View Full Version : Защо ?...(повече за момчетата)...
FaTaLn0t0_LaDy
11-18-2006, 17:17
Ся да ви попитам...харесвате някое момиче обикнали сте я целувате се и т.н. но не и предлагате...защо го правите тва..според мене най-добре ще ми отговорят момчетата...и в прочем знаете че тва момиче ви е обикнало и иска да е с вас всеки божи ден....ха сега да видим що не бихте и предложили при положение че тва става цялото лято до сега...;/...
"предлагане"....та още ли правите така младите бе :-D И ко си казвате?-"ще ми станеш ли гадже" :lol:
FaTaLn0t0_LaDy
11-18-2006, 17:25
Еми да тка правим..бахти поне в тоя случай трябва предлагане щото много пъти е говорено на тая тема и се е подразбирало че не сме гаджита...поне един свестен отговор няма ли да получа.... :smt012
Bloodlust
11-18-2006, 17:30
Поздравления! Играят си с тебе, разиграват те, а ти дори не се усещаш. Цяло лято са те ползвали за убиване на времето. Подразбирало се, че не сте гаджета... Хах! Единственото нещо, което се подразбира, е че си глупава и те разгирават.
FaTaLn0t0_LaDy
11-18-2006, 17:32
Поздравления! Играят си с тебе, разиграват те, а ти дори не се усещаш. Цяло лято са те ползвали за убиване на времето. Подразбирало се, че не сте гаджета... Хах! Единственото нещо, което се подразбира, е че си глупава и те разгирават.
MeRsI...
FaTaLn0t0_LaDy
11-18-2006, 17:36
Много добре го познавам момчето и отначало имахме едни проблеми за да тръгнем но сега нещатата се промениха дръстично и вече незнам...и ми е писнало да ме упрекват и нз си кво защото съм адски объркана и ми е адски болно...;/
rali4ka91
11-18-2006, 18:09
Аххх...предлагане...отдавна не го бях чувала това.Защо подяволите трябва да ти предлои? #-o Целувате се една вечер ала бала..ако те потърси пак, значи иска нещо, ако не те потърси е било за вечерта.Ако те потърси значи се приема че сте заедно(или ако трябва да обърна на твоита терминология - ходите)Сега вече зависи колко често те търси..ако те търси по - рядко,значи имате връзка,която е несериозна...ако по често....мисля че няма нужда от коментар.
От срам може да е,също от това,че въпросното момче не харесва въпросното момиче чак толкова,че да тръгнат.
{Sweety_f}
11-18-2006, 19:56
mi az ne sym mom4e...no mislq 4e mom4eto go e sram da si priznae 4uvstvata no nz ti nai dobre mojesh da si otgvorish na tozi vypros ...popitai go
Shadow_Walker
11-18-2006, 20:04
Хайде да спрете да пълните главата на момичето с глупости :)
Това, че се целувате, излизате и т.н. показва че СТЕ гаджета.Нужно ли е специално предложение и официално обявяване за да ходите???
TheFreakBoy92
11-18-2006, 21:25
ми според мен в днешно време просто се ...предполага кога момиче и момче ходят
panterata
11-18-2006, 21:31
това че се целувате , излизате заедно и т.н... означава че ходите :) не е нужно да ти казва "искаш ли да бъдем гаджета?" хаха или др подобни :) тва са лапешки истории :) а ако толкова искаш да ти го каже питай го "заедно ли сме?" и готово.. чудо голямо :) що пък момчето трябва да прай 1та крачка :}
лично на мен думата "предлагане" ми звучи ужасно смешно! предлагат си лапетата от детската градина и първи глас! защо всички мислите, че непременно е нужно да се "прегложи" на момичето :-s ще очаквате или давате отговорите "да" или "не" когато въпроса е "искаш ли да се омъжиш за мен?" а не "искаш ли да ми станеш гажде"!
ужасно тъпа и глупава заблуда!
Аххх...предлагане...отдавна не го бях чувала това.Защо подяволите трябва да ти предлои? #-o Целувате се една вечер ала бала..ако те потърси пак, значи иска нещо, ако не те потърси е било за вечерта.Ако те потърси значи се приема че сте заедно(или ако трябва да обърна на твоита терминология - ходите)Сега вече зависи колко често те търси..ако те търси по - рядко,значи имате връзка,която е несериозна...ако по често....мисля че няма нужда от коментар.
:smt023
FaTaLn0t0_LaDy
11-19-2006, 06:42
Знам че тва са лапешки историй, но съм го питала много пъти дали сме заедно и той все излиза с някви оправдания...лично аз много пъти съм си казвала че сме заедно но щом го попитам и излиза обратното и чесно да ви кажа имам чуството че аз съм една играчка.... :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
Ma nema takiva raboti...6tom ste intimni, zna4i imate vruzka...ako toi ne smqta taka, teb tva ne te ostroiva. Pita6 go "Nie zaedno li sme"...i go postavq6 pred svur6en fakt "Ili imame vruzka, ili ne"...da izbira - s teb ili bez teb. Znam, 4e na teb samata 6te ti bude trudno...no nqma smisul da se zanimava6 s nqkoi...ako toi te ima prosto za razvle4enie...pita6 go kakvo izpitva kum teb i kakvo iska ot teb...da ste naqsno
uspeh ;)
FaTaLn0t0_LaDy
11-19-2006, 17:03
Мерси много Barbie...дано да успея и ако не стане тка както искам поне да го понеса по-леко макар че ще е адски трудно щото тоз човек го обикнах повече от всичко и от всички... :smt010 :smt010 :smt010
ruff_rider_lady
11-19-2006, 19:41
Вие на практика си имате връзка , това че не сте станали "гаджета" не значи нищо . Пък и какъв смисъл има ?! Щом и двамата се обичате и си изкарвате приятно заедно какво повече искаш ? А един път станеш ли "Гаджето ми" на някой , после ще говори за теб като "Бившият/бившата" .
FaTaLn0t0_LaDy
11-20-2006, 06:50
ruff_rider_lady...знам го тва но ми е някво гадно щото знам че той можи да е с всяка в всеки един момент(ние сме от два различни града ама сме на близко..) и заради тва най-вече ми е адски шит..;/