View Full Version : TIP
ae girlz kakvi mom4eta haresvate? niski, debeli, rusi, 4ernokosi, sineoki, s kafqvi o4i...kazvaite
Papagal4e
11-19-2006, 17:41
еми аз харесвам леко мъргави..с не много мускули,но добре оформено тяло..светли очи..тъмна коса..и да са 1 глава по-високи от мен
Sisley^BaBy
11-19-2006, 17:43
всеки път разли4ни си харесвам.. трябва да се пробва от вси4ко :smt005
ами зависи , но попринцип харесвам тъмнокоси , тъмнооки и с не много тъмна кожа, светличка. и да определено един мъж трябва да е с поне една глава по висок от мен... да не е много мускулест, но да не е и много пълен... ох така като гледам съм много претенциозна , но пак казвам, че зависи от мъжа...
Мургав,с тъмна коса(ако е дълга ммммммм :mrgreen: 8-[ =P~ =P~ ) и тъмни очи.Не си падам по много високи,защото съм ниска и ми е малко трудно...с последния ме болеше врата,толкова трябваше да си извивам главата нагоре :lol: .Да има готина усмивка и...дълъг нос 8-[
mi az haresvam viso4ki s 4erna kosa po vuzmojnost sini o4i no ne se sardq i na 4erni:)i muskulesti a dupeto zadaljitelno trqbva da e perfektno!i razbira se darja da se obli4a efektno
a haresvate li takuv, koito se obli4a qko, sredno visok, sas svetlokestenqva i sredno dulga kosa, nebesno sini o4i, oformeno tqlo i perfekten zadnik? :)
brutal_baby
11-19-2006, 18:35
a haresvate li takuv, koito se obli4a qko, sredno visok, sas svetlokestenqva i sredno dulga kosa, nebesno sini o4i, oformeno tqlo i perfekten zadnik? :)
хаххах:) ми даа! каква реклама само си правиш не е истина
panterata
11-19-2006, 19:34
амии попринцип харесвам със светли очи , но има и изключения :) най вече харесвам или със светла ( тъмна коса) и светли очи или със тъмни очи тъмна коса и леко мургавички :) и да е високичък , да не е дебел , нито пък мн мусколест :)
tra-la-la
11-19-2006, 19:47
awe priqtelu ti ne6to reklama li siii praaaaiiiiii6 ne te znam ama razni dre6ki reklamira6 razni muskuli samo predi da pi6e6 pro4eti pravilata 4e tva po4va da mi bie na ne6to a za opisanieto koeto si dal ami batka mislq 4e dre6kite sa ti second hand, nisuk okolo 120 sm, ple6iv,diariti4ni na cvqt o4i , oformeno tqlo v vid na HOLMAR SIMPSoN zadnik kolkoto na slon
malkata_
11-19-2006, 19:52
Ami as haresvam....nemnogo visoki..svetla kosa..e moje i na ki4yri da e...leko myrgav..zeleni o4i(pri lipsa na takiva..stavat i kafqvi i sini)ne mnogo myskolest no vse pak vyv forma..tva e za van6nostta...a po dy6a-prosto milo mom4e koeto da pravi vsi4ko za men(tai kato svestnite sa na iz4ezvane-se radvam 4e yspqh da si namerq takova mom4e) :smt016 :lol:
malkata_
11-19-2006, 19:58
awe priqtelu ti ne6to reklama li siii praaaaiiiiii6 ne te znam ama razni dre6ki reklamira6 razni muskuli samo predi da pi6e6 pro4eti pravilata 4e tva po4va da mi bie na ne6to a za opisanieto koeto si dal ami batka mislq 4e dre6kite sa ti second hand, nisuk okolo 120 sm, ple6iv,diariti4ni na cvqt o4i , oformeno tqlo v vid na HOLMAR SIMPSoN zadnik kolkoto na slon
xaxaaxaxaxaxa e tva napravo me zakopa.....otkade pyk da znaem 4e ne kazva istinata :lol: malko veroqtno no ne nevazmojno :smt016 !!!Ei myjki opisanieto e napravo jestoko-izkarva6 se stra6en pi4aga :arrow: a ako e taka pe4eli6 edna macka ot men ama ne garantiram 4e 6te ti e vqrna :!: :twisted: xexexe naprao 6te se vliuba v tebe-samo se bazikam ne se sardi :smt016
christina_aguilera
11-19-2006, 20:28
Еми...да е със светла кожа,тъмна коса и светли очи(за предпочитане зелени),да са слаби,не много мусколести и да е по-висок от мен..Току що описах гаджето си ама ся нали трябва да му направя малко advertisment :mrgreen: :smt007 :smt008
skate_warrior
11-19-2006, 20:48
хяхя.. сега и аз да си направя една реклама... :-k :mrgreen: :twisted: :roll:
а с горе-долу дълги и къдрави коси?Харесвате ли? :)
brutal_baby
11-19-2006, 21:10
а с горе-долу дълги и къдрави коси?Харесвате ли? :)
мии аз мн се кефя на момчета с дълги къдрави коси:))много са яки
Joey Tempest
11-19-2006, 21:39
^^
А с прави? :lol:
Сега ше ме накарате да си направя студено къдрене, ххаха. :mrgreen: :lol: :twisted: :twisted:
P.S. Абе защо темата е в Секс, бре, нещо не мога да разбера.
brutal_baby
11-19-2006, 21:59
^^
Сега ше ме накарате да си направя студено къдрене, ххаха. :mrgreen: :lol: :twisted: :twisted:
мии поне за мен точно определен типаж момче няма!абе ти да не си някой металюга или само така си мисля:))
Visok, murgav, s palav pogled i emocionalno nestabilen. Takiva muje me vludqvat:)
marina star
11-20-2006, 03:45
kadravi!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
a "priatelu" sno6ti maika ti ne vika6e taka nali
ae girlz kakvi mom4eta haresvate? niski, debeli, rusi, 4ernokosi, sineoki, s kafqvi o4i...kazvaite
Темата ти не е за тук.
Иначе аз не се заглеждам особено по-външния вид,просто трябва да има моя характер,да ни е приятно заедно и винаги да намираме за какво да си говорим и какво да правим заедно. :wink: Досега рядко е имало такива хора,тъй че....
Оф,какво се притеснявате толкова?!?Както се казва "За всеки влак си има пътници!".Все някога ще се намери момиче,което д те хареса! Едни ще те смятат за грозен или отвратителен,с други-че си супер готин и сладък и ще дават всичко да са с теб :!: Не може никой на света да не те хареса!Това,че примерно един човек ти е казал,че не харесва как изглеждаш,не значи,че всички мислят така.
Аз къдрави не ги оби4ам... [-X С дълга права коса може, оба4е къдрава коса седи добре само на моми4е по мое мнение.
Ина4е аз ли4но харесвам тъмнокоси, с тъмни о4и и светла кожа. А за висо4ината нямам никви претенции стига разбира се да не е по-нисък от мен щот тва си е смешно ве4е. :P
breiii ti si mom4e me4ta be pi4!!! :roll:
Ами има достааа такива теми де,но да не влизаме в подробности.Ами харесвам черна коса,зелени очи и така да не е хилка,ама и да не е много мощен(приятеля ми :smt007 ).
Joey Tempest
11-20-2006, 20:02
^^
мии поне за мен точно определен типаж момче няма!абе ти да не си някой металюга или само така си мисля:))
Лошо ли е е, ако наистина съм някой металюга? :mrgreen: :twisted:
Az sym ot Varna. 180sm 73Kg hodq na fitnes ot 3 godini 4erna kosa pystri o4i obli4am se mn fe6yn :P i si tyrsq averka :P
pi6ete na : ac.milan.vn@abv.bg
pra6tam snimki v otgovor na va6i i koito smqta 4e lyja za ne6to moje mi pi6e ili naprao da ne pi6e nqkvi kompleksarski izkazvaniq v foruma
skate_warrior
11-20-2006, 21:15
Az sym ot Varna. 180sm 73Kg hodq na fitnes ot 3 godini 4erna kosa pystri o4i obli4am se mn fe6yn :P i si tyrsq averka :P
pra6tam snimki v otgovor na va6i i koito smqta 4e lyja za ne6to moje mi pi6e ili naprao da ne pi6e nqkvi kompleksarski izkazvaniq v foruma
... и си търсиш "аверка" от нета.. понеже си големия пич ... мдам... :roll: :wink:
malkata_
11-21-2006, 07:18
Woow e 6tom si takav pi4 si tarsi6 "averka" tyka v neta....xex to si e tvoe re6enie de :smt016 :mrgreen:
malka_sladuranka
11-24-2006, 12:24
много много яки...много мускулна маса :oops: само яки момчета :) ее и да са забавни разбира се
много много яки...много мускулна маса :oops: само яки момчета :) ее и да са забавни разбира се
E 4е то такива има ли? Яки, напомпани и забавни?!? :shock: Единствено може да им се забавляваш на микроскопи4но развитата мозъ4на клетка :lol:
SeX_In_BaTh_M
11-24-2006, 12:37
www.kris89.aha.bg какво ще кажете за този?:)
малко самореклама :oops: :wink:
teardrop
11-24-2006, 12:39
Нямам определени изисквания, не е важно да е с красиво, а да има чар. В тяло..пак няма много значение, но все пак ми харесват малко повече момчетата, дето не са хилави, но не са и прекалено мускулести, все едно от пластмаса направени...
А и, когато си с някой, независимо дали е страшен пич или не чак толкова, ако си го обичаш, за теб той е най-хубавият!
П.П. Има много такива теми...
malka_sladuranka
11-24-2006, 12:39
E 4е то такива има ли? Яки, напомпани и забавни?!? :shock: Единствено може да им се забавляваш на микроскопи4но развитата мозъ4на клетка :lol:
има разбира се. и не са 1 и 2ма. Моят приятел например е такъв :oops:
IKisseDAGirL
11-24-2006, 14:18
тъй като и аз съм висока, естествено, че предпочитам високите момчета 8) иначе за останалото нямам кой знае какви предпочитания, важното е да е сладур :P а точно сега моето момче е с черна коса, кафеви очи, съвсем леко мургав... и мн симпатичен, момче мечта за мен :D и доста от даскалото са му хвърлили око, но няма да стане =; :twisted: не си го давам за нищо на света
Харесвам момчета със светла кожа ,зелени очи, светла коса, да имат някаква мускулна маса , да са забвни , малко по високи от мен... хммм... :P
panterata
11-24-2006, 19:50
... и си търсиш "аверка" от нета.. понеже си големия пич ... мдам... :roll: :wink: хаах и аз такам викам :) =D>