View Full Version : Женски оргазъм
Момичета,като изпитате оргазъм,изпразвате ли се като момчетата или поне овлажнявате ли се силно?
И по какво човек може да разбере че сте свършили?
Sisley^BaBy
11-17-2006, 05:58
taka...az se zaemam da ti obqsnq :) momichetata ne se izprazvat,no sled orgazam silno se ovlajnqvat. Emociite pri poluchavane na orgazym sa mn individualni ako poznavash dobre momicheto i si go pravil mn pyti s neq lesno mojesh da razberesh :P
krem4et0
11-17-2006, 06:56
При мен е по-различно по време на оргазмът съм влажна-направо ужас,а после не,защото изхвърлям така да се каже цялата влага посредством свиванията на влагалището.След оргазъм гаджето казва,че устните ми са меки,а аз се чувствам като бита с мокър парцал и доста изтощена,ама така доволно изтощена. Ако после ще правим секс ми трябват няколко минути да се осъзная,защото имам чувството че ще припадна-вие ми се свят,ушите ми бучат и ми се доревава.Абе странна работа съм аз-първите пъти плаших гаджето и той си мислше,че нещо е сбъркал,ама сега знае,ча просто се разтоварвам и физически и емоционално.
ам и аз си мислих 4е не се изпразват .. ама сгреших.. в смисъл самата дума изпразване не е то4на.. гледах едно филм4е не е като тези след 00:00.. образователен е .. там жените след оргазъм пускаха (направо пръскаха) те4ност.. мисля 4е се казваше мазга охх не съм сигурна...
а доколкото до темата .. аз при оргазъм само съм мн влажна и 4увствителна не съм отделяла от соковете си .. 4ак в такива коли4ества ...
krem4et0
11-17-2006, 07:20
О,забравих-половите ми органи стават болезнено чувствителни и ме боли при всеки допир. Чувала съм,че и при момчетата е така с главичката на пениса. Вярно ли е?
Drakthul
11-17-2006, 08:10
О,забравих-половите ми органи стават болезнено чувствителни и ме боли при всеки допир. Чувала съм,че и при момчетата е така с главичката на пениса. Вярно ли е?
Да .. но главичката принципно е мн чувствителна, а след едночасова употреба пък да не говорим ..
Kitana
Тва дет си го гледала е измислица, жените предварително са си вкарали тези течносит ( не питай как ) и така .. иначе жената се 'празни' но е много по-малко и течноста рядко има някакъв цвят ..
miloto_girl_4e
11-17-2006, 08:35
Аз лично силно се овлажнявам...
:arrow: http://www.pudriera.com/index.php?mode=statii&id=157
ето тук една статия по въпроса с "женската еякулация" :wink:
tra-la-la
11-17-2006, 14:10
При мен е по-различно по време на оргазмът съм влажна-направо ужас,
wooooow 4akai za6to kazva6 4e e ujas tva ne go razbrah naprimer priqtelkata mi kato se ovlajni na men mi stava o6te po priqtno ne mislq 4e tva e ujasno ;-)
krem4et0
11-17-2006, 14:40
Е,знам че мъжете го обичат-пръсто е нереално много. А и много цапа чаршафите!
bulgarche
11-17-2006, 15:01
Има такива теми. Особено за женския оргазъм..а относно "изпразването"...е рядко явление :-D
Кво ЦАПА ми е много интересно ... :twisted: сигурно си болна от нещо за да е така ;-)
panterata
11-17-2006, 20:51
мии овлажнявам се силно амии то си личи аз лично си казвам пък и се усеща .. после съм малко като уморена и ми трябват 5 мин да се погушкаме само да си почина :)
krem4et0
11-18-2006, 08:57
Кво ЦАПА ми е много интересно ... :twisted: сигурно си болна от нещо за да е така ;-)
Ами стават мокри петна. не знам после какво си казва майка му-тези пак са правили секс-аман писна ми да й пера нещата сигурно. Просто ми става кофти като се получи така.А и понякога кървя-това не е комфортно!
Ами овлажнявам се естествено. Не 4ак така 4е да остават някви мокри петна или да ми се сти4а по краката но си се овлажнявам..