View Full Version : moderated: вчера спах със едно момче,а днес със друг ?
Мария Лалова
11-14-2006, 17:28
Здравейте!
От дълго се мотая из форума и чета мненията ви,наистина много помагате,и най-много неща научих за безопасния секс и то благодарение на вас.Мога да ви кажа едно голямо браво.
Така ето и въпроса ми е,това че дали тази мойта постъпка може да се нарече ку*венска,защото вчера спах със едно момче,а днес със друг.Не ме питайте как и защо,а просто ми отговорете..защото аз се чувствам по този начин
вие как мислите,как го намирате?
Благодаря ви
7 точка от правилника
moderated by Coki
^DaRk_LaDy^
11-14-2006, 17:34
Охх стига вече с това нещо курва ли съм , курва ли съм? Ако се чувствате като курви , ако спите със секи който си поиска - еми да .. такива сте .. Ако си имате приятел и цял ден секс да правите за мен не сте курви.. това е! незнам сега в твоя случай как стоят нещата точно , ама не ми изглежда много почтена постъпката ти , въпреки че може би имаш причина да постъпиш така. Дай повече инфо ако искаш по-точен отг.
Ами аз по принцип не мога да направя такова нещо,а и още по-малко като си имам сериозен приятел,който много обичам.Ами от тея две постъпки не можеш да се наречеш к***а,ама ако започва да ти става ежедневие...
Първия път стана,беше ми за първи път и бях със един приятел,който знам отдавна,а втория път ми дадоха да пия нещо,незнам и аз какво и нестана много по мое желание,затова се обръщам към вас..дали мога да се нарека ку*ва ..
miss_india
11-14-2006, 18:05
Ami 6tom ne si iskala vtoriq put zna4i si e bilo iznasilvane, estestveno 4e ne si kurva! No ako pie6 vsi4ko koeto ti predlojat i pravi6 kakvoto ti kajat, togava naistina si potenciqlen 4ovek bez dostoinstvo taka nare4en bokluk! Misli zanapred kakvo pravi6 i posle kakva stava6!
Ако не го разказваш насам-натам никой няма да ти каже нищо. Нито положително, нито отрицатело. Въпросът е ти как се чувстваш, а не кой как те определя.
bulgarche
11-14-2006, 19:04
Е и на мен ми се е случвало (е не точно на другия ден, но през 1 ден). Не мисля че е кой знае какво. Освен ако не си го направила просто ей така...смисъл...ти си опрелеляш постъпката
m1rka6t0_k0ti
11-14-2006, 19:14
Здравейте!
От дълго се мотая из форума и чета мненията ви,наистина много помагате,и най-много неща научих за безопасния секс и то благодарение на вас.Мога да ви кажа едно голямо браво.
Така ето и въпроса ми е,това че дали тази мойта постъпка може да се нарече ку*венска,защото вчера спах със едно момче,а днес със друг.Не ме питайте как и защо,а просто ми отговорете..защото аз се чувствам по този начин
Благодаря ви
7 точка от правилника
moderated by Coki
ако се чувстваш като курва и мислиш постъпката си за курвенска ние не можем да ти променим мнението за това как мислиш и щом го мислиш значи си разбрала грешката и си разбрала че е така :/
Така ето и въпроса ми е,това че дали тази мойта постъпка може да се нарече ку*венска,защото вчера спах със едно момче,а днес със друг.
Да.
Не си курва в пълния смисъл на думата. Според мен не е било много много по твое желание. По-скоро си била на неподходящо място в неподходящо време и развитието на ситуацията е лошо. Абе просто кофти случай. А и си малка, не можеш да прецениш трезво нещата, поне според мен. Ама гледай да не се повтаря. И най-важното - НЕ СИ ЛЯГАЙ С НЯКОГО, С КОГОТО НЯМАШ ВРЪЗКА! Защото ако се повтарят тия неща ще станеш курве. И гледай да страниш от такива тъпанари, като тия дето са ти давали разни алкохоли и т.н. Бъди по-твърда. Отрязвай ги. Не се давай лесно!
No_LiMiTe^f
11-15-2006, 10:32
Здравейте!
Благодаря ви
7 точка от правилника
moderated by Coki
Важното според мен е ти самата какго чувстваш!Едва ли някой от нас има право да те нарича каквато и да била!Щом ти мислиш че не си,значи не си!Не може от 2 постъпки да се определиш!Курвата си е курва,не ставаш курва от спане с момчета!
Я стига глупости. Ти си такава, каквато се чувстваш. Ако се чувстваш кофти от това, че си спала с две различни момчета в два поредни дни, значи просто трябва да спреш да го правиш. Ако ти е гот... какво пък намери и трети. Е, вярно че при това положение, тези дето не им пускаш или тези дето ти завиждат ще ти викат, че си кучка или курва, но ако ти се чувстваш добре от това, go on ... е стига да си позлваш и сивото вещество де, понеже има неща които могат да се случат, дето не ги пожелавам на никого. Преди години ходих с една девойка, която обичаше да си ги бройка и всички разправяха, че е курва, но е един от най-готините хора, които някога съм познавал изобщо, така че изобщо ми дремеше на шпацията кой какво разправя.
Тъй, че всичко зависи от това дали ти се чувстваш добре от това. Останалото е абсолютно без значение.
Ako si go napravila s jelanie, nasitna si iskala da spish i s dvete mom4eta, nqma zashto da se 4uvstvash kurva:) tova sa si nqkav i instinksti i ponqkoga 4ovek ne moje da ustoi na tqh. Az go napravih po po-loshiq na4in, kato spah s dve razlini mom4eta za edna ve4er... za interval ot 3 4asa. Bqh piqna, no tova opredeleno ne me opravdava. I togava se 4uvstvah mnogo zle, glupavo... no znam, 4e s ednoto mom4e i sega pih spala, ako imam vyzmojnost, zashtoto mnogo mi haresva i mi e nqkakva golqma trypka. A s drugiq prosto se slu4i. Pri nas hubavoto e, 4e priqtelite mi ne sa nqkoi ligaveta, deto da trygnat da razpravqt- "Ei, vij q taq, kak samo si legna i s dvamata". Prosto na nikoi ne mu napravi vpe4atlenie i taka mi pomognata da preglytna tazi nelepa postypka ot moq strana. I vse pak kurva ne e momi4e, koeto znae kakvo iska i s kogo go iska, a nqkoq, koqto ne podbira i ne znae kak da otkaje... bukvalno koqto moje da spi ne s edno, ili dve mom4eta, a s pove4e, i to ne vednyj, zashtoto e napravila greshka, a postoqnno i ne razbira negativite na bezrazborniq sex.
sladoled
12-31-2006, 14:00
=D> До днес каква е равносметката?
malka_sladuranka
12-31-2006, 14:05
Всичко е в главата...Не е важно какво мислим ние за теб, а какво мислиш ти за себе си... Е идва новата година, със нея новия късмет и новото начало...
CVETELLINA
12-31-2006, 14:30
Ми не мисля,че си к***а при положение,че 2-я път не е било по твое желание..Просто това се казва-неподходяща компания и лошо стечение на обстоятелствата!А с този твоя приятел ходите ли?Или просто ей така сте опитали? :roll:
При всички случаи за напред си подбирай хората,с които се събираш и не позволявай на някой да ти казва какво да правиш и какво да пиеш,защото гафовете така се получават...А и не можеш да си сигурна,че не са ти сложили някакъв наркотик във чашата...
kurva si, nqma spor po vyprosa...
дали мога да се нарека ку*ва ..
Бройката ти не е достатъчна все още за курва. Но не се притеснявай - поне темпото, с което си започнала ти дава повод да се похвалиш и ти гарантира елитен статус сред връсниците ти. Не се притеснявай - колкото повече - толкова повече. :mrgreen: