Влез

View Full Version : Аз ли съм и първият.

11-18-2006, 12:15
Хора.Гаджето ми е почти на 15 години.Тя за първи път има такава по-дълга връзка с мене.За първи път се влюбва в някой тва е факт.и аз съм и 1-т и според нея и според приятелките и.Аз и аз съм останал с такова впечатление разбира се :) ХАХА
Знам че преди това е имала 2 случая с момчета в които са я лизали.
Но наскоро разбрах от една нейна приятелка която ме харесва,цялата история.
Гаджето ми и е казвало че аз съм и 1-т аз съм я отворил,но преди тва с едно от това момче което аз знам че само я е лизало но не са правили нищо на някаф купон още преди да тръгнем разбира се,той я е напил много.Завел я е в съседната стая и са почнали да се ебат.Но по някакъв начин той не могъл да я отвори нещо се затруднил.един вид са се ебали но не знам дали временно или просто се е опитвал да го вкарва но му било трудно и не се е получило секс а само опит.Тя после го намразва щото той бил разказвал че я ебал.Тя отишла на гинеколог и той и казал че не е отворена.Казвала е на нейната приятелка 'Да си мисли квото иска не ми е той 1-т' и е казала че аз съм и 1-т защото аз съм я отворил.

Кво да си мисля като тя тва го крие от мене дори да не сме ходили тогава.
Аз ли съм и 1-т наистина тя и тя така твърди не само на мене го казва а и на другите дори да е казвала за неуспешния опит преди това с друго момче.

?
кво мислите ?

И възможно ли да е да правили секс и да не я е отворил или в случая явно само се опитали да се ебат но не са могли и за това не е могъл да я отвори щото се е затруднил (демек не са правили нищо освен леки допири и опити).
Аз ли съм и 1-т щом аз съм я отворил?Тя казва на другите че съм аз и на мене разбира се и знам че е така.

11-18-2006, 12:20
1во какво значение има дали си и 1ят или 2ят чудо голямо.. да възможно е да е правила секс но да не се е разкъсал хименът , ако я е заболяло мн и не е имало кой знае кфо проникване. изобщо кфо ти пука? щом ти казва че си и 1ят вярвай и :) може и нейната пр да те лъже не вярвай на хората.. хората са гадни :)

Chiana
11-18-2006, 13:09
Виж какво... момичето те обича и държи на теб. Ходи сериозно с теб. За пръв път е спала с теб. ТИ СИ Й ПЪРВИЯТ! Това, че някакъв мухльо я е напил и се е опитал да преспи с нея, не означава нищо. А и на дали са правили изобщо нещо. И на дали е било по взаимно съгласие. Така че престани да се ровиш в тия неща, забрави за тази простотия. А това, че не ти е казала тя - еми не й е приятно да говори за тази случка! Виж аз имах много подобен случай. С едно бивше гадже (това става много отдавна, още преди да тръгна с приятеля ми)много здраво се бяхме напили, тръгнахме да се събличаме и уж да го правим. Опитахме се, но мен ме заболя и се дръпнах. Общо взето нищо не разбрах от цялата работа, а и това беше една пиянска изцепка. И не бях казвала на приятеля ми доста време, някъде година след като тръгнахме тогава му разправях, защото не исках да му става кофти и да си мисли глупости (както ти в момента си мислиш), а и какъвто е ревнив, щеше да му е гадно. Защото за мен тия работи нямат значение. Кой е първият, кой е вторият. Аз това с тоя бившия ми изобщо не го броя за секс. То не беше нормален секс, да разбереш какво е секс. Ние бяхме нашорани там и нищо не стана. Просто изцепка. Та след него още бях спала с едно момче. Спахме няколко пъти. После се разделихме, скарахме се и т.н. Та както и да е. Приятелят ми знае всичко. Но винаги съм му казвала: "За мен ти си първият. Първият човек, когото обикнах истински, който докосна сърцето ми, на когото се отдадох, без да се замислям, с когото спим вече една година, единственият мъж, който съществува за мен, на когото съм абсолютно вярна и т.н. В моето съзнание ти си първият и единствен за мен."
Та кажи ми тези неща нямат ли по-голяма стойност за теб? Обичта и подкрепата? На теб тя се е отдала за пръв път, без ти да си я напил или насилвал. Тебе тя обича, не някой друг. Виж, важното е тук и сега! Не е важно преди време какво е било и т.н. Извинявай, ама ти като си хванеш приятелка на 30 години, какво ще мърмориш, че тя е имала връзка с друг, или че е спала с друг преди теб ли?! Това са глупости. Човек не трябва да се рови в миналото, а да гледа настоящето.
А даже в твоя случай тя не е спала с въпросното момче. Това за мене не е секс, а пиянска изцепка!

BeBeTo_F
11-18-2006, 14:12
Abe kvo ti dreme dali ti si i 1-qt,2-qt ili 3-qt...nali sega ti si s neq,obi4ate si se,kakvo pove4e ot tova moje da iska6.....horata zavijdat i zatova govorqt kakvo li ne,moje da si savsem nevinen i da te iskarat nai-dolniq i nai-propadnaliq,taka,4e mn mn da ne ti puka,a pa kakva e taq deto uj i e priqtelka,ako be6e takavanqma6e da govori takiva ne6ta...

teen_girl4e
11-18-2006, 14:26
tolkova li e vajno z ateb dali si i purviq 6tom tq taka ti e kazala zna4i e taka a i nqma za6to da te luje ama i ti si edin....dali q bil otvoril :smt011 nie mom4etata ne sme konservni kutii 4e da ni otvarqt mn po vajno e da i bude6 purvata liubov 4oveka v koito 6te se vliubi za purvi put
kakvo si trugnal da pita6 po forumiite dali si i purviq ako durji6 naistina na neq tova nqma da ima zna4enie 6te otide6 pri priqtelkata si prosto 6te q popita6 ako tolkova te interesuva i 6te i okaje6 nujnoo uvajenie a ne da q pita:''az li te otvorih za pruv put izvinqvai?''
:smt013 :smt013 :smt011 :smt012

lunnoto_momi4e
11-18-2006, 17:00
Зависи...От една страна-ти си и първия,най-малкото защото ти си я отворил.А и щом тя е ходила на гинеколог и той и е казал че не е отворена-значи между нея и другото момче не е имало нищо освен опити и то от негова страна.Имай впредвид че тя е била пияна и най-малкото че той я е напил.Съответно и да е била против акта(какъвто е нямало),не е имала възможност да се бори протиф него под влиянието на алкохол.Така че тва е цялата философия.Тя си те обича и това е-не вярвай на приятелката й-още повече че тя може да говори така,защото те харесва...

rali4ka91
11-18-2006, 19:46
Наистина, толкова ли е важно дали си и първият или втори?А по другия въпрос - възможно е да е правила секс с предишния без да я е отвоорил.

Amayo
11-18-2006, 19:54
Дали си и първи или не не е важно. По важно е защо таз отворената смята че е по сигурно да споделя важни неща с приятелките си вместо с теб. :smt017

MaRtiTyY
11-18-2006, 20:04
Виж какво... момичето те обича и държи на теб. Ходи сериозно с теб. За пръв път е спала с теб. ТИ СИ Й ПЪРВИЯТ! Това, че някакъв мухльо я е напил и се е опитал да преспи с нея, не означава нищо. А и на дали са правили изобщо нещо. И на дали е било по взаимно съгласие. Така че престани да се ровиш в тия неща, забрави за тази простотия. А това, че не ти е казала тя - еми не й е приятно да говори за тази случка! Виж аз имах много подобен случай. С едно бивше гадже (това става много отдавна, още преди да тръгна с приятеля ми)много здраво се бяхме напили, тръгнахме да се събличаме и уж да го правим. Опитахме се, но мен ме заболя и се дръпнах. Общо взето нищо не разбрах от цялата работа, а и това беше една пиянска изцепка. И не бях казвала на приятеля ми доста време, някъде година след като тръгнахме тогава му разправях, защото не исках да му става кофти и да си мисли глупости (както ти в момента си мислиш), а и какъвто е ревнив, щеше да му е гадно. Защото за мен тия работи нямат значение. Кой е първият, кой е вторият. Аз това с тоя бившия ми изобщо не го броя за секс. То не беше нормален секс, да разбереш какво е секс. Ние бяхме нашорани там и нищо не стана. Просто изцепка. Та след него още бях спала с едно момче. Спахме няколко пъти. После се разделихме, скарахме се и т.н. Та както и да е. Приятелят ми знае всичко. Но винаги съм му казвала: "За мен ти си първият. Първият човек, когото обикнах истински, който докосна сърцето ми, на когото се отдадох, без да се замислям, с когото спим вече една година, единственият мъж, който съществува за мен, на когото съм абсолютно вярна и т.н. В моето съзнание ти си първият и единствен за мен."
Та кажи ми тези неща нямат ли по-голяма стойност за теб? Обичта и подкрепата? На теб тя се е отдала за пръв път, без ти да си я напил или насилвал. Тебе тя обича, не някой друг. Виж, важното е тук и сега! Не е важно преди време какво е било и т.н. Извинявай, ама ти като си хванеш приятелка на 30 години, какво ще мърмориш, че тя е имала връзка с друг, или че е спала с друг преди теб ли?! Това са глупости. Човек не трябва да се рови в миналото, а да гледа настоящето.
А даже в твоя случай тя не е спала с въпросното момче. Това за мене не е секс, а пиянска изцепка!
Бр бр и аз съм на тва мнение :wink: :wink:

kiroo
11-18-2006, 20:12
аз и бех 1ят :twisted:

11-18-2006, 20:37
neznam dali si 1via ama opredeleno si poslednia. sled itiot kato tebe momi4eto moe spokoino da si oburne rezbata. kfo zna4enie ima we po dobre ia zareji 4e nikoe momi4e ne zaslujava takuv idiot osven onia propadnalite po magistralite