Влез

View Full Version : ПРОБЛЕМАЦИЯ

Rentas
11-15-2006, 12:13
абе ей много ми е голяма пишката ми стига ди небето кво да прая

Pwnt
11-15-2006, 12:15
абе ей много ми е голяма пишката ми стига ди небето кво да прая
Режи, баце, режи! Режи докато не си отнесъл някой сателит, че ще ми се прецака GPS-а. 8)

Майн
11-15-2006, 12:22
Ами ако и г*** ти е дълбок като петролен кладенец, може да си я прибереш там.

Pwnt
11-15-2006, 12:27
Ами ако и г*** ти е дълбок като петролен кладенец, може да си я прибереш там.
Виж това вече е едно добро предложение, което си заслужава да се обсъди. Майн, мислиш ли, че ще му е достатъчно мек, че да може да го сгъне в обратната посока? И ако успее да го сгъне и да го прибере там, кой ще драска клечката?! :-D

Майн
11-15-2006, 12:37
За последното все ще се намери някой, макар че не виждам защо трябва да се лишава света от поне един човек който си е достатъчен във всяко едно отношение. Ако успее сам да се задоволи може да спре да ръси глупости из форумите, макар, че като се замисля съдейки по IQ-то на пуснатата тема, самозодоволяването ще му е прекалено сложен процес.

Гюлля
11-15-2006, 12:38
Това е сериозен проблем. Кажи на майка си да те заведе при личния лекар. И твойта майка също ще се притесни като разбере. Колкото по-рано има оперативна намеса, толкова по-евтино ще ти излезе като цена. Ако склониш да дариш отрязаната плът може и да минеш тънкана.

Pwnt
11-15-2006, 12:44
За последното все ще се намери някой, макар че не виждам защо трябва да се лишава света от поне един човек който си е достатъчен във всяко едно отношение. Ако успее сам да се задоволи може да спре да ръси глупости из форумите, макар, че като се замисля съдейки по IQ-то на пуснатата тема, самозодоволяването ще му е прекалено сложен процес.
Колега, допада ми как разсъждаваш. :-D
Rentas, режи докато не си закачил луната, че според някои учени ще разместиш цикъла на населението от женски пол. После два месеца ще сме обречени да четем теми за закъснения, бременни, цветни бременности, Постинор Дуо и аборти на черно.

switchfoot
11-15-2006, 13:02
Lockkkkkkkkkkk

panterata
11-15-2006, 21:31
ами обеси се на нея ;)

11-15-2006, 22:44
Тва ми напомня на вица..
"един мъж с голяма пишка влиза в магазин за костюми за да се издокара за хеуинско парти. Пита продавачката за някакъв костюм а тя отговаря че са й останали само смокинени листа.Продавачката носи едно листо обаче се оказва малко, носи друг размер, пак малко, носи вече с големината на палмови листа-малко. Ядосала се продавачката и казала:
-Ми вземи си го метнеш на рамо и се прави на бензинова колонка."

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: