PDA

View Full Version : sarceto ili uma?

donkihot
11-13-2006, 19:00
Zna4i problema e sledniq ima edno mom4e koeto mn obi4am s nego prez poslednata godina xodihme dva pati i vse toi kasashe kato vtoriq pat skasa zashtoto prosto ne razbra dumite mi. predi sedmica ne pomoli da mu gi obqsnq az mu kazah za stoten pat no izglejda sam namerila to4nite dumi4ki i toi razbra 4e toi e vinovniq kaza 4e mn me obi4a mn stradal iskal da me ima znae 4e ne moje i e takia sqkvi. ta vaprosat mi e da mu dam li treti shans?

vvs_go
11-13-2006, 19:04
Zna4i problema e sledniq ima edno mom4e koeto mn obi4am s nego prez poslednata godina xodihme dva pati i vse toi kasashe kato vtoriq pat skasa zashtoto prosto ne razbra dumite mi. predi sedmica ne pomoli da mu gi obqsnq az mu kazah za stoten pat no izglejda sam namerila to4nite dumi4ki i toi razbra 4e toi e vinovniq kaza 4e mn me obi4a mn stradal iskal da me ima znae 4e ne moje i e takia sqkvi. ta vaprosat mi e da mu dam li treti shans? ami nai veroqtno e typ za tva go ostai

ruff_rider_lady
11-13-2006, 19:10
Зависи какво чувстваш и дали си сигурна в чувствата си или просто си свикнала с него . Друго , за което трябва да се замислиш е дали има причини да му вярваш/да не му вярваш и кои от тях са повече . Може да е казал това само като оправдание че те е оставил , но според мен по - вероятно е да се интересува от теб и да те обича , да иска ти да си щастлива , но да не знае как да те направи HAPPY .
Ти го познаваш най - добре , себе се - също . Прецени дали си струва.

Forslor
11-13-2006, 19:26
Zna4i problema e sledniq ima edno mom4e koeto mn obi4am s nego prez poslednata godina xodihme dva pati i vse toi kasashe kato vtoriq pat skasa zashtoto prosto ne razbra dumite mi. predi sedmica ne pomoli da mu gi obqsnq az mu kazah za stoten pat no izglejda sam namerila to4nite dumi4ki i toi razbra 4e toi e vinovniq kaza 4e mn me obi4a mn stradal iskal da me ima znae 4e ne moje i e takia sqkvi. ta vaprosat mi e da mu dam li treti shans? ami nai veroqtno e typ za tva go ostai
...како казха или е тъп или е на 13 :-s

KuReC
11-13-2006, 19:45
estveno 4e ne

HopeLesss
11-14-2006, 05:16
Аз не бих, но ако чувствата ти са силни, дай му този 3-ти шанс... :roll:

No_LiMiTe^f
11-14-2006, 05:58
Ти да не си някаква играчка?!"Днес ходим,утре не"!Още втория път мисля че не е трябвало да тръгваш с него,защото наистина до някаква степен той си играе с теб!Не трябва да се оставяш така колкото и силни да са чувствата ти!

zoben_pitbul
11-14-2006, 07:16
Моля отговарящите по темата да дават съвети,които сами биха последвали!Защото ако изпитвате силни чувства към някого,дали и пети път няма да тръгнете с него?Ще тръгнете и още как.Аз съм за,ако наистина имаш силни чувства.Вече ако и този път се осере си заслужава да не го погледнеш никога повече.Възможно е да си е осъзнал грешката и да е решил да се поправи.

He3HauKa
11-14-2006, 09:54
Нещата се виждат най-добре от страни,защото в много случаи ,правим неща за които съжаляваме,именно заради тези силни чувства. И едва ли ,той се е променил,осъзнал е грешката си и т.н.Остави го в миналото и... се опитай да го забравиш колкото и да ти е трудно.

koalka
11-14-2006, 10:25
Според мен трябва да му дадеш,защото момчета явно има чувства,а и ти предполагам не си безразлична...

tedinkata_
11-14-2006, 16:27
az sam na menie-dai mu posleden shans-po dumite mu li4i 4e opredelno ima 4uvtsva kum teb-moje bi mu e trydno da gi izrazi O:)

aDa_Na_tFoq_Rai
11-15-2006, 17:05
mislq 4e ne trqbva da mu dade6 po prostata pri4ina 4e e mnogo gadno da hodi6 nqkolko puti s edin i su6t 4ovek. Prosto kogato ediniq put ne vurvi vtoriq 6te e su6toto... nqma treti dubul. Ako 4uvstvata ti sa po silni togava si pomisli razbira se ;) uspeh iiii da ni kaje6 kakvo e stanalo =D>

iiirish
11-15-2006, 17:14
ти най-добре го познаваш и затова сама прецени дали искаш да бъдете отново заедно. щом е казал, че е разбрал думите ти, значи наистина е така. но пък от друга страна да тръгвате за 3-ти път е леко тъпичко :? то и четвърти ще има както сте я подкарали!

сама реши

Nightmare
11-15-2006, 17:18
Ти сама трябва да прецениш. Помисли кои моменти са били повече- хубавите или лошите. Помисли по точно какви причини е скъсал с теб и дали няма да се повторят същите грешки. Помисли достатачно силни ли са чувствата ти за да му простиш трети път? Ти си го познаваш най добре и би трябвало да знаеш дали си струва вниманието и нервите.

Miss`LoVe`
11-15-2006, 17:40
Mi purvo si izqsni dali naistina go obi4a6 dostatu4no,za da mu dade6 i treti 6ans i sled tova preceni !!! :wink:

LO6IQ
11-15-2006, 17:55
Дай Му Трети Шанс <точка> :mrgreen:
Ако направи пак някакви грешки или скъса пак - повече няма да му даваш шанс ... то да не е така .. айде днеска ходим , утре не , в другиден пак и така .. тва не е театър :wink:
:smt007