Влез

View Full Version : Zaradi nego napravih glupost!

FiRe_LaDy
11-14-2006, 11:00
Nqkoi ako si e rqzal venite da mi kaje s kakvo se e mazal sled tova.Pls kajete,che zaradi NEGO napravih gluposta da si sreja rykata ... na kosam i venite. ](*,) :smt010 ](*,) :smt010

Iviqna
11-14-2006, 12:25
....

doky
11-14-2006, 12:52
Само да ти кажа нещичко занапред,значи ако пак искаш да си режеш вените не го прави перпендикулярно на тях,както правят всички,защото така ще те спасят,трябва да ги срежеш по цялото им продължение,и то 2 черти за най-сигурно,тогава няма начин да те спасят

nikinkaaa
11-14-2006, 12:56
Само да ти кажа нещичко занапред,значи ако пак искаш да си режеш вените не го прави перпендикулярно на тях,както правят всички,защото така ще те спасят,трябва да ги срежеш по цялото им продължение,и то 2 черти за най-сигурно,тогава няма начин да те спасят

По-дборе не и давай такива савети , че да не повтори
Мацко нали се сешташ , че не си заслужава да правиш такива глупости заради момче?По-добре не повтаряй грешката си

koalka
11-14-2006, 13:13
Ами отиди на лекар,но никога не го прави повече!

rali4ka91
11-14-2006, 13:33
Еее браво на тебе...нямам думи просто... :smt011 Как можеш да даваш съвети на отчаян човек как да се самоубие... :smt011

KisskilleRcHe
11-14-2006, 13:38
Nqkoi ako si e rqzal venite da mi kaje s kakvo se e mazal sled tova.Pls kajete,che zaradi NEGO napravih gluposta da si sreja rykata ... na kosam i venite. ](*,) :smt010 ](*,) :smt010

Иди се хвърли от 12458874 етаж на блока заради некои си ако искаш а??? Абе вие не сте добре... Как заради едно момче ще си режете вените бе???
Спокс.... Кръвта се сесирва и благодарвние на това ще ти зарасне раната и без мазила.....

Успех!!!

doky
11-14-2006, 14:03
Еее браво на тебе...нямам думи просто... :smt011 Как можеш да даваш съвети на отчаян човек как да се самоубие... :smt011

Ее извинявам се де :? Малко грубо и неразбираемо се опитах да и обясня,че е глупаво,въпреки че за мен не е глупаво,просто си зависи от това колко обичаш даден човек!

rali4ka91
11-14-2006, 14:28

Ее извинявам се де :? Малко грубо и неразбираемо се опитах да и обясня,че е глупаво,въпреки че за мен не е глупаво,просто си зависи от това колко обичаш даден човек!
И какво искаш да кажеш, че си способна да се самоубиеш заради момче???Да си погубиш живота на тая възраст заради една любов,която ще забравиш???(Не знам на колко си , но предполагам че не си повече от 18год.)Не може да ми го побере акъла това нещо... :smt012

doky
11-14-2006, 14:36

И какво искаш да кажеш, че си способна да се самоубиеш заради момче???Да си погубиш живота на тая възраст заради една любов,която ще забравиш???(Не знам на колко си , но предполагам че не си повече от 18год.)Не може да ми го побере акъла това нещо... :smt012

Малко пояснение само.Ако познаваш 190см високо,88 килограмово мускулесто и привлекателно момиче,ДОБРЕ,ама не ме бъркай с женски индивиди ако обичаш!По темата на почти 18 съм,достатъчни са ми,за да знам кого и колко обичам,и какво бих направил за него!

rali4ka91
11-14-2006, 14:55

Малко пояснение само.Ако познаваш 190см високо,88 килограмово мускулесто и привлекателно момиче,ДОБРЕ,ама не ме бъркай с женски индивиди ако обичаш!По темата на почти 18 съм,достатъчни са ми,за да знам кого и колко обичам,и какво бих направил за него!
На 190 см - 88 кг ...големи мускули треа да имаш начи... :smt005
Както и да е ... не ми се карай само , мнението си беше лично мое и е тъпо ако би го напраил...ама твоя си работа бе... Секи да се спасява както знае.На 18 год......
Карай , доста се отклонихме от темата...[/b]

FiRe_LaDy
11-14-2006, 15:32
Mersi za tva s masta .. sh vidq i nqkoi pr da pitam.Inache ne e mnogo dylboko,ama nito sma go prevyrzala nishto nishto .. samo go promih shtoto go rqzah s kakvo li ne i na nqkolko pyti ... pak nashte ako ma vidqt shte ima da vrqkat.Inache spox nqma da go pravq poveche.Az i bez tova sega sajelqvam za det go napraih ... ama imah momenti v koito ne znaeh kade sam
A teq det ma kritikuvaha ... znam,che sam napriala greshka!I ai drug pyt po dobre ne pishete ot kolkoto da kritikuvate!Taka ne mi pomagate nikak.

tedinkata_
11-14-2006, 15:53
:shock: Naistina momi4e :arrow: ne go pravi ve4e :!:

NqKfUu`BeBiIi
11-14-2006, 16:37
за съжаление и аз го направих веднъж..после го мазах с вазелин позаздравя ми ...иначе мисля,че то само ще си заздравее и ще хване коричка..просто го превържи да не се инфектира,че тогава става страшичко.Успех!

Barry
11-14-2006, 16:52
ама какъв вазелин точно ? Меден вазелин ли? :roll:

kobrichka
11-14-2006, 17:20
Според мен трябва да отидеш на лекар независимо дали е голяма или малка ранатар все пак се е опитала да си пререже вените.А след лекара мини на психотарапевт,защото се нуждаеш мн от него.Направила си най-голямата простотия която може да направи човек,никои не заслужава да се самубиваш заради него,живота е един а мажете много наистина може да си го обичала много но не си заслужава,а и какво щеше да постигнеш с това?Ти ще умреш,на него 100% ще му е мъчно,ще му е гадно но ще продалжи живота си с някоя друга,а ти ще си на 2 метра под земята.Не искам да те нападам,но помисли малко преди да правиш каквото и да било.Успех и дано си проумяла грешката си.

Obitax
11-14-2006, 17:35

slaboharakteren 4ovek si . ot kakav zor posqga6 na jivota si zaradi nqkoi, koito nai malkoto ne spodelq 4ustvata ti ?

Nifada_
11-14-2006, 18:23
Скъпа, запомни НИКОЙ, ама никой не заслужава това, което си опитала да направиш Без значение - гадже, приятелка, роднина - никой!!!! Ако нещата стоят така, както ги описваш наистина трябва да отидеш на лекар и да кажеш какво сиискала да направиш. После забрави затози дето тъжиш за него. Ако си мислила да му привлечеш вниманието така, няма смисъл.
За "невероятния съвет" - нямам думи просто. Защо не мислите дори и като давате съвети на шега.

doky
11-14-2006, 20:17

На 190 см - 88 кг ...големи мускули треа да имаш начи... :smt005
Както и да е ... не ми се карай само , мнението си беше лично мое и е тъпо ако би го напраил...ама твоя си работа бе... Секи да се спасява както знае.На 18 год......
Карай , доста се отклонихме от темата...[/b]

Ами нещо не схващам разбиранията ти,особено за пропорциите на човешкото тяло.Виж ся,има неща,които твоят набор 91 не ги интересува,нарича се интелект,това нещо се придобива по рождение на първо място,а с течение на времето се развива,така че чети,прави струвай само не оставай на същото безнадеждно ниво,на което си сега!

ateto
11-14-2006, 20:32
Az imam specialen krem ama shte trqbva sama da go iztiskash ot golqmata tyba.... Moje s ustni

KuReC
11-14-2006, 20:36
:smt073 :smt073 :smt073 :smt073 :smt073

iiirish
11-14-2006, 21:32
сега няма значение какво си направила и заради кого. пред свършен факт няма смъсъл от коментари и упреци. надявам се, че вече сама си осъзнала, че опита за самоубийство е ужасно безмислен и нито е решение, нито е бягство

NaDuFcHe
11-14-2006, 21:40
doky samo da ti kaja informativno che i taka moje da te spasqt..naistina razcepvash cqlata vena pochti no pak moje da te spasqt..edna frka si beshe napravila rukata bukvalno na kaima i oshte si e jivochka..e naistina ima belezi i to super ujasni obache...
A po temichkata..i az sum pravila tazi glupost e ne tochno zaradi momche imah si i drugi richini prosto mnogo neshta se natrupaha i tfa mi se stori nai lesnoto reshenie..kato ideq e super tupo shtoto vsichko osven smurtta moje d ase promeni sled vreme...no se klucnah dobre ce ne otcelih tochno kudeto trqbva i ne teche mn kruf..sega imam suvsem malko belegche no vse pak se vijda..kazavaha mi da se maja s svinska mas i da q maja s pero ot kokoshka ama poneje mi se struvahse mn gnusno propusnah..hodi v aptekata i opita za nqkakuv krem tam nai dobre shte ti help..

Evil_ChilD_f_
11-14-2006, 21:43
ха и аз преди малко се рязах ... ма смисъл не вените ... а самата ръка ... по-безопасно е ... ... повече не ги режи еи! по-добре накъде по ръката но не и по вените!!! :!: :!: :!: щото така или иначе няма смисъл ... не че по самата ръка има де ... ма поне няма да умреш заради глупост

ATAKABG
11-15-2006, 04:29
аз не мога да разбера какво ви влече да си режете вените,заради некъв,който просто иска да ви изчука :lol: 8)

11-15-2006, 09:18
Ako si prereje6 gurloto mejdu drugoto nqma 6ans da te spasqt za6toto se prekusva sunnata arteriq i smurtta nastupva nezabavno!Samo 4e trqbva silno i navutre,za6toto s malka sila 6te napravi6 samo plitko razkusvane na epitela i nqma da ima 6ans da se samoubie6!Taka 4e ako re6i6 pak(ne dej da go pravi6 za ni6to na sveta,dori za mom4e) reji malko nad graklqna...

WEGA
11-15-2006, 09:20
Абе то бая трябва да потече,като се има предвид,че си свикнала по 5 пъти в месеца да ти тече,то организма е свикнал да губи кръв!Виж при мене и 20мл/л да изтекат и съм в нок даун... :-D

rali4ka91
11-15-2006, 09:31
Ako si prereje6 gurloto mejdu drugoto nqma 6ans da te spasqt za6toto se prekusva sunnata arteriq i smurtta nastupva nezabavno!Samo 4e trqbva silno i navutre,za6toto s malka sila 6te napravi6 samo plitko razkusvane na epitela i nqma da ima 6ans da se samoubie6!Taka 4e ako re6i6 pak(ne dej da go pravi6 za ni6to na sveta,dori za mom4e) reji malko nad graklqna...
:shock: Е неее тая тема определено е опасна за живота... :-#

Относно.... doky ... ей виж какво т'ва че съм на 15 не значи, че имам мислене като останалите ми връсници,не можеш да знаеш какво съм преживяла и през кви неща съм минала,за да ме критикуваш.За т'ва по добре си трай и недей да изказваш глупави мнения!Ясно??? Точка по въпроса

Barry
11-15-2006, 13:05
Ами нещо не схващам разбиранията ти,особено за пропорциите на човешкото тяло.Виж ся,има неща,които твоят набор 91 не ги интересува,нарича се интелект,това нещо се придобива по рождение на първо място,а с течение на времето се развива,така че чети,прави струвай само не оставай на същото безнадеждно ниво,на което си сега![/quote]

Разбиранята и са мн точни особено за пропорциите на човешкото тяло.За да е мускулесто момчето и да изглежда масивен на 190 см ша му трябват поне 90 кила маса за да изглежда горе доло добре и да е в нормата..а за да изглежда наистина голям 95-100 кила наи малко..88 кила не става..с 2 кг е под норматива

Konfucii
11-15-2006, 13:09
Konfucii kazva: Horata iskat ili vsi4ko ili ni6to.
No tova e gruba greshka spored koqto moqta teorema se dokazva mnogo lesno 2x+2=0 ako ne ste me razbrali iskam da kaja "4e jivotet e edin ili go jivei ili go pilei"

marjesa
11-15-2006, 13:11
ЕеЕ тфа е Голема простотия да си срежеш вените :smt013 за нищо и за никой не трябва да прибегваш до такива работи !!!!! Ся на доктор и тфа е :smt012

SeXy`LoVe
11-15-2006, 14:02
milichka dobre te razbiram makar che ne sum stigala chak do tam da si reja venite, no mn pati sum go iskala ,iskala sum da umra zashtoto chuvstvam che jivota mi stava bezmislen.sqkash vsichko ruhva varhu mene .mn pati i az sum izkala da storq takava glupost zaradi nqkoi prostak,koito vse oshte si ostava sushtiq chovek koito obicham ili zashtoto veche nqmam has da jiveq .no vse oshte se durja s podkrepata na malkoto istinski priqteli koito sa mi ostanali i te me podkrepqt v trudnite momenti koito sa me karali da ruhvam do osnovi.zatova moq savet e v trudni momenti nezavisimo kakvi govori sas nai blizkata ti priqtelka spodeli i kakvo te trevoji i tq shte ti pomogne da preodoleesh tazi bolkata v surceto koqto izpitvash. :wink:

11-15-2006, 23:54

umri