Влез

View Full Version : Чувствате ли се отегчени и сдухани затова, че си нямате...

Theoatguy
11-13-2006, 17:09
...някоя нежна душичка до себе си ?

Да, yжасно ми е отегчено и сдухано и на моменти ми е супер зле и развалям настроението с пълна сила, където и да съм. Отгоре на всичко хормончето също си казва думичката... :smt012 :smt012 :smt012 :smt012 :smt012

Welcome in da "Клуб на Самотниците"... :cry:

648541
11-13-2006, 17:17
az sum su6tata na momenti....pi6ete me i mene v kluba :cry:

HopeLesss
11-13-2006, 17:18
Радвай се на свободата си, защото не се знае докога ще я имаш! :D

Theoatguy
11-13-2006, 17:20

Az kato predstavitel na silniq pol :smt005 izlizam da bqgam ili da digam nqkude neshto che da mi minava gneva :(.

P.S S udovolstvie te vpisvam v kluba =D>

Ae de prestrashete se :mrgreen:

Obitax
11-13-2006, 17:24
Pi6ete me i men :(

IlLuSi0nS`
11-13-2006, 17:28
това че в момента нямам пр не ме кара да се чувствам самотна.. е може би щото от скоро се наслаждавам на свободата най-после хаха

Theoatguy
11-13-2006, 17:29
Pi6ete me i men :(

Pisha te priqtel :). Q razkaji kak sa ne6tata pri teb ili vse oshte kato men i usti4kata ti e devstvena ? Sus sigurnost buzkata ne e, no tova v kruga na shegata :wink:

koalka
11-13-2006, 17:30
Ами и на мен ми беше доста гадно преди,но това слава Богу отмина.

11-13-2006, 17:40
А питате ли ме мен на 16 съм и никога не съм бил с някой... :(

Theoatguy
11-13-2006, 18:15

E ko da se prai... si4ko s vremeto si kazal nqkoi... i az sum tei no sum na 15

akademika
11-13-2006, 18:52
И аз съм като тебе, преди време съжалявах, но постепенно осъзнавам, че все още не се е намерило момиче, което да пасне на генотипа ми.

ruff_rider_lady
11-13-2006, 18:57
Ми понякога ми е малко кофти ,дето съм самичка . Искам да си имам някой , който да ме гушне , и с който да съм по-близка , ама за сега няма никой . :|

dream_dragon
11-13-2006, 19:00
Ми понякога ми е малко кофти ,дето съм самичка . Искам да си имам някой , който да ме гушне , и с който да съм по-близка , ама за сега няма никой . :|

Да така е. Много самотно е. А съм на 18, а и подходящи момичета имаше, ама нещо не ме харесаха. Защо винаги има трети?

11-13-2006, 19:03
i az sum samoten ebi mu maikata.... :?

Ice_Kiss
11-13-2006, 19:10

и мен,и мен...и аз съм си самичка :(

11-13-2006, 19:21
Не. Ходя на фитнес, на лека атлетика и волейбол и това почти всеки ден. Изкарвам си яда върху всичко и накрая се прибирам и като се прибера излизам с приятели, разпускам. Има няколко момичета, с които бих могъл да направя нещо, но явно съдбата си каза думата. Бил съм с момичета и преди и сега и сега си се радвам на свободата, макар и в някой моменти да желая някое момиче до себе си..явно съм си посветен на спорта и за много неща ми помага...

vvs_go
11-13-2006, 19:25

Да, yжасно ми е отегчено и сдухано и на моменти ми е супер зле и развалям настроението с пълна сила, където и да съм. Отгоре на всичко хормончето също си казва думичката... :smt012 :smt012 :smt012 :smt012 :smt012

Welcome in da "Клуб на Самотниците"... :cry: imene pi6ete

11-13-2006, 19:48
ami sabrahte se samotnici opznaite se moje da se polu4i en6to mejdu vas
ni6to li4no prosto ideq ne se sardete :)

[B]a[N]D[i]T[k]a
11-13-2006, 19:52
emi ponqkoga mi e tujno.. no puk kakvo tolkova :) sama sum si reshila da sum taka..

sweety_hope
11-13-2006, 19:55
Mn dobre te razbiram-az sam na sa6toto polojenie.Az sam xaresvano momi4e,dori dosta,no prosto ne vijdam podxodq6tiq.Ne se ot4aivai-az sa6to nqma.

Boot
11-13-2006, 22:30
Обикновено ми е кофти, ако някой специален не е с мен. А просто така, защото няма никой - не бих казала. о.О
В момента пък, нямам време дори да се замисля за това.

11-13-2006, 23:07
nachiiiiiiii sled kato me zarqzaha bezprichinno sled naistina dylga strastna i shtastliva vryzka i me zameniha za edin selqnin nqkak si ne vijdam smisyl da jiveq s misulta za nqkoq ili da ne iskam da sum sam. da si praq drugi raboti pyk ako me sre6tne liubovta pak ok ako ne ne. EBAL SUM I MAIKATA.

exelero
11-13-2006, 23:10
пишете ме и мен :( много ми е здухано и самотно понеже загубих момичето което исках и сега докато се опитвам да си я върна ми е много скапано искам да я виждам всеки ден ама не става.... и през другото време съм просто самотен :| а толкова много ми се иска да имам някое момиче до мен

11-13-2006, 23:20
пишете ме и мен :( много ми е здухано и самотно понеже загубих момичето което исках и сега докато се опитвам да си я върна ми е много скапано искам да я виждам всеки ден ама не става.... и през другото време съм просто самотен :| а толкова много ми се иска да имам някое момиче до мен
ok kat si hetero kak si fen na toq pederas? ne6to sburkano ima v teb i tova momi4e go e razbrala. ymri

exelero
11-13-2006, 23:22
ok kat si hetero kak si fen na toq gey? ne6to sburkano ima v teb i tova momi4e go e razbrala. ymri

хахахахахаха и аз та обичам {} това е друга тема и нямам намерение да споря със тебе тука :mrgreen:

п.п. всеки си има вкус :wink: ти си слушай кат искаш лили иванова или онея там масари и други... :-#

11-13-2006, 23:26
ne. naistina mnogo mi e interesno. ne poznavam momcheta koito se kefqt na Azis. Qvno si interesna lichnost. moje li da ti vidq pic? :smt007 :smt007 :smt054 :smt055 :smt057 :smt060 :smt108 :smt120 :smt118 :smt117 :smt119

exelero
11-13-2006, 23:33
търси ме у IRC за такива работи същия ник :mrgreen: ся съм на линия

Evil_ChilD_f_
11-13-2006, 23:57
хаха ... вмомента ми е гадно само че не съм с човека които си лофкам много ... но пък не е болка за умиране ... нишо че понякога се сасипвам от :cry: ... кофти е но чак да се депресирам и да се здухвам за по дни и прочие ... случвал се е ... но не често

Theoatguy
11-14-2006, 02:51
Akademika, ruff rider lady, dragon_dream,

nqkude tam i nas ni o4akvat trepetni migove :roll: :lol:

Gore glavata az si mislq, che nqma smisul da se vaikame. Q si kajete koordinatite 8-[ da si podd1rjame vruzka, tozi Klub Nikoga NQMA da Umre [-X

Pepon
11-14-2006, 03:27
Че аз на Азис направо се РАЗБИВАМ! :smt082

malone
11-14-2006, 07:38
Ами определено моментите на самота и при мен са повече,но това не е причина да се сдухам.Конкретно по всички тези които написаха че не са имали човек до себе си спокойно братя и сестри за всичко има време и всичко се променя със това време така че рано или късно тия приятни осещания ще ви застигнат :-)

BeBcHeTo
11-14-2006, 09:14
И аз се 4устфам доста самотна понякога

iinnaa
11-14-2006, 10:21
i az sam sami4ka no tarsqa glavnata vina v sebe si! :oops: v smisal 4e imam mn 6ansove sekidnevno (da ne prozvu4i mn silno) no sama re6avam 4e 4ovekA ne si struva samo da se namlqaskame i da se na..........>tva li za vsi4ki e lubovta?e za men ne e!to4no za tva i tarsq specqalniq!!!!!dano go otkriq!

rosskata
11-14-2006, 10:34
Аз съм самичка и нямам нужда от никой в момента... И като се замисля никога не съм имала. Няма такова нещо като "Търся си гадже", глупаво е. Ако си паснеш с някой, нещата ще си дойдат от само себе си... Насила хубост не става...

