View Full Version : Моят проблем.... :(
black_sad_Lady
11-17-2006, 15:24
Здравейте на всички!
Искам да си споделя мъката и да помоля за съвет,защото аз самата немога да се справя със ситуацията.
...Миналата година точно по това време се запознах с едно момче от бившото ми училище.Той от първия момент се влюби в мен,а мойта първа мисъл беше,че той ще е просто кратка авантюра.Започнаха се свалки-ала бала и как стана и аз неразбрах,но в един момент осъзнах,че аз обичам това момче,повече от мен самата..Всичко беше страхотно,той ме обичаше,аз го обичах и бяхме щастливи заедно.Само,че един ден той ми съобщи,че заради един много важен мач трябва да отсъства от града за 10 дена и ми предложи да ида с него.Но поне аз съм модел и точно в този период имах важно ревю и му казах,че е просто невъзможно да отида с него.С много мъки го изпратих до автобуса /защото ние много рядко се разделяхме за повече от 1 ден/ и за да мога малко да се разсея реших да се видя с най-добрия си приятел.Срещнахме се и повреме на разговора изведнъж стана дума за 'ходенето по навик' . След като се прибрах в къщи аз се замислих дали не ходя с моето момче просто защото съм свикнала с него и тази любов която изпитвах да не е просто плод на този 'навик'.Стана ми гадно и реших,че е най-добре да прекрата това,защото мислех,че няма смисъл да се продължава.Изчаках приятелят ми да се върне и го помолих да поговорим.Беше наистина много трудно.10 месеца аз бях решила да зарежа,защото си мислех,че нашата връзка е по 'нявик'.Моите и неговите очи бяха пълни сълзи..той ме обеждаваше..молеше ме да не си го мисля това...заклеваше ми се,че това не е така,че ние се обичаме и всичко е истинско...беше толкова тежко...!!!Но аз бях твърдо обедена,и понеже точно след няколко дена ме пращаха от фирмата на ревю извън България аз реших,че това е идеалния начин да го забравя.Заминах аз!Всеки ден беше страшно тежък за мен,той ми липсваше...много ми липсваше..а аз си внушавах,че това е заради факта,че съм свикнала с него...Какво ли не напрвих,че да си помогна-смених си номера на телефона,казах на родителите ми да не го допускат да се свърже с мен,взех всичките ни общи снимки и подаръци и ги захвърлих в мазето,даже си хванах и нов приятел.... От тогава минаха точно 4 месеца,а аз вече съм 100% сигурна,че аз направих най-голямата грешка в живота си и че аз наистина обичам това момче!!!На няколко пъти опитах аз да се свържа с него,но от както се хванах с другото момче,той ме намрази и единстваната реплика която чувах от него когато се опитвах да поговоря с него беше "махай се,не те понасям!" Сегашният ми приятел /с който се опитах да заместя любовта на живота ми/ държи на мен страшно много,а аз страдам,че немога да му отвърна със същото..Искам да забравя момчето което обичам от цялото си сърце и да бъда щастлива със сегашния ми приятел...а немога...
Какво да правя?Как да забравя единствено момче,което дава смисъл на живота ми?Толкова много го обичам и бих дала всичко за него...той го знае..но просто нещата немогат да се променят...аз съм виновна..зная го...но искам да променя нещата?!Искам отново да съм щастлива..толкова ли е много?Как да накарам сърцето ми да спре да бие за него и да накрам съзнанието ми да го забрави.....?!
:smt089
HopeLesss
11-17-2006, 15:32
Щом толкова го обичаш, бори се за него. Обясни му всичко, ако още не си го направила. Ако той те обича, ще ти прости. Хората правят грешки през живота си и аз съм на мнение, че трябва да се прощава. Ако пък толкова си го наранила, че да не може да преглътне болката и унижението, остави го. Времето няма да ти помогне да го забравиш, но ще притъпи болката. Не знам какво още да ти кажа. Наистина грешката ти е голяма - не си оценила това, което си имала, докато не си го изгубила. Затова човек трябва много да мисли преди да вземе такова важно решение, защото понякога връщане назад няма... Дано всичко се оправи, а ако не - просто продължавай напред...
BunnYY_f
11-17-2006, 15:47
Щом толкова го обичаш, бори се за него. Обясни му всичко, ако още не си го направила. Ако той те обича, ще ти прости. Хората правят грешки през живота си и аз съм на мнение, че трябва да се прощава. Ако пък толкова си го наранила, че да не може да преглътне болката и унижението, остави го. Времето няма да ти помогне да го забравиш, но ще притъпи болката. Не знам какво още да ти кажа. Наистина грешката ти е голяма - не си оценила това, което си имала, докато не си го изгубила. Затова човек трябва много да мисли преди да вземе такова важно решение, защото понякога връщане назад няма... Дано всичко се оправи, а ако не - просто продължавай напред...
Подкрепям!
siXt_senSe
11-17-2006, 15:54
Знаеш ли и аз често съм се замисляла не се ли е превърнала връзката ми в навик и ти се чудя на смелостта да оставиш всичко просто ей така.Но си помисли че това ти е помогнало да осъзнаеш какво всъщност е значел той за теб.Просто си тръгнала в грешна посока,с грешни мисли за вашата връзка.Може би било по-хубаво ако си го приемала като кратка раздяла за изяснение на чувствата.Но стореното сторено,не можеш да го върнеш,но можеш да го поправиш.Определено имате нужда от дълъг разговор.А останалото зависи освен от твоите и от неговите чувства и способността му да прощава, разбира се
може би дори и ти самата не си осъзнавала колко го обичаш за да допуснеш, че чувстата са си отишли и отношенията ви са се превърнали в навик. но всеки допуска грешки и съответно всеки заслужава да му бъде простено!
но докато си с момчето с което ходиш в момента, бившия ти няма да иска да има нищо общо с теб. ти му се обаждаш, търсиш го, но... той знае, че сега си с друг. а помисли, че може би това му пречи да помисли реално и трезво над нещата!
ако искаш наистина да се бориш за него скъсай всякакви отношения със сегашния си приятел и се опитай по всякакъв начин да докажеш на човека когото обичаш, че те интересува само той!
желая ти много успех, защото започваш трудна и вероятно дълга борба!
He3HauKa
11-17-2006, 16:11
Ами недей да се отказваш,така ще му покажеш ,че наистина съжаляваш.Дори веднъж да те одреже,ако продалжиш да го търсиш ,той ще те изслуша.След като те е обичал толкова много,едва ли вече си му безразлична.Не се отказвай 8-[
Moмичета, black_sad_Lady пита за съвет как да го забрави,а не за идеи какво да направи за да си го върне отново?!Може би тя е решила,че иска да не се събира отново с него,а желае само да го забрави... :-k
Между другото, black_sad_Lady БРАВО ти си направила няколко крачки да го забравиш :arrow:
Заминах аз!Всеки ден беше страшно тежък за мен,той ми липсваше...много ми липсваше..а аз си внушавах,че това е заради факта,че съм свикнала с него...Какво ли не напрвих,че да си помогна-смених си номера на телефона,казах на родителите ми да не го допускат да се свърже с мен,взех всичките ни общи снимки и подаръци и ги захвърлих в мазето,даже си хванах и нов приятел....
:smt089
а сега можеш да направиш няколко други работи:
:arrow: Освободи напрежението-блъскай,тръшкай,крещи..отид и на фитнес и наритай някоя боксова круш,за да няма пострадали
:!: не си изливай болката в/у теб-т.е. не се опитвай да си прережиш вените като повечето момичета,като изпаднат в тежка ситуация :!:
:arrow: захвани се с нещо,което не си могла да правиш докато си била с него-свири на пияно,спортувай,запиши се на някакви уроци...
И най-важното :arrow: приеми всичко като житейски урок и продължи напред като човек с повече опит.Обмисли неговите и твоите грешки и се старай да не ги правиш в бъдеще!Не се предавай,дай всичко от себе си! Сложи най-сетне край на болката и самотата.Дай си шанс да бъдеш щастлива :!:
Късмет! :smt006
{Sweety_f}
11-17-2006, 16:31
след като толкова много го оби4аш просто се бори за него,защото спрямо сегашния ти приятел не е 4естно това което правиш...но след като казваш 4е предишното мом4е ве4е може би няма 4увства към теб или ве4е не може да ги покаже...просто се опитай да го забравиш....знам колко е трудно защото и аз в момента се опитвам да забравя едно мом4е...успех
може би дори и ти самата не си осъзнавала колко го обичаш за да допуснеш, че чувстата са си отишли и отношенията ви са се превърнали в навик. но всеки допуска грешки и съответно всеки заслужава да му бъде простено!
но докато си с момчето с което ходиш в момента, бившия ти няма да иска да има нищо общо с теб. ти му се обаждаш, търсиш го, но... той знае, че сега си с друг. а помисли, че може би това му пречи да помисли реално и трезво над нещата!
