View Full Version : обърках всичко...
харесвам братовчеда на един мой бивш съучиник.помолих го да ни запознае и той каза че ще говори с него...един ден трябваше да идем на кефе но всичко се обърка те нямаха никакви пари...и се наложи да идем у момчето което харесвам...той пусна музиката и започнаха да си говорят двамата а аз неможах да обеля и дума...направо си глътнах граматиката...незнам какво ми стана...накрая просто не издържах и казах че имам работа и че трябва да тръгвам...сега като го видя какво да правя..моля ви кажете ми някаква тема за разговор просто вече не мога да издържам...
за какво да си говоря с него?незнам как да се държа защото до сега съм не съм имала гадже и не съм се целувала...моля ви ПОМОЩ!
Дръж се дръзко и предизвикателно така дори и здрасти да му кажеш пак ще е яко ;) А за тема няма значение някоя която да му е интересна така няма да се напрягаш мн пък и той ще участва ;) Само не си глътвай граматиката пред него щото тва не е мн яко :) дръж се ест все едно той ти е просто обикновен познат и приятел и така няма да се притесняваш :) Айде успех ;)
Бъди максимално естествена ...банално,но винаги действа....просто се дръж сякаш не ти пука какво мисли той за теб :wink: Говори за каквото ти се говори,дръж се както се държиш с всичките си приятели и познати....ако не те хареса и не му направиш впечатление такава значи няма смисъл....все пак ако стане нещо и тръгнете не може постоянно да се преструваш на някой,който не си...Успех! :wink:
DevilWish
11-19-2006, 15:56
Da ne ti puka.PRosto si predstavi,4e razgovarq6 s tvoi blizyk/a priqtel/ka i si govori s nego po temite ,koito te vylnuvat.
A za celuvkite - spoko tova e nai-lesnoto!
Lost_Kiss
11-19-2006, 16:58
Дръж се дръзко и предизвикателно така дори и здрасти да му кажеш пак ще е яко ;) А за тема няма значение някоя която да му е интересна така няма да се напрягаш мн пък и той ще участва ;) Само не си глътвай граматиката пред него щото тва не е мн яко :) дръж се ест все едно той ти е просто обикновен познат и приятел и така няма да се притесняваш :) Айде успех ;)
to4no :wink: Da ne ti pyka momi4e :))))
Ами най-добре е това момче да те покани на среа,но незнам как ще стане.Може би бившия ти съученик да ви уреди такава или май не е най-добрата идея?Ох,ами незнам.Излезте пак,но ти не мълчи,а бъде по-открита и говори с тях.
aaa az imam podoben problem abe kaji re4i su6tiq :-# :-#
най-важното е да му покажеш, че си момиче заради което си заслужава да направи и невъзможното. бъди интересна, предизвикателна, щура... с една дума - влез му под кожата ;)
Съгласявам се с anito.sl - не бих се изразила по - добре от нея :wink: Действай и УсПеХ :-)