Влез

View Full Version : kvo mislite ?

11-15-2006, 20:12
Imam 4uvstvoto xora 4e nemoga da zadovolq priatelkata si,tq ne mi go kazva tui kato me obi4a ,no az 4uvstvam 4e po vreme na sex kogato i go vkaram vse edno tq ne useshta bolka ebi mu maikata ei ,nz razmera mi e 15.5cm i sum na 18 god. dali e ot tva 4e mi e maluk ili ot tva 4e texnikata mi kuca,no tui kato sum 4el i nz oshte kvo li ne mislq 4e ne e ot texnikata i sq mi e kofti i neznam kvo si misli ,obi4am q ,no kato ne i dostavqm udovolstvie i mi e kofti!
P.S.Pls znam 4e moje s frenska ,no tva e edno na ruka ,vuprosa e samiqt sex... :(

Sexapilna_kukla
11-15-2006, 20:26
E ti puk zashto iskash da izpitva bolka?!?Tova,che ne izpitva bolka ne znachi,che ne q zadovolqvash!Ne biva da si mislish takiva gluposti,moje bi prosto si vuobrazqvash!Spri da si mislish za tezi neshta,a se otdai izcqlo na priqtelkata si i shte vidish,che vsichko shte se opravi :wink:

kristina_ok
11-16-2006, 14:19
НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА!

koalka
11-16-2006, 14:35
Ами ако го правите отскоро е нормално,може още да е тясна.А и искам да ти кажа,че дори и след няколко месеца секс някои момичето още ги боли-като мен.Просто оргънизъм.Боли ме при вкарването,но после не.

sladoled
11-16-2006, 15:05
При жените нещата не стоят по същия начин като при мъжете.На тях им даставя удоволствие не просто самия секс, а докосването, топлината на мъжкото тяло, ласките, целувките, споделените мисли и чувства.Другото идва по-късно с натрупване на опит.При мъжете щом има секс има и да кажем мъжкия вариант на оргазма при жените.При жените е различно- рядко от началото на сексуалния живот започват да изпитват оргазъм.За тези неща трябва да се разговаря, но не те съветвам да питаш дали и харесва секса с теб.По- добре да започнеш по- общ разговор и след това да я питаш какво изпитва тя и какво отчаква.
Възможен е и вариант в който партньорите се чувстват добре заедно, но секса не им носи такова удовлетворение, както например при предишни /може и случайни/ връзки.

tedinkata_
11-16-2006, 16:25
E ti puk zashto iskash da izpitva bolka?!?Tova,che ne izpitva bolka ne znachi,che ne q zadovolqvash!Ne biva da si mislish takiva gluposti,moje bi prosto si vuobrazqvash!Spri da si mislish za tezi neshta,a se otdai izcqlo na priqtelkata si i shte vidish,che vsichko shte se opravi :wink:

No_LiMiTe^f
11-16-2006, 16:49
Не е в размера!Според мен повече вероятно е да е в техниката!Просто се отпусни и не го мисли толкова!

Kitana
11-16-2006, 16:51
При жените нещата не стоят по същия начин като при мъжете.На тях им даставя удоволствие не просто самия секс, а докосването, топлината на мъжкото тяло, ласките, целувките, споделените мисли и чувства.Другото идва по-късно с натрупване на опит.При мъжете щом има секс има и да кажем мъжкия вариант на оргазма при жените.При жените е различно- рядко от началото на сексуалния живот започват да изпитват оргазъм.За тези неща трябва да се разговаря, но не те съветвам да питаш дали и харесва секса с теб.По- добре да започнеш по- общ разговор и след това да я питаш какво изпитва тя и какво отчаква.
Възможен е и вариант в който партньорите се чувстват добре заедно, но секса не им носи такова удовлетворение, както например при предишни /може и случайни/ връзки. съгласна съм,по-добре и да искам немога да го кажа... иска ми се пове4е мом4ета да знаят това.. 4е имаме нужда от ласки и явно внимание отколкото понякога от секс :)