View Full Version : za momi4etata
iskam da pitam momi4eta kakvo zabelqzvate pyrvo v edno mom4e pre4i li vi ako ima krivi zybi akne golemi u6i ne si e izbrasnal pyrviq mustak
ima kosmi navsqkade ima edna vejda a be kak trqbva da izglejda idealniq 4ovek do vas:)
macka123
11-15-2006, 14:41
хаха
идеален човек няма
идеален е може би този който няма криви зъби акне големи уши и т.н.
но външния вид не е толкова важен
по важно е къв му е характера
но все пак ако притежава всички отрицателни неща които си посочил едва ли ще ме привлича
kajete s koe bihte se primiri li ot vsi4kite izbroeni
rali4ka91
11-15-2006, 14:44
Хаха, значи как точно трябва да изглежда не мога да ти кажа.Знам само че това което изброи по горе(акне...и т.н)не са ми приятни.С изключение, че познавам един приятел с "една вежда" които е адски сладък.Иначе другото НЕ!
evil_lady_in_black
11-15-2006, 14:54
Какъв трябва да е този мелез ????
За мене най-готиното момче е с чени очи и коса . Романтик . И да е секси иначе за какво ми е ?!?! Трябва наистина да е красив.А не някъф целия в акне и тамм които бяха изброени.
rali4ka91
11-15-2006, 15:02
И да е секси иначе за какво ми е ?!?! Трябва наистина да е красив.
Е ти приятелите ти за какво ги избираш?Да седят като украса до тебе ли, че да трябва да е наистина красив??? :smt017
Polin4eto
11-15-2006, 15:05
Ще пречи само ако кривите зъби му пречат да приказва! :lol: Сериозно, не е чак толкова лошо, но трябва да положи поне малко грижи за външния си вид :-k . Едва ли би ми харесал някой, който прилича на бунище :smt119
xaxax
na4i haresvate samo dvuvejdovi :P
bazikam se :)
ami ako nqma akne a samo malko krivi zybi pre4i li wi
e_l_i_z_a
11-15-2006, 15:18
Първото нещо,което забелязвам,е походката,оттам-и излъчването му.Ако е на барче-поведението му,начинът,по който говори с приятелите си,стойката му,дикцията му.Хубаво е да е лъчезарен,с топъл поглед.Това са първите неща,които ми правят впечатление.
Първото нещо ли?Еми излъчването..то друго не може да си види на пръв поглед..Естествено колкото и хубаво да е едно момче..тъп ли е,лиглио ли е..просто го забравям 8)
Nadelina
11-15-2006, 15:28
Hm.. mnogo interesen vypros.. Kazvat che pyrvoto vpechatlenie e nai vajno ne nikoga ne e reshavashto.. Zashtoto choveka koito OBICHAM ima akne.. i kfo ot tfa? Vij.. za da si s edin chovek vynshnia vid ne e na pyrvo mqsto.. Estestveno toi e ot znachenie.. i koito go otreche znachi lyje.. no ne e tova zaradi koeto se vlubvash v nqkoi.. istinski :P
ok kakva trqbva da e pohodkata???
i vsi4ko drugo nz az varvq uj normalno ne sam se vijdal :)
nqkoi pat varvq kat rapar xax :}
Без едната вежда ,девствения мустак и акнето.Другото се преживява.
IlLuSi0nS`
11-15-2006, 16:15
такъф като описания човекоподобен индивид даже няма да го погледна.. не че гледам само външния вид ама ти описваш некаф сдухан пубер.. пооправи се малко и после пак ми приказвай.. иначе такива балъци насякаде ги има..
Miss`LoVe`
11-15-2006, 16:21
Emi sus sigurnost nema da mi e mn priqtno da izlizam s nekoi s akne,krivi zubi i t.n.,ama pone spored mene zavisi ot samoto mom4e i koe to4no ot izbroenite ne6ta pritejava! A otnosno tva v kvo purvo se zaglejdam v edno mom4e-mi... pohodka,vun6en vid i tva e ob6to vzeto 6toto ot pruv pogled moje da se kaje 4e ne moje6 da razbere6 kakuv e 4ovek.Trqbva da prekara6 malko vreme,za da razbere6 kakuv mu e haraktera,taka 4e purvoto ne6to koeto gledam v edno mom4e e vun6niqt vid !!! \:D/
ok kakva trqbva da e pohodkata???
i vsi4ko drugo nz az varvq uj normalno ne sam se vijdal :)
nqkoi pat varvq kat rapar xax :}
Пич не съм момиче, но ще ти кайа каква попринцип трябжа да ти е походката.Трябва да стъпваш здраво на земята, не да вървиш по облаците.Трябва да вървиш изправен с вдигната глава, но не сякаш маршируваш или си глътнал бастун.Ако ти е удобно можеш да размяташ ръцете, но не като регулировчик, а умерено.Можеш и в джобовете да си ги държиш, можеш и едната в джоба, другата да е свободна.Без збачение как изглеждаш най-важното е да вървиш самоуверено и със самучувствие.Хората трябва да знаят, че си човек на място.
posledniqt pat kato varvqh taka edin me spana
posledniqt pat kato varvqh taka edin me spana
Тогава му скачаш на веждите.Да не си някой боклук, че да се ебава с теб?
едно 60% от мом4етата от 14-17 години имат акне вие кво изкате егати?
ruff_rider_lady
11-15-2006, 19:13
Ми нямам претенции да е красавец , но да има някакъв чар . За предпочитане е без кривите зъби , големите уши , веждата или целия да е с акне . Много е важно да се държи добре с мен , да мога да си говоря с него за всичко , като се почне от даскало , мине се през музика и филми и се стигне до секс (само пример) и да не е идиот . Това е . За коса и очи нямам предпочитания ......аааа и задължително трябва да е по - висок от мен . Това е .
ska4am mu i me smakva direktno
znam si silata i znam koga razumno da se otkaja ;)
mn pati sam mojel da prebiq nqkoi no nikoga ne sam se bil
6toto ako zema da se biq moje da ubiq nqkoi ......
kat se znam kaf sam karyk za tva i ne sam se bil s nikoi