Влез

View Full Version : No za6tooo sled ..

slomena_to_lubovta
11-15-2006, 15:45
No za6to .. produljava.Kaza mi da go ostavq ,potvurdiha mu 4e go obi4am a sega razpitva priqtelkite mi dali govorq za nego,dali mislq za nego .. Sega oti ima priqtelka .. do kolkoto razbrah a za6to produljava dali v tova puk nqma nqkakvo 4ustfo .. dori i minimalno kak smatate ili e pak nqkakva igri4ka ot negovite.. Ssled kato me vidq s edin priqtel doide .. pri men v diskoto.. ni6to 4e i togava imaa6e priqtelka .. nz za6to go pravi no e gadno a sega pred priqtelka me nari4a " govorila li e ne6to ona otka4ena :) za mene? "Kfo e tova podugravka ili vse pak se drazni kato ne mu obru6tam ve4e vnimanie ..

black_beauty
11-15-2006, 16:30
pi6e se SORRY ana Sory :wink:

мале тва да не е тема "какви са ми правописните грешки" :wink:
ако става на въпрос и аз не се съобразявам много с правописа въпроса е че хората разбират

а по темата
еми лично аз смятам че не влага чувства а по скоро е получил голям комплимент от твоя страна и тва е вдигнало доста самочувствието му
след като си спряла да проявявяш интерес явно твоите комплименти му липсват но веднага щом проявиш интерес отново той ще се почувства сигурен в себе си и няма да ти обръща внимание
така че не се обнадеждавай много (освен ако сам не признае че чувства нещо)

iiirish
11-15-2006, 16:35
според мен дори и след като е поискал да скъсате, все още си държи на своето, но не защото изпитва чувства, а чисто и просто от егоизъм. за някой хора е трудно да гледат как нещо, което те до вчера не са искали е в ръцете на друг, но пак повтарям - това не е от любов [-X

koalka
11-15-2006, 16:48
Защо не питаш него?Ние как можем да знаем?Първо пишете във форума,а вместо да говорите с човека.Странни сте ми...

Miss`LoVe`
11-15-2006, 16:55
Mi toi spored men ve4e ne izpitva ni6to,pri polojenie 4e te e zamenil s druga.Oba4e nai-veroqtno se drazni 4e ne mu obru6ta6 vnimanie,6toto vijda 4e do predi nqkolko dena toi e bil s tebe a sega ti dori ne se interesuva6 ot nego !!!Tva e moito mnenie

Nightmare
11-15-2006, 17:24
Спри да мислиш за този човек. Щом не е с теб и щом те е оставил, значи няма чувства. Понякога от голямо желание някой да ни харесва или обича почваме да си въобразяваме това при най малката проява на интерес към нас.

svetla_88
11-15-2006, 19:49
не упрещвайте момичето то просто е обаркано
всеки има такива периоди тоест това е пубертет е лапешки неща с времето ще се оправиш както ще си вземеш поука от всяко нещо
но не вземай нищо на сериозно товае моя съвет
а за момчето явно му пука ама нещо не е много фрет :smt009

tedinkata_
11-16-2006, 04:52
според мен дори и след като е поискал да скъсате, все още си държи на своето, но не защото изпитва чувства, а чисто и просто от егоизъм. за някой хора е трудно да гледат как нещо, което те до вчера не са искали е в ръцете на друг, но пак повтарям - това не е от любов [-X :arrow: nakurneno mujko ego :evil: