PDA

View Full Version : много go обичам

^nqmam_sarce^
11-18-2006, 20:46
mmmmmmmmmmm 4udq se kakvo da pravq. Hodih s edno mom4e 9 meseca,vsi4ko mejdu nas be6e mnogo mnogo hubavo. Prez lqtoto toi otide da raboti v sofiq za edin mesec, no nqkak si kato se varna mi izglejda6e nqkakv po razli4en, be6e po studen. no s vremeto vsi4ko si stana kakto predi. No nali horata sa kazali 4e "mnogo hubavo ne e na hubavo". Ne6tata posledniq mesec nevarvqha mnogo mnogo dobre,postoqno se karahme sve edno sme malko deca, za vsqkakvi gluposti za naimakoto i po4vahme da se karame i da se sardim,misleh si 4e s vremeto tova 6te mine nooooooooooooooo :( edin den si 4atehme i az go pitah ako iska da se razdelim da mi kaje a ne taka samo da se karame toi mi kaza 4e neiska az go pitah dali ima druga toi mi kaza 4e NQMA. az mu povqrvah, no sled edna sedmica nqma6e nikakva promqna sve sa6toto si be6e. iiiiiiiii nakraq se skarahme o6te po jestoko i istinata izleze na qve :( toi si haresva dr po malka ot mene, na mene mi stana syper gadno, mnogo go obi4ah i vse o6te go obi4am ;( toi mi kaza 4e sega haresva neq, iska s neq da bade ;( mali kolko e gadno da obi4a6 nqkoi i da znae6 4e nqma da bade s tebe. Az go pitah kakvo haresva v neq koeto az go nqmam, i toi mi kaza 4e az ne sam "ocenila kolko me bil obi4al" :( mnogo tapo be6e tova, no neznam i az sega nemoga da o6te da go zabravq makar 4e ve4e sa se minali 18 dena ot na6ata razdqla. Znam 4e 6te mi kajete 4e vremeto lekuva i 4e sled vreme 6te go zabravq znam 4e e taka no tova vreme mnogo bavno mina Opitah se da go zabravq s dr koeto be6e o6te po gadno dkato gqh s drugiq postoqno misleh za nego, i smao lajeh mom4eto za koeto toi nqma nikakva vina i za koeto se 4uvstvam mnogo vinovna. Neznam i az ve4e kakvo da mislq i kakvo da pravq.Vsi4kite mi priqteli mi kazvat da izlizam da se zanimavam s ne6to i taka 6te go zabravq i tova pravq no emnogo trudno kato znam 4e nego go nqma i nqma da go ima, kato znam 4e nqma da me gu6ka, mali kolko mnogo mi e gadno :(

VrEmEtO LeKuVa - LubOvTa PrOShTaVa ;(

rali4ka91
11-18-2006, 21:03
В една темичка преди малко, написах точно обатното:"Когато е голяма, времето не лекува болката, а само я притъпява.Наистина след време ще го забравиш,но когато се сещаш ще те боли.(Не искам да ти звучи гадно,но...изпитала съм го :( )Много е кофти, когато човек, когото обичаш те остави,заради друга.Още повече, коогато изтъкне неразбираема причина за да се разделите.По-лесно ще ти е да го забравиш, ако не посещаваш местата на които сте ходили преди заедно,защото само ще ти навяват спомени,ако прибереш всичко от него което седи у вас по секциите и на видни места(предполагам снимки, подаръци...),ако излизаш по честичко с приятелите си( защото преди сигурно си излизала предимно с него и неговата компания).И може и да не ми повярваш, но ще ти е много по лесно, ако една вечер седнеш и си поплачеш,изплачи си сичко, вдигни глава и се опитвай постепенно да забравяш.За сега това е най - добре да свършиш,а по натам ще видиш че става по лесно.И най вече НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙ, ВДИГНИ ГЛАВА И ПРОДЪЛЖАВАЙ НАПРЕД!!!

11-19-2006, 11:12
Разбирам те в много гадно положение си.На мен ми беше също доста трудно да забравя бившия си, но ето че успях с много труд естествено.Сега можеби ти се вижда невъзможно да го преодолееш, но след време ще успееш.

GalleNo_MoMi4eNce
11-19-2006, 12:22
I na men mi se e sluchvalo!Naistina mn0go e kofti tova neshto!No az s vremeto gi zabravih...ne misli za nego misli za neshto po hubavo sega mojesh da se otdadesh na uchilisheto da ne mislish za nishto drugo i taka predpolagam che hste bade po lesno!Izlizai s priqtelkite ti zabavlqvai se i OT SARCE TI POJELAVAM DA GO ZABRAVISH shtom te e zarqzal po tozi nachin...

iiirish
11-19-2006, 12:30
единственото, което ти остава е да се примириш, че си го загубила. понякога не можем да върнем времето назад, нито да променим обстоятелствата. колкото и да ни се иска нещата да са както преди, не рядко пред нас съществуват пречки, които не ни позволяват да бъдем щастливи. в твоя случей пречката е това момиче. но щом той иска да е с нея и ти го е признал, приеми, че това момче е загубена кауза и просто погледни смело напред

koalka
11-19-2006, 13:14
Ами истината според мен е,че можеш и да го забравиш,а може и никога да не го забравиш.Но все пак имаш право на опит,нали?Опитай.Опитай се да не си мислиш толкова време и постоянно за него.А и все пак са минали само 18 дни,което не е много,при все това,че си го обичала.Така че...вярвай в себе си.

11-19-2006, 18:15
badi sigurna 4e nqma cql jivot da strada6 za nego a i kazva6 4e ne6tata naposledak ne sa varveli!v takav slu4ai postarai se da ne misli6 za hubavite vi momenti a samo za tazi koito ne sa ta karali da se 4ustva6 dobre......ako o6te ot sega si kaje6 4e ne moje6 nqma da spe4eli6 ni6to no pone moje6 da opita6......vse pak te e zarqzal zaradi po-malka ima za6to da si mu qdosana....DERZAI!!!

11-19-2006, 18:34
Направо е мъчително да има толкова много страдащи хора.За едма седмица сигурно още 5 подобни проблема съм прочела...
ето виж тук може да намериш някой съвет,който да ти е от полза :arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=64696

^nqmam_sarce^
11-19-2006, 18:40
Mnogo vi blagodarq za napisanoto stana mi nqkak po dobre, makar 4e o6te mi e gdno, no da si priznaq 4eno ponqoki pat si mislq 4e taka e do dobre i ne mislq za nego no ima i momenti v koito stra6no mnogo mi lipsva, znam 4e s vremeto vsi4ko 4e mine no vremeto bavno mina. NO trqbva da se gleda napred kolkoto i da boli :(