Влез

View Full Version : higienata !!! Otgovori 4akam ot Momi4etata?

11-13-2006, 20:11
Tui kato pro4etox mnogo temi za tazi pusta HIGIENA koqto mnogo durjat momi4etata,i vuprosut mi e sledniqt ::::: Kakvo shte re4e tazi higiena NO iskam to4no da mi obqsnite [ ne govorim za polovite organi shtoto kato vidite mom4eto neznaete kak se poddurja ot dolu ]KOe to4no vi pravi vpe4atlenie v higienata na edno mom4e 4e neshto nemoga da razbera ,govorim izcqlo kato go vidite ne ste stignali do sexyalen kontakt.. ? Molq to4ni otgovori 4e me zaintreguvaxte momi4eta ?

panterata
11-13-2006, 20:16
хигиена означава да се къпи :) ами когато видиш някой с мазна коса , някой дето ти вуни на пот... хахах ам как да ти го обясня .. личи си кога някой няма добра лична хигиена :) или ако не си мие зъбите например , не си мие ръцете.. :) просто всеки ден под душа , някой път и по няколко пъти ако се наложи и няма да имаш проблеми :)

Drakthul
11-13-2006, 20:20
хигиена означава да се къпи :) ами когато видиш някой с мазна коса , някой дето ти вуни на пот... хахах ам как да ти го обясня .. личи си кога някой няма добра лична хигиена :) или ако не си мие зъбите например , не си мие ръцете.. :) просто всеки ден под душа , някой път и по няколко пъти ако се наложи и няма да имаш проблеми :)

То да беше само това хигиената .. ха-ха .. абсурдно е .. всеки ден може и по 10 часа под душа да седиш .. това не промения нищо, пак може да нямаш никакви хигиенни навици ..

bulgarche
11-13-2006, 20:20
Мисля че можеш да направиш разлика между някой напудрен чалгар и изкъртен пънкар ;)

panterata
11-13-2006, 20:25
Drak'thul
вместо да стоиш и да се смееш на това което съм писала можеш да отговориш на автора на въпроса. може и да не съм права ок но това мисля това написах , а ти можеш да отговаряш на хората на въпросите а не само да се заяждаш с това кой кфо написал

bulgarche
11-13-2006, 20:27

То да беше само това хигиената .. ха-ха .. абсурдно е .. всеки ден може и по 10 часа под душа да седиш .. това не промения нищо, пак може да нямаш никакви хигиенни навици ..
Когато не удариш една пинцета, самобръсначка, епилатор, нокторизачка, пила, крем, сапук нищо не е :)
излязох (сам се изкарах) супер най - метросексуалния типаж (не "екипаж)) на Земята

хигиена означава да се къпи :) .. личи си кога някой няма добра лична хигиена :) или ако не си мие зъбите например , не си мие ръцете.. :) просто всеки ден под душа , някой път и по няколко пъти ако се наложи и няма да имаш проблеми :)
Дам...това е хигиена - човек да се къпИ
"добра лична хигиена"..."това произведение е много добро, а и е хубаво"
Аз си мия събите постоянно - приемам течности в ОГРОМНИ количества...омивам ги, нали?
Къпя се 1-2 пъти на ден и съм без проблем?

Drakthul
11-13-2006, 20:34
Drak'thul
вместо да стоиш и да се смееш на това което съм писала можеш да отговориш на автора на въпроса. може и да не съм права ок но това мисля това написах , а ти можеш да отговаряш на хората на въпросите а не само да се заяждаш с това кой кфо написал

Не ми остава друго освен да се смея .. човека се е обърнал за отговор към нежния пол .. при положение, че не съм негов представител, не бих се направил на такъв само за да изпиша едни простовати изречения садържащи много от нещата които мама и тати са Ви казвали като малки ама кой да слуша .. нали? ..

Не се заяждам, спокойно .. но пък и не критикувам, защото повечето сте прекалено нахакани и явно разбирате от всичко за проумеете някои и друг прост факт .. забавлявам се .. а това, че те ядосва - съжелявам ..

panterata
11-13-2006, 20:46
Drak'thul
като не си представител на нежния пол никой не те кара да пишеш в темата а мисля че не ти пречи да му отговориш на въпроса нищо че си момче! нито се ядосвам нито мисля че съм "нахакана" просто въпроса е защо пишеш изобщо по темата като с това не помагаш с нищо на автора?

Drakthul
11-13-2006, 20:54
Drak'thul
като не си представител на нежния пол никой не те кара да пишеш в темата а мисля че не ти пречи да му отговориш на въпроса нищо че си момче! нито се ядосвам нито мисля че съм "нахакана" просто въпроса е защо пишеш изобщо по темата като с това не помагаш с нищо на автора?

За да трупам мнения .. :lol: :lol: :lol:

panterata
11-13-2006, 20:55
хахахх евалаа :)

Amayo
11-13-2006, 21:38
Мечката се мие - чисти
в потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка? :-)

ultra
11-14-2006, 01:07
Само като видя някой да излиза от тоалетната и да не си измие ръцете и ми светва ква хигиена има.Тва е най-елементарното,на което ни учат още в детските градини.Тъйй че...
Бившето ми гадже си миеше задника след всяко сране :mrgreen: ,ако не си беше в тях,се прибираше да се измие-тва независимо дали е на кафе или диско и после пак се връщаше-или се прибираше да се изсере в тях,щот му е по-удобно миенето :mrgreen: .Ко щете вярвайте,даже си намираше кофички някакви из чуждите кенефи само и само да му е чист задника.Това беше закон за него!Второто нещо,което ми е направило впечатление,че си бършеше чурката след всяко пикаене-стига да имаше на лице кърпички или Т.Х.Къпе се всеки ден,понякога и по няколко пъти,ако е работил нещо и за 4 години не ми е лъхнал на неприятно,единствено на жилет за подмишници и скъп парфюм,обезкосмява се-чурка,крака,гърди,вежди,маж е се с кремовете на майка си зимата да не му се напуква лицето,краката целогодишно и другите части където маха косми,нокти реже редовно,когато майка му ходи на маски и той намазва по нещо-но в никакъв случай не го преобщавам към т.н Метросексуален тип,защото излъчването му не е такова-по скоро мъжествено,поведението му и външността му не прилагат на такова определение.
Той ми вдигна мн летвата и за съжаление такъв подобен все още не съм намерила...
#-o [-( [-o<
Естетвено някои от изброените неща не знаех за тях,преди да станем близки,но то си личи,когато един човек се поддържа.Ако щеш и по дрехите му даже,може да са скъпи,но ако е мърляв то и дрехите му ще са такива.
Забелязвала съм момчета-дънките им са мръсни на местата по бедрата и на чатала-там от постоянното драпане...което е отвратителна гледка.
Ако случайно се завъртя покрай мъжка мишница и ми замирише,бягам на далече,тва също е показател,че си е оставил телесните миризми и не е помислил за стикчето. =; [-(

marina star
11-14-2006, 03:37
Само като видя някой да излиза от тоалетната и да не си измие ръцете и ми светва ква хигиена има.Тва е най-елементарното,на което ни учат още в детските градини.Тъйй че...
Бившето ми гадже си миеше задника след всяко сране :mrgreen: ,ако не си беше в тях,се прибираше да се измие-тва независимо дали е на кафе или диско и после пак се връщаше-или се прибираше да се изсере в тях,щот му е по-удобно миенето :mrgreen: .Ко щете вярвайте,даже си намираше кофички някакви из чуждите кенефи само и само да му е чист задника.Това беше закон за него!Второто нещо,което ми е направило впечатление,че си бършеше чурката след всяко пикаене-стига да имаше на лице кърпички или Т.Х.Къпе се всеки ден,понякога и по няколко пъти,ако е работил нещо и за 4 години не ми е лъхнал на неприятно,единствено на жилет за подмишници и скъп парфюм,обезкосмява се-чурка,крака,гърди,вежди,маж е се с кремовете на майка си зимата да не му се напуква лицето,краката целогодишно и другите части където маха косми,нокти реже редовно,когато майка му ходи на маски и той намазва по нещо-но в никакъв случай не го преобщавам към т.н Метросексуален тип,защото излъчването му не е такова-по скоро мъжествено,поведението му и външността му не прилагат на такова определение.
Той ми вдигна мн летвата и за съжаление такъв подобен все още не съм намерила...
#-o [-( [-o<
Естетвено някои от изброените неща не знаех за тях,преди да станем близки,но то си личи,когато един човек се поддържа.Ако щеш и по дрехите му даже,може да са скъпи,но ако е мърляв то и дрехите му ще са такива.
Забелязвала съм момчета-дънките им са мръсни на местата по бедрата и на чатала-там от постоянното драпане...което е отвратителна гледка.
Ако случайно се завъртя покрай мъжка мишница и ми замирише,бягам на далече,тва също е показател,че си е оставил телесните миризми и не е помислил за стикчето. =; [-(

tvoeto gadje mai naistina e bilo perfekno ot tozi gledna to4ka super

bulgarche
11-14-2006, 06:06
[color=redИхее...не бил инъче метросексуален..гърди, пишка, крака...
пък другата "било перфектното гадже от таз гледна точка"

Аз предлагам....който не е като него...да не му се обръща внимание[/color]

mravkata_z
11-14-2006, 06:25
ooo i az si miq zadnika sled vsqko hodene do toaletnata po golqma nujda! Bez zna4enie kade sam (makar4e ili sam v nas ili v gadjeto si) i v gadjeto si pak si go miq! Tova zna4i higiena, osven tova da si mie6 racete kato se pribe6 v vas, da si gi mie6 sled kato si bil do toaletna, vinagi da si s izrqzani nokti (mn. obra6tam vnimanie na priqtelq si na tova) Osventova da ne ti e mazna kosata, ili laskavo ot pot i kir liceto. I az li4no se miq otdolu kam 3 pati na den.... :mrgreen: eto tova e za men higiena i az li4no q prazvam. Gadjeto mi i toi. \:D/

krem4et0
11-14-2006, 07:39
на пръв поглед се открояват мазната коса и неподдържаната брада. Иначе аз пък мога да похваля моя,че има перфектна устна хигиена. На ден сигурно му отиват 30-40 минути за миене на зъбите. Винеги ухае страхотно,а зъбите му са бели като сняг!

Drakthul
11-14-2006, 07:41
на пръв поглед се открояват мазната коса и неподдържаната брада. Иначе аз пък мога да похваля моя,че има перфектна устна хигиена. На ден сигурно му отиват 30-40 минути за миене на зъбите. Винеги ухае страхотно,а зъбите му са бели като сняг!

Горките зъбки .. сигурно отдавна са останали без грам емайл .. :cry:

krem4et0
11-14-2006, 07:46
А,не е така. Това промени и моята хигиена. Зъбките вече се мият 4-5 пъти дневно!

Drakthul
11-14-2006, 07:57
А,не е така. Това промени и моята хигиена. Зъбките вече се мият 4-5 пъти дневно!

С качествени четки надявам се ( и хубава паста за зъби ) .. и нали знаете, след 2-3 седмици употреба - нова четка .. и ходете веднъж на месец на заболекър за общ преглед .. може и за почистване и т.н. .. :)

Уфф кво ви уча, Вие си знаете .. :)

( и пак ми се струва странно толкова мн време да си търкаш зъбите .. не е мн добре, пада емайла .. ) ..

11-14-2006, 07:58
Най-отвратително е някой да не си мие зъбите, леле откачам. Готин, напарфюмиран... и като си отвори устата припадаш. Зъбите се мият след всяко хранене, както и когато усетиш нужда. В краен случай- дъвка. Много ясно, че трябва да се къпеш често, но и да си сменяш дрехите. Изкъпи се, облечи си любимата фанела, която не е прана от месец/поне/ и к'во кат си се къпал? Дрехите се перат ако трябва и след всяко обличане. Чорапите са основен проблем, не е лошо да си носиш резервни, чисти. Което ми напомни един виц:
Тя: Няма ли да се качиш...
Той: Скъпа, нека не прибързваме, нека се опознаем малко повече...
Той си тръгва.
Тя си мисли: Какъв кавалер!
Той си мисли: Ех трябваше да си сменя чорапите...
:mrgreen: Освен чисто, всичко трябва да е спретнато- без дупки, лекета, дрехите да си пасват /не може да носиш панталон с горно на анцуг примерно/ О трябва да си чистиш и ушите, никой не го е споменал, но е страшно важно- като видиш нещо в ухото на някого и направо да ти се доповръща...По същата логика- чисти си и носа /но не с пръст все пак/

ХИГИЕНАТА не се изчерпва с къпане и слагане на дезодорант, тя е комплекс от навици, които се спазват всеки ден, а не само като ходиш на среща. В дните, когато си кажеш "Днес няма да ходя никъде, никой няма да ме види", точно тогава си проличава колко държиш на сееб си, вида си и хигиената си. И точно тогава се появява някой, пред когото стабилно се излагаш ако не си положил; малко грижи...

