View Full Version : problem
babi_girl
11-18-2006, 06:46
zna4i poseldniq pyt kogato pravihme sex s priqtelq mi ne moje6e tochno da se nareche sex za6toto mnogo me bole6e i toj sprq sled pyrvite 5 min. prodyljihme s ryka. toj o6te si be6e s prezervativa i kogato svyr6i qsno si prolicha 4e prezervativa si e zdrav. do tuk dobre oba4e ve4e mi zakysnqva s 2 sedmici i ujasno mnogo se pritesnqvam. opivam se da si vnu6a 4e ne e stanalo ni6to seriozno ama pak se pritesnqvam. vie na kakvo mnenie ste??
P.S. sorry ako temata se povtarq.
Нищо ти няма.
Закъснява ти сигурно от смяната на времето.Ту топло,ту студено.
Ако искаш да си спокойна си направи един тест.Но според мен няма нужда. :)
ni6to ti nema ei,spokoino!!!
zna4i poseldniq pyt kogato pravihme sex s priqtelq mi ne moje6e tochno da se nareche sex za6toto mnogo me bole6e i toj sprq sled pyrvite 5 min. prodyljihme s ryka. toj o6te si be6e s prezervativa i kogato svyr6i qsno si prolicha 4e prezervativa si e zdrav. do tuk dobre oba4e ve4e mi zakysnqva s 2 sedmici i ujasno mnogo se pritesnqvam. opivam se da si vnu6a 4e ne e stanalo ni6to seriozno ama pak se pritesnqvam. vie na kakvo mnenie ste??
P.S. sorry ako temata se povtarq.
Напъни се малко и ще ти дойде каквото и да е то ще дойде!
krem4et0
11-18-2006, 08:48
Не си бременна.100% гаранция. Ако по този начин забременееш-свметът ще се пренасели,бе момиче. Закъснението не с дължи на бременост,освен ако не си имала други рискови контакти през последният месец и нещо.
babi_girl
11-18-2006, 08:53
Не си бременна.100% гаранция. Ако по този начин забременееш-свметът ще се пренасели,бе момиче. Закъснението не с дължи на бременост,освен ако не си имала други рискови контакти през последният месец и нещо. Opredeleno ne sym imala riskovi kontakti vyo6te. Mnogo vi blagodarq, uspokojhte me
Spokoino,mila,ne si bremenna.Ima mn pri4ini, poradi koito moje da ti zakysnee-smqna na vremeto,nereguliran cikyl,stres...shte ti doide!nai-dobre si napravi test,za tvoe spokoistvie,i da vidish,kato se krotnesh,kak byrzi4ko shte si ti doide...kysmet ti jelaq :)
panterata
11-18-2006, 10:59
не си бременна ;) спокойно . на една приятелка и закъсня с 2 месеца и даже отиде на гинеколог ( нито беше бременна , нито пък някакви проблеми с яйчници .. нищо ) просто от времето , от притеснение , от недоспиване.. :) та всичко е ок :)