Влез

View Full Version : problem

babi_girl
11-18-2006, 06:46
zna4i poseldniq pyt kogato pravihme sex s priqtelq mi ne moje6e tochno da se nareche sex za6toto mnogo me bole6e i toj sprq sled pyrvite 5 min. prodyljihme s ryka. toj o6te si be6e s prezervativa i kogato svyr6i qsno si prolicha 4e prezervativa si e zdrav. do tuk dobre oba4e ve4e mi zakysnqva s 2 sedmici i ujasno mnogo se pritesnqvam. opivam se da si vnu6a 4e ne e stanalo ni6to seriozno ama pak se pritesnqvam. vie na kakvo mnenie ste??

P.S. sorry ako temata se povtarq.

bungle
11-18-2006, 06:49
Нищо ти няма.
Закъснява ти сигурно от смяната на времето.Ту топло,ту студено.
Ако искаш да си спокойна си направи един тест.Но според мен няма нужда. :)

kakatou
11-18-2006, 06:52
ni6to ti nema ei,spokoino!!!

11-18-2006, 07:20
zna4i poseldniq pyt kogato pravihme sex s priqtelq mi ne moje6e tochno da se nareche sex za6toto mnogo me bole6e i toj sprq sled pyrvite 5 min. prodyljihme s ryka. toj o6te si be6e s prezervativa i kogato svyr6i qsno si prolicha 4e prezervativa si e zdrav. do tuk dobre oba4e ve4e mi zakysnqva s 2 sedmici i ujasno mnogo se pritesnqvam. opivam se da si vnu6a 4e ne e stanalo ni6to seriozno ama pak se pritesnqvam. vie na kakvo mnenie ste??

P.S. sorry ako temata se povtarq.

Напъни се малко и ще ти дойде каквото и да е то ще дойде!

krem4et0
11-18-2006, 08:48
Не си бременна.100% гаранция. Ако по този начин забременееш-свметът ще се пренасели,бе момиче. Закъснението не с дължи на бременост,освен ако не си имала други рискови контакти през последният месец и нещо.

babi_girl
11-18-2006, 08:53
Не си бременна.100% гаранция. Ако по този начин забременееш-свметът ще се пренасели,бе момиче. Закъснението не с дължи на бременост,освен ако не си имала други рискови контакти през последният месец и нещо. Opredeleno ne sym imala riskovi kontakti vyo6te. Mnogo vi blagodarq, uspokojhte me

11-18-2006, 09:21
Spokoino,mila,ne si bremenna.Ima mn pri4ini, poradi koito moje da ti zakysnee-smqna na vremeto,nereguliran cikyl,stres...shte ti doide!nai-dobre si napravi test,za tvoe spokoistvie,i da vidish,kato se krotnesh,kak byrzi4ko shte si ti doide...kysmet ti jelaq :)

panterata
11-18-2006, 10:59
не си бременна ;) спокойно . на една приятелка и закъсня с 2 месеца и даже отиде на гинеколог ( нито беше бременна , нито пък някакви проблеми с яйчници .. нищо ) просто от времето , от притеснение , от недоспиване.. :) та всичко е ок :)