Влез

View Full Version : секс за една нощ

radito
11-16-2006, 06:19
много ми е интересно кои от вас са правили секс за една нощ и как е било?хайде чакам ви!вие сте! :smt112 :arrow:

LoRinSeR
11-16-2006, 06:43
Само веднъж съм го правил и беше страстно изживяване.

gangbang
11-16-2006, 06:56
Няколко пъти, запазил съм добър спомен от изживяването :)

AMAH`oT`KypBu
11-16-2006, 07:48
Stranno, shto vinagi samo mujete se obajdame po takuv vid temi :D

MalKa_BLuDnica
11-16-2006, 07:51
nikoga ne sym go pravila ama mmi e malko interesno da si priznaq ::: ::: :-$

Nightmare
11-16-2006, 08:11
Правила съм го и наистина тръпката е невероятна. Хубаво изживяване.

Sazi
11-16-2006, 08:17
Mi az ne sum go pravila i ne smqtam da go pravq.Az sum protiv sexa za edna no6t.Na men li4no mi e kofti ako si imam gaje i spq s drug.A i nemoga da pravq sex bez da imam 4yvstva kum 4oveka

AMAH`oT`KypBu
11-16-2006, 08:19
off, kato pochnete s tiq vashi moralni izvineniq...i napravo mi ide da (puke)

koalka
11-16-2006, 08:38
Не са морални извинения,а самата истина.И аз съм против.Не,не ми се е случвало и не искам да правя секс за една нощ.Няма нищо по-хубаво от секса с любимия човек.После ходете и ми говорете.

NaDuFcHe
11-16-2006, 08:41
Правила съм го и наистина тръпката е невероятна. Хубаво изживяване.Samo venduj sum go pravila i sum suglasna s tova che trupkata e neveroqtna napravo...

AMAH`oT`KypBu
11-16-2006, 08:44
Nadufche, a vtori put sklonna li si da go napravish, za da e oshte po-neveroqtna trupkata :D

panterata
11-16-2006, 08:45
аз не съм но бих го направила :)

IlLuSi0nS`
11-16-2006, 09:16
веднъж.. беше яко така хах после който от кадето е и супер :D

krem4et0
11-16-2006, 10:41
Не съм и нямам особено желание да правя. Защо ми е?

Майн
11-16-2006, 11:43

Ами примерно защото на някой купон срещаш някое момче, което адски се доближава до вижданията ти за красив и привлекателен мъж, но все пак не би искала да имаш връзка с него.

Няма нищо по-хубаво от секса с любимия човек.После ходете и ми говорете.

Друго изказване трудно може да се очаква от човек, с подпис Обичам zoben_pitbul.Бебче винаги ще те обичкам.. Сега ако може да ми обясниш какво прави един човек "любим" ще съм ти адски благодарен. Понеже не съм особено убеден, че е свързано със секса, и едва ли секса с любимия човек е със сигурност по-хубав от секса с привлекателен и внимателен към теб човек. Ако перефразираме известната фраза - Когато хормоните говорят, разума си взема отпуска.

tedinkata_
11-16-2006, 12:02
nikoga ne sym go pravila ama mmi e malko interesno da si priznaq ::: ::: :-$

radito
11-20-2006, 20:58
aide ne mi se skatavite.ne vqrvam 4e sa tolkova malko tezi koito sa pravili sex samo za edna no6t [-X priznaite si!nqma ni6to sramno! :twisted:

11-20-2006, 21:04
Няколко пъти съм правила със супер пичове. Беше много хубаво, всички бяха много добри :P Като е супер пича и не искаш нищо сериозно няма какво да му мислиш :-D

11-20-2006, 22:50
много ми е интересно кои от вас са правили секс за една нощ и как е било?хайде чакам ви!вие сте! :smt112 :arrow:

Е па тва не ли гадно, изневяра е все пак :| :| :| :|

malkata_
11-21-2006, 07:12
I as sam pravila...lqtoto na plaja(moje da zvy4i iztarkano ama taka se poly4i..a i togava si nqmah gadje)be6e syper qko...v na4aloto mi be6e malky stranno...no ne sajalqvam 4e sam go napravila...mmm daje bih povtorila,ako nqmah seriozen priqtel :mrgreen:

krem4et0
11-21-2006, 07:51

Ами примерно защото на някой купон срещаш някое момче, което адски се доближава до вижданията ти за красив и привлекателен мъж, но все пак не би искала да имаш връзка с него.

Друго изказване трудно може да се очаква от човек, с подпис Обичам zoben_pitbul.Бебче винаги ще те обичкам.. Сега ако може да ми обясниш какво прави един човек "любим" ще съм ти адски благодарен. Понеже не съм особено убеден, че е свързано със секса, и едва ли секса с любимия човек е със сигурност по-хубав от секса с привлекателен и внимателен към теб човек. Ако перефразираме известната фраза - Когато хормоните говорят, разума си взема отпуска.
Ако на купон срещна такова момче и НЯМАМ връзка,която на този етап имам ще се сближа с него-ще поговорим,че се поцелуваме може би,но не бих правила секс,защото ми трябва доста повече,за да се отдам на някой от обикновеното привличане. нужно ми е обич,топлина,нежност,разби ане и най-основното да ме познава като човек,а не да гледа за менкато на сексуален обект. Аз преди всичко съм личност!

11-21-2006, 14:32

Ако на купон срещна такова момче и НЯМАМ връзка,която на този етап имам ще се сближа с него-ще поговорим,че се поцелуваме може би,но не бих правила секс,защото ми трябва доста повече,за да се отдам на някой от обикновеното привличане. нужно ми е обич,топлина,нежност,разби ане и най-основното да ме познава като човек,а не да гледа за менкато на сексуален обект. Аз преди всичко съм личност!

... и да живее България!!!

EnglishMEN
11-21-2006, 14:43

....и КРАЛИЦАТА !!!

Kaliq
11-21-2006, 15:08
правила съм и наистина си заслужава :wink:

Fanat_ot_Gorata
11-21-2006, 15:10
Бе кво му мислите бе за рагане става въпрос ,кой пасува.След малко чашки или самотна обстановка на секи и всяка му се ляга .Да бъдем реалисти въпроса е стиска ли ти да го направиш(за момичетата).Щото да си кажем ако си от малък град на другия ден още се сабуждаш и секи си мисли че си ку**а.

Pezzzz
11-21-2006, 15:12
Не са морални извинения,а самата истина.И аз съм против.Не,не ми се е случвало и не искам да правя секс за една нощ.Няма нищо по-хубаво от секса с любимия човек.После ходете и ми говорете. =D> =D> =D> =D>

Pezzzz
11-21-2006, 15:15
правила съм и наистина си заслужава :wink:

Дали?

Нека се изясним секса за една нощ с човек които за пръв път виждаш или си познавал и преди ?

_i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
11-21-2006, 16:33
pravila sum go tri puti i hi4 ne be6e zle :wink:

11-21-2006, 17:03

Е па тва не ли гадно, изневяра е все пак :| :| :| :|

Да...ако си няяш гадже?! Пак изневяра сиорно..

:-#

No|Problem
11-21-2006, 20:29
qko e :-D

tequila
11-21-2006, 21:21

ей кремче само с твоите постове се заяждат. ](*,) [-X ](*,) абе оставете момичето на мира де ...

left_hand_path
11-25-2006, 20:07
Понякога идват моменти в живота,когато може би това е най-добрия вариант...неангажираща връзка за една вечер,а понякога може и няколко дена,но нищо повече и е глупаво да се твърди,че това е изневяра...че как ще изневеряваш,ако не си с никой..?!Освен тръпката,която пораждат този вид 'връзки' и удоволствието от очакване на нещо ново и непознато,това което на мен лично ми е харесвало е свободата,която чувстваш по един или друг начин или може би по-точно казано независимостта...правото на избор сам да решаваш с кой,кога и защо ще си.Както повечето неща,сексът за една нощ също е свързан с психиката на човек и тези,които се заричат,че никога няма да го направят или пък не го приемат,просто подтискат тази емоция,дори и да не го осъзнават,поради някакви причини примерно...все пак знаете за тихите води..

ABSOLUTme
11-25-2006, 20:12
Правила съм го и наистина тръпката е невероятна. Хубаво изживяване.Samo venduj sum go pravila i sum suglasna s tova che trupkata e neveroqtna napravo...
be6e otdavna,a i ne bqh angajirana s nikogo 8-[

Alira
11-25-2006, 21:24
Бахти защо задължително трябва да е изневяра , не може ли да правиш секс за една нощ когато си и без гадже?Аз лично съм правила секс за една нощ и беше наистина много приятно , на другия ден той замина в чужбина(понеже там живее) и не сме се виждали още , пък и аз не искам.Искам просто да запазя хубавия спомен. :) :) :) .Сега знам че ще има отзиви от сорта на ебаси курвата и така нататък , но не ме ебе.Най-Важното за мен е че аз си знам че не съм, и приятелите ми също.другите да го духат ::: ::: ::: ::: :::

12-07-2006, 18:06
М дам тръпката си е велика ...,но всеки си преценява сам дали иска да го направи :D

flower4e
12-07-2006, 19:50
ами аз като се замисля със съвсем непознат за 1 вечер - не... ама много пъти съм правила приятелски секс и ми е било приятно тъй като е било с приятели, който наистна ме радват, но не искам да се обвързам по някакъв начин... за секса е важно да има физическо привличане...другото е любов - за добро или зло аз любов все още не съм правила. На мен си ми е екстра :twisted:

Boynce
12-07-2006, 20:44
Дам много е яко най якото е че можеш да се накефиш максимално без да ти пука за утре или за другия понеже и двамата знаете че е само секс.
Първия път не беше с непознат но пак си беше само секс въпреки че ме убеждаваше в някви работи ама аз си исках само секс от тва имах нужда тогава.След 1 седмица пак го повторихме ама просто така да има.След това се появи и друг които вече харесвах ама нещо не стана тъиче пак си беше секс за една нощ хихих =D> =D>

12-08-2006, 09:19
на мен ми се е случвало 3 пъти. първия път бях млада и наивна и мислех че всичко ще продължи ама.. момчето така и не звънна :-s :-D и оттогава си научих урока :) да не чакам да звънят ::: ама вече вече нямам такива изцепки шото си имам сериозен приятел :) :smt008

Cuddly
12-08-2006, 10:20
Правила съм го веднъж, беше невероятно. С никой не ми е било по-хубаво. Не бяхме от един град и знаехме, че няма да се видим никога повече иии съответното нямаше никакви задръжки... Неописуемо.. :smt016

XXX_f
12-08-2006, 12:31
az sum go pravila, no nebeshe nishto osobeno...neznam dali shte povtorq s tova momche , makar che toi iska :oops: :oops: :oops:

еднодневка
12-08-2006, 12:55
е ми опитах, ама не му стана пишлето, едно малко такова и меко и не можа и не можа да се надърви до голям и твърд и такова ми не се води май секс за едно нощ ама иначе бяхме голички и си бърхамхе по дупките :oops:

ani_sweet
12-08-2006, 13:03
emi da pravila sam go 3 pati!Emi kvo da kaja parviq pat se pritenqvah i beshe neochakvano za men,ot davna poznavah 4oveka s koitoo bqh,e ne bqhme koi znae kolko blizki,no vse pak...Vtoriq pat go napravih zashtotoo useshtahh nujda da go napravq,togavashniq mi fr vse si misleshe 4e mu izneverqvam, ai imah simpatii kam mom4eto,znaeh 4e nishto nqma da prodalji,no toi beshe mn nejen.3-tiq pat mi beshe mn kofti,postoqnno si misleh,kakvo li shte si pomisli za men,zashtotoo ne go poznavah dobre,bqhme se vijdali 1,2 pati i taka.A kak li shte e sledvashtiq pat... \:D/

shizzle
12-08-2006, 15:37
Ами, тогава - да няма следващ път, ако питаш мен. Както и да е. А сексът за една нощ ми се е случвал само веднъж (пасивното наклонение си е оправдано), тогава имах сериозна връзка и на сутринта се чувствах като пълен идиот. А и изживяването не беше кой знае какво - всичко зависи на какво си свикнал и на какво си попаднал. Лично за мен е много по-пълноценно изживяването с любимия човек, с който си познавате всеки сантиметър от тялото и все пак продължавате да се изненадвате взаимно вече 14 месеца ^_^

vlubena_v^JIVOTA
12-08-2006, 21:53
правила съм го!чуството е найстина неописуемо-без ангажименти без чувства!просто див необуздан секс.препоръчвам го на вси4ки няма да сгрешите!

Nonsense
12-15-2006, 22:33
Не съм го правила, но ми се иска.Без задръжки, без лигавщини и обвързване!

ачката
12-15-2006, 22:35
Не съм го правила, но ми се иска.Без задръжки, без лигавщини и обвързване! и кое те спира?