View Full Version : sex v asansior :D
q kajete pravili li ste go?haresa li vi ? v kakva/i poza/i :))
яко е аз сам го правил само 4е трябва да даржиш стоп постоянно и да не не я хващаш никаде или даи стопи6 коп4ето стоп и да седите м/у етайите!якооооооо \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
MalKa_BLuDnica
11-19-2006, 13:06
xaxaxa..malee..tva e manq6ko..e ne sym ma mi se iska dea :::
Ами екстремно е и сигурно ти качва адреналина допълнително,но е доста неудобно сигурно и за това ще се въздържим...
правила съм.,определено ти качва адреналина..но не е особенно удобно и въпреки сичко,пак биг го правила :-$
macka123
11-19-2006, 13:33
ми не съм но мн ми се иска да пробвам
сигурно адреналина се дига супер мн
ne sam oba4e mn iskam da probvam! :oops:
haide tezi koito sa go pravili da kajat v kakva poza de?:)
Единствено съм се целувал с гадже с асансьор. Секс там поне засега не съм правил. 8)
kristina_ok
11-19-2006, 14:45
ПРАВИЛА СЪМ ГО! :D БЕШЕ МНОГО ЯКО!
ПРАВИЛА СЪМ ГО! :D БЕШЕ МНОГО ЯКО! poza?
Ami to pozi edva li ima mnogo to4no za tazi sityaciq,em pravi!
страх ме е от асансьори...ина4е бих правила амаа.. мн малко време ще е аз аз искам многооооо
Не съм ама ми се иска... :oops:
brutal_baby
11-20-2006, 14:55
само при мисълта се възбуждам!
Svirka```
11-20-2006, 14:56
ПРАВИЛА СЪМ ГО! :D БЕШЕ МНОГО ЯКО! poza?
Аве бате за какво са ти толкова подробности да не би да лъскаш бастуняка :mrgreen:
По темата: НЕ
само при мисълта се възбуждам!
тебе кво ли не те възбужда :lol:
Хехех правила съм го,ама в такъв по-широчък асансьор,в службата където работя,доста беше готино :lol:
teardrop
11-20-2006, 15:30
Правила съм го. Жестоко е! Бяхме прави, няма как иначе. Обаче е леко неудобно, но това няма толкова значение в случая :wink:
tedinkata_
11-20-2006, 15:39
ne sam no bix iskala :lol:
FiSoLiNka
11-20-2006, 20:16
Абе много е яко :) :-k
ДА, яко е, а позите са според размера на асансьора:
ако е от тия малките я хващаш за дупето и я вдигаш...
ако е по-голям... хехе правите каквото се сетиш!
прилива на адреналин е най-голям когато не си блокирал асансьора :twisted: , но трябва много внимателно да подбереш мястото и времето за да не те спипат и да свършите и двамата :lol:
q kajete pravili li ste go?haresa li vi ? v kakva/i poza/i :))
_________________да,_______ да,________ катерачът!
Не съм но имам огромно желание :lol: :lol: :lol:
Lideto{}`
11-22-2006, 10:41
Az 1 put oshte nqmam puk za sex v asansiora da ne govorim :-D inache shtom vsichki kazvat che e qko e taka...shte mi se.. :oops:
streetforce
11-22-2006, 11:55
много яко с почти непозната в заона б-5 някаде около 11 етаж седяме близо час и нещо спря тока :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
сега ходя с нея :smt007 :smt007
FiSoLiNka
11-22-2006, 16:32
Абе много е яко :) :-k
Хареса ти нали ? АМа ми беше тясно. :lol:
С тебе нищо и никъде не съм правила.. Като не ти става как да правим нещо бе слънце.. оправи се проблема и звъни \:D/
Nen0RmalniK
11-24-2006, 20:40
za sex v asansior trqbvat trima edin da darji kopcheto stoP, i dvama da se ebat prez tva vreme :D ili puk v nqkoq izostavena sgrada s asansior tam nqma koi da vi pritesnqva, no se gubi trapkata taka..
malka_sladuranka
11-24-2006, 22:40
аз в асансьо само свирка сам правила :oops: