PDA

View Full Version : Вече съвсем ме объркаха

KUM4o
11-19-2006, 18:01
Значи да ви разкажа и моята история....
Значи преди около седмица случайно някакви момичета ме набират по скайпа отворих им и от дума на дума се оказа ,че сме от един и същи град.Разбрахме се да се видиме и запознаем.След като ги видях едно от момичетата много ми допадна ,но със нея не успях да се запозная ,защото ми звъннаха по телефона и спешно трябваше да се прибера.След 2-3 дни случайно с въпросното момиче се запознахме и секи следобед с нейни фр се виждахме от ден на ден почнах да проявявам симпатии към нея тя също показва ,че не е безразлична към мене закачаме се гушкаме се и т.н. Тази вечер бяхме аз върпосното момиче и една нейна приятелка.Приказвахме си ,смяхме се и аз я хванах за ръката тя не се дръпна ами и тя си провря пръсчетата в мойте и ми се усмихна.Доста често се поглеждахме и тя ми се усмихваше и всичко беше много готино.Тръгваме си ние с нейната фр ,а аз и бях обещал ,че ще я закарам и по време на пътуването до тях я попитах дали е вярно това ,което ми казват за нея(нейните фр ми казват ,че тя ме харесва) и нейната фр ми казва не ,че те харесва но просто има по голяма симпатия към тебе от колкото към другото момче(това е един приятел с който заедно си караме моторите) на мен ми стана доста криво и се обърках съвсем.

malkata_
11-19-2006, 18:29
Ei pi4 vij sega...nqma kakvo da sly6a6 drygite...povqrvai mi..as napravih sa6tata gre6ka(nqma6e da bada sas sega6noto si gadje..ako ne bqh se osaznala navreme)..ako naistina haresva6 vaprosnoto momi4e...idi pri neq i pogovorete ako i tq te haresva vsi4ko 6te se naredi...ne sly6ai priqtelkata i nevinagi sa 4estni....moje pyk da te haresva i za tova da kazva taka otkade znae6 4e kazva istinata.....govori s tazi koqto haresva6 ne s tazi koqto si meni mnenieto prez dve minyti..toest neinata fr...ae kasmet!!! :D

KUM4o
11-19-2006, 18:33
Ами аз съм питал въпростното момиче за това и отговора и беше доста обнадеждаващ ,но и ти си права :) мерси все пак

koalka
11-19-2006, 18:36
Ами най-добре е да действаш,защото наистина имаш шанс...

11-19-2006, 18:40
Еми..тогава какво се колебаеш...действай..флирту ай с нея ;) Може и да излезнете само двамката някоя вечер,според мен ще ви е по-хубаво. :smt045
Хайде,усПех! :smt039

malkata_
11-19-2006, 18:42
Ot li4en opit znam,4e kogato dryg ti kazva ne6ty za nqkoi svoi priqtel ili ptiqtelka..pri vse 4e znae kakvo izpitva6 vingai ima zavist..strah vrazkata vi da ne izleze po zdrava ot ne4iq dryga....a pak i 6tom kazva6 4e si q pital i ima6 6ans...ako tolkova q haresva6 ni6ty ne trqbva da ti pre4i..povqrvai mi znam kakvo govorq :mrgreen: :wink:

malkata_
11-19-2006, 18:43
hei nova sym tyk...ot dnes de...q kaji kak da si sloja avatar!!!??? :twisted:

white_chik
11-19-2006, 19:15
Еми имам две теории.
Първата-въпросната "приятелка" завижда или те харесва и иска да ви развали работата.
Втората - Момичето,което харесваш,също те харесва,но е казала така,защото не е сигурно ти какво чувстваш и не иска да излезе глупачка,ако примерно ти я одрежеш.Иначе по това,което разказа,за нейното държание,човек няма как да не отсъди,че м/у вас прехвърчат някакви искри,но за да разбереш какви точно,трябва да поговориш с нея,да й признаеш,че ти допада и да видиш какъв ще е нейният отговор :wink:

Fallen_angel```
11-19-2006, 20:11
Айде куме напред :-D Мисля че ти казах мнението си а ако не съм - разговаряй с нея , изяснете се и т.н. ти си знаеш :lol: айде лека нощ на всички :smt006

KUM4o
11-20-2006, 03:13
Айде куме напред :-D Мисля че ти казах мнението си а ако не съм - разговаряй с нея , изяснете се и т.н. ти си знаеш :lol: айде лека нощ на всички :smt006
Вики днеска като я видя ще си поприказваме :) и благодаря на всички дето написахте по нещичко

DevilWish
11-20-2006, 04:47
Of mi sigurno izpitva ne6to kym teb.Ne e vyzmojno da ne te haresva spored men.Az ako te fana za raka opredeleno 6te sym fall in love haha :mrgreen: