Влез

View Full Version : Bolka pri sex...

let_me_go
11-18-2006, 00:10
Zdraveite...
Opedeleno veche ne znam kakvo trqbva da napravq ... Pribiram se toku shto...i pyrvata mi rabota beshe da sedna i da napisha kakyv mi e problema , tui kato nqmam ideq kakvo stava .
Predi chas pravih sex s priqtelq si ... mnogo me boleshe . Loshoto e che ne znaeh zashto ... dali ot neudobstvoto , tui kato bqhme v kolata , ili ... Kakto i da e ... toi svyrshi , kolkoto i trudno da mi beshe . Sled chas povtorihme ... i bolkite bqha oshte po-golemi , a ot tova , che me boli estetsveno zapochnah da se svivam ... i suotvetno penisa mu da vliza po-trudno i nego da go nabolqva ... Za vas kakyv mi e problema ? Kakvo trqbva da napravq , zashtoto opredeleno tova ne moje da produlji tui kato ne bih izdurjala ...

koalka
11-18-2006, 05:06
Ами ние няма как да знаем със сигурност,но следващият път го направете на легло.Може да не си била достатъчно влажна,де да знам,но пробвайте на леглото.

LoRinSeR
11-18-2006, 06:27
Къде чувстваш точно болката ?

SweetBunny
11-18-2006, 07:18
Lorinser, къде искаш да е болката :smt017 :smt017 :smt017
Виж мацко, била съм в твоето положение, поговори си хубаво с приятелят ти. По принцип мен, когато ме боли, пр ми иска да спираме със секса...така че ако прекалено много те боли - помоли го да спрете :(
Явно наистина не си влажна. Просто трябва да си поговорите, да му кажеш, че не можеш да издържаш така и ако нещо не се промени, няма да правите секс :!: Той трябва повече да се старае да те възбужда, да обръща по-голямо внимание на любовната игра :wink: да те лиже преди секс :)
Но това едва ли ще е достатъчно, ползвайте само презервативи Lifestyles (за предпочитане да са "Warming Pleasure") te za men са най-овлажнените презервативи. В никакъв случай не не използвайте Спортекс :smt017
Можете да си купите и допълнителен гел за овлажняване - слага се по презерватива (до колкото помня "GlaitGelen" 100% не се пише така, но е евтин и съм чувала, че е и хубав :). Просто когато аз съм овлажнена, и презерватива също, няма никакво болка, дори почва да става яко :wink: Успех :-D

11-18-2006, 07:21
Zdraveite...
Opedeleno veche ne znam kakvo trqbva da napravq ... Pribiram se toku shto...i pyrvata mi rabota beshe da sedna i da napisha kakyv mi e problema , tui kato nqmam ideq kakvo stava .
Predi chas pravih sex s priqtelq si ... mnogo me boleshe . Loshoto e che ne znaeh zashto ... dali ot neudobstvoto , tui kato bqhme v kolata , ili ... Kakto i da e ... toi svyrshi , kolkoto i trudno da mi beshe . Sled chas povtorihme ... i bolkite bqha oshte po-golemi , a ot tova , che me boli estetsveno zapochnah da se svivam ... i suotvetno penisa mu da vliza po-trudno i nego da go nabolqva ... Za vas kakyv mi e problema ? Kakvo trqbva da napravq , zashtoto opredeleno tova ne moje da produlji tui kato ne bih izdurjala ...

Кажи му да ползва езика си

krem4et0
11-18-2006, 08:46
Защо да не купува Спортекс-от всички презервативи тези ми се струват най-овлажнени. Ами мацко,като те боли-спрете бе. Мен кано ме боли спираме. дори и това да означава,че той ще си остане незадоволен-спираме си и точка. Няма заради кефа на някой да се мъча. Следващия път казваш боли ме-или поработи по моето овлажняване или със сексът за тези вечер сме до тук! Мястото според мен няма знаечение,защото мен ме е боляло и на легло.

Chiana
11-18-2006, 09:57
Това може да се дължи на различни причини. Мен ми се е случвало 3 пъти. Двата пъти се бях протрила. 10 дена изобщо не можех да правя секс, болеше ме и изпитвах леко дразнене отдолу. Таа това е, гинеколожката ми каза, че съм се протрила. Третия път обаче си имах възпаление. Ама това ти говоря изобщо да не може да ти го вкара, да умираш от болка и за секс и дума да не става.И плюс това да изпитваш непрекъснато сърбеж, парене и т.н.
Та много пъти ми се е случвало да се протрия. Ако до няколко дена не ти мине и следващите пъти те боли, отиди на гинеколог за всеки случай. И естествено винаги го карай да ти прави френска преди това.

mercedes_bentz
11-18-2006, 10:17
следващия път пробвайте с малко гъзелинче то доста помага това е моя съвет

11-18-2006, 10:50
Mi guzelin4e deto vika kolegata slagate,malko lizi-mizi i ne bi trqbvalo da ima problem...Ne e logi4no-prosto ne si bila vuzbudena i si se protrila!Qvno ne ste mnogo opitni,4e da imate takiva problemi!

panterata
11-18-2006, 10:55
като те заболи спрете , не се тревожи и на мен ми се е случвало и на мн момичета , просто ако не си достатачно овлажнена , ако нещо си се протрила.. абе спокойно ако се наложи и 1-2 дена пропуснете секса да си починеш малко и после няма да те боли :) а ако се притесняваш за него му направи френска и ще си е доволен :)

LoRinSeR
11-18-2006, 15:31
Lorinser, къде искаш да е болката :smt017 :smt017 :smt017
Виж мацко, била съм в твоето положение, поговори си хубаво с приятелят ти. По принцип мен, когато ме боли, пр ми иска да спираме със секса...така че ако прекалено много те боли - помоли го да спрете :(
Явно наистина не си влажна. Просто трябва да си поговорите, да му кажеш, че не можеш да издържаш така и ако нещо не се промени, няма да правите секс :!: Той трябва повече да се старае да те възбужда, да обръща по-голямо внимание на любовната игра :wink: да те лиже преди секс :)
Но това едва ли ще е достатъчно, ползвайте само презервативи Lifestyles (за предпочитане да са "Warming Pleasure") te za men са най-овлажнените презервативи. В никакъв случай не не използвайте Спортекс :smt017
Можете да си купите и допълнителен гел за овлажняване - слага се по презерватива (до колкото помня "GlaitGelen" 100% не се пише така, но е евтин и съм чувала, че е и хубав :). Просто когато аз съм овлажнена, и презерватива също, няма никакво болка, дори почва да става яко :wink: Успех :-D

Болката може да не е във влагалището, а в матката. Имал съм случаи момичета да ги боли стената на матката, ако вкарвам пениса си до край.

Просто когато аз съм овлажнена, и презерватива също, няма никакво болка, дори почва да става яко :wink: Успех :-D

А по принцип секса не ти е приятен така ли ? :lol: