
А и пичът е еякулирал на корема,й и спермата се е стекла. Има разлика. да поясня-инфото ми не е от учебник по биология.

Остави ги хората бе Крем4е! Като искат да се блъскат с Постинор за щяло и нещяло, техен си проблем. Кво се занимаваш с някви неграмотни де4ица дет си мислят 4е и от въздуха се забременява ](*,)

Chiana
11-13-2006, 16:46
Kulio Gangstera, браточка, първо прочети и страничните ефекти от постинора как ебава майката с извинение на хормоналната система на жената, тогава й давай съвети да се тъпче с конска доза хормони.
Мацка, според мен нищо не е станало, то е било на корема ти все пак. Виж, ако се съмняваш, че си била в овулация или овулацията ти наближава, тогава можеш да се замислиш. :-k

gangbang
11-13-2006, 17:23
Kulio Gangstera, браточка, първо прочети и страничните ефекти от постинора как ебава майката с извинение на хормоналната система на жената, тогава й давай съвети да се тъпче с конска доза хормони. :-k

http://www.ladypill.com/what.php - ето ти, ти чети :wink:

Пък имах предвид, за нейно успокоение да пие некво хапче, ако толкова се е шашнала, да не си натоварва психиката. Това е 8)

koalka
11-13-2006, 17:45
Ами не ми се е случвало,но предполагам,че не е проблем.

gotinam
11-14-2006, 13:05
На мнение съм, че налична ли е сперма по вагината има опасност да стане няква изцепка. Най-добре пий хапче. На твое място бих постъпила разумно. Не съм съгласна с убедените, че това не е опасно. Веднъж ми се е случвало и превантивно пих "постинор". По-добре да се залага на сигурното, от колкото да се правим на герои, на смели и на всеразбиращи. Мисля, че това е разумното решение този и подобни случаи.

^DaRk_LaDy^
11-14-2006, 17:30
На мнение съм, че налична ли е сперма по вагината има опасност да стане няква изцепка. Най-добре пий хапче. На твое място бих постъпила разумно. Не съм съгласна с убедените, че това не е опасно. Веднъж ми се е случвало и превантивно пих "постинор". По-добре да се залага на сигурното, от колкото да се правим на герои, на смели и на всеразбиращи. Мисля, че това е разумното решение този и подобни случаи.

Донякъде си права .. ама само донякъде! Според мен наистина е добре да се залага на сигурното , но предварително , а не "след дъжд качулка". Да беше слойило момчето едно презервативче и сега темата нямаше да съществува! Постинор е вредно лекарстжо на хормонална основа , много е вредно разберете! Не е хубаво да се пие , затова използвайте предпазни средства, ей тва е истината! Ако ви се скаса презерватив , вече се налага да кажем не сте виновни станал е гаф , ама ей тъй от капризи ...

Nifada_
11-14-2006, 18:48
Случвало ми се е много пъти. Какво правя ли -отивам да се изкъпя и не взимам други мерки. За какво мерки? да не мислиш че така се забременява?Хайде стига с тия хипер-некомпетентни съвети да се пие постинор. Ще започнете да пиете постинор и когато съседите го правят да не прескочи някой палав сперматозоид у вас.

krem4et0
11-14-2006, 19:08
Случвало ми се е много пъти. Какво правя ли -отивам да се изкъпя и не взимам други мерки. За какво мерки? да не мислиш че така се забременява?Хайде стига с тия хипер-некомпетентни съвети да се пие постинор. Ще започнете да пиете постинор и когато съседите го правят да не прескочи някой палав сперматозоид у вас. =D> =D> =D>

psiharqt_go6o
11-14-2006, 19:14
Нищо няма да ти стене-на входа на влагалището има секрет,който убива случайно попаднали сперматозоидчета!
Дабе седи там една гилотина и режи главите на сперматозоИДЧЕТАТА ( ИХ ЧЕ ВЕСЕЛООО ) Бе ти си обръсни главата и си вържи плитки.Че на тез 12 години дето си друго нема ко да правиш....ам може и мляко да пиеш...и боза най вече....

krem4et0
11-14-2006, 19:23
на 21 съм!

m1rka6t0_k0ti
11-14-2006, 19:34
А бе я глътни некое хапче за по-сигурно, щом се притесняваш :wink:
А и да ти кажа, щом има сперма около вагината, попадения вътре са възможни, въпреки че е 1:1000 да речем. Но ако те е шубе, за твое успокоение си врътни едно апче, нема ти заболи :)
ае тес хапчета увреждат хормоните и всичко е то да не е бонбонче да гълташ как го каза ае я глътни едно за сигурност хахха

gangbang
11-14-2006, 19:56
Добре бе мацки, нема споря с вас! :P

go60_kilara
11-15-2006, 09:39
на 21 съм!

Еми още по зле ако си на 21....съмнява ме МНОГО ,но щом казваш.Самопрецака се.