Гошо Н.
11-19-2006, 01:48
Бе преди 1 година горе долу от даскало бехме на екскурзия и аз се нарезох кат СОПА (да го е*а) . Сичко добре ама по едно време като отидохме на дискотека и ми дала заето главата и съм тръгнал с една мадама да се натискам а тя накфа ме отблъскала дърпала ми ръцете- с 2 думи пълна излагация, ала-бала ама аз да си призная помня само некфо "пого" пред мене в тоя момент и как си тръгвам после как ми помагат се прибера в стаята таквиз работи( пиянски ) . Та тая мадама горе долу я виждам всеки ден в даскало и ме гледа едно втренчено и нещо хич ми е много неудобно като се засеча с нея и като усетя че ме гледа. По едно време мислех да и се извиня обача а-сега, а-после и мина учебната после следващата я виждам всеки ден и така като ме гледа и ... ужасТ. То по принцип не съм аз виновен че така се отрезах имахме си повод а и имахме 4 бутилки Ф*нландия от домакни на хотела само за нашата компания (баща на едния е) + многото бира дето си носехме и така. ам все някак си ми е супер криво като я видя нз. Кажете една успокоителна дума по въпроса плийз!