View Full Version : Кажете ми нормално ли е и има ли нещо лошо в това?
aNoNiMuSa***
11-13-2006, 11:43
Здравейте.Преди 2 дена бях на купон-събрахме се страшно много хора.Аз се целувах с 2 момичета, които познавам от много време, но не ходя с тях и даже не съм ходил.Танцувах с други момичета,но не беше просто а танц а си се обарвахме.С тях също се целувхме по устните и по лицето, но без език.Някои казват че това е гадно и че нямало разлика дали едно момиче ще се целува със 50 момчета или 1 момче ще се целува с 50 момичета-все било гадно.Вие мислите ли така също?Аз какво да направя, като ми харесва да бъда харесван от момичетата-просто изпитвам нужда да съм с няколко от тях,защото намирам от всяка с която искам да съм по нещо което ми допада, но в същото време не мога да открия например в момичето до нея и така и така все става да се целувам или прегръщам с повече от 1 момиче.Не съм надут-напротив нормален човек съм си.Нямам си приятелка-ако си хвана такава сериозна ще съм си само с нея-това за мен не е проблем.И защо винаги по купони когато сме на градус имам такава свобода и начин на поведение с които по някакъв начин впеатлявам дадено момиче и то само икса да е с мен а през деня като съм без алкохол и ми е срамно някаов такова притеснявам се да флиртувам спокойно с някое красиво момиче .Защо така?Какво да правя?наистина ли това което правя не се харесва от момичетата?
Спри да се сваляш с различни момичета, ще ти кажа само, че истинската любов е много по - красива и ценна от флиртовете. Ако питаш мен, намери си една, която наистина те интересува и си бъди само с нея.
Истинската любоф дрън дрън... Въпросната истинска любов ако и е добър GPS-а сама ще го намери, иначе няма смисъл да седиш на пейката да я чакаш. Живей си живота докато е време. Малко грубо звучи, но докато не опиташ от всички видове сладолед, няма да знаеш кой е най-вкусен. Недей се връзва на приказките за единствената принцеса.
аНоНимУСа
11-13-2006, 11:56
пак съм аз-ами значи шери да права си но все имам учвството че не мога да открия подходящото момиче.Нали ти казвам у всяка намирам по нещо хипер привличащо,което другата няма.Какво да правя за да си харесам само един и в не да си се влюбя??
анонимосчо.. хич не се дерзай пич. Всичко ще си дойде на мястото. Живей така, както смяташ за правилно, тегли една майна на всички който смятат обратното. За всеки влак си има пътници. И без това повечето тийнейджърски връзки не издържат повече от година, две, максимум 3 в най-добрите случай, така че пак ще се видиш на кръстопът. Не си губи времето опитвайкки се да угаждаш, или подражаваш на някой друг. Слушай си сърцето и се консултирай с главата си, понеже са си твой. Всички останали могат да си гледат работата в това отношение.
анонимуса
11-13-2006, 12:06
анонимосчо.. хич не се дерзай пич. Всичко ще си дойде на мястото. Живей така, както смяташ за правилно, тегли една майна на всички който смятат обратното. За всеки влак си има пътници. И без това повечето тийнейджърски връзки не издържат повече от година, две, максимум 3 в най-добрите случай, така че пак ще се видиш на кръстопът. Не си губи времето опитвайкки се да угаждаш, или подражаваш на някой друг. Слушай си сърцето и се консултирай с главата си, понеже са си твой. Всички останали могат да си гледат работата в това отношение.
мерси прав си и аз смятам така,но няколко момичета ми казват че те не харесват това и се замсилих дали верно не правя нещо гадно за това и ви писах тук :)
TikiraYang
11-13-2006, 21:01
Jiwei dnes,zashtoto moje da nqma utre
InitialD
11-13-2006, 21:06
Ето затова обичам купоните....хехехехе споко просто си разпуснал..уффф много блажено чувство е!
panterata
11-13-2006, 21:11
един живот живеем.. :) прай си кефа и тфа е :) естествено недей да прекаляваш , но не се тревожи и не съжалявай за това което си направил а за това което не си.. :)
Здравейте.Преди 2 дена бях на купон-събрахме се страшно много хора.Аз се целувах с 2 момичета, които познавам от много време, но не ходя с тях и даже не съм ходил.Танцувах с други момичета,но не беше просто а танц а си се обарвахме.С тях също се целувхме по устните и по лицето, но без език.Някои казват че това е гадно и че нямало разлика дали едно момиче ще се целува със 50 момчета или 1 момче ще се целува с 50 момичета-все било гадно.Вие мислите ли така също?Аз какво да направя, като ми харесва да бъда харесван от момичетата-просто изпитвам нужда да съм с няколко от тях,защото намирам от всяка с която искам да съм по нещо което ми допада, но в същото време не мога да открия например в момичето до нея и така и така все става да се целувам или прегръщам с повече от 1 момиче.Не съм надут-напротив нормален човек съм си.Нямам си приятелка-ако си хвана такава сериозна ще съм си само с нея-това за мен не е проблем.И защо винаги по купони когато сме на градус имам такава свобода и начин на поведение с които по някакъв начин впеатлявам дадено момиче и то само икса да е с мен а през деня като съм без алкохол и ми е срамно някаов такова притеснявам се да флиртувам спокойно с някое красиво момиче .Защо така?Какво да правя?наистина ли това което правя не се харесва от момичетата?
Питай иглолистните ти колеги в парка
No_LiMiTe^f
11-14-2006, 06:30
Кво толкова-на купон си се целувал с две момичета!Едва ли някой може да те съди!На купон почти винаги стават такива неща!Аз го намирам за нормално,стига да не ходиш с 2 момичета и да ги лъжеш!Не е гадно а си е нормално!
Mersi mnogo za vis4ki.ve4e se uspokoih :)) mersi pak na vsi4ki
m1rka6t0_k0ti
11-14-2006, 17:03
а така да живее за днеска че утре може и да не дойде пък и не е така аз като си нямам авер пък понякога се случва и като имам като съм на купон или рожден ден няма как да не се целувам с някое сладко момче хаха нормално е даже.... и да не е с едно няма значение :)