Честно казано, прекалено много държа на свободата си, което разруши единствената ми досега "връзка". Сега съм сама (от близо 2 год)(всъщност през 99% от живота ми), и си се чувствам перфектно така. И вместо да се сдухвате щото видиш ли нямате някой до себе си, вземете излезте навън, с приятели, правете си каквото ви се прави и се наслаждавайте на свободата си... По- късно ще ви липсва... 8)

ПОсдрав за всички с една песнъовка...

Natasha Bedingfield

Single Lyrics

Ah yeah that's right
All you single people out there
This is for you
Yeah

I'm not waitin' around for a man to save me
(Cause I'm happy where I am)
Don't depend on a guy to validate me
(No no)
I don't need to be anyone's baby
(Is that so hard to understand?)
No I don't need another half to make me whole

Make your move if you want
Doesn't mean I will or won't
I'm free to make my mind up
You either got it or you don't

[Chorus:]
This is my current single status
My declaration of independence
There's no way I'm tradin' places
Right now a star's in the ascendant

I'm single
(Right now)
That's how I wanna be
I'm single
(Right now)
That's how I wanna be

Ah yeah uh huh that's right

Don't need to be on somebody's arm to look good
(I like who I am)
I'm not saying I don't wanna fall in love 'cause I would
I'm not gonna get hooked up just 'cause you say I should
(Can't romance on demand)
I'm gonna wait so I'm sorry if you misunderstood

[Repeat Chorus]

I'm single
(Right now)
That's how I wanna be
I'm single
(Right now)
That's how I wanna be

I'm single
(Right now)
That's how I wanna be
I'm single
(Right now)
That's how I wanna be

Everything in it's right time everything in its right place
I know I'll settle down one day
But 'til then I like it this way, it's my way
Eh I like it this way

Make your move if you want doesn't mean I will or won't
I'm free to make my mind up you either got it or you don't
'Til then I'm single

I'm single
(Right now)
That's how I wanna be
I'm single
(Right now)
That's how I wanna be

I'm single
(Right now)
That's how I wanna be
I'm single
(Right now)
That's how I wanna be

Oh, oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh...

FiRe_LaDy
11-14-2006, 12:31
Pishete me i men v kluba.Kolkoto i da e gadno trqa si priznaq,che i az mnogo chesto se sdyhvam i mi e kofti.Ponqkoga dori pravq golemi gluposti(za koito posle syjelqvam). :smt010 Obache ima i momenti,v koito se radvam na svobodata si. :wink:

AliceSw
11-14-2006, 13:29

+1

най-мразя да съм сама, когато съм болна и даже не мога да изляза с приятели, стоя си вкъщи се сдухвам, както ся ](*,)

CVETELLINA
11-14-2006, 14:27
Еее и като сме скъсали с гаджето,айде да тръгнем да умираме...Живота продължава,а пък времето си летии.. :D За това,аз гледам да си изживея сега най-хубавите и безгрижни годинки и с гадже,или без.Според мен единсвеното важно е да се насладим на живота си без да мислим,какво ще стане утре,или какво е можело да стане вчера,ако бях постъпил по друг начин.Най-важното,което научих от всичко,което ми се е случило до сега е да не съжалявам никога и за нищо!Да не се обръщам назад!Щом нещо е свършило,значи така е трябвало да стане.И любимата ми мисъл "Не плачи,защото е свършило,усмихни се,защото се е случило!..." Ноо все пак надеждата умира последна и за всичко хубаво трябва време :D :D

anna_nalisiq
11-14-2006, 17:13
Ох ще ме вземете ли и мене в клуба:)Еми аз от доста време съм сама и не знам,може би до някаква степен си свикнах.Самотно ми е да!Но какво да се прави.А и мисля,че на този етап има по-важни неща от това да страдам заради някой-защото досега колкото приятели да съм имала,след края на всяка връзка аз страдам.Абе не ми върви в любовта.Айде надявам се,че всеки от нас ще намери сродна душа,и ще изживее нещо истинско в най-скоро време.Обичкам ви!!

Obitax
11-14-2006, 17:40
мммммм...

ами обикновено не..

едно такова яко е...

няма кой да се прави, защото си:
отишъл да риташ
мързи те да излизаш
скапан си и не ти се занимава
напил си се като гъз

и прочие благи социални и антисоциални дейности...

prav si no ponqkoga tazi svoboda te kara da se 4ustva6 sam

Theoatguy
11-14-2006, 18:50
Ох ще ме вземете ли и мене в клуба:)Еми аз от доста време съм сама и не знам,може би до някаква степен си свикнах.Самотно ми е да!Но какво да се прави.А и мисля,че на този етап има по-важни неща от това да страдам заради някой-защото досега колкото приятели да съм имала,след края на всяка връзка аз страдам.Абе не ми върви в любовта.Айде надявам се,че всеки от нас ще намери сродна душа,и ще изживее нещо истинско в най-скоро време.Обичкам ви!!

Proro4ica :mrgreen:

Ai dano mi6lence \:D/

Aide aide oshteeee horaaa aide, she vi zapisvam ve4e :-D

m1rka6t0_k0ti
11-14-2006, 19:04
еми на всяко нормално момиче му стаа сдухано даже и на момчетата и на мен ми стаа много шибано на моменти защото не обичам и да съм сама :/

IdiOtKa
11-14-2006, 19:23
ами и аз съм за клубът на самотниците ..но това не ме здухва и не ми дреме мно мно . .

Ice_Kiss
11-14-2006, 19:43

Proro4ica :mrgreen:

Ai dano mi6lence \:D/

Aide aide oshteeee horaaa aide, she vi zapisvam ve4e :-D

мен да не ме забравиш :-s

sweet_poison
11-14-2006, 19:45
az sa6to si nqmam prqtel no tova ne e pri4ina edin 4ovek da strada.
v kraina smetka vsi4ki nie ne spirame da tarsim svoqta polovinka dori podsaznatelno go pravim.
Kogato ti e kofti za ne6to, koeto nqma6 - prosto dokaji , 4e moje6 i bez tova i togava to 6te se poqvi...

[C][S][K][A]
11-14-2006, 19:53
Е на мене колко ми е благо.Преди една седмица се разделихме и сега ми е някво много добре :mrgreen:

pilenceto_f
11-14-2006, 19:53
spokoino hora ne se zduhvaite nqma smisul! az ot dosta vreme ne sum ostavala sama i ot vreme na vreme si mechtaq da sum sama!vsqko neshto si ima hubavi i loshi strani :) az vi predlagam da gledate samo hubavite :-D

SeXy`LoVe
11-14-2006, 20:11
pishete me i mene v toq klub. ot mesec i az sum samichka i veche mi lipsva tova nqkoi da me gushka da mi kazva che me bichka i da me celuva strastno za chao... aaa chuvstvam se izostavena i adski samotna :(

AliceSw
11-15-2006, 10:49
spokoino hora ne se zduhvaite nqma smisul! az ot dosta vreme ne sum ostavala sama i ot vreme na vreme si mechtaq da sum sama!vsqko neshto si ima hubavi i loshi strani :) az vi predlagam da gledate samo hubavite :-D

мдааааааааа хората винаги искат тва, което нямат, а като го полу4ат се 4удят закво са го искали........кат толкова ти се иска да си сама, щшо не зарежеш твоя, а???

b0rn2makeuhappy
11-15-2006, 11:41
айде и аз да се включа в клуба :) и аз съм самичка защото така съм решила но трябва да си призная че понякога ми става тъжно.. липсват ми онези моменти на нежност когато знаеш че някой мисли за теб.. някой да те гушка и да те кара да се чувстваш специално.... както и да е.. все пак този някой не би трябвало да е кой да е.. за това без депресии ! :)

Konfucii
11-15-2006, 12:41
Kofucii kazva : Ako ima6 lubov ni6to drugo ne ti trqbva, ako nqma6 lubov
drugo ne ti trqbva .
mislq 4e e dostaty4no :)

Theoatguy
11-15-2006, 14:53
Kofucii kazva : Ako ima6 lubov ni6to drugo ne ti trqbva, ako nqma6 lubov
drugo ne ti trqbva .
mislq 4e e dostaty4no :)

1.) Konfucii e kitaec...
2.) Konfucii ne e prav.
3.) Welcome in the club, dude :).