ако искаш наистина да се бориш за него скъсай всякакви отношения със сегашния си приятел и се опитай по всякакъв начин да докажеш на човека когото обичаш, че те интересува само той!
желая ти много успех, защото започваш трудна и вероятно дълга борба!
Съгласен :D
DevilWish
11-17-2006, 17:43
I na men mi se slu4i podobno ne6to samo kadeto kysahme 3 pyti se po moq iniciativa ,a pyrviqt phyt az ne iskah ,no moite "priqtelki" me obediha ,4e zaradi nego ne im obry6tam vnimanie ,dvamata plakahme ,toi mi se moli6e...v kraina smetka se razdelihme...off ujas.stava mi gadno kato se setq seriozno :smt009
Не позволявай другите да ти казват какво е навик и какво не е.Като си толкова наивна и глупава....как можеш да се разделиш с едно момче,обичаш го,той едва ли не на колене ти е паднал горкия,обичал те е....но не-ти си била прекалено жестока.Наранила си го и всичко това,което изживяваш в момента го заслужаваш до последно.Може и да звучи адски жестоко.А ами ако той е бил любовта на живота ти???А ако никога не го забравиш?Просто не ти завиждам...и скъпа ще ти кажа какво е навик-навик е,когато ти е все тая дали ще си с един човек и просто продължаваш да си с него.При навика чувствата почти ги няма и това вашето не е било навик,а истинска любов,основана на прекрасни моменти и чувства,много силни чувства.Виж...вече 11 месеца съм с приятеля ми,с който сме адски щастливи и за момент дори не съм си помисляла,че нашето е навик,а винаги съм си мислела,че е прекрасна истинска любов.Не приемай лично това,което ти казах,но просто си направила огромна грешка,за която не е ясно колко време ще страдаш.Дано поне той те е забравил и не страда от случилото се,а може би е прекалено горд...
koalka Мацко,не че нещо обаче какво помагаш на момичето като и четеш лекция :-k Според мен тя си е осъзнала грешката и е решила какво да прави :arrow: да забрави момчето,което обича.Това е нейно право,а ние трябва да и дадем идеи как да го направи.Поне аз така мисля... #-o
нищо лично!
spodelqm mnenieto na sexy_small_lady
=D>
koalka Мацко,не че нещо обаче какво помагаш на момичето като и четеш лекция :-k Според мен тя си е осъзнала грешката и е решила какво да прави :arrow: да забрави момчето,което обича.Това е нейно право,а ние трябва да и дадем идеи как да го направи.Поне аз така мисля... #-o
нищо лично!Форума е да се изказват мнения-нищо лично!Ами виж...как можеш да й помогнеш да го забрави?Успех...ако успееш ще ти стисна ръката,ама това няма са се случи.Та както казах и аз за неразбралите надявам се да го забрави,но това може и да не се случи.А...има ли начин освен,ако тя не направи нещо да й помогнем да го забрави,че не рабрах?
нищо лично!Форума е да се изказват мнения-нищо лично!Ами виж...как можеш да й помогнеш да го забрави?Успех...ако успееш ще ти стисна ръката,ама това няма са се случи.Та както казах и аз за неразбралите надявам се да го забрави,но това може и да не се случи.А...има ли начин освен,ако тя не направи нещо да й помогнем да го забрави,че не рабрах?
еми аз вече и дадох няколко съвета :arrow: прочети малко по наговре :wink: Може да не и помогнат кои знае колко,но определно е по-добре от това само да и кажа: Ти си си виновна,но айде Успех [-( Нищо лично!
еми аз вече и дадох няколко съвета :arrow: прочети малко по наговре :wink: Може да не и помогнат кои знае колко,но определно е по-добре от това само да и кажа: Ти си си виновна,но айде Успех [-( Нищо лично!Престани с това нищо лично,не ме кефи.А и какъв съвет си й дала не е истина...да си го върне....Та той не я понася.Прекрасен съвет.
:arrow: Освободи напрежението-блъскай,тръшкай,крещи..отид и на фитнес и наритай някоя боксова круш,за да няма пострадали
:!: не си изливай болката в/у теб-т.е. не се опитвай да си прережиш вените като повечето момичета,като изпаднат в тежка ситуация :!:
:arrow: захвани се с нещо,което не си могла да правиш докато си била с него-свири на пияно,спортувай,запиши се на някакви уроци...
И най-важното :arrow: приеми всичко като житейски урок и продължи напред като човек с повече опит.Обмисли неговите и твоите грешки и се старай да не ги правиш в бъдеще!Не се предавай,дай всичко от себе си! Сложи най-сетне край на болката и самотата.Дай си шанс да бъдеш щастлива :!:
Само не разбрах къде съм я посъветвала да си го върне? ;)
А и не че има нещо свързано с молбата и но лично моето мнение е че тя ако иска може да го спечели отново.Естествено ще бъде много трудно,защото той е наранен и само ще я избягва /както прави в момента/ Но аз смятам,че ако тя бъде по-настоятелна ще може да се съберат отново.Стига тя да поиска отново.Но може би има някакви съображения заради които ни моли нас за съвет,не как да си го върне,а как да го забрави Think
А и да не забравяме,че любовта & омразата са 2те страни на една и съща монета,така че... O:)
Само не разбрах къде съм я посъветвала да си го върне? ;)
А и не че има нещо свързано с молбата и но лично моето мнение е че тя ако иска може да го спечели отново.Естествено ще бъде много трудно,защото той е наранен и само ще я избягва /както прави в момента/ Но аз смятам,че ако тя бъде по-настоятелна ще може да се съберат отново.Стига тя да поиска отново.Но може би има някакви съображения заради които ни моли нас за съвет,не как да си го върне,а как да го забрави Think
А и да не забравяме,че любовта & омразата са 2те страни на една и съща монета,така че... O:)И как според теб трябва да бъде по-настоятелна?Тя толкова голяма грешка е направила,поради глупостта си и един разговор,че сега може да страда цял живот.Тя е почти невъзможно да си го върне,защото той я е обичал много,а тя как се е отнесла с него.Е,тя не го ли иска?Ама усещам,че ще си остане само с искането.А пък и не ми казвай точно ти какво да пиша във форума...Не мисля,че искам да получавам съвети от теб.Нито си ми направила впечетление с хубавите си мнения,че да се поуча от теб,нито нищо.Разбирам да ми го каже някой,който наистина дава хубави съвети и нещо от сорта,ама ти...извинявай Think
Това си е твойто мнение.Аз неискам да се заяждам с теб нито да ти давам съвети,просто се изказах :wink:
Е,добре,не въобще не почна ти първа,не,не...я,стига.И кое е моето мнение-относно момичето или относно теб?
Tova si e tvoe mnenie,6tom ne haresva6 komentarite mi prosto ne gi 4eti. Tuk vseki ima pravo da se izkazva.
Az spiram ve4e,za6toto black_sad_Lady o4akva mneniq po temata si a ne da 4ete na6ite razgovori
:wink:
xaxaxaxaxaxxa ti si mnogo tapa! kak 6e go zareje6 toku taka?! emi 6tom ima6 akal da misli6 4e e bilo po navik, sega ti pojelavam da strada6 o6te pove4e! kolko hora zahvarlqt lubovta ei taka! napravo gi preziram... mnooo zlee!
perky_girl
11-20-2006, 18:26
Единствения начин според мен е да забравиш любовта на живота ти. Зная,че е много трудно,но май това е единствения вариант...
koalka napulno si prava
kak moi nqkvo ruso kurve manekenka bila vazirai ot tuka ma ti si razbila 4ove6ki jivot i sq ei tei si4ko kato predi q bqgai ot tuka gnii si sq taka da vidi6 kvo e i posle ne sa prei na mn oborotna
koalka napulno si prava
kak moi nqkvo ruso kurve manekenka bila vazirai ot tuka ma ti si razbila 4ove6ki jivot i sq ei tei si4ko kato predi q bqgai ot tuka gnii si sq taka da vidi6 kvo e i posle ne sa prei na mn oborotna
Хайде отново още едно оригинално мнение?!К'во ти става пък на тебе? Не,че я защитавам толкова,обаче
:arrow: 1во-защо като е маникенка-трябва да е руса и да е курва?!К'ва е тая нова простотия ](*,)
:arrow: 2ро-тя може да му е разбила живота,но после е опитала да се поправи,а ако той наистина я е обичал е трябвало да си превъзмогне малко мъжкото его! :smt012
:arrow: и 3то за к'во пишеш в тая тема като дори не и даде и един свястен съвет,а?! :smt017
Ей такива хора ама въобще не ги разбирам :smt014
{Sweety_f}
11-20-2006, 18:55
bori se za nego ako tolkova mn go obi4ash.....
black_eyes
11-21-2006, 16:01
i az sam na sa6toto mnenie bori se za nego s vs sili dano da ti prosti!!! uspeh :)