PDA

View Full Version : Liubovta ni pravi razli4ni

11-14-2006, 16:11
S kakvo vi pravi liubovta razli4ni?(razli4ni ne ot dr hora ami razli4ni ot tezi koito ste po princip)I vaob6te ima li takova ne6to 4e kogato si vliuben ti se promenq6,stava6 razli4en? :?

11-14-2006, 16:19
m/u dr samo da vi kaja tova e temi4ka za ese...koito go biva...moje li da helpne :mrgreen:

tedinkata_
11-14-2006, 16:20
opredeleno lubovta ni pravi razli4ni :arrow: prez vlubenite ni o4i vijdame celia svqt mn po krasiv ..prosto vsi4ko moje da ni mine samo ot usmivkata ili edna mila duma ot lubimia chovek..edin negov jest e daostata4en[pone pri men e taka]-mislq 4e i drugi sa go izpitvali tova 4uvstvo :lol: ] sashto taka -samia vluben stava mn po ranim i nejen kum zaobikaliashtite go neshta.Ponqkoga oba4e kogato lubovta ne e spodelena moje da ni promeni v obratna posoka :arrow: ima slu4ai v koito se stiga dori do omraza koqto v pove4eto slu4ai e samo vnushenie ot straxa 4e 4oveka otsreshta mojebi ne ni obi4a..lubovta ni pravi razli4ni no v kakva nasoka-izbirame samite nie ! Lubovta e nai-prekrasnoto 4uvstvo vapreki vsi4ko i si zaslujava da se izjivie i da preminem prez trydnostite do neq [za istinskata lubov vinagi ima takiva] :!:

IlLuSi0nS`
11-14-2006, 16:38
не се променяме.. просто опознаваме повече себе си в друга светлина и други ситуации.. откриваме нови черти от характера си, който до този момент не сме забелязвали.. с една дума - научаваме нови неща за себе си

He3HauKa
11-14-2006, 16:46
Колко е странно чувството сутрин да се събуждам с усмивка на лицето,цял ден да мисля за един човек,да се радвам на всички,да обичам и да се чувствам обичана.Различна съм,защото бих му простила всичко,защото любовта ми дава възможност да видя света през розиви очила.

ateto
11-14-2006, 16:50
AZ lichno se dyrja mnogo po razlichno. Se sam nqkav usmihan vesel osovbeno ako sam s polovinkata si :) Moje bi sam malko po razdraznitelen :-k Jivota mi teche mnogo po dobre :) Opredeleno po dobre da si vluben :smt006

kobrichka
11-14-2006, 17:25
Ами аз лично се променям.Усмивката ми е на лицето постоянно,света ми се струва по-красив и по добър,а човека до мен ми изглежда перфектен,всичко е по хубаво имаш стимул да се живеш.Според мен всеки човек малко или мн се променя

koalka
11-14-2006, 17:35
Ами малко или много човек се променя,защото любовта променя хората.Прави те по-усмихнат,весел,жизнерадост ен,мислиш само за любимия.

HopeLesss
11-14-2006, 17:49
Любовта те кара да се чувстваш жив! :roll:

Nifada_
11-14-2006, 18:28
освен това те прави много по-добър и се отнасяш с разбиране към проблемите на другите и помагаш, дори и да не те молят за това.

iiirish
11-14-2006, 21:50

Evil_ChilD_f_
11-14-2006, 22:01
:cry:

$hEfKaTa
11-18-2006, 17:28
Определено се променяш...виждаш само хубавите моменти,радваш се на най-малкото....чувстваш се сигурен и щастлив...ставаш по-добър човек,но когато слезеш на земята и отново се сблъскваш със сивото ежедневие и разбираш какво си имал,но не си разбрал.....тъжно но истина ](*,)

{Sweety_f}
11-18-2006, 20:03
vqrno e mn se promenqme kogato sme vlubeni zashtoto togava 4ovek e shtasliv i ne obryshta vnm na problemite no izvednyj si4ku ruhva i togava sme v mn kofti nastroenie...t0ogava nikoi da ne me zaniavaa...,.

JiMiTo
11-18-2006, 21:51
mainata i na liubovta

strange__
11-19-2006, 13:22
Зависи от човека-при някои действа в положителна насока,при други в отрицателна....
Аз лично не променям отношението си към околните и към задълженията си :wink: Просто в живота ми се появява много специален за мен човек и толкова :-D

malkata_
11-19-2006, 19:22
Liubovta e nai prekrasnoto 4yvstvo koeto 4ovek moje da yseti..kogato se vliubim vsqka6 hodim po oblacite..ni6ty ne ni interesyva osven liubimiq 4ovek..otkrivame mnogo novi ne6ta..novi 4erti ot haraktera si..stavame takiva kakvito ni se e iskalo da bydem..po dobri,veseli..vinagi zasmqni..4yvstvoto e neveroqtno osobeno ako e spodeleno(pri men e taka)..prosto neveroqtno....no razbirase tova si zavisi i ot samiq 4ovek..v jivota vsi4ko e otnositelno... :smt050 [/i]

ruff_rider_lady
11-19-2006, 19:31
Ооооо да , любовта малко или много (в зависимост от човека) променя хората . Аз лично ставам по - весела , по - спокойна , по се отпускам , всичко ми е на кеф , не сънувам кошмари , отнесена съм , светът ми е розов (в моя случай син) .......Абе с няколко думи : яко ми е , и то много :) :) :)

11-23-2006, 07:22
Любовта е чувството , което те кара да изневериш на себе си , заради друг човек.

sunny_girl16
11-23-2006, 11:19
Ооооо да , любовта малко или много (в зависимост от човека) променя хората . Аз лично ставам по - весела , по - спокойна , по се отпускам , всичко ми е на кеф , не сънувам кошмари , отнесена съм , светът ми е розов (в моя случай син) .......Абе с няколко думи : яко ми е , и то много :) :) :)
И с мен е така. Просто ти дава опора и те кара да чувстваш,че всичко е възможно!

MeTaLcHeNcE
11-23-2006, 11:22
emi spored men lubovta te kara da gleda6 na jivotota po razli4no :)

LO6IQ
11-23-2006, 11:45

FiRe_LaDy
11-23-2006, 12:39
Mi malko ili mnogo lubovta rpomeni i men.V slucheq pri men beshe mnogo,no se radvam,che uspqh da stana otnovo predishniq chovek,koito bqh.A imenno otnovo sym vesela,shtasliva,malko bezchuvstvena,ne tolkova systradatelna i inatesta.Dokato lubovta me beshe promenila tolkova mnogo,che dokato nqkoi mi razkaja tyjnata si istoriq i revvah ili si misleh za choveka,kogoto oibcham i placheh s chasove,rqzah si rycete ... ne qdqh i kakvo li ne.Men lichno lubovta ne me e promenila kym nishto dobro za sega!Za tova i mi e po dobre bez neq. \:D/

teardrop
11-23-2006, 13:05
Определено станах много по-различна, когато тръгнах с приятеля си. Майка ми постоянно ми повтаряше "Изглеждам като малко дете, на което са му купили шоколад", всички ми казваха, че изглеждам много по-щастлива, усмихната, весела и жизнерадостна от преди. Хубавото е,че продължават да ми го казват, а аз съм все така влюбена... :smt007