View Full Version : Napravih ogromna gre6ka ....
Az_Nikito
11-14-2006, 11:20
s nai-dobrata mi fr mn 4esto si govorim za perfektnoto mom4e ... i tak az re6ih da go sazdam v polqta moi fr ot drug grad . registrirah se v skype i zapo4nah da si 4atq s neq znam vsi4koo za neiniq varqnt na 100% perfektno mom4e i ga sazdadoh . sega razbiram 4e tq e mnooooooooooogooooooooooo in love v nego i neznam kakvo da pravq ...da ikaja 4e sam az i da i raziq sarceto ili ..... da prodaljavam da q laja ???
cvetiiii
11-14-2006, 11:30
ni6to ne i kazvai prosto spri da i pi6e6!!!!! i toi vse edno q e zabravil
PaChanGa_GiRl
11-14-2006, 11:36
Малко тъпо си постъпила.. все едно си играеш с нейните чувства. Нищо, както каза Цвети, спри да и пишеш.. въпреки че така пак ще я нараниш...и гледай за напред да не я лъжеш толкова тъпо :) А ако сте наистина много добри приятелки и кажи истината и тя ще те разбере, само глей да не се скарате за глупости :)
ProstoAz
11-14-2006, 11:40
Леле, ужас. :shock:
На колко години сте?!
Съгласна съм с мненията до сега - спри да и пишеш!
ПП. Постъпката ти е изключително инфантилна!
bqh napisala neshto nepodhodqshto tui kato ot purvite prochiti mn trudno se razbira. nooo sega shvanah i se chudq kak ti e doshlo na uma:)) to i az postoqnno se zaburkvam v takiva kashi no dano tvoqta da ne ti izleze soleno. moje da go prieme kato edna solena shega. na tvoe mqsto az bih i kazala istinata i bih q pomolila seriozno za proshka. az ne bih se razsurdila na nai dobrata si priqtelka ako se opita da mi dade dobro obqsnenie za tova vupreki che ne znam kakvo bi moglo da bude to. taka ne se pravi naistina. men malko bi me zabolqlo ako bqh na neino mqsto. pomisli si za dobro obqsnenie. sushto e variant da spresh da i pishesh no na men taka bi mi bilo mn suvestno i nqmashe da moga da q pogledna.
ni6to ne i kazvai po dobre i napravi taka 4e da izleglejda vse edno mu e stabala ve4e bez razli4na
ProstoAz
11-14-2006, 12:54
Kaji i!!!!
Да, бе? [-X
Ти представяш ли си приятелката и колко тъпо ще се почувства? #-o
BunnYY_f
11-14-2006, 13:07
ni6to ne i kazvai prosto spri da i pi6e6!!!!! i toi vse edno q e zabravil
Подкрепям!
BraInLesS_f
11-14-2006, 13:13
Е да ама ако не й каже сигурно ще я гризе съвестта,като слуша от приятелката си как "момчето" не й пише вече!
[B]a[N]D[i]T[k]a
11-14-2006, 16:10
Kaji i!!!!
Да, бе? [-X
Ти представяш ли си приятелката и колко тъпо ще се почувства? #-o
da vqrno e .. vsi4ko drugo no ne i kazvai.. a i ti bazikash li se ?!?!? shto za ideq e tova da i pishesh ot druga reg v skype i da se predstavqsh za mom4e?!?!?
IlLuSi0nS`
11-14-2006, 16:20
ем примерно като и пишеш нали като момче и кажи че трябва да заминеш некаде си и че повече няма да можете да си пишете.. така хем ще остане със хубави спомени от чата с 'него' хем няма да се налага да и казваш..
Jessika_MG
11-14-2006, 16:29
Не си направила хубаво, а и подобните шегички се правя моментно и съответно после истината излиза на яве... Ама ти явно не си разбрала целия замисъл и си се оакала. По-добре спри да и пишеш, затрии го тоя скайп и един ден тя ще забрави. Но ако искаш да си честна с приятелката си - признай си. Много грозно си постъпила и не знам тя до колко ще те разбере :roll: