View Full Version : Za6to tka???
Za6to tka???
11-14-2006, 19:37
imam golqm problem
:(
Naposledyk nemoga da se usmihna smisal hilq se ama iskustveno kolkoto da ne razvalqm nastroenieto na drugite
nz sqka6 umiram ot vatre na skoro prekatih edna vrazka s momi4e koeto mnogo obi4ah i o6te obi4am motivite bqha 4e sme na 400 km razstoqnie
nz prosto mai otka4am nzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :(
ako nqkoi ima ideq kvo mi ima da mi kaje 6toto sqka6 umiram otvytre
HopeLesss
11-14-2006, 20:11
Според мен трябва да се постараеш малко и всичко ще си дойде на мястото. Излизай с приятели, слушай весела музика, а не само някакви сдухващи песни, започни да спортуваш, да се занимаваш с нещо, което да те кара да се чувстваш удовлетворен! Губиш ценни моменти от живота си, които може никога да не се върнат! Усмихни се, вдигни глава и само напред и нагоре :D
Za6to tka???
11-14-2006, 20:14
oks mersi mnogo\
i vapreki tova pak sam leko zduhan ot vsi4ko i ne mi e hi4 da se usmihvam nz
nqkoi ne6ta koito vinagi sa mi bili sme6ni prosto ne se smeq
a se prestruvam nqkoi pat nzzzzzzzzzzzzzz
skarah se s nqkoi frends naprao nz
Verno 4e 4ovek trqbav da pazi 4uvstvata i nervite si za6toto v edin moment ostava bez tqh e na men se slu4i ](*,)
za6to ne opita6 s druga vruzka...moje i da pomogne...i az go imam tozi problem i naistina e mnogo trudno da se preodolee...lo6oto e, 4e priqtnite i vuzvi6eni 4uvstva se prevru6tat v jelanie za otdale4enost i ot drugi kontakti. ami ne znam moje bi problemut ne e bil v kilometrite?
sunny_girl16
11-14-2006, 20:24
Знам какво ти е ,но повярвай, не е хубаво да си криеш чувствата и да се измъчваш... Сподели с някой приятелка, поплачи си и ще ти олекне. Само времето ще ти помогне да преодолееш всичко...
Smeni s momche do 4 km =D>
от личен опит ти казвам, че депресията не помага. тя само още повече те задълбава в проблемите ти и те кара да се затваряш в себе си. не ставай егоист и не гледай само своето нещастие, не оплаквай само своята душа, а погледни колко много хора страдат по един или друг начин за любим човек! но всички те рано или късно се изправят на крака и продължават напред! същото направи и ти ;)
Evil_ChilD_f_
11-14-2006, 21:40
от личен опит ти казвам, че депресията не помага. тя само още повече те задълбава в проблемите ти и те кара да се затваряш в себе си. не ставай егоист и не гледай само своето нещастие, не оплаквай само своята душа, а погледни колко много хора страдат по един или друг начин за любим човек! но всички те рано или късно се изправят на крака и продължават напред! същото направи и ти ;)
мда ... депресия съкс! ... :cry:
А защо не сте заедно?И имаш ли шанс да се съберете?
6toto ne sme se vidjali i ne vqrvam da se vidim pak i sme mn daleko edin ot drug
Konfucii
11-15-2006, 12:40
Konfucii kazva 4e ako ima6 jelanie moje6 da postigne6 vsi4ko . ako me razbrahte pi4 nedei zduhva tva e prosto ot nastroenieto ;) se oprai6