PDA

View Full Version : Prosto da spodelia...

bibonka
11-17-2006, 22:02
Iskam prosto da spodelia,kak vsichkite mi priateli i priatelki,koito poznavah ot godini me predadoha,kak dori ne se obajdat.ISkam da spodelia che mi e gadno,che si nqmam nikoi,absolutno nikoi s koito da si drasna dva reda,da izlqza na kafe,da otida na party...Prosto iskam da kaja che sym neveroqtno samotna...Sega sigyrno shte si kajete,che sym nai-golqmata zagybenqchka na toq svqt i moje bi ste pravi.Da ne otricham che nqmamm priateli,osven moje bi moito bebche,i ne otricham,che nqma s koi da govorq bilo v skype ili nqkyde da izlqza na razhodka.Samo ako imah edna edinstvena istinska priatelka,koito da me obichka i az da q obichkam,i da moga da se doverq na neq...moje bi shtqh da sym malko po-shtastliva.No qvno sym osydena da sym samichka...;[
Blagodarq na tozi,koito go e prochel...
I na tezi,koito shte kajat che vse imam nqkoi priatel shte kaja -nqmam nito edin priatel.Kompaniata na gajeto mi ne gi broq,zashtoto te sa negovi priateli,a ne moi..taka che izvodyt nqmam si nikoi...!!! :(

iiirish
11-17-2006, 22:08
много хора са писали из форума, че са самотни, че няма с кого да споделят, че няма на кого дори да се доверят, но ти... ти нито си осъдена да бъдеш сама, нито нищо :-s приятеля ти е до теб!!! както съдя по подписа ти сте заедно от доста време. тогава споделяй с него, бъди с него толкова често колкото на теб ти се иска, станете още по-близки... близоста не вреди!
пък и имаш родителите си все пак! без тях ние сме нищо, а не просто без приятелите!
на мен лично ми стига човека до мен. заедно сме от година и 1 месец и повярвай ми - споделям абсолютно всичко с него, той не ми е само гадже, но и най-добър приятел, който знам, че никога няма да ме предаде!

не се чувствай самотна, защото имаш до себе си неща, които други хора нямат!

panterata
11-17-2006, 22:44
ти си имаш приятел който обичаш и който те обича :) не всеки може да се похвали с дълга и сполучлива връзка. той освен гадже ти е и приятел значи все пак имаш приятел нали :) а приятелите на гаджето ти защо да не могат да са ти приятели? не се тревожи ако си добро и разбрано момиче ще си намериш приятели с които да излизаш , с които да споделяш и т.н.. пък и не ти трябват мн трябва ти един или 2ма но истински.. нали знаеш че една тайна като я знаят повече от 2ма човека не е тайна.. и че няма приятели , всичко е въпрос на интереси.. за съжаление.. аз имам една приятелка и много си я обичам имам и мн др но те са ми по скоро като познати не мога всичко да им споделя и да разчитам мн на тях и един съвет просто бъди по общителна и в никакъв случай срамежлива.. така нз дали че намериш истински приятели ( защото те се намират мн трудно) но поне ще има някой за едно кафе и подобни.. :) успех мила :)

teenkopele
11-17-2006, 22:56
Да, кофти е, гадно е,тъпо е...няма какво да се лъжем.
Искам да те накарам да се замислиш...имаш приятел, който те обича, и като гледам, и ти обичаш него. Това е много...замисли си колко много биха дали някои хора, за да имат някой до себе си. Трябва да се радваш...не да се самосъжаляваш. Да, никой не казва, че без приятели е лесно, напротив.
Покрай това момче, с което си, ще срещнеш нови и печени хора, в това може да си 100% и след време ще се чудиш как си могла да се самосъжаляваш, както сега. :) :wink:

bibonka
11-17-2006, 23:07
ne sym sramejliva,ili pone ne mnogo :P prosto taka narechenite mi tri edintsveni priatelki,ednata ot ychilishte,adrygite dve oshte ot 1-2ri klas izlqzoha ebati licemerkite i lyjkinite...ednata me obvini che ne sym se obajdala pri polojenie che znaeshe che smetkata na telefona mi beshe 138lv a domashen telefon nqmam...i nqmashe kak da se obadq a prashtah samo smsi,a drygata mi razprostrani nai-sykrovennite i intimni taini,koito sym spodelqla..za tretata ...miii ne sym ot neiniqt tip hora,koito sedat i gledat kak pravi sex,troiki i vsekfi drygi takia sys nekfi na po 40-50godini...Obshto vzeto mai sama si izbrahda sym samichku,ama smqtam che e za dobro ;] A za moito bebche ,az na nego si go spodelqm,no s priatelite my ne moga da spodelqm,zashtoto portat vsichko posle :P inache sa svestni :P

teenkopele
11-17-2006, 23:21
ne sym sramejliva,ili pone ne mnogo :P prosto taka narechenite mi tri edintsveni priatelki,ednata ot ychilishte,adrygite dve oshte ot 1-2ri klas izlqzoha ebati licemerkite i lyjkinite...ednata me obvini che ne sym se obajdala pri polojenie che znaeshe che smetkata na telefona mi beshe 138lv a domashen telefon nqmam...i nqmashe kak da se obadq a prashtah samo smsi,a drygata mi razprostrani nai-sykrovennite i intimni taini,koito sym spodelqla..za tretata ...miii ne sym ot neiniqt tip hora,koito sedat i gledat kak pravi sex,troiki i vsekfi drygi takia sys nekfi na po 40-50godini...Obshto vzeto mai sama si izbrahda sym samichku,ama smqtam che e za dobro ;] A za moito bebche ,az na nego si go spodelqm,no s priatelite my ne moga da spodelqm,zashtoto portat vsichko posle :P inache sa svestni :P

:shock: :shock:

Защо изобщо ги наричаш "приятели" :shock: ?!? Звучи гадно, но просто си била заблудена през цялото време, в което си ги познавала. Тъпо са се получили нещата, да разгласяват твои тайни и т.н. , но по-добре сега да си сама от колкото с такива, като тях...замисли се. Не е ли така? :wink:

_Imaginary_girl_
11-18-2006, 01:43
Ами не мога да кажа от къде идва проблема и не
мисля,че някой може да ти каже точно ... при положение,
че не знаем точно кФа е ситуацията :-k
Но ако искаш си дай ника в скайп,тук има доста хора,които
биха ти писали и биха се сприятелили с теб :smt016
Не си създавай комплекси с това ... ще намериш приятели :wink:

koalka
11-18-2006, 05:03
Чакай не можах да разбера-ти момиче или момче си?И приятел или приятелка имаш?

11-18-2006, 06:33
Момиче е. ;)

Не мисля,че всичко е толкова тежко както го описваш.Неможеш през целия си живот до тук да си се спреателила само с 3момичета и гаджето ти.Помисли си добре няма ли някое девойче с което си била от едно училище,живеете близо една до друга или нещо такова,с което да ти е приятно да разговаряш :-) А защо не и някое момче-аз съм на мнения,че момчетата са много по искрени и добри приятели от момичетата.
Ако не се сещаш за нито един такъв човек,не се притеснявай все някога ще откриеш истински приятели.Аз споделям мнението на предходните,че си имаш гадже,с което се обичате,значи въобще нетрябва да твърдиш,че си самотна а и родителите ти... :arrow: по-честни приятели от тях незнам как ще откриеш.Те са хората, които на 100% ти мислят само доброто!
=;

Ninska
11-18-2006, 07:37
Ami kato nqma6 priqteli nameri si

bibonka
11-18-2006, 10:18
mi...az imam mnogo poznati ama ne sa priateli...to mai dosta slojno se polychi....cqlata tema beshe v zamisyl che nqmam istinski priateli,nqmah predvid poznatite,s koito se pozdravqvam na ylicata,v kafeto ili v parka :]
prosto edinstvenite hora na koito imah doverie me predadoha i ystanovih che az priateli nikoga ne sym imala...