PDA

View Full Version : Трудно е и боли, но така е по добре

11-13-2006, 11:39
В ново даскало съм и в нов клас. От началото на учебната година забелязах, че ми мяташе погледи едно от момичетата и аз я забелязах, но май беше твърде късно. Сладка е и ми допада, но явно късно се усетих. Пет-шест пъти съм я викал да излизаме и тя само 1 прие и си прекарахме страхотно - беше мн яко и винаги имаше тема на разговор, постоянно се смяхме и нямаше спек през цялата среща. На следващия ден тя почти не ме поглеждаше, но като ме погледне 1-2 пъти и ми се усмихваше и така до днес. Не исках да избързвам нещата с тази връзка и я карах спокойно. Един път ми върза тенекия и разбра, че не трябва да го прави и другите пъти ме е предупреждавала ако изкочи нещо. Цял weekend ме лъжеше, че братовчед и е бил тука и нямало да може да излиза и аз й казах добре, но тя ми каза, че ако искам в неделя (той тогава щял да си тръгва) да излезем и аз казах добре. Разбрахме се и чаках неделята, докато 4 часа преди срещата ми прати смс ' братовчед ми е още тука и няма да мога да изляза.' При което аз супер мн се изнервих и й кликнах само, че съм го получил. На даскало днес не ме поглеждаше при което ми стана супер кофти, обаче не предприех нищо. Отидох при нея предпоследния час и й викам ' кво стаа кога ще излизаме ' и тя каза ' не ме търси цяла седмица, щот ми дойде' при което аз никога, ама абслютно никога не съм очаквал такова оправдание. Тя кво си мисли ? Че искам да излеза с нея и да я наеба ? (с извинение). Исках просто да излезем втори път, че да я целуна, да се получат нещата пък да прави после квото иска. Не стига, че и аз бях супер много уморен от тренировките, нямах сили да отида до хола, но за срещата с нея бях готов на всичко. Днеска на даскало през последния час един мой приятел ми каза ' ти знаеш ли, че тя си има приятел от скоро ? ' при което тва направо ми обърка понятията за всичко - оказа се вярно, има си приятел и просто си мисли, че може да ни разиграва. Пратих й смс ' айде по добре да спрем до тук, щот ми писна да ме разиграваш пък и мисля, че приятеля ти ще има нещо против..?' при което тя го прочете и се обърна с гръб към мен и цял час гледаше през прозореца. Много ми е трудно сега, защото ще трябва да я гледам всеки божи час докато завършим, но така е по добре. Не обичам да ме разиграват и да си играят с мен..съжалявам

Исках просто да споделя ..-

koalka
11-13-2006, 12:20
Ами ясно е,че тя не иска да излиза с теб.Просто те е лъгала и не си заслужава момичето.Тя не е честна с теб сега,а какво остава като тръгнете.Остави я да си живее живота,но не е права тя да е обидената-ти си този,който има правото на това.Така че я за**и и не се занимавай с нея.

sunny_girl16
11-13-2006, 14:36
Добре си постъпил. Някаква си там да те разиграва я! Това момиче явно не си е заслужавало достатъчно. Сега ще ти е гадно,но се прави, че не я забелязваш изобщо.

teardrop
11-13-2006, 14:57
Ъъ...no coment :!: Бахти и овцата! Съжалявам, че го казвам, ама... Ще ти мине, има и други момичета, които ЩЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ НАИСТИНА :wink: Както каза sunny_girl16, прави се, че не я забелязваш. Така ще ти е най-добре!

anichkaaa
11-13-2006, 15:07
Mnogo dobre si postupil kato si se otdrupnal-6tom iska da razigrava teb i drugo mom4e,to zna4i tova momi4e ne si zaslujava za tova ne se qdosvai :wink:

iinnaa
11-13-2006, 16:22
vapreki 4e sam f-4e,6te te podkrepq! (predi az sa6to sam go pravila tva s m-tata no ve4e se osaznah)ne si struva da vi zalagvame.i tva momi4e 6te go razbere no 6te e kasno i8 ve4e vs 6te mislqat 4e 6te gi 'preebe''i nikoi nqama da q iska!

tedinkata_
11-13-2006, 16:32
Добре си постъпил. Някаква си там да те разиграва я! Това момиче явно не си е заслужавало достатъчно. Сега ще ти е гадно,но се прави, че не я забелязваш изобщо.

PerfectStrang3r
11-13-2006, 17:26
Май не иска да излиза с теб. Откажи се от нея - явно не знае какво иска.

zoben_pitbul
11-13-2006, 18:12
Ъъ...no coment :!: Бахти и овцата! Съжалявам, че го казвам, ама... Ще ти мине, има и други момичета, които ЩЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ НАИСТИНА :wink: Както каза sunny_girl16, прави се, че не я забелязваш. Така ще ти е най-добре!
Абсолютно вярно.

KuReC
11-13-2006, 19:57
emi tursila e na4in da ta zaebi ne misli6 li 5-6 4e si stanal nahalen malko ?

11-14-2006, 10:18
emi tursila e na4in da ta zaebi ne misli6 li 5-6 4e si stanal nahalen malko ?

5-6 пъти за два месеца ти говоря...

Днеска ме гледаше почти постоянно и беше едва ли не се обърнала към мен макар и да сяда 5 чина по напред..

11-14-2006, 16:11
Днеска тя ми прати смс със следното съдържание ' сеа кво не се познаваме вече а? не разбирам какво общо има това че излязох с теб и с приятеля ми?не мога ли да имам др приятели?а ти от къде знаеш за него??'. Явно наистина си има приятел, разигравала ме е 2 месеца. Искам да я игнорирам от всичко, но не мога..винаги като ми пише и колкото и да чакам и да се правя че е поредната която не знае кво иска и връщам с няколко неща.. :( искам да я забравя, но тя все пак е от моя клас и ако иска приятели да си останем няма да приема, щот с чувства ще е малко кофти ..