View Full Version : problem!!
na4i hora.. imam malak problem imam si nov priqtel oshte ne sme pravili sex.. obache az proprincip sam mnogo pritesnitelna zashtoto nqmam osobeno razvit biust.. de a znam veche sam na 16 godini i nqmam koi znai kfi gardi i tova me kompleksirva i kato trqbva da se sableka naprao mi e gadnoo mislq si kakvo li shte kaje priqtelq mii dali shte go otblasne i nqkfi takia.. imate li takaf problem kajete mi kakvo da pravq prsoto mi e nqkfo nekomfortno... plss
само едно ще кажа-щом си имаш гадже, значи те е харесал такава каквато си, поне от към външен вид...за вътрешната красота се изисква повече време.Няма какво да се затормоцяваш с такиа въпроси
Ми просто един път като излизате отиди без сутиен, и той ще забележи...или просто му кажи, но със сигурнбост да знайш НЯМА да те отблъсне само заради едни гърди.
da pravi ste.. ama nali znaete nqkfo nekomfortno mi e daje mi e nepriqtno kato me pipa zashtoto znam che nqmam kakfo tolkoz da predloja ...naistina se nadqvam da si me haresva takava kakvato symm :cry: :oops:
panterata
11-18-2006, 20:41
амии колкото толкова.. и мойте не са големи ама кфо да се прай :) ако те харесва няма да те остай заради едни гърди :)
da pravi ste.. ama nali znaete nqkfo nekomfortno mi e daje mi e nepriqtno kato me pipa zashtoto znam che nqmam kakfo tolkoz da predloja ...naistina se nadqvam da si me haresva takava kakvato symm :cry: :oops:
предложи тогава с внимание, ласки, целувки и т.н...няма да му хрумне тогаа за гърдите
shte probvam.... nadqvam se da ima efekt :(
shte probvam.... nadqvam se da ima efekt :(
то остаа и да няма :)
e i az predpolagam che shte ima .... ](*,)