Dobre doshli na vsichki novaci, kato cukenm 10 stranitzi shte izbroq tuk chlenovete :).

evil_lady_in_black
11-15-2006, 14:58
Ами понякога ми е много тъжно когато моето мишенце не е при мен. И само плача и немога да спра. :cry:

Polin4eto
11-15-2006, 15:09
Да, егати гадното. ](*,) Особено като знам, че бях ТОЛКОВА близо... :cry:

LO6IQ
11-15-2006, 15:17

Ами и аз съм тей но съм на 14 Мухаха :mrgreen:

Miss`LoVe`
11-15-2006, 17:06
Mi az predi nqkolko dena skusah s gadjeto i moje da se kaje 4e ponqkoga se 4uvstvam dosta gadno,no puk ot druga strana ne e 4ak tolkova zle da si svoboden 6toto za tva sa flirt4etata i zabivkite,a ako si zaet i 4oveka ti omruzne oba4e vuprki tobva go obi4a6 i ne siak6 da kusa6 s nego nema kvo da se prai,nema flirt4eta s vsqko vtoro mom4e. :-)

Nu[m]b
11-15-2006, 18:33

Ами и аз съм тей но съм на 14 Мухаха :mrgreen:

Същата ситуация на 17 :P Ама не ми пука :mrgreen:

Kate
11-15-2006, 19:21
ми не,не се чувствам гадно и сдухано,щото си знам,че там някъде има един човек,който ме обича през огън и вода,макар че не сме заедно..и това ме кара да съм добре 8-[

sweety_hope
11-15-2006, 21:56
stra6no dobre te razbiram.Ne 4e ne sam xaresvana-dori moga da se poxvalq s obratnoto,no prosto ne vijdam podxodq6tiq.Ne me interesuva kolko sa-trqbva mi edin,no to4niq!

11-16-2006, 05:13
За жалост и съм сам...

NaSkO_
11-16-2006, 10:05
Da i az sum ot kluba mai :::
Ve4e sum sam nqkolko meseca no tova v nikakuv na4in ne me sduhva [-( e osven ponqkoga no rqdko :roll:

Theoatguy
11-16-2006, 11:14
Da i az sum ot kluba mai :::
Ve4e sum sam nqkolko meseca no tova v nikakuv na4in ne me sduhva [-( e osven ponqkoga no rqdko :roll:

Evala pi4, i az sum go preodolql i ne mi dreme osobeno :D. Ba li mu maata mandja da ima jivota vari :smt016 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

XAxaaxaxax welcome evribadi enjoy da sad \:D/

anonymous485803
11-16-2006, 12:58
Да не ме забравите и мене. И при мене така се стичат нещата, или неподходящи или тъпи. Членувам колкото за двама в клуба. Кога ще бъде първото учредително събрание?
:D

iiirish
11-16-2006, 13:01
когато аз бях сама се чувствах по същия начин - самотна, сама и неразбрана, но... той се появи ;) и сега съм безкрайно щастлива :D

божеее, това е от срадата на ноември! тцтцтц :-k
а сега съм самичко, ама не е загуба. радвам се, че не аз бях зарязаната, макар че скруполи имам, пък и съвестта ми проговаря от време на време, но искам да изживея още много много неща и никак не ми е до женене, както искаше той :shock:

Theoatguy
11-16-2006, 13:16
Да не ме забравите и мене. И при мене така се стичат нещата, или неподходящи или тъпи. Членувам колкото за двама в клуба. Кога ще бъде първото учредително събрание?
:D

Добре дошъл :). По-горе казах, че като праснем 10-тата странича ще има нещо :).

когато аз бях сама се чувствах по същия начин - самотна, сама и неразбрана, но... той се появи ;) и сега съм безкрайно щастлива :D

Браво, браво :D ! Поздравления :). И как е чувството в момента ? Пожелавам Ви щастливи мигове заедно ;).

AliceSw
11-16-2006, 13:40
Evala pi4, i az sum go preodolql i ne mi dreme osobeno :D. Ba li mu maata mandja da ima jivota vari :smt016 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :

и бира, и бира, и тя е важна, при тва много :wink:

Theoatguy
11-16-2006, 15:02
Evala pi4, i az sum go preodolql i ne mi dreme osobeno :D. Ba li mu maata mandja da ima jivota vari :smt016 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :

и бира, и бира, и тя е важна, при тва много :wink:

Адски си права :-({|=

NightFairy
11-16-2006, 16:30
Май и аз съм за клуба.Доста често ми става гадно за това,че съм самичка,нооо какво да се прави...

No_LiMiTe^f
11-16-2006, 16:34
Оооо да!Имах един период в който бях супер сдухана,щото съм свикнала винаги до мен да има момче!Ама не се притеснявай свиква се и като го погледнеш от хубавата страна ще ти е много по яко!

11-16-2006, 17:05
Май и аз съм за клуба.Доста често ми става гадно за това,че съм самичка,нооо какво да се прави...

Горе главата :). Все някога времето ще ни зарадва :).

Theoatguy
11-16-2006, 17:07

Съчувствам ти ! Горе главата :) със сигурност все някога времето ще ни зарадва ;).

LO6IQ
11-16-2006, 17:16

Съчувствам ти ! Горе главата :) със сигурност все някога времето ще ни зарадва ;).
Дано :mrgreen:
И аз чакам този момент ... :smt016

648541
11-16-2006, 17:24

Дано :mrgreen:
И аз чакам този момент ... :smt016

ooo az go 4akammmm i 4akammmmm i toi vse ne idva :( :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :-# :-# :-# :-#

AliceSw
11-16-2006, 18:03
а после що сте сами - щот 4акате и вие не знаете какво, 4ака се автобус, влак, нещо дет знаете 4е ще дойде, а не да 4акате любовта на живота си да се влюби във вас от пръв поглед :wink:

die_die_my_darling
11-16-2006, 18:12
e tva ve4e e mnoooo lo6o...

11-16-2006, 18:18
толкова ли е лошо 4е съм ан 16,а съм си нямал никого?

Някой си
11-16-2006, 18:23
Не...и аз съм така честно казано...точно така в интерес на истината...имал съм чувства, но останаха едностранни :)
И на мен ми е много тъпо, ама какво да правим, ще се живее :)

Theoatguy
11-16-2006, 18:46

Ne ve mom4e... kluba e za da si pomagame vzaimno :D i da se okurajame :D:D:D:D:D:D:D

Uspokoi sa si4ko she e nared :wink: :smt016

648541
11-16-2006, 18:49

Ne ve mom4e... kluba e za da si pomagame vzaimno :D i da se okurajame :D:D:D:D:D:D:D

da ti imam optimizma :-D m/u drugoto se zarejdam s nego taka :lol: :-D :-D

marche
11-16-2006, 18:55
haresvam si edno mom4e,ama qvno toi ne izpitva moite 4ustva i mi stava adski gadno 4e ne zaedno.a toi e tolkova sldyk i gotin :D

AliceSw
11-16-2006, 19:26

аре и аз да ви окуража тогава => половината ми съу4еници ( 16 -17г ) тръгнаха тая година по жени, а има някои, които още не са, спокойно :-D

NaSkO_
11-16-2006, 22:08

аре и аз да ви окуража тогава => половината ми съу4еници ( 16 -17г ) тръгнаха тая година по жени, а има някои, които още не са, спокойно :-D
Da vseki razli4no.I az imam edin priqtel koito e na 16 i ne imal gaje do sega no puk ne mu puka osobeno za tova :D

exelero
11-16-2006, 22:19
Мен пък вече не ми е така :P Я се оправяйте и вие няма ко да се здухваме заради момичета/момчета :mrgreen: карайте си на пред и толкова само скуката трябва да преудоляваме :)

То си има приказка "За всеки влак си има пътници" :wink: че някои не ти вързал или някой те зарязал да не ви пука осбедно щото само ние се измъчваме така не и този който ви е причинил това. За това предлагам да го караме по свежо :smt016

Theoatguy
11-17-2006, 03:38
Оптимист мн ясно че как :D

{Sweety_f}
11-17-2006, 12:00
mi az sym imala gadjeta ama sq kato me zarqza i ve4e imam 4ustvoto 4e shte umra...:((((

exelero
11-17-2006, 12:54
mi az sym imala gadjeta ama sq kato me zarqza i ve4e imam 4ustvoto 4e shte umra...:((((

Е спокойно де да не ти пука и аз ся съм във същия период като твоя ама гледам хубаво на нещата заебаваш го и толкова се едно не е жив за тебе :mrgreen: като му дойде акъла ще видиш как ще те потърси :wink:

Който и да е
11-17-2006, 13:07
Айде пишете ме и мен в списъка.

