View Full Version : Momi4eta OTGOVORETE na mom4etata !!!
Krainiqt !
11-13-2006, 07:37
Zna4i tazi tema e TUI kato mi omrazna da 4eta neshta ot sorta na " nezavisi ot razmera,a ot debelinata" Vuprosat mi e sledniqt ,kolko e tazi debelina 4e do kompensira ,ako Penisa e normalen na golemina [ 14-16 ] Tui kato mnogo temi iz4etox ot sorta na " Ne se pritesnqvai ne e maluk,vajna e debelinata " Iskam da 4uq kolko e tazi debelina koqta e DOVOLNa 4e da vi dostavi udovolstvie ? Kajete v obikolka ili v diametur , i 1 put zavinagi da se spre da se pita dali e dobre ili ne e !!! 4akam MNOGO otgovori !!!
Drakthul
11-13-2006, 07:40
Никога няма да спре да се пита ..
Безсмислена тема ..
Все едно някои чете важните теми .. да бе .. винаги се задават едни и същи глупави въпроси ..
Обиколката е добре да е около 14-15-16 см. ..
Размера няма значение ..
krem4et0
11-13-2006, 07:46
Размерът няма значение,когато го правиш с някой,когото обичаш. Мъжки комплекси!
mravkata_z
11-13-2006, 07:52
da be nqmal zna4enie! estestveno,4e ima! Ako e pod 14sm i nad 19sm ima zna4enie 6toto ili te boli ili ne ti dostiga i stava problem! Mi mene 16sm me urejda prefektno! i smetam 4e 16sm e normalno!
a ako nqkoq tuka israsi, 4e ne obi4a golemi penisi opredeleno laje! Maje, jenite haresvat golemi penisi, primete go! Ako nqkoq ne haresva na4i ne e jena! :mrgreen:
Drakthul
11-13-2006, 07:54
a ako nqkoq tuka israsi, 4e ne obi4a golemi penisi opredeleno laje! Maje, jenite haresvat golemi penisi, primete go! Ako nqkoq ne haresva na4i ne e jena! :mrgreen:
Да ама и ние търсим жени с големи цици и перфектна талия .. :mrgreen:
И според мен 16 см. е нормално .. примено моя е 15 см. и вобще не се комплексирам .. колкото бог дал - толкова .. пък и съм нямал приятелка или връзка за една нощ която да се оплаква от размера .. важно е все пак и как си служиш с него .. :mrgreen:
krem4et0
11-13-2006, 07:56
Е,за мен няма. Аз не правя секс с приятеля си,защото има еди какъв си размр,а защото го обичам и защото се чувствам добре с него. не виждам какво общо има размерът с любовта и чувствата като цяло. А и нямам база за сравнение,но на мен ми пасва перфектно. дори и да беше с по-малък пенис не би имало значение,защото пак повтарям-сексът на първо място ми носи психичаско и емоционално удоволствие,а физическото е последствие от това!
Sladkata_Nansi
11-13-2006, 08:03
Vseki ima razli4no mnenie i razli4ni predpo4itaniq,taka 4e naistina tazi tema e leko bezsmislena,za6tot vseki 6te izrazi svoeto mnenie!
mravkata_z
11-13-2006, 08:09
o , da i az imam priqtel ot 2 godini, i az sam spala samo s nego ,i az pravq seks s nego 6toto go obi4am, a ne zaradi tva kolko mu e golqm NO
ako v edna vrazka vsi4ko absolutno vsi4ko e ok, no seksat kuca v 1 momet se stiga do drugi varianti i ot tam natak se razpada vraskata!!!
ii RAZMERAT IMA ZNA4ENIE: Za6toto ako na maja mu e malak toi se kompleksira ot tam tova se otrazqva na darjanieto i psihikata mu! Osven tova ok ti pravi6 seks s nego 6to qvno ima s kvo, ama ako nqma6e osobeno s kvo nqma6e da e taka lesno da pravi6 seks s nego!
Osven tova, ako mu e mnogo golqm momi4eto ispitva bolka i zapo4va da izbqgva seksualnite kontakti ili pak trqbva postoqnno da se ismislqt samo opredeleni pozi i mom4eto ne moje da se otpusne i sled prodaljitelno vreme taka prosto i na 2mata im pisva!
ta RAZMERAT IMA ZNA4ENIE!
Що ли говорите глупости на децата. Който си го може си го може и с малък и с голям . Изобщо размера нее от значение, удоволствие може да ти достави мъж и с 5 см ако знае как, а обратното да му е супер голям и какво от това като не знае какво да прави. Така че деца учете се на изкуството любов а размера няма значение. Ако една жена знае как да се държи в леглото мъжът никога няма да се комплексира от размера си ;)
krem4et0
11-13-2006, 08:35
Абе удоволктвието за 1 жена идва от стимулация на КЛИТОРА.Така,че размерът на пенисът не оказва влияние върху удоволствието за жената. Друг е въпросът,че момчето е комплексар на тема размер. Общо взето сексът е важен във връзката,но съществуват редица други начини за задоволяване на 1 жена. Сексът за мен ще куца,ако за него най-важното е да ми го вкара и да се чвства той удволетворен. Ако удоволствието е взаимно и насладата е и за двамата-тогава сексът е хубав. Голям пенис не е равно на хубав секс,както и обратното. И какво-ако на приятеля ти му беше 10 см щеше да го оставиш ли? Мисленето ти е прекалено повърхностно и курвенско!
mravkata_z
11-13-2006, 08:57
O ne misleneto mi ne e nito povarhnostno nito kurvensko, a obektivno! Tva 4e maja se kompleksiral bili druga rabota- mi nali ti tolkova pledira6, 4e e vajna psihikata, a ne fizikata- mi da de maj s osakatena psihika ima ne samo kompleksi v legloto, a vav vsi4ko! :evil:
Da te informiram jenite ispitvat udovoletvorenie,ne samo ot stimulirane na klitora-tva i sama si go moga, a ot 4uvstvoto za palnota i ispalvane na vlagali6teto! Estestveno, 4e ne e samo do razmera, a kakvo pravi6 s nego, no kogato razmera e pod ili nad normite, 4isto fizi4eskite ti deistviq s nego stavat mnogo ograniz4eni, i stava problem,kegoto se otrazqva na nervnostta i psihikata i na 2mata! Zatova majete s normalni penisi sa oblagodetelstvani- mogat da se sasredoto4at varhu tehnikata si, a ne varhu tova dali mu stiga ili ne!
I edna jena moje6 da q zadovolqva6 s prast4e, lizane, vibrator do opredleno vreme! Ama 2 godini s 10santimetra nqma6e da stane..... [-(
panterata
11-13-2006, 08:59
това че жените харесвали по- големи .. си е напълно нормално , но не защото повече ги задоволяват а заради визуалната гледка.. както повечето момчета харесват големи цици , стегнато дупе и т.н защо и момичетата да не харесват по големи .. трябва ли малки да харесваме? това че размера няма значение е вярно! дебелината има :) но никога не бих оставила приятеля си дори и да му е тънък и малак.. тука има и въпрос на чувства.. пък и важното е как правиш нещата ( любовната игра и т.н) така че не се притеснявайте колко са ви големи! стига тъпи комплекси! ние момичетата защо не си пишем тука обиколките и да питаме как ни е тялото?! колкото са ви големи толкова.. и да питате тука и да не питате повече няма да ви станат.. а и се съмнявам някой да и каже чесно "да малък ти е" като нямам предвид точно този автор!
Mislq 4e ne otgovarqte pravilno na vuprosa ,a vodite spor ,temata e nai ve4e kum momi4etata i tui kato mom4eto e uto4nilo razmer [ 14 16 cm ] toi go interesuva vsushtnost vuprosa " MOMi4eta kolko e normalnata debelina " tui kato e prav 4e non stop pishete 4e razmera ne e ot zna4enie mi debelinata...
krem4et0
11-13-2006, 09:26
Дебелината се включва в размера!
krem4et0
11-13-2006, 09:31
Мравчица-сори,ама не мислиш задълбочено. Знам,че сигурно те обиждам,ама си е точно така. Размерът има значение само за момчетата. те се комплексират. Една свястна жена никога няма да комплексира мъжът,заради това. Най-малкото той не е виновен. Просто такава е природата му. Съгласна съм,че е друго усещането когато е вътре в теб,но същото можеш да постигнеш и с вибратор,нали? важен е човешкият фактор,удоволствието от това да си 1 цяло с партньорът ти,да сте в синхрон,да си доставяте удоволствие. кажи ми тогава защо при един и същи партньор всеки път усещам пенисът му различно голям или дебел?И какво щеше да кажеш на гаджето си,ако беше с малък пенис-сори много те обичам,ама с това няма да стане-така ли? Прекалено изкриване представа за нещата имаш според мен!
O:) Сладурчета стига сте говорили глупости за дъжина ии дебелина. Техниката е важна, а другото е черешката на тортата :).
Секса в себе си включва не само един добре еректирал пенис а многоо други фактори. Ако трябва да дам пример бих започнла от това как ще протече началото, и както си го направите двамата така ще завърши.
За мен по възбуждащо би било да ме поканят на чаша вино/коняк и свещи, лек флирт, разменени ласки и погледи и се стигне едва тогава до леглото а там както е известно на добрите любовници, размера няма значение а само техниката. Всъщност началото на една такава игра може да продължи от няколко часа до няколкоо дни, и когато приключи да бъде нещо страхотно и за двамата.Ако ще го правим като зайците чук-пук ми то нее интересно. И в случая никой не мисли за размери аз за удоволствието което би могъл да достави на другия.
И не забравяйте че в секса всичко е позволено стига да доставя удоволствие и на двамата а това включва сексуални играчки и т.н. да не изброявам.
Но бих искала да напомня на милите дами най-истинската ерогенна зона на жената е въображението й, а самата природа се е погрижила нашият интимен живот да бъде по-интересен, творчески, тайнствен, като безкрайно изучаване, доставящо удоволствие и на двамата така че от нас зависи как ще накараме един мъж да се чувства, като Бог или като слуга! Аз обичам секса, но предпочитам да правя любов....
ПС. На момчето което питаше за размера ами миличък като стана ясно на една жена никога не мож угоди а камо ли на всички. Както стана ясно една иска чълъг и тънък, друга къс и дебел но в карайна сметка всичко се свежда само до едно : Ако успееш да възбудиш една жена истински в мозъка и , за нея другото няма да е от значение.
Най искренно ти желая да обичаш и харесваш себе си, едва тогава ще можеш да обичаш и харесваш някой друг.
Освободи се от натрапчиви мисли за това или онова, това си ти, ти си уникален по своята същност и никой не би трябвало да те нарани с думи или действия, по простата причина че в природата нищо не се повтаря 1:1 защото сме уникални.
"Живей живота си така все едно утре няма!"
krem4et0
11-13-2006, 18:51
Евала на горното мнение. И аз така смятам!
m1rka6t0_k0ti
11-13-2006, 19:10
няа кво друго да кажа като обичаш човека до себе си мисля че няа значение колко ти е ДЕБЕЛ или ГОЛЯМ :) мъжки притеснения ....
Хах
Женски комплекси да имат големи задници, да са дебели и да са плоски като дъски
хах
mravkata_z
11-14-2006, 06:30
emi ok eto vi mom4eta otgovor: za nqkoi jeni razmerat ima zna4enie( za mene ima primerno, ako mu e mnogo golqm otkazvam da pravq seks s nego)
a za nqkoi momi4eta nqma zna4eniq. Vsi4ki sa ralzi4ni i ne e qsno na kakvo 6te popadnete. :D