Влез

View Full Version : Секс в много ранна възраст.

So ConfuSed...
11-15-2006, 18:28
Ахх,знам,че повечето ще ме помислите за няква тъпа малка курва или необразована на тема секс пикла.
Та аз съм доста силна ученичка и никога не съм се интересувала от разни курвенски историйки.Винаги съм се стряскала от разказите на мои връстнички колко свирки са извъртяли на незнам си кой или кой къде ги е опънал. =;
В момента от четири месеца съм с най-свястното момче,което някога съм срещала.Никой досега не е бил толкова загрижен към мен.Никое момче не е плакало за мен.Както и да е.
Днес имаше пълен репертоар-френска+секс :oops: Ей така,спонтанно.Доста съм чела за предпазните средства(и затова бяхме със презерватив),болестите,пре авани по полов път и така нататък.
И на двамата ни беше за първи път.Беше много нежен и почти не ме болеше.
Естествено се разбрахме да не казваме на никой,абсолютно никой за това.И без тва в града ми се носи репутация на наркоманка(абсолютно необосновано!!!)А ако се разчуе и затова...не не не не.
Повечето ми приятели ме изоставиха точно заради тази ми репутация,родителите им ме намразиха тотално.
Уатева,не пускам темата,искайки отговори от сорта на "не се притеснявай,нормално е,почувствала си се готова и тнт",защото знам,че не е вярно.Секса на тази възраст е против разбиранията ми за нормално,и го казах и на приятеля ми,който мужду другото го е срам да ме погледне в очите...
Просто не се чувствам щастлива с двойнствения живот,който водя.На училище една,а извън него-съвсем друга.Пускам темата,защото,както казах,нямам истински приятели,на които мога да се доверя.Просто исках да споделя,за да ми олекне поне малко от малко... :cry:
ПП.На 13 съм :? #-o

rowzz
11-15-2006, 18:33
=D> =D> =D> ..
а тфоите съученички от колко време са хвалят с постиженията си ?.. може би от 2ри клас :smt010

Svirka```
11-15-2006, 18:36
Не си курва спокойно... Не трябваше да го правиш ако питаш мен, щом и двамата сте неопитни откъде си сигурна, че не сте си предали някоя болест /по полов път/...А щом е против разбиранията ти.Абе виж станалото станало, но според мен вашите ще разберат и тогава как би се почувствала на тяхно място, колкото и да са диганли ръце от теб.

П.П.На колко години е приятелят ти?

Nightmare
11-15-2006, 19:12
Наистина ти е доста рано за секс. Добре е поне, че сте използвали предпазни средства. Както и да е щом си го направила, няма връщане назад. Може би е трябвало да се позамислиш малко, но свършено.
Казваш, че двойнствения живот ти тежи. Ами промени го. Пишеш, че приятелите ти са те намразили заради репутацията ти. Или не са ти били истински приятели или може би трябва да се замислиш за причините да имаш такава репутация и съответно да се опиташ да промениш това.
Помисли добре какво ти пречи да си щастлива и се вземи в ръце да оправиш нещата. Не може само с оплаквания, трябват и действия.

rymbata
11-15-2006, 19:22
sramnoo da pravi6 seks....no e vajno pone s 4oveka kogoto obi4a6 za v momenta neli taka..?ti se 4ustva6 sigoren nadqva6 prezarvativa...!
ti moje6 da promeni6 sebe si samo da iska6 ne li taka..? [-X

AMAH`oT`KypBu
11-15-2006, 19:32
Незнам кое, какво, що....ама имам чувството че слушам 20 годишна жена...толкова напред ми се стори със мисълта която изля...от много много време не бях чел такава стегната, целенасочена /макар леко хаотична/ и права мисъл :)
Евала..
А относно секса...тъй или иначе все някога щеше да стане...затова няма за какво да съжаляваш...и без това в 90 процента от случаите сравнението между това какво са очаквали момичетата и как е протекъл първият път са били абсолютно несъответстващи...затова...п родължавай със силното ученичество, гледай едновременно с това да се забавляваш и всичко ще си дойде на мястото...
Поздрави :)

TikiraYang
11-15-2006, 19:46
бтв на колко е приятеля ти ?!?

panterata
11-15-2006, 21:29
мдаа наистина мн рано си го направила...минала работа вече кфо да говорим , но поне се радвам че наистина расъждаваш като голям човек и мисля че си доста по зряла от повечето 13 годишни :) мн да внимавате ( предпазни средства и т.н) ии какво още амии успех :)

SINDEL
11-15-2006, 21:41
Ами какво да ти кажа, решила си и си го направила. Малко късно е да съжаляваш. А и според мен не би трябвало да съжаляваш. В крайна сметка всеки сам си решава кога да го направи и ако за едни 13 е много ранна възраст, за други не е толкова. Пове4е нз кво мога да ти кажа :-k

So ConfuSed...
11-16-2006, 11:25
, колкото и да са диганли ръце от теб.

Родителите ми,макар и разделени никога не са дигали ръце от мен,и двамата ме обичат и никога не са ме оставяли на произвола на съдбата,както се казва.Незнам точно кое те е накарало да мислиш така...
Относно приятеля ми-на 16 е.

откъде си сигурна, че не сте си предали някоя болест
И двамата имаме мн добра лична хигиена,а и както казах-използвахме презерватив.В същност днес реших да си прочета темата докато бяхме в едно момиче,на което мисля,че мога да имам доверие.Както и да е,разказах и...и ми поолекна малко =/

а тфоите съученички от колко време са хвалят с постиженията си ?.. може би от 2ри клас
Ауч...това ми се стори леко иронично зададен въпрос.
Както и да е.Такива момичета се срещат под път и над път-без особено ясни цели в живота,слаби оценки,зарибяват се с неподходящи батковци и тнт и тнт.В същност за първи път чух за подобно нещо в пети клас за една от другия клас.Бях изумена как може момиче в пети клас да ходи с 20 годишен и да правят секс...

Незнам кое, какво, що....ама имам чувството че слушам 20 годишна жена...толкова напред ми се стори със мисълта която изля...от много много време не бях чел такава стегната, целенасочена /макар леко хаотична/ и права мисъл
Евала..
Хах,мерси. =)
А защо ми се носи такава слава в града ли?Хах,слуховете пуснати от хора,които си няат работа по цял ден, вършат чудеса...А и в компанията,в която се движа има и дилъри,и хора които употребяват, и кво ли още не.Затова репутацията ми е такава. 8-[

theworldleader
11-16-2006, 11:26
Междодругото няма определена възраст за почване на сексуален живот..

11-16-2006, 16:16
Момиче, наистина говориш супер зряло. Не те мисля за курва.
Просто това твоето ми прилича на един гаден, пропаднал живот. [-(

11-16-2006, 16:50
Ахх,знам,че повечето ще ме помислите за няква тъпа малка курва или необразована на тема секс пикла.
Та аз съм доста силна ученичка и никога не съм се интересувала от разни курвенски историйки.Винаги съм се стряскала от разказите на мои връстнички колко свирки са извъртяли на незнам си кой или кой къде ги е опънал. =;
В момента от четири месеца съм с най-свястното момче,което някога съм срещала.Никой досега не е бил толкова загрижен към мен.Никое момче не е плакало за мен.Както и да е.
Днес имаше пълен репертоар-френска+секс :oops: Ей така,спонтанно.Доста съм чела за предпазните средства(и затова бяхме със презерватив),болестите,пре авани по полов път и така нататък.
Естествено се разбрахме да не казваме на никой,абсолютно никой за това.И без тва в града ми се носи репутация на наркоманка(абсолютно необосновано!!!)А ако се разчуе и затова...не не не не.
Повечето ми приятели ме изоставиха точно заради тази ми репутация,родителите им ме намразиха тотално.
Уатева,не пускам темата,искайки отговори от сорта на "не се притеснявай,нормално е,почувствала си се готова и тнт",защото знам,че не е вярно.Секса на тази възраст е против разбиранията ми за нормално,и го казах и на приятеля ми,който мужду другото го е срам да ме погледне в очите...
Просто не се чувствам щастлива с двойнствения живот,който водя.На училище една,а извън него-съвсем друга.Пускам темата,защото,както казах,нямам истински приятели,на които мога да се доверя.Просто исках да споделя,за да ми олекне поне малко от малко... :cry:

По принцип автоматично възприемам момиче, което прави секс от толкова ранна възраст за лекомислено.
Но ти си доказателство, че нагласата ми е била погрешна и че има и зрели момичета на тази възраст.
Браво! :)

Уверявам те, че не ти е било рано, но и те съветвам да имаш едно наум за приятеля ти. ;)

П.П. От кой град си?

sexy_tigar4e_MM
11-16-2006, 18:53
ot tova koeto 4eta,razbiram 4e edvali ne sujalqvash??? nqma za kakvo stanaloto,stanalo puk i kakto go razkazvash e bilo mn hubavo izjivqvaneto :smt008 sexa e ne6to normalno nqma ot kakvo da go e sram priqtelq ti da te pogledne v o4ite 8-[ . moje bi za6toto ste na 13 i se pritesnqvate ,i az ne znam kak da si go obqsnq tova-ne moje da pravi6 sex s nqkoi,da mu pravi6 fenska i t.n a posle da te e sram da go poglrdne6-nama smisul,logika... emi USPEH ;)

sexy_tigar4e_MM
11-16-2006, 18:56
Момиче, наистина говориш супер зряло. Не те мисля за курва.
Просто това твоето ми прилича на един гаден, пропаднал живот. [-(
za6to da e propadnal? za k'vo govorite takiva gluposti ne moga da razbera ??? :smt013 momi4eto si se spravq s u-shteto i kakto vsi4ki vijdame"govori super zrqlo". :smt019 :smt019 :smt008

sexy_tigar4e_MM
11-16-2006, 18:57
banalno ,no istina :smt006

sexy_tigar4e_MM
11-16-2006, 19:01
a otnosno sluhovete nqma smisul da si habi6 nervite za tova :smt012 mnogo e nepriqtno ama tiq prostaci ot zavist go pravqt ai "priqtelite" ti 6tom sa se vurzali...zamisli se da kolko sa ti priqteli. spoko vsi4ko minava-ot lichen opit znam kakvo da govorqt izmislici za teb,no kakto kazah vsi4ko minava,osobeno kliukite...ne si samo ti ;) 6te go zabravqt spoko.:) :smt006 :smt006 :smt006

So Confused...
11-18-2006, 12:57
Човек,ще ми заключат темата,по-спокойно :) Иначе мерси за подкрепата.Не,съмнявам се да отминат тия клюки.Всеки ден научавам по нещо ново за себе си.Последното беше,че съм ходила на някакъв таван със незнам си колко момчета да пушим трева.Миналата година бях в болница,а някои хора си мислели,че съм зависима и че съм била на лечение.Мани беги,12 годишно да се друса,че и на лечение да ходи...

По принцип автоматично възприемам момиче, което прави секс от толкова ранна възраст за лекомислено.
Аз също.Винаги ми е било странно и никога не съм смятала,че и аз ще го направя толкова рано.Напук на всичко,което съм чела за развитието на организма. :-k
Животът ми да е пропаднал?Зависи от как разсъждаваш.Защото както казах животът ми си има две страни.И добра и лоша.Предполагам секса спада към лошата...

То че няма,няма.Никъде не е писано "воденето на полов живот се започва на еди коя си възраст".Всеки си го прави когато сметне за добре.Обаче това е само на думи.В същност обществото е приело една що годе нормална възраст за първия път и тя е някъде между 15 и 18,или поне на мен такива са ми наблюденията.Ако превиш секс на 14(не е чак толкова зле де) и надолу просто хората те имат за парцал,курва,пропаднало момиче...

moje bi za6toto ste na 13
Не,той е на 16

и те съветвам да имаш едно наум за приятеля ти.
Това изречение го чета и препрочитам и не мога да намеря причина да не му се доверявам за каквото и да е.Не разбирам защо да имам едно наум.Той не е като повечето 16 годишни "или ше правим секс,или те зарязвам"Никога не бих тръгнала с такъв,а още по-малко да правя секс с него.

krem4et0
11-18-2006, 17:24
Ако това го е писало момиче на 13,аз ще се гръмна. Не може 1 момиче на 13 да разсъждава така.лично мнение. А ако е действително-съм изумена!

[PanterA]
11-18-2006, 18:23
Ако това го е писало момиче на 13,аз ще се гръмна. Не може 1 момиче на 13 да разсъждава така.лично мнение. А ако е действително-съм изумена!
Защо да си изумена?
Eдно момиче на 13-14 не е баш дете на 9...както вие си го представяте /Ест. има и изключения...малките курвички, които се мислят за велики, защото не са девствени.../.
Защо си мислите, че ние по-малките не можем да мислим трезво и винаги се държим като едва ли не 2 клас...

По темата - няма за какво да съжеляваш, така или иначе вече е минало... макарче мисля, че е можело да поизчакаш малко, но все пак т'ва си е твоя работа... :-)
И аз съм на 13 /почти 14.../ но не мисля скоро да го направя, защото не само,че не съм напълно готова, ами и съм "си казала" , че няма да го направя преди 15-16... :|

evil_lady_in_black
11-18-2006, 18:43
Абе к'во ви става бе хора вие от детската градина ще се проебете вече

rali4ka91
11-18-2006, 18:46
Що бе???Аз съм на 15...имам съученички на които секса например им се струва нещо смешно, някой други вече водят полов живот.Едните не са се целували никога другите имат сериозни връзки(включвам и себе си в това число).Наистина за една възраст е определено че например още са деца,че не разбират....или точно обратното - че вече са зряли,натрупали опит...но съвсем не е така.Всеки се развива индивидуално, според това какво е преживял...през какво е минал, в каква среда живее и много други подобни.

krem4et0
11-18-2006, 18:53
Мисълта ми беше,че изказът й не е на 13 годишна. Аз като бях на 13 не можех да се изказвам така,а се смятам за интелигентна. Изумена съм,не че едно момиче на 13 разсъждава така,а че толкова правилно структурира мисълта си и подрежда нещата. Ако съществуват такива деца(защото за мен на 13 е дете) много бих се редвала да ги обучавам някой ден!

The`G_i_r_l
11-18-2006, 23:22
Лекомисленна - да
Курва - НЕ
Поне си ходила с това момче 4 месеца.Има някои които още на първата среща се е*ът

koalka
11-19-2006, 06:56
Ти си на 13?Не мога да го повярвам.

iiirish
11-19-2006, 08:29
на тази възраст наистина не е нормално да имаш полови контакти. ти още не си напълно развита, нещо повече - ти сега навлизаш в пубертета! и със сигурност огранизма ти не го е приел както трябва. да не те обиждам, но само циганките го правят на 12-13, защото тогава ги женят повечето :?
но щом вече си го направила връщане назад няма! трябвало е да мислиш много преди това за последиците върху теб самата.

като пускате такива теми започвам да се чудя какво ли ще стане с моите деца?! те може и на 10 да го направят! не знам как бих се чувствала като майка на която са "отнели" малката дъщеричка!
помисли и ти за твоите деца...

Amayo
11-19-2006, 08:36
и със сигурност огранизма ти не го е приел както трябва.
Много бих изкалда ми поясниш това твое изречение. :-)

iiirish
11-19-2006, 08:42
организма на тази възраст все още се развива. той не е напълно готов за полов контакт. някой момичета на тези години дори още са нямали менструация!!! а тръгват да го правят! за мен това не е нормално!

Sp Confused...
11-19-2006, 10:31
@anito.sl,именно де

Напук на всичко,което съм чела за развитието на организма.

да не те обиждам, но само циганките го правят на 12-13, защото тогава ги женят повечето
Не, не се обиждам,а и този факт ми е добре известен...Повечето бъдещи ку*ви също започват половия си живот общо взето на 12-13...

нямали менструация!!!
В същност, доколкото знам,ако момичето няма менструация изобщо не е добре да прави секс.Е,на мен поне ми е дошло.

Поне си ходила с това момче 4 месеца.Има някои които още на първата среща се е*ът
Да.Както вече казах не съм от тези "някои",които правят секс още на първата среща.А и приятеля ми не е човек,който би поискал такова нещо толкова рано.

Ти си на 13?Не мога да го повярвам.
Да,на 13 съм. :wink:
Между другото,това,че съм на 13 не значи,че трябва да съм няква куха лейка,de7 pi6e 7aka и да разсъждавам като 3 годишно,не мислите ли =)

11-19-2006, 10:43
KVO LO6O IMA V SESKA ZA EDNA NO6T NE ZNAM SAMO I KVO OB6TO IMA S TEMATA :evil:

sexy_tigar4e_MM
11-19-2006, 12:00
[quote="So Confused..."]Човек,ще ми заключат темата,по-спокойно :) Иначе мерси за подкрепата.Не,съмнявам се да отминат тия клюки.Всеки ден научавам по нещо ново за себе си.[quote="So Confused..."]

i az vseki den nau4avam po ne6to novo za sebe si mnogo dobre znam kakvo e,no edinstvenoto re6enie e da ne im obru6ta6 vnimanie 6te doide nqkoi drug "na moda" koito da obsujdat-znam 4e e mnogo gadno :smt012 no trqbva da go izturpi6.. :smt006

11-19-2006, 17:40
KVO LO6O IMA V SESKA ZA EDNA NO6T NE ZNAM SAMO I KVO OB6TO IMA S TEMATA :evil:
Ами то лошо няма,но не и когато си 13 годишно.Просто ми е смешно да гледам/слушам/чета 13-14,дет да(ми) говорят за "секс за една нощ" :smt005

tequila
11-19-2006, 18:06
само мога да те поздравя. незнам какво друго да кажа =D> =D> =D>

marina star
11-20-2006, 04:11
haresva6 mi kato 4eta,no samo da te pitam ti ima6 li ve4e menstruaciq 4e i sex pravi6 i ako ima6 to edva li e ot pove4e ot polovin godina

tequila
11-20-2006, 07:45
haresva6 mi kato 4eta,no samo da te pitam ti ima6 li ve4e menstruaciq 4e i sex pravi6 i ako ima6 to edva li e ot pove4e ot polovin godina
ами на мен ми дойде на 9 :oops: нищо чудно и на нея да й е дошло по рано..... :wink: ама кой да знае... :smt017

So ConfuSed
11-20-2006, 14:21
Ами на мен ми дойде тази година,аз си казах де

Е,на мен поне ми е дошло.

само мога да те поздравя. незнам какво друго да кажа
Ахахах,мерси 8-[ :D

Ескада
11-20-2006, 15:17

Да,наистина има много трезви разсъждения за годините си,но и такива момичета не са рядкост.На 13 имах същите разсъждения и ми беше доста обидно,че всички слагат под общ знаменател момичетата на тази възраст-"На 13?А,то дете бе,не може да мисли с главата си,само мисли за момчета" и т.н....

Колкото до постъпката ти,щом сама си стигнала до извода,няма за какво да съжаляваш,изживяването е било хубаво,пазила си се...въобще държала си се отговорно и се радвам,че чета мнение на момиче,което не е "Е*ах се с един мноо як пич на 22,аз съм на 13,леле супер беше,не съжалявам,пукнете се тъпаци,завиждайте ми" :roll: Евала,ако има повече като теб(и мен на 13 :lol: ) ще вземем да променим мнението за 13-14 годишните,което сега е-"празноглави накипрени к*р*ета" [-o<

nqkoq
11-20-2006, 20:06
ami wish na men lichno 13 godishna wazrast mi se struwa dosta ranichko tei kato s izwinenie za izraza "oshte ne sa porasnali gyrdi" no wse pak storenoto storeno druj na niwo uchilishteto i wischko shte se podreja psoledowatelno uspeh :)

11-20-2006, 23:05

Честно казано познавам пишлемета на твоята възраст, но нито едно от тях не е говорило на толкова високо и честно казано невереоятно за твоята възраст ниво. Честно признавам те. Тва че си на 13 и си правила секс не би трябвало да те притеснява! Ако трябва да се цитирам мамка му "никой не е достатъчно млад или достатъчно стар да прави секс(стига да знае за какво става дума)". Ти наистина си изключение от пишлеметата около теб, бих казал че не ми звучиш на 13 а на поне 20 годишна зряла и разбрана. Хах наркоманка, ако беше наркоманка досега да си научила само един бутон на клавиатурата. За двойнствения живот, наистина е по-добре така, може да съм момче и тва че вземам страната на приятеля ти , но ти казвам че наистина е прав. Два съвета - Използвайте предпазни средства ВИНАГИ!!! и сподели поне на родителите си.

"никой не е достатъчно млад или достатъчно стар да прави секс(стига да знае за какво става дума)""никой не е достатъчно млад или достатъчно стар да прави секс(стига да знае за какво става дума)""никой не е достатъчно млад или достатъчно стар да прави секс(стига да знае за какво става дума)""никой не е достатъчно млад или достатъчно стар да прави секс(стига да знае за какво става дума)"

krem4et0
11-21-2006, 08:05

Да,наистина има много трезви разсъждения за годините си,но и такива момичета не са рядкост.На 13 имах същите разсъждения и ми беше доста обидно,че всички слагат под общ знаменател момичетата на тази възраст-"На 13?А,то дете бе,не може да мисли с главата си,само мисли за момчета" и т.н....
[-o<
Аз на 13 не мислех за секс,ама изобщо. То времената бяха други,но на 13 не знаех даже как точно става. Научих г 8-ми клес,то ест на 15 някъде идва. не мислех за момчета и прочие-за мен момчетата бяха просто тези,с които играя пред блока или ритам топката. Знам как аз съм си структурирала мисълта на 13 и определено не е звучала така,въпреки че съм била развито за годините си дете. Явно днешното поколение бързо расте,което за мен си е жалко,защото няма по-хубаво от детството и не виждам зщо да се правиш на голям,след като е смешно от устата на 5-то класник да се чуват подобни изказвания!
на мен ми е смешно като гледам разни лапета на 14-15 да се държат за ръка и да се целуват. Детска работа-какви чувства на 15 бе-това си е детско увлечение по първия разбрал,че ти си жена или мъж и те приел по този начин. Станете на 20 години и ще видит,че е доста смешно да казваш-аз срещнах голямата си любов на 13. Как ли пък не-не сме във времето на Ромео и Жулиета,когато тя се е влюбила на тази възраст.Ама то и друго не е имало да прави-да седи и да чака принцът от приказките. Днес жената има доста променена роля и никоя омъжена на 15 не се приема като достойна жена!

So Confused
11-22-2006, 06:22
Не само се женят,ами и раждат на по 15...
Като бях на село за две седмици, както един ден си се разхождам по центъра и гледам някакви тонколони(високи колкото мене) ,един пич дет се изживява като диджей и няколко лапета дет зяпат.И аз се учудих, нали, какво става и питах леля.И тя ми каза "Ами преди няколко месеца едно 15 годишно момиче се ожени за един 16 годишен богаташ и ся си имат дете"Малеее #-o При това момичето си беше българка.А между другото,не че има връзка,обаче да видя пияни и голи до кръста мъже да танцуват кючек по-добре от жените си ме разби.

разни лапета на 14-15 да се държат за ръка
Амии поне според мен държането за ръка е начин двама човека да покажат близост един към друг,но пък и също да покажат на околните,че ходят,знам ли...

не мислех за момчета и прочие-за мен момчетата бяха просто тези,с които играя пред блока
Мии нямам нито едно познато момче,което да играе вече пред блока.Даже наскоро,като бяхме там,където преди играехме на криеница,шоколад,дама,наро на топка,федербал и тнт,взех че предложих да поиграем малко на криеница като преди(голям купон падаше)Отговорите бяха "луда ли сии,вече сме големи за такива простотии а у.."

-какви чувства на 15 бе
А преди време колко съм говорила такаа...Когато една приятелка се разплака като скъсаха с гаджето си и тя започна да ми обяснява през сълзи "ама аз го обичам,аз тва,аз онова"и си мислех,че на тази възраст не може човек да обича.И аз не съм сигурна дали това моето е любов...Просто знам,че не искам да губя човека до мен в близкото бъдеще =)

So Confused
11-22-2006, 06:24
Не само се женят,ами и раждат на по 15...
Като бях на село за две седмици, както един ден си се разхождам по центъра и гледам някакви тонколони(високи колкото мене) ,един пич дет се изживява като диджей и няколко лапета дет зяпат.И аз се учудих, нали, какво става и питах леля.И тя ми каза "Ами преди няколко месеца едно 15 годишно момиче се ожени за един 16 годишен богаташ и ся си имат дете"Малеее #-o При това момичето си беше българка.А между другото,не че има връзка,обаче да видя пияни и голи до кръста мъже да танцуват кючек по-добре от жените си ме разби.

разни лапета на 14-15 да се държат за ръка
Амии поне според мен държането за ръка е начин двама човека да покажат близост един към друг,но пък и също да покажат на околните,че ходят,знам ли...

не мислех за момчета и прочие-за мен момчетата бяха просто тези,с които играя пред блока
Мии нямам нито едно познато момче,което да играе вече пред блока.Даже наскоро,като бяхме там,където преди играехме на криеница,шоколад,дама,наро на топка,федербал и тнт,взех че предложих да поиграем малко на криеница като преди(голям купон падаше)Отговорите бяха "луда ли сии,вече сме големи за такива простотии а у.."

-какви чувства на 15 бе
А преди време колко съм говорила такаа...Когато една приятелка се разплака като скъсаха с гаджето си и тя започна да ми обяснява през сълзи "ама аз го обичам,аз тва,аз онова"и си мислех,че на тази възраст не може човек да обича.И аз не съм сигурна дали това моето е любов...Просто знам,че не искам да губя човека до мен в близкото бъдеще =)

11-22-2006, 06:30
Уфф,щайгата пак се бъгна.Нека някой мод изтрие това и предното мнение :roll:

[LP]
11-22-2006, 17:56

Hey ne trqbva da sujelqva6 za tova :wink: haresalo ti e naprivi li ste go i krai! A priqtelkite ti za kakvo ti se sardqt ???? Ako ti bqha istinski fr 6tqha da ostanat s tebe do krai :smt017 (no hora vsqkakvi) No i spored men ti misli6 kato nqkoe 18-19 godi6no momi4e tova e 4udesno \:D/ Az sa6to sam na 13 :smt006 Aide mn uspeh za napred i ne se doverqvai na mn mn hora :smt012

LoRy_DuF
11-22-2006, 21:14
az sushto sum kolkoto tebe za tfa ne mislq che razsujdavash kato po-golqma kakto mislqt drugite zashtoto vseki moje da go napravi kato pochete malko poveche bukvara...no chestno kazano si mislq che si KURVA!Ubedena sum daje bih kazala...spored mene tfa che si go napravila na 13 e dosta kurvensko i se pravish tuka na vsichki na sveta voda [-X Ne sum slqpa pitaha te dali jivota ti e skapan a ti kaza za sexa Togava za kfo si go napravila izobshto?Absolutna kurva si pod pokritie i se opitvash da ni suzdadesh vpe4atlenieto che si ,,umno momi4e,, koeto che chustvala mnogo zle-EBAHTI CIRKA :lol: 2-qt variant e da si destvena i da te e qd che si smortan zubar a puk dr tvoi sau4enichki ne sa devstveni kato tebe! STIGA TEATUR!

So Confused
11-24-2006, 19:01
Колко тъжно,ако си мислиш,че просто се правя на умна.Известна доза завист ли долавям или само така ми се струва?Глей ся,сричам от 4 годишна,на 5 вече четях почти гладко.Във втори клас прочитах по 200 думи в минута.Ако си мислиш,че съм нЕкво тъпо парче,дет просто е изяло буквара с кориците,си помисли пак :wink: Мислиш,че съм курва-хора всякакви и всеки с мнението си.Въпреки,че твоят пост е необоснован,го уважавам...И все пак всеки има право да се защити,та почвам:
1.Мислиш,че съм курва.С радост бих ти цитирала определението за думата "курва"в тълковния речник,защото очевидно не разбираш много добре какво значи,но за съжаление думата я няма.Както и да е,аз пак ще си кажа каквото имам да казвам...Ходя с приятеля си от 4(с тенденция да направим 5)месеца.Представи си,правих секс с него(а не с някой друг).What a surprise!!!Самия факт,че не съм казала
"Е*ах се с един мноо як пич на 22,аз съм на 13,леле супер беше,не съжалявам,пукнете се тъпаци,завиждайте ми" показва достатъчо ясно,че не съм курва.Още нещо,не съм тръгнала да се е*а със всичко живо,дет носи панталони.Правих секс с него не защото си мисля "гее аз съм на 13,колко съм голяма,дай да прая секс".Не,просто съм преценила,че на този човек винаги ще мога да разчитам,опознала съм го дотолкова,че с ръка на сърцето да заявя,че не е като повечето момчета.Аз съм "курва под прикритие"Леле мале,разкриха ме,ся ше ме уволнят от тайните служби. :lol: Осъзнай се бе,момиче.
2.Аз съм зубър?Ахах,искаш ли да видиш какво в същност представлява зубъра?Заповядай : http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D1%83%D0%B1%D1%8A%D1%80
Та да,уверявам те,че не съм зубър.
А сега сериозно.Не се хваля с тези факти,ама така и така подхванахме темата - срещу компанията ми са водени няколко следствия-за продажба и употреба на наркотици,разрушаване на обществена собственост(потрошихме една стена на магазин с глави) и още няколко противообществени прояви.Гонили са ни с полиция от няклолко места.Мога да продължа,но не виждам смисъл.Таа какво ще прави една зубрачка на такова място сред такива хора?Както казах противообществените ми прояви не ми пречат да имам нещо между ушите и да го използвам по предназначение.
Аз съм човек,който знае какво иска да постигне и знае какво да направи по въпроса.Искаш ли да ти кажа един интересен факт?Общо взето не уча.Достатъчно ми е в по-голямата част от часа да внимавам.
И не,не се правя на умна,просто съм такава.Ако имаш проблем,драсни неколко реда.
Аре,peace \/ :lol:

Amayo
11-25-2006, 19:18
И аз познавам 4-5 курвета от квартала ма баааааахмааааму немат чак па толко акъл. :smt017

lunnoto_momi4e
11-26-2006, 07:06
Ок, тя не е курва според мен.Това си сменя гаджетата(в което не съм и сигурна) и че го е направила на 13,не значе че е курава и аз го направих на 13,но никой не ми е казал че съм курва....

авторката
11-26-2006, 13:26
Мии незнам каква е твоята представа за "сменяне на момчета"Но моята е примерно да ходя с едно момче няколко дена,после да тръгна с друго,после с трето...Ако бях такава,то нямаше да го правя от любов(или каквото е там),а само заради бройката.13 годишна бройкаджийка. :?

И аз познавам 4-5 курвета от квартала ма баааааахмааааму немат чак па толко акъл
М?И ти ли ме нарече курва,или само така ми се стори :smt017

deidiy
11-26-2006, 13:31
хаха а твойте съученички като се хвалят от доста време на колко са били като са го правили за първи път 8-9 :smt011
еми и да ти казваме и да не ти казваме ти си се изкурволясала мнооого рано #-o

11-26-2006, 13:50
хаха а твойте съученички като се хвалят от доста време на колко са били като са го правили за първи път 8-9 :smt011
Искам да ми цитираш от който и да е мой пост, къде по-точно съм казала,че "се хвалят от доста време?"

feshankaa
11-26-2006, 15:48
Няма ни6то ло6о да започне6 полов живот на 13 години-няма определена възраст за секса.Когато го направи6 става6 зряла жена,не си старото дете ,което играе отвън пред блока;не си безобидното бебенце на мама и тати ;

deidiy
11-26-2006, 15:59
Искам да ми цитираш от който и да е мой пост, къде по-точно съм казала,че "се хвалят от доста време?"
ок мацка моя грешка не съм прочела правилно"Винаги съм се стряскала от разказите на мои връстнички колко свирки са извъртяли на незнам си кой или кой къде ги е опънал." взимам си думите назад ок да са почнали на по 11-12 години щом имат опит което също не етолкова добре [-(

Violenza
11-26-2006, 17:13
]
Защо да си изумена?
Eдно момиче на 13-14 не е баш дете на 9...както вие си го представяте /Ест. има и изключения...малките курвички, които се мислят за велики, защото не са девствени.../.
Защо си мислите, че ние по-малките не можем да мислим трезво и винаги се държим като едва ли не 2 клас...

По темата - няма за какво да съжеляваш, така или иначе вече е минало... макарче мисля, че е можело да поизчакаш малко, но все пак т'ва си е твоя работа... :-)
И аз съм на 13 /почти 14.../ но не мисля скоро да го направя, защото не само,че не съм напълно готова, ами и съм "си казала" , че няма да го направя преди 15-16... :|

Това бях аз...и да допълня...
Вярно е, че няма определена възраст за започване на полов живот, но все пак 12-13 е наистина много рано... не можете ли да изчакате поне 14-15, не само, че звучи по-приемливо ами е и по-добре...
Интересно ми е защо бързате толкова да пораснете? Има си време за всичко, а така или иначе все някога ще пораснете...
Аз не бързам... :-)
П.П. Даже четох една тема, че за да родиш здраво дете не трябва да си започнал рано полов живот...

na 20 godini sum
12-01-2006, 00:11
na 13 s moita priqtelka shiexme drexi na kuklite.. golqm kef mi beshe... bqxme mnogo dobri...
kvo vi stava sega na vas... mngoo se izvratixte

MaRiA^^
12-01-2006, 07:15
emi rano ti e bilo i spored mene...ama 6tom e stanalo ne moje6 da vyrne6 vremeto na zad...pak i tva 4e si praila sex na 13 ne te pravi 2-ra ryka 4ovek taka 4e spoko i da ne ti puka za horskoto mnenie...nqma smisal i men sa me mislili za narkomanka ama az nali znam 4e ne sam...horata koito naistina me obi4at sy6to go znaqt i ne mi puka...taka trqbva da e i s teb, pone spred mene :wink:

sex_man
12-02-2006, 11:00
a be macka q kaji ot koi grad si za6toto iskam da znam kade ima takiva momi4eta deto na po 12-13 se ebat kato razprani :)))

Atula
12-02-2006, 11:40
13? Tvurde rano. Sega si dete. Posle kakvo shte pravish kato stanesh na 18? 19? Mnogo si izburzala i ako ti se raznese ime ne se chudi zashto e taka.

Мурата..вафла
12-02-2006, 13:01
на 13 годинки по мойте морални норми е малко малко, но ... станалото станало. Курва да си..не мисля, смисъл за да имаш толкоз много акъл, тряя си супер зле да го пропиляваш за глупости.

Тъ....станалото станало, не можеш да го промениш. Затуй просто си трайте, да ти викат курва и наркоманка...бе сиг не е кеф, на 13 години като си още не можеш да се абстрахираш от чуждото мнение така добре. Като ти е било добре и човека до тебе не е някоя п*тка, тогава няма за какво да се притесняваш.

12-02-2006, 13:52
Да ве... Се едно повервахме, че си на 13! Ей... ама че сте тупани всичките! пффф