[LP]
11-17-2006, 13:08
Mi aide i mene da me pi6ete v kluba na samotnicite (ne6tastnicite :smt010 )
Mersi predvaritelno :D

No|Problem
11-17-2006, 13:49
sluchva se
obache sao glupacite govorqt taka

Slave4You
11-17-2006, 14:00

mravu4kata
11-17-2006, 15:15
Еее,най-после!Аз от колко време повтарям,че трябва да имаме такъв клуб!Аре пешете ме и мен.То ми писна все да съм без гадже. :(

PR0
11-17-2006, 15:43
moje li i az Enjoy the party

Mimka_sweet
11-17-2006, 17:29
hlippp podsmark :smt090 ujasno eeeeeee :smt009 mnogo mi e gadnoooo i sq dori i da sam na 13 imam 4uvstvoto 4e nikoga nqma da sre6na NEGO
prosto e gadno nqa kvo da sa obqsnqam vijdam 4e ima i dr kato mene

white_chik
11-17-2006, 19:00
И аз до преди месец и половина бях в същата ситуация и ми беше адски кофти и се бях отдала на самосъжаление-мислех си,че никой не ме обича и т.н.,но нещата се промениха.Трябва да си намериш сродна душа,която да ти дава това,от което имаш нужда.Може би ще ти трябва време,но накрая чудото ще се случи :wink:

AliceSw
11-17-2006, 19:59
мдаааааа, след тая ве4ер загубих всякаква надежда, ставам пълноправен 4лен на клуба :smt010

ПС искам висок пост :mrgreen:

Konfucii
11-17-2006, 21:39
vie nqmate priqtel/priqtelka (gadje ne obi4am taq duma)
za6toto ne tarsite na pravilnoto mqsto varvi na disko zabavlqvai se smei se haresai nqkoe momi4e/mom4e i deistvai stiga s tezi klubove 4e mi e gadno ve4e
Konfucii kazva: The Clas of the classer is the best clasest.ili ina4e kazano
Hlqbyt ne raste po dyrvetata :)

panterata
11-17-2006, 22:48
понякога искаш някой който да те гушка и т.н понякога искаш свобода и да си правиш каквото си искаш без да се съобразяваш с гаджето.. :) попринцип не ми пречи да съм сама , даже се кефя щото мн рядко се случва.. свободата е хубаво нещо :) а най-добре е да имаш някой до себе си който не те ограничава :) тогава е идеално :)

strange__
11-18-2006, 12:59
Аз си имам "душичка" до мен,но не бих казала,че е романтична и това ме натъжава.Той е невероятно момче,правил е жертви за мен (всъщност само една,която обаче никак не е малка и всъщност не знам дали може да се определи точно като жертва,но както и да е),от достатъчно дълго време сме заедно,изпитвам адски силни чувства,не си представям какво ще е без него....и все пак сме коренно различни :roll: Понякога,когато имам нужда от романтика,той въобще не е на тази честота и да това за мен е проблем! Защото за всичкото това време,той не успя да вникне в душата ми именно,заради това...защото животът му се променя твърде динамично....защото с всеки изминал ден пораства и това е нормално,а аз не искам да вървя ръка за ръка с тези промени...защото не ми е сега времето да размишлявам за живота след завършването,а се налага....защото 2-3 години не са нищо,но понякога се оказват всичко....и защото го обичам съм с него....
Връзките са коварни,радвайте се,че имате достатъчно много време за себе си и приятелите си :wink:

help_f
11-18-2006, 14:08
az pak ne... i sama ne mi e zle.

Lady_of_Darkness
11-18-2006, 14:57
Ами аз не се сдухвам често за това...просто нямам време за глупости.Сещам се когато не мога да заспя и ми става гадно, за тва, че около мен се въртят някви използвачи, който искат само тялото ми..Но добрата новина е, че скоро се запознах с едно момче, което ми се струва по различно..е незнам все още..ще видим кво ще стане..

ProstoAz
11-18-2006, 15:25
Хич не ми дреме. :lol: Кефя се даже. :smt016

kiroo
11-18-2006, 15:56
сам съм НО не съм самотен :wink:

KiSs-inKa
11-18-2006, 22:20
сам съм НО не съм самотен :wink: А аз съм с Някой, но съм самотна! :|

kiroo
11-18-2006, 22:21
тогава този някой е по скоро никой за теб

11-18-2006, 22:33
Абе тоя клуб има адски много членове и броя им е далеч по-голям от колкото си мислим. Как става, да се съберат толкова много самотни хора на едно място и още да се чувстват сами?
Или това е целта.

'Сингъл Клуб олд дог'

11-19-2006, 00:09
Abe hora stiga kisnahte v toq forum izlizaite malko i gadjeta kolko iskate........vijte ako iskate da si imate virutalni priqteli i priqtelki si stoite :D

KykYBabY
11-19-2006, 11:09
ми имало е такива моменти,обаче аз лично понякога имам голяма нужда от свободата си...та мисля че колкото по-малко мислиш за това, толкова по-бързо нещата ще се оправят и ще срещнеш някой,който да ти дава всичко това,от което имаш нужда...успех и дано нещата се оправят

KiSs-inKa
11-19-2006, 14:50
тогава този някой е по скоро никой за теб

Не Някой е и много го ценя, но не е този някой който искам аз...просто в момента се чувствам толкова самотна, че искам нещо силно и нешо което най-накрая да си струва, да ми пука за него и т.н. но това е друга тема

olive_oil
11-19-2006, 15:08
мдаааааааааааааааа

Briseis
11-19-2006, 16:17
Нямам си приятел.И не ми е зле.Обожавам свободата си.И не се чувствам самотна.Аз винаги съм обргадена с приятели.И да си сам е много по-добре, от колкото с гадже.Всички покрай мен имат всяка вечер разни скандали.Брр настръхвам. :| А като си сам, може да си излизаш с други, да си правиш каквото си искаш без да има за кого/какво да се притесняваш. :mrgreen:

mItaXs §||Lo0zE.It.aLL||§
11-19-2006, 16:54
Бе хора не търсете перфектния или перфектната!!! ако искате да имате някои до себе си допуснете че може да има някакави недостатъци, все пак и вие не сте перфектни!! по този начин списъкът с хора които бихте искали да са до вас ще се увеличи :) идват празници, не ви се иска да гледате как приятелите са гушнали някои и танцуват на Metallica-nothing else mether нали :) побързайте!!! сигурен съм че накъде там има някои които ви чака! "за всеки влак си има пътници" :)))

648541
11-19-2006, 17:23
Бе хора не търсете перфектния или перфектната!!! ако искате да имате някои до себе си допуснете че може да има някакави недостатъци, все пак и вие не сте перфектни!! по този начин списъкът с хора които бихте искали да са до вас ще се увеличи :) идват празници, не ви се иска да гледате как приятелите са гушнали някои и танцуват на Metallica-nothing else mether нали :) побързайте!!! сигурен съм че накъде там има някои които ви чака! "за всеки влак си има пътници" :)))

ako znae6 kak me ukoraji ne e istina :idea: :idea: :idea: BLAGODARQ :roll: :roll:

:(
11-19-2006, 18:52
Много е гадно наистина :( Аз от близо година съм в това положение и нз... каквото и да правя все не мога да си намеря момиче... :cry:

Pezzzz
11-19-2006, 19:20
Имали място на бурдюра и за мен

asinka
11-19-2006, 19:25
Ае няма кирия да страдам че съм самотна! Както казаха другите от предните мнения "радвай се на свободата си докато я имаш". Вярно понякога си се чувствам самотничка, но и за тфа си има решение ... излизаш с приятели да се повеселиш и постепенно забравяш за тази самота!

П.С: да бяхте направили направо една анкета "самотни" "заети" :-)

InHell
11-19-2006, 19:48
i++

Обикновено се сдухвам през уикенда - когато имам много свободно време. Бях си обявил период от 3 месеца без жени, но май ще го скъся на 2....Понякога се чувствам отвратително (живея сам....и е кофти да няма абсолютно никой около теб) и........така.

mrsy
11-19-2006, 20:01
Нямам си приятел.И не ми е зле.Обожавам свободата си.И не се чувствам самотна.Аз винаги съм обргадена с приятели.И да си сам е много по-добре, от колкото с гадже.Всички покрай мен имат всяка вечер разни скандали.Брр настръхвам. :| А като си сам, може да си излизаш с други, да си правиш каквото си искаш без да има за кого/какво да се притесняваш. :mrgreen:
Точно :!: :mrgreen:

11-20-2006, 14:47
Идеми да се самоубия ](*,) По4ти на 17 съм а пък винаги съм бил сам :smt089 Ве4е нямам надежда че никога ще нямеря моито моми4е :cry:
Пи6ете ме в клуба :oops:

bilqn4eto
11-20-2006, 15:17
zdraveite,az se 4uvstvam ujasno za6toto na edin rojden den se zapoznah s edno mom4e i o6te togava mi predloji.az oba4e sam si 6matka i otkazah za6toto ne go poznavam,no v sa6tnost mnogo mi dopadna.sega iskam pak da go vidq i ne znam dali 6te e pravilno da go tarsq ili po-dobre da iz4akam da napravi toi tova. daite nqkkvo mnenie plisssss :( :-D :-D

bilqn4eto
11-20-2006, 15:19
zdraveite,az se 4uvstvam ujasno za6toto na edin rojden den se zapoznah s edno mom4e i o6te togava mi predloji.az oba4e sam si 6matka i otkazah za6toto ne go poznavam,no v sa6tnost mnogo mi dopadna.sega iskam pak da go vidq i ne znam dali 6te e pravilno da go tarsq ili po-dobre da iz4akam da napravi toi tova. daite nqkkvo mnenie plisssss :( :-D :-D

Mitakskia
11-20-2006, 15:59
ne si samo ti taka!

Vaniushkata
11-20-2006, 16:37
Abe hora q otivaite da jiveete!!! :) poglednete malko navyn prez prozoreca,jivotyt kipi navsqkyde.stavaite ot kompiutrite i otivaite da go jiveete kakto na vas vi e kef.tolkova lesno moje6 da premahne6 samotata,zamislete se,nie sami si q pri4inqvame kato se samosyjalqvame.jeni hva6taite grimovete i se zapo4vaite,myje obli4aite se nabyrzo i dim da vi nqma :wink: o4akvam sled 1 mesec na tazi tema tiq vsi4ki 9 stranici da sa zapylneni sys polojitelni otgovori,da se izpylvat sys 6tastie i kef.aide 4e i az izlizam.:)

11-20-2006, 16:56
Ами понякога ми става много гадно, и имам чувството, че никога няма да си намеря приятел, защото не съм виждала едно момче, което харесвам от близо две години <_< от много отдавна. Всъщност точно миналата година се бях наела да му казвам, че го харесвам ама той се премести в друго даскало... ](*,) И... ](*,) Направо ми е адски кофти. :evil: Но гледам да не се впрягам много, и не мисля за това твърде често. А иначе сега уча усърдно за едно състезание, където с малко повечко късмет ще го видя, както и се старая да спортувам и да съм по-добра в тренировките, защото и на едно друго състезание в София ще мога да го видя, но там нямам абсолютно никакъв шанс да го питам дори най-малкото нещо. :roll: Таааа както и да е.

AliceSw
11-20-2006, 19:11
^^ да не мислиш, 4е не живея както искам и не правя каквото искам, 4е стоя само пред компа, просто съм си харесала 4овек, който в момента има приятелка, а при такъв дефицит на мъже в моя град просто ми е доста трудно да си харесам някой, щот или ще е ходил с моя приятелка, или е бил влюбен в моя приятелка, или моя приятелка е била влюбена в него....

NaSkO_
11-20-2006, 19:39
Mene me otpisvaite ot kluba :D
Subrah se sus starata si lubov i sum mnogo shtastliv :smt008

Pojelavim vi tuka vsi4ki v kluba da si namerite srodnata dusha i da ste shtastlivi kakto az sum \:D/

NightFairy
11-20-2006, 20:03
Mene me otpisvaite ot kluba :D
Subrah se sus starata si lubov i sum mnogo shtastliv :smt008

Pojelavim vi tuka vsi4ki v kluba da si namerite srodnata dusha i da ste shtastlivi kakto az sum \:D/

мерси,надявам се скоро и аз да си намеря някой O:)

pinK_Baby
11-21-2006, 09:57
Ами....мина ми :lol: Преди време много се сдухвах заради това , но сега съм достатъчно щастлива и без това...Разбира се има и едни сълзливи дни , в които искам някой да ме гушне ама те минават бързичко....Сега се кефя , че аз съм си господарка...Мога да правя каквото си искам , да спя с когото си искам и никой да не ми държи сметка за това :lol: Сега в главата ми са съвсем други неща като кандидатстване , бал и така нататък , че най-малкия проблем ми е да си имам гадже...Трябва ми само секс от време на време с някой , колкото да изпусна напрежението и да си начеша крастата :lol: ама в момента не ми е до лигави изпълнения , а и не се чувствам по-малко пълноценна като си нямам приятел \:D/ Не съм и готова да отделям време , емоции и чувства за някой друг в момента, научих се да бъда самогъзник и мамка му много ми харесва :lol:

maldini
11-21-2006, 10:06
Напротив чувствам си се перфектно. 8) Няма на кой да обяснявам какво да правя,няма да търпя лигави изпълнения и още един куп други женски простотийки.Така си живея,както искам и,както ми е кеф.

Sex_master
11-21-2006, 11:51
И аз се чувствам така ! Напрао е ужастно ! ПИШЕТЕ Ме И МЕНЕ В КЛУБА ! ВЕЧЕ МЕ ГОНИ И ДЕПРЕСИЯТА

OPEL
11-21-2006, 12:12
И аз по принцип трябва да попадна в тоя клуб, ама не съм отчаен, не съм сдухан, абе нищо ми няма. Просто аз за този етап не искам гадже, защото това е и време все пак. За сега ми стигат зарибявките и свалките.

11-21-2006, 15:08
ahahah mn ste smesh6ni!11 :smt005 az pyk nikoga ne sym sama!

Mimka_sweet
11-21-2006, 15:24
mi kat si dolno 4algarsko kurve :evil:

11-21-2006, 15:38
Ti pyk kav si??? :evil: Niaqkakuv kreten koito se zaiaqjda na seki moi otgovor!!!1 :smt014

Smiley_Girl
11-21-2006, 15:39
Не ми пука изобщо :::

LO6IQ
11-21-2006, 15:46
Ti pyk kav si??? :evil: Niaqkakuv kreten koito se zaiaqjda na seki moi otgovor!!!1 :smt014
ХАХАХАХА "~*Rum4ityyy*~" не си сама ... винаги си с татко ,свирки за пари за даскало .. знам ги аз такиа момиченца кат тее са зарибени . Ти Зарибена ли си а ? :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
По темата , Аз съм винаги сам :smt016 е не винаги ама през 90 % :smt011 :smt011 :smt011

Krem4eto
11-21-2006, 19:51
Засега и аз съм сама...

exelero
11-22-2006, 00:46
Защо не си покажем снимките тук ? хем да видим кой какъв е и токувиж някой от клуба се съберат :)

Няма да е зле ако си дадем снимките и да пишем години и от кой град сме хем и да се упознаем ако не друго поне приятели да станем.
А може и у чата канал да направим на тоя клуб "депресанти" :)

anonymous485803
11-22-2006, 06:55
Вече ударихме 10тата страница. Крайно време е. :D

pampers
11-22-2006, 11:02
пффф мааа му..за6то ли както обикновено и аз съм сама...6ибня...яда си го изкарвам предимно в/у някой 4оек...и в пове4ето слу4аи е в/у неподходя6тия и после доста съжалявам ама...при свър6ен факт.. ](*,) ](*,) така 4е...присъединявам се и аз към клуба на самотниците!!! :|

za3k^dFsG
11-22-2006, 13:10
Аз съм на 15 и не съм имал пр.Пишете ме и мене!Но се отекчавам с мисълта че голяма част от момичетата са "курви",а свестните момичета са сами като мене :-({|= Видя някоя която ми хваща окото,но в почти всички случаи тя се ебе като невиждала и я знае целия град.Едвали ще срещга идеалната от първия път,но се надявам да я срещна!

