PDA

View Full Version : Липсва ми!!

~***Rai4etooo***~
11-13-2006, 08:07
Имам един проблем...с едно момче ходиме известно време,но се карахме за ебаси глупостите,но иначе си прекарвахме мн хубаво,когато сме заедно...В петък се скарахме по скайпа за една тъпотия и от тогава не сме се чували нито сме се виждали....и сега научавам че той бил скъсал с мен,е хубаво защо не ми го каза в очите...имам чувството,че той въобще не ме уважава мисли си че постоянно ще му ходя по свирката...писна ми...какво да направя???Чудя се дали да забравя за него,но нз не мога липсва ми...нз кво да правя??Помогнете ми....

strange__
11-13-2006, 08:20
Отиди до тях и му задай директно въпроса ти какво си за него?Играчка?Средство,с което си запълва времето?Или момичето,което му е сигурно,че като му се доиска да ръга някъде и му е на разположение?!Нещо повече?!
И после ще решаваш какво дап равиш...яви се без предупреждение,за да не може да се подготви психически :wink:

Strano_Brutalno_F
11-13-2006, 10:21
iz4akai o6te pravi se 4e ni6to ne se e slu4ilo ako darji nateb i naistina te obi4 6te se varne

iinnaa
11-13-2006, 10:33
takiva mom4eta ne zaslujavat daje oi da gi pogledne6 ta kamo li da im prosti6! edin savet ot men: kvoto i da stane sled tazi slu4ka ni6to nqama da e sa6toto!vinagi 6te se obvinqavate,i dano da gre6a no edva li 6te go tarpi6 dalgo! pomisli si dobre i re6i koe e p[o dobre da si obi4an ili da obi4a6? MN RQADKO MOJE6 DA IMA6 O DVETE!NO SE PAK USPEH!

MoHuTo
11-13-2006, 10:53
Еми той ако държеше на теб,както бе казано по горе, сам щеше да те потърси!Направил ли го е? - Не!Тогава си направи сама изводите,дори и да ти липсва имай малко достойнство - можеш да продължиш и без него, нали???

Sazi
11-13-2006, 11:01
Ami pogovori s nego>popitai go za6to te e zarqzal.Kakvi sa pri4inite i t.n....

koalka
11-13-2006, 11:04
Ами щом мислиш,че той мисли така просто не виждам смисъл да сте заедно.А щом си го почувствала...Липсва ти,но замисли се-дали ако пак се съберете ще се чувстваш добре?

nikinkaaa
11-13-2006, 11:04
Еми той ако държеше на теб,както бе казано по горе, сам щеше да те потърси!Направил ли го е? - Не!Тогава си направи сама изводите,дори и да ти липсва имай малко достойнство - можеш да продължиш и без него, нали???
Точно така!Няма нужда да се излагаш , така ставаш жалка.Той трябва да ходи след теб а не ти след него :wink:

~***Rai4etooo***~
11-13-2006, 14:36
Да,прави сте...нищо няма да правя,няма да ставам жалка,ако наистина ме обича сам ще ме потърси а не аз!!!А и ако ме потърси,сори ама късно е...има толкова мн момчета...да не е единствения...да си гледа работата...
Мерси на всички!!!

Obitax
11-13-2006, 14:57
Имам един проблем...с едно момче ходиме известно време,но се карахме за ебаси глупостите,но иначе си прекарвахме мн хубаво,когато сме заедно...В петък се скарахме по скайпа за една тъпотия и от тогава не сме се чували нито сме се виждали....и сега научавам че той бил скъсал с мен,е хубаво защо не ми го каза в очите...имам чувството,че той въобще не ме уважава мисли си че постоянно ще му ходя по свирката...писна ми...какво да направя???Чудя се дали да забравя за него,но нз не мога липсва ми...нз кво да правя??Помогнете ми....

mi ne mu hodi po svirkata mnogo prosto . kato mu ti4a6 po gaza 6te te pravi na maimuna. za tva po dobre go otsviri i si nameri drug

PerfectStrang3r
11-13-2006, 17:32
Питай го какво става и ако има доблест ще ти каже, че късате. Ако е така, забрави го ;)