View Full Version : sa6testvuva li?
;];];]inka
11-13-2006, 10:14
struva li si da 4aka6 4oveka koito moje da si ostane plod na fantaziq,dali ima nqakoi da otgovarq na vsi4ki ''iziskvaniq'' i kade s toi?kvo misite?vqarno e 4e nqama idealni,no tolkova mom4eta odrqazah(svesni)samo za6toto 4akam idealniq.naistina toi sa6testvuva li? :roll:
Strano_Brutalno_F
11-13-2006, 10:25
cql jivot moje da go 4aka6 i taka i da ne doide [-X nesi gobi jivota v 4akane toi nqma sam da doide i da te nameri nali taka ? :wink:
tra-la-la
11-13-2006, 10:30
ami ne ne si stuva da 4aka6 to moje i da ima no ne vseki go namira i naistina nqkoi den nai obiknoven kato vsi4ki drugi 6te nameri6 4ovek za koito si struva da jivee6 i da se radva6 pone pri men taka se polu4i no pak ti kazvam nqma smisul da go 4aka6 ako ti e pisano 6te se sre6tnete
Ако ти е писано ще срещнеш идеалния за теб, но дотогава само ще чакаш ли??Живей си живота преди да е отминал без да разбереш :)
Ами да,съществува.Поне аз го открих.
tedinkata_
11-13-2006, 11:26
vseki si ima razli4na predstava za "idelania"- taka 4e nemoje da se kaje s to4nost ima li go ili ne.. no e istina 4e dealni xora nqma ... prosto kogato sme istinski vlubeni 4oveka do nas toi naistina e perfekten..pone prez vlubenite ni o4i izglejda taka \:D/
Идеалният човек е този, който те обича, разбира и с който ти е хубаво да бъдеш. Всеки си има отрицателни и положителни черти, един може да избухлив, друг - твърде наивен, трети - срамежлив. Хората са различни. Една връзка не може да е само низ от положителни емоции, не може всичко да е идеално. Тъпо е да изоставиш човек, когото обичаш, защото чакаш принц на бял кон. Принцът, който си представяш, може и да не съществува, а конят може да е кранта. Всичко зависи от гледната точка. Искам да ти кажа, че не трябва винаги да търсим отрицателното в хората, а да гледаме положителното, защото всички ние си имаме недостатъци и ако не приемаме другите заради техните, все едно не приемаме шанса си да бъдем щастливи. Е, сега, няма да прекарваме живота си с някви побойници, алкохолици и т.н....Тва е ясно, че не може да си щастлив с такъв човек, но ако обичаш някой, ако той пълни сърцето ти с трепети, ако имаш нужда от топлината му и ви е хубаво заедно, това е идеалният човек за теб. Въпреки всичко друго :D
He3HauKa
11-13-2006, 12:00
Пф идеалния,какво е това животно?Няма такова! Всяко момиче иска мил,внимателен,хубав,разбр н,ревнив в границите на нормалното и т.н. но такъв просто няма !В началото на една връзка всеки се представя за различен,но в последствие се оказва като всички останали. :smt019
IKisseDAGirL
11-13-2006, 12:04
щом си ги отрязала, значи не е било без причина - просто не си откривала нещо, което да те привлича в тях :? когато човекът за теб се появи, нещо отвътре ще те влече към него и няма да го объркаш, наистина ще искаш да си с него :)
kobrichka
11-13-2006, 12:20
идеални хора няма,всеки си има своите недостатъци.Ти идеална ли си,за да искаш да срещнеш идеалния,идеален както каза sherry е този които те обича и ти обичаш.А ти сама решаваш дали да чакаш идеалния или да живееш живота си,аз предпочитам да живея да не чакам,защото не се знае дали утре ще се сабудя.ако чакаш идеалния да даоиде може само да си пропилееш живота и след време да погледнеш назад и да видиш че не си се наслаждавала на сумати хубави моменти с човека които се е опитал да те направи щастлива.
Безсмислено е да чакаш идеален,защото може такъв и да не се появи....има и други момчета които както казвав са свестни
sunny_girl16
11-13-2006, 14:21
Пф идеалния,какво е това животно?Няма такова! Всяко момиче иска мил,внимателен,хубав,разбр н,ревнив в границите на нормалното и т.н. но такъв просто няма !В началото на една връзка всеки се представя за различен,но в последствие се оказва като всички останали. :smt019
Не съм съгласна с теб. За да наречеш някого "идеален" , то той е такъв само за теб и ти виждаш в него мн повече от нещата, за които говориш. Всеки си има някъде някого перфектен само за него. Убедена съм и вярвам в това, защото аз го намерих. И колкото и смешно да ти звучи, не виждам в него нито едно отрицателно качество или пък нещо, с което да не съм съгласна или да ме дразни. Просто някои хора са създадени един за друг. Не трябва да ги чакаш,а да ги търсиш. И когато намериш този човек, вярвай ми, чувството е несравнимо с нищо друго на света!