†TorTureD Soul†
11-22-2006, 15:16
Има ли място на бурдюра и за мен

Mikohito
11-22-2006, 17:41
Аз съм на 19 от София и в момента съм сам.Просто напоследък съм тръгнал да се отчайвам от късмета си винаги когато си харесам някое момиче излиза че е заето вече и то от доста време.Нямам късмет и тва си е.

anonymous485803
11-23-2006, 12:35
Отдавна искам да кажа нещо по темата и добре, че днес имам време да го направя. Знаете ли, че за да се почувствате отхвърлени и самотни понякога си зависи само от Вас. Тука важи един от девизите на международната асоциация на Онанистите /повярвайте ми има такава/ които гласи: “Това което човек сам може де си направи никои друг не може да му го направи.” Ще ви разкажа за някои момичета които ми се оплакаха, че се чувстват самотни, изоставени и отхвърлени и като ги опознах разбрах, че имаше защо. Сами си го бяха направили и си зависеше главно от тях.
Ще започна с девойката З. Пищна блондинка от долен курс на университета с които завърших /защото си отложих държавните изпити с една година/. Признавам си, че три години по време на следването си доста се заглеждах по нея. На една лекция седнах до нея и се запознахме официално. След това излезнахме. Беше ми приятно наистина. Тогава тя ми сподели, че мъжете бягали от нея, страхували се и никои не я искал общо взето. Аз доста се учудих, защото З. е наистина красива и по първо впечатление интелигентна девойка. След третата среща обаче ми идеше да бягам през глава от нея. Това момиченце си мислеше, че целия свят се върти около нея, че всички хора са й длъжни, само злобееше, по тези които имат повече, говореше на висок глас по улиците и в градския транспорт /нещо което е много невъзпитано и много ме дразни/, критикуваше минувачите така, че да я чуят /например “гледай го тоя с какви смешни гащи е”/ и т.н. Не знам до каква степен я извинява фактът, че е от едно провинциално село, което го няма и на картата, и явно й липсват първите
7 години, но от нея ми се драифаше. Едвам я разкарах.
Искам да ви разкажа и за девойката Л. Тя е дъщеря на приятел на една моя леля. Леля ми я представи като свястно, много добро момиче, което нямало много приятели и не е имала интимни отношения до сега, а е на 26 години. Л. даже тя много настоявала да се запознаем, след като леля ми й разказала за мене. Плана беше да се срещнем в центъра, да седнем някъде и след това леля ми да си тръгне, защото уж има работа. Като отидох на мястото на срещата щях да припадна. Девойката Л. притежаваше повечето негативи, които може да има една жена. Ниска около 1,50 м., дебела, около 100 кг., слушаше чалга, имаше развалени зъби, както и мърсотия под ноктите и т.н. Искам да изтъкна, че нямам нищо напротив нито пълничките, нито нисичките хора, но Л. не можеше да построи едно смислено изречение, фъфлеше и общо взето нямаше интерес към нищо. Това, което ме учуди при нея е, че е на 26 години и каза “Мале сега тати ако разбере, че съм някъде с момче голям проблем ще направи. Добре, че го излъгах, че съм на кънки”. Другата срамота според мен е, че таз девойка бе започнала първата си работа на 25 години, като технически сътрудник в едно училище в центъра на София и до преди това съвсем нищо не е работила. До колкото разбрах от моята леля, чиято инициатива за запознанство приех като лична обида, бащата на Л. много я “пазел” и като гледам така я е “опазил”, че я е осакатил в социално отношение. Впрочем по този повод бях оставил тема тук някъде миналата зима.
Искам да разкажа и за още една девойка с инициал Т. Тя ми беше колежка от предишната работа. Известно време ме гледаше доста проницателно /после разбрах, че всичките по-готини мъже от работата гледала така/. Предложих й да излезем след работа. Първоначално ми отказа. След една седмица обаче, тя ми предложи да излезем след работа. Аз приех. Отидохме в едно заведение близо до работата. Тогава съжалявам, че не си бях взел чингел. Тя не можеше да говори изобщо, дори по общи теми. Седеше и гледаше само в една точка. Най-дългото й изречение беше не повече от 5 думи. Предположих, че момичето се притеснява и излезнахме втори път. Ситуацията беше същата. Трябваше да говоря общи неща колкото да има някакъв разговор все пак. Направих си обаче следния експеримент. По едно време млъкнах за да видя какво ще стане. Резултатът беше следния, в продължение на 3 минути муха да зънеше щеше да се чуе. Никои не каза нищо. Не издържах и пак почнах някаква обща тема, защото ми стана неудобно. Не пожелах да се срещна отново с нея, защото ми беше безкрайно тъпо и оттегчително в нейната компания, въпреки, че Т беше найстина много хубава на външен вид.
Та в тази връзка искам да Ви кажа погледнете първо себе си. Може и да отблъсквате хората от Вас без дори да го осъзнавате.
Както вече казах аз в този клуб членувам като за двама. На 26 съм и сериозна връзка с жена не съм имал. Добре, че в София сферата на секс услугите е много добре развита, та да мога да удоволетворя чисто първичните си желания и потребности от физически контакт с жена. Честно да си призная понякога ми е тъжно и самотно, вече не съм и оптимист, че ще срещна някога подходяща жена, но като се сетя за гореспоменатите девойки, си мисля, че ми е доста по-добре сам, отколкото с неподходяща. Признавам си, че имам страшно много недостатъци и навярно бъркам аз някъде. Преди известно време бях оставил тази тема тук: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=60096&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=172d767b0fefd37c8231e8edbe09a0a6 където бях лично обиден. Е щеше да ми бъде интересно да чуя повече мнения и отговори, но с тези се изчерпаха.
Искам да ви разкажа един мои социален експеримент, които имаше добър ефект и съм доволен, че го направих. Значи един мои много добър приятел си купи цифров фотоапарат, които прави клипчета с много добро качество. Помолих го да ме снима в ситуации като, общуване с познато момиче, общуване с непознато момиче и др. Той просто седеше на съседна маса в заведението и беше оставил фотоапарата на масата, с обектив насочен към мене. След като изгледах филмчетата забелязах доста трески за додялване при мене. Смятам, че поработих върху тях и вече ги премахнах. Ако имате възможност направете подобен експеримент, ще ви бъде само от полза.
Имам една идея за евентуално бъдещо развитие на нашия клуб, но ще ми трябва време за да я формулирам. Ако успея ще я постна пак тук още днес.

Хайде скъпи тйинчета не се отчайвайте. Повтаряйте си мисълта на един учен, ако не се лъжа беше Алвин Тофлър,/поправете ме ако бъркам името моля/ които със спечелените пари само от лекторски в щатите си е купил цял остров, която гласи:
“Себедостатъчността е първата стъпка към съвършенството”.

Хайде много поздрави и до скоро.

xsmilex
11-23-2006, 15:01
hahah ne bih kazala ... naprostiv 4ustvam se svobodna,za6ttoo kolkoto i da obi4a6 nqkoi i d asi s nego,v edin moment use6ta6,4e toi te zadaljava za nqkoi ne6ta ... a taka si svoboden da si jivee6 kakto si iska6,da se zapoznava6 s novi hora bez nqkoi d ati kazva"ama za6to go pogledna toq,6to mu mahna,6to mu se uzmihna" ,svoboden si da tarsi6 ideqlniq za teb 4ovek ....

the black cat
11-23-2006, 16:10
Кофти е да си сам/а! :(

KUM4o
11-23-2006, 17:03
Пишете ме и мен на бурдюра на самотните :cry:

L_i_z_I
11-23-2006, 17:27
ММм за момента ми е префекно сама..писна ми от краткотрайни и глупави връзки..в момента съм на етап..само приятели,което идеално ме устройва :wink: Радвам си се на живота купонясвам си ,и не мисля изобщо за това дали съм сама или пък не :P

Krem4eto
11-24-2006, 15:11
Засега и аз съм сама...

Отписвам се засега,дано да е за по-дълго!!!УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!

teen™girl™
11-24-2006, 15:34
емии пишете ме и мене :(

GHz
11-24-2006, 15:34
Може да искаш малко свобода обаче винаги можеж да я получиш от човека до теб ако той е достатъчно голям да ти я даде....тъкаче аз смятам че "искам свобода" е извинение за чувството едообразие!!!
Аз предпочитам да нямам "свобода" :? отколкото да чакам кога ще ме "оковят във вериги" :smt008

11-24-2006, 17:01

me too и незнам защо е така май защото не умея да флиртувам егати! :smt012 Чувствам се ужасно и всички околоен като чуят че не сум имала приятел много се изненадват.

11-24-2006, 17:18
aide nqkoi koito e sam,ako iska da mi prati snimka pa moje ne6to da stane i az 6te pratq :roll: pi6ete na skype deskata59

11-24-2006, 17:18
aide nqkoi koito e sam,ako iska da mi prati snimka pa moje ne6to da stane i az 6te pratq :roll: pi6ete na skype deskata59

KUM4o
11-24-2006, 17:27

me too и незнам защо е така май защото не умея да флиртувам егати! :smt012 Чувствам се ужасно и всички околоен като чуят че не сум имала приятел много се изненадват.
Защо ли и аз от 16 години не съм бил с никое момиче.Може би и аз не съм добър във флиртувете ама както казват всичко с времето си. :(

za3k^dFsG
11-24-2006, 18:17
Защо ли и аз от 16 години не съм бил с никое момиче.Може би и аз не съм добър във флиртувете ама както казват всичко с времето си. :( Истината и че свестните момичета са рядкост и са заети

11-24-2006, 20:04
абе с момиче без животът продължава не можете заради някоя "пикла"(да не се обиждат момичетата но последното момиче такава беше за мен) да си тровите животеца :)

EvilBrunette
01-13-2007, 16:55
Ха и аз съм сама, но ме ядосва един "пикльо" :)

RoSsY88
01-13-2007, 17:00
здухана...меко казано...но гледам да не го показвам..слагам една фалшива усмивка и продължавам напред...Гадно е всичките ти приятелки да имат гаджета и да излизат с тях постоянно..а ти да стойш у вас и да ревеш над учебниците...при емн поне е така...Просто сега ми е последна година,кандидаставането иде..най мн имам нужда от някой а той го няма...е се някога ще се появи тоя някой дет да ме оцени....да се надяваме...

vikc
01-13-2007, 17:08
здухана...меко казано...но гледам да не го показвам..слагам една фалшива усмивка и продължавам напред...Гадно е всичките ти приятелки да имат гаджета и да излизат с тях постоянно..а ти да стойш у вас и да ревеш над учебниците...при емн поне е така...Просто сега ми е последна година,кандидаставането иде..най мн имам нужда от някой а той го няма...е се някога ще се появи тоя някой дет да ме оцени....да се надяваме...
Да и аз съм така. Вече започнах да мисля че момичетата харесват само големите "гъзари" които пушат и се прават на много отворени. А пък тези който са по-скромни (като мен) , учат си уроците и може да се каже че интелигентни , тях никоя не ги поглежда

SouL^*DiViNe
01-13-2007, 17:39
ei Овесения kefi6..ai i men me pi6ete vytre.. \:D/..to i az si nemam frend...pyk iskam da si imam....ISKAM... :wink: aaa..i vick...ne si padam po gyzarite..

decu4ka
01-13-2007, 17:43
Ами да чувствала съм се така..и е ужасно мн даже ;(

Undying
01-13-2007, 18:35
Що да ми е кофти?Като съ мсвободна мога да флиртувам,да правя квото си поискам без да ми тежи на съвестта че може да нараня някой,като видя някой пич мога споко да си се запозная с него без да се притеснявам че някой може да изтърчи при гаджето ми и да му издрънка,пък и както каза някой радвай се на свободата-не се знае до кога ще я имаш.

GiRl^of^PriStOn
01-13-2007, 19:19

I az sym taka :( pishete me i mene v kluba na samotnicite

LGPz
01-13-2007, 19:24
На мене ми е добре - няма кой да ме изморява :)

(имам си гадже ама то през учебната година е в гърция и аз си вея мъ*е :mrgreen: )

Нана
01-13-2007, 20:03
Чувствам се сдухана,не защото си нямам гадже,а защото го загубих..Проблема е ,че сега не искам никой друг и се опитвам да си харесам някой,ама не става... ](*,) Общо взето съм самотна,да така че ако има места ще се присъединя..Пожелавам на всички самотници да намерят половинките си!

Нана
01-13-2007, 20:11
Чувствам се сдухана,не защото си нямам гадже,а защото го загубих..Проблема е ,че сега не искам никой друг и се опитвам да си харесам някой,ама не става... ](*,) Общо взето съм самотна,да така че ако има места ще се присъединя..Пожелавам на всички самотници да намерят половинките си!

Теоритически това е невъзможно, защото жените са повече. Но ако вземем предвид факта, че в някои държави мъжете имат повече от 1 жена, то практически това е възможно. Но тогава терминът "Половинка" няма да е технически верен. Пожеланието трябва да звучи така:"Пожелавам на всички самотници да намерят своята половинка, третинка, четвъртинка и въобще египетска дроб". Разбира се около 90% от форумното население не знаят какво е египетска дроб, но това те кара да изглеждаш интелигентен. Странните думи ги впечатляват.Оки,пожелавам на всичко самотници да намерят своята египетска дроб! :lol:

LO6IQ
01-13-2007, 20:14
Да и аз съм така. Вече започнах да мисля че момичетата харесват само големите "гъзари" които пушат и се прават на много отворени. А пък тези който са по-скромни (като мен) , учат си уроците и може да се каже че интелигентни , тях никоя не ги поглежда
И при мен е така ... :-s
Само дето вече ми писна темата ,,учене'' ... сега я карам по отпуснато :-D иначе съм си самичък. :?
и както съм споменал по доло в подписа ми->аз се радвам се ,че имам истински приятелии :D

xixi
01-13-2007, 20:16
Само дето вече ми писна темата ,,учене'' ... сега я карам по отпуснато :-D иначе съм си самичък. :?
и както съм споменал по доло в подписа ми->аз се радвам се ,че имам истински приятелии :D
Сладур

RoSsY88
01-14-2007, 05:37
по-добре ся да учиш и другата година да си студенка в някой елитен университет/ако си 12 клас/от колкото да си провалиш живота и пропуснеш годината :)

DjBaloon
01-14-2007, 07:40
sa si nqmam nikoq do mene,i kvo da vi kaja mnogo mi e dobre :-D

LO6IQ
01-14-2007, 07:49
Сладур
:smt064 :smt062 :smt117 :smt021

i'm so excited!
01-14-2007, 07:56
не,даже ми е страхотно !!

real-girl
01-14-2007, 09:05
Mi,az na moq mu bih 6uta naskoro,i ne,sega ne mi e kofti zaradi tova,p1k smqtam,4e kato mi doide vremeto,pak 6te se poqvi nqkoi na horizonta..e,da,ponqkoga ti se 6te da si ima6 nqkogo do sebe si,noo..i tova otnovo 6te stane skoro(vqrvam) :smt060

Destroyfashion
01-14-2007, 09:18
svikva se da si sam :-D

LaFee
01-14-2007, 13:33

Да, yжасно ми е отегчено и сдухано и на моменти ми е супер зле и развалям настроението с пълна сила, където и да съм. Отгоре на всичко хормончето също си казва думичката...

Welcome in da "Клуб на Самотниците"... Crying or Very sad
Не,нямам "душичка" до себе си и не се оплаквам от това...даже и не се замислям дали ми е мъчно или не,просто знам че рано или късно "душичката " ще дойде.

GeRgY
01-14-2007, 13:48
Не,нямам "душичка" до себе си и не се оплаквам от това...даже и не се замислям дали ми е мъчно или не,просто знам че рано или късно "душичката " ще дойде. Че ще доиде ще дойде.. амо примерно ако неможеш без да водош любом човек... който направо си готов да се самоубиеш за него.... (аз съм така :cry: ) и знаеш че НЕМОЖЕШ ВЕЧЕ СА СИ САМ..... тогава какво правим.. аз примерно ще се ](*,)

100% е от възраста... че "НИ" е гадно... но и самотата си казва думата..
ОБИЧАЙ ЗАДА БЪДЕШ ОБИЧАН !!!
:smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt055

НЕ СЕ СВИКВА !!!!!! ДА СИ САМ.... !! ЗАЩОТО Е НЕВЪЗМОЖНО !!!

lsdlsdlsd
01-14-2007, 13:52
Chuvstvam se vse edno me nqma :shock: Tyjno mi e i sym sama :smt012

LaFee
01-14-2007, 13:57
100% е от възраста... че "НИ" е гадно... но и самотата си казва думата..
ОБИЧАЙ ЗАДА БЪДЕШ ОБИЧАН !!!

Обичам всички хора, но понякога те не ме обичат.

MoHuTo
01-14-2007, 14:01
Чувствам се сдухана,не защото си нямам гадже,а защото го загубих..Проблема е ,че сега не искам никой друг и се опитвам да си харесам някой,ама не става... ](*,)
Ох и аз така :smt010 ...Затуй и мен ме пишете в клуба :|

svetlidim
01-14-2007, 14:17

Ми браво =D> !Аз като се замисля дори нямам истински приятели :smt010 ...То в днешно време всеки ти е приятел,докато може да изсмуче нещо от теб,докато има полза,а после-баста! :smt019 :smt011

linkin_park_fenka
01-14-2007, 14:31
Аз си имам приятел на когото много държа,но когато бях сама не се чуствах отегчена или пък сдухана.Искаше ми се да имам някой до себе си,но не бях срещнала подходящия човек.Не се чуствайте сдухани,затова че си нямате гадже-понякога това е по-добре. :arrow:

GeRgY
01-14-2007, 16:36
:( :( На мене ми е НАЙ-ГАДНО.... защото съм готов да направя всичко за НЕЯ... :cry: казъл съм и какво чувствам....и НИЩО не стана.... още сме приятели.. Всеки ден я виждам...и изгарям отвътре.. :smt010 :smt010
(Не губя надежда.... но ще се предам скоро :smt009 :smt086 :smt087 :smt088 )

П.П. Сега ми е най-добрата приятелка :( поне това имам.. И като нея 2-ра няма :roll:

fdsfsdfds
01-14-2007, 16:59
az puk i as sum sam i dosega nikogo ne sam imal :( :cry: ](*,)

FiRe_LaDy
01-14-2007, 17:02
Pishete i men v kluba ... no az ne mislq,che e vajno do takava stepen dali imame nqkoi do sebe si ili ne.Po vajno e dali tozi nqkoi ni dava tova koeto ni e nujno i dali iskame da sme tochno s tozi chovek.Zashtoto i az si imam sega gadje,ama obicham drug i vse edno sym sama.Taka,che za da ne sme sdyhani i samotni trqbva da sme s choveka,kogoto obichame.

KisskilleRcHe
01-14-2007, 17:04
На мен пък ми писна на к*ра да се ядосвам за тия тъпи п**ки.... Само ме ядосват ! Да го .....

GeRgY
01-14-2007, 17:18
FiRe_LaDy......... Права си....

ПИШЕте МЕ И МЕНЕ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

PerfectStrang3r
01-14-2007, 17:20
Преди имах гаджета, но се измъчвах и ми беше тъпо. Бях се затворил в себе си, не споделях с никой. Бих казал, че никой не знаеше нищо за мен. Исках да съм с едно момиче..

Когато нямам какво да обичам.. много се измъчвам. Губя вяра, надежда в малките неща и радости в живота. Дано да не ви се случва.

mrsy
01-14-2007, 17:23
Ох толкова съм отегчен. Защо ли живея тоя живот... Отивам да се самообеся :lol: Сбогом на всички и ще се видим в един друг, ПО-ДОБЪР свят :smt019

ThePainIsReaL
01-14-2007, 18:14
Ооо ... ето ме и мен , кандидатка за клуба . Ама нямам нищо против да го напусна възможно най-скоро . Просто ми омръзна сама да се сдухвам :mrgreen:

spb_89
01-14-2007, 20:32
Broite i men v kluba :smt012 :smt012

LO6IQ
01-14-2007, 20:38
Ох толкова съм отегчен. Защо ли живея тоя живот... Отивам да се самообеся :lol: Сбогом на всички и ще се видим в един друг, ПО-ДОБЪР свят :smt019
Дано :| да се видим в ,,в един друг, ПО-ДОБЪР свят'' :|

JoeBanana
01-14-2007, 20:41
за кво се записвате тука ?
да не раздават кисело мляко без пари ?

tanchety
01-14-2007, 20:49
ei ei tuk ne6to nov klub se formira a? \:D/ dosta golqmo vnimanie otdava6 na tova da ne si sam.... sled parviq mi priqtel(koito mn obi4ah) ve4e ne predavam takova golqmo zna4enie na tova... smqtam 4e moje6 da se zabavlqva6 i s priqteli.... :wink: a drugoto... :-k 6te doide samo :wink:

Viktoriq_
01-14-2007, 20:54
и аз .но ме и в момента (дано да е за по - далго)

zyzka
01-15-2007, 06:19
E okolu mene vinagi ima nqkoi...problema e che razbiram tvurde kusnu :roll: ,shtotu vinagi sum si mislila"chyvek koity nqma kvo da gybi moje da specheli vsichko,a chyvek bez chystva ne moje da byde naranen"e,mojebi tfa obesnqva neshtata... :-s

Sex_master
01-15-2007, 12:51
Аз трябва да съм Директор на клуба ! Пишете ме и мене : ](*,)

pampers
01-15-2007, 12:55
ами и аз съм сама ама се кефя мн 6тото правя каквото си поискам и на никой не съм длъжна да давам обяснение за постъпките ми е да на моменти се сдухвам но.. :-({|=

Krem4eto
01-15-2007, 13:35
Засега и аз съм сама...

Отписвам се засега,дано да е за по-дълго!!!УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!
Жалко не беше за много дълго... Пак съм в клуба...
И дано по-бързо да се махам...... :smt008 :smt008 :smt008 :smt007 :smt007 :smt007 :smt026 :smt050

feshankaa
01-15-2007, 15:36
От една страна ми е добре че съм сама и имам желаната свобода-правя каквото искам без да давам на някой обяснение защо и как съм го направила.От друга страна от време на време...точната дума е сдухвам се.Кофти ми е че съм самичка,ама се преодолява.Приятелите ми винаги са успявали да ме развеселят и да забравя за това.Ето за това ги обичам! :smt008 8-[

Таа забравих да кажа,за сега и аз съм в клуба хах

Theoatguy
01-15-2007, 18:09
Ц ц ц ц ц... аз продължавам да съм си самичък и ми още по-зле, но се държа за юздите :lol: .

Мечките нямат ли право на щастие :) ? ](*,)

01-15-2007, 18:12
Изкам да си кажа какво ми е тук.Зна4и аз сам на 16 години,ходил сам на 1-2 купона през целия си живот та моята изтория е малко тъжна...Нямам голяма готина компания а само няколко приятели,моми4етата не ми обръщат усобено внимание винаги сам се 4удел защо и онзи ден разбрах...1 Приятелка ми го каза:имал сам 4ар(руси4ук сум) бла бла бла и хоп в прав текст:"пи4 спори но моми4етата си падат само по лошите мом4ета докато си добур ще е така"от тогава разбрах в колко шибан свят живеем.

kupondjiikata
01-15-2007, 18:50
I na men dosta pyti mi e stavalo gadno za tova,no pyk mislq,4e nqma smisyl da strada6.Gadno mi e,4e ve4e sa malko mom4etata,koito uvajavat momi4etata i bih iskala da namerq nqkoi,koito da dyrji na men istinski,no mn iskam,nali? :roll:

kupondjiikata
01-15-2007, 18:55
Изкам да си кажа какво ми е тук.Зна4и аз сам на 16 години,ходил сам на 1-2 купона през целия си живот та моята изтория е малко тъжна...Нямам голяма готина компания а само няколко приятели,моми4етата не ми обръщат усобено внимание винаги сам се 4удел защо и онзи ден разбрах...1 Приятелка ми го каза:имал сам 4ар(руси4ук сум) бла бла бла и хоп в прав текст:"пи4 спори но моми4етата си падат само по лошите мом4ета докато си добур ще е така"от тогава разбрах в колко шибан свят живеем.

Zna4i.Ne vs momi4eta si padat po lo6i mom4eta.Tozi tip momi4eta ne stavat za seriozna vryzka,a sa samo za 1 pyt.Az naprimer si padam po po-4uvstvitelni i koito ne gleda na momi4etata kato na parcali.I az predi haresvah lo6ite mom4eta,no sega-ne.Qvno sym izrasnala po akyl ili ne6to takova.Pi4,ne se ot4aivai i bydi takyv,kakyvto si.To4no,kogato nai-malko o4akva6 6te si nameri6 nqkoe momi4e,garantiram ti go!!!!!

01-15-2007, 19:29
tezi dni se 4uvstvam po-samotna ot vsqkoga
:(:(:(

Theoatguy
01-15-2007, 19:37
tezi dni se 4uvstvam po-samotna ot vsqkoga
:(:(:(

Gore glavata... shte si namerish nqkogo. az su6to se 4uvstvam mnogo samoten, no kakvo da se pravi, a puk iskam da gushna nqkoe devoi4e samo samo tva :cry:

bilqn4eto.
01-15-2007, 19:38
nqma stra6no,ne ste sami,praite mqsto i za men v kolonkata :-D .
ta,ne se ot4aivaite,6te si nemerite prednazna4eniq 4ovek za vas,prosto vseki ima momenti,v koito se 4uvstva otek4en i samoten.ne se predavaite i kasmet :smt023 \:D/

Digital
01-15-2007, 20:21
Да и на мен ми е кофти. :cry: Аз си имах... и усетих какво е да си имаш... но сега си нямам. :-s И сега ми е кофти. Ама тва е положението, peace. :|

D1v`Petel
01-15-2007, 21:27
Ще Ви видя колко ще Ви е лесно драги ми самотници , след като някоя/някой ви се увеси на врата и няма отърване...Пък за сега си живейте живота , без да има жена/мъж , която/който да ви кряка непрекъснато къде ходите и какво правите.. :-D Enjoy :P

Lorraine
01-16-2007, 08:46
Pi6ete me i men :(и мен..