^DaRk_LaDy^
11-14-2006, 08:04
Браво на този гост! Просто нямам какво да допълня! =D>

11-14-2006, 20:40
Drak'thul

Не ми остава друго освен да се смея .. човекът се е обърнал за отговор към нежния пол .. при положение, че не съм негов представител, не бих се направил на такъв само за да изпиша едни простовати изречения съдържащи много от нещата, които мама и тати са Ви казвали като малки ама кой да слуша .. нали? ..

Не се заяждам, спокойно .. но пък и не критикувам, защото повечето сте прекалено нахакани и явно разбирате от всичко за проумеете някои и друг прост факт .. забавлявам се .. а това, че те ядосва - съжалявам ..
А нахаканият отворко вместо да се прави на много оборотен....може да се научи да пише. Мърляч. Не си се научил да си бършеш сам лайната, но ти знае много тъпата уста. Не си толкова ЕнтЕлигентен! Дееееба и цървула!

Amayo
11-14-2006, 20:43
Само като видя някой да излиза от тоалетната и да не си измие ръцете... [-(
Ние па в България не си пикаеме по ръцете.

Drakthul
11-14-2006, 20:52
Drak'thul

Не ми остава друго освен да се смея .. човекът се е обърнал за отговор към нежния пол .. при положение, че не съм негов представител, не бих се направил на такъв само за да изпиша едни простовати изречения съдържащи много от нещата, които мама и тати са Ви казвали като малки ама кой да слуша .. нали? ..

Не се заяждам, спокойно .. но пък и не критикувам, защото повечето сте прекалено нахакани и явно разбирате от всичко за проумеете някои и друг прост факт .. забавлявам се .. а това, че те ядосва - съжалявам ..
А нахаканият отворко вместо да се прави на много оборотен....може да се научи да пише. Мърляч. Не си се научил да си бършеш сам лайната, но ти знае много тъпата уста. Не си толкова ЕнтЕлигентен! Дееееба и цървула!

:lol: :lol: :lol: .. тия атаки за правописа винаги са ми били смешни .. :lol: :lol: :lol:

11-14-2006, 20:53
Ами като няма какво да кажеш в своя защита...смей се :-D

Drakthul
11-14-2006, 20:55
Ами като няма какво да кажеш в своя защита...смей се :-D

:lol: :lol: :lol: .. ха-ха-ха .. на някъв палячо ще се обяснявам .. ха-ха-ха .. :lol: :lol: :lol:

11-14-2006, 20:57
Аз не го и искам :-D Ясен си ми 8)

Drakthul
11-14-2006, 20:59

:lol: :lol: :lol: :lol: .. разконспириран съм .. :lol: :lol: :lol: :lol:

air_J
11-14-2006, 21:00
Важно е единствено и само колко пари имаш. В Испания се нагледах на всевъзможни неща. Шефовете ми (милионери са и двамата) бяха под всякаква критика на ниво хигиена. Единия айде чат-пат си беше с не чак толкова лоша хигиена, но другия изкара цялото лято с 1 (един) чифт дънки и 2 (два) чифта тениски. Същият човек пушеше по 2 кутии и нагоре цигари на ден и винаги миришеше на цигари (не само устата му, но и целия той). Да, но същите тези хора, дойдат ли в България - всяка е тяхна. Важни са само кинтите. Тук предполагам ще се намерят и дами да ме подкрепят (е, също ще има доста, които ще ме нападнат, но същите те ще пишат в други теми неща от сорта на "ама как е възможно, тя ходи с него само заради парите, къде остана любовта"). Лека вечер! :-({|=

11-14-2006, 21:01

:lol: :lol: :lol: :lol: .. разконспириран съм .. :lol: :lol: :lol: :lol:
'Разконспирира' се нещо сложно, а ти определено не си 8)

Drakthul
11-14-2006, 21:02
Кинтите може и да са важни за дамите ( курвите ) ..

А хигиената е важна за здравето ..

Госта, поне си влезни с юзъра да те видя кои смешник си, макар тука да не съм нареждал все още които и да било .. или си от тия дето обикалят по форумите и се чудят къде да потърсят внимание щот са жалки и никои не им го обръща .. ?? :lol: :lol: :lol: .. айде имаше 5 мин. внимание .. квото и да напишеш - слабо ме интересува .. вече .. :lol: :lol:

air_J
11-14-2006, 21:10
Малко момичета (особено готините) останаха на принципа "Най-важно е здравето". По-модерно е "Пара ми треба за злоупотреба", но това си е лично мое мнение. Пак мое мнение - кинтите са важни! Хигиена нулева, но кинти - бол, ами - нямаш проблеми. Друго е ако и хигиената и кинтите са нулеви - big problem! :-({|=

Drakthul
11-14-2006, 21:13
Малко момичета (особено готините) останаха на принципа "Най-важно е здравето". По-модерно е "Пара ми треба за злоупотреба", но това си е лично мое мнение. Пак мое мнение - кинтите са важни! Хигиена нулева, но кинти - бол, ами - нямаш проблеми. Друго е ако и хигиената и кинтите са нулеви - big problem! :-({|=

Не съм казал, че не си прав, просто казвам, че да имаш кинти не те оправдава от това да не си гледаш здравето .. и за какво ще са ти тия всички кинти като заболееш от няква гадост? .. да не говорим за нещо смъртоносно ..

ultra
11-14-2006, 23:29
Има и такива момичета,познавам такова,гаджето и е един мърляч,обаче с мн кинти.То не са коли скъпи,бизнеси-мизнеси (най-вече второто :mrgreen: ),а той един мизерен...косата му мазна :-& ,понякога като мине покрай теб и намирисва,дрехите му стават,обаче си личи че не са прани в близките 10 дена...А приятелката му една сладурана-чудя се като му бръкне в гащите и си помирише пръстите кви ли физиономии прави..Или,ако го погали по косата-сигурно олио сваля... :shock: Всъщност познавам и други такива-чудя се на приятелките им...
Тая дефиниция МЕТРОСЕКСУАЛЕН ми е мн смешна честно казано.До преди година две даже не се знаеше какво представлява това "нещо"."едно време" имаше просто поддържани мъже.
А за зъбите-моя бившия няма тоя проблем,щото майка му е зъболекарка :mrgreen:
И да ви дам един съвет от нея-сутрин(или през деня колкото си ги миете) си миете зъбите със обикновена,в смисъл избелваща,хербали-мербали и т.н...,а вечер със Лакалут за заздравяване на венците.

И хайде,моля ви да не разводняваме темата с чат и заяжданки,защото мисля,че е интересна и има какво да се напише.

krem4et0
11-15-2006, 07:17
Абе как така ще целувам и прегръщам мъж,ухаещ на пот,цигари и имащ лош дъх. Аз от гадни миризми припадам. [-X -не мога така-ако ще и да е Рокфелер-не ухае ли добре,не е ли чист и поддържан,не се ли къпе и бръсне редовно-не ми го хвали.Аз съм доста гнуслива и ще го отпратя още,когато си отвори устата!

Chukasimo
11-15-2006, 07:52
Мечката се мие - чисти
в потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка? :-)
хаха тфа не го ли е писало на баните по татово време?

---
аз пък никога не си позволявам да излеза навън...немит,без парфюм,със смачкани дрехи,да мериша на лошу,или квото и да било отблъскващо...абе то си допира до тфа колко ти пука за себе си...ако се остаиш да ходиш като прошляк .. :smt009 жалко

e_l_i_z_a
11-15-2006, 15:53
Абе как така ще целувам и прегръщам мъж,ухаещ на пот,цигари и имащ лош дъх. Аз от гадни миризми припадам. [-X -не мога така-ако ще и да е Рокфелер-не ухае ли добре,не е ли чист и поддържан,не се ли къпе и бръсне редовно-не ми го хвали.Аз съм доста гнуслива и ще го отпратя още,когато си отвори устата!
Абсолютно!Ако ще и по-богат от Бил Гейтс да е :?
Правя си изводи от парфюма(по възможност да е качествен.А и да не забравяме,че преди него има хубав душ гел,лосион за тяло,стикче!Защото по-гадна миризма от парфюм върху миризлива мръсна кожа няма!Пфуууу)Гледам също и ушите,брадата,ноктите!Зъби е,ДЪХЪТ,...и това е на първи впечатления...а и както казаха по-нагоре мацките,замирише ли ми на потна подмишница...повече НЯМА да изляза с това момче!!!!!!!! =;Да забрави :wink: