PDA

View Full Version : Дали има недостижими момичета?

vvs_go
11-19-2006, 21:01
Значи има едно момиче на моята възраст (15) която е страхотна супер чаровна мила абе всичко и се държи супер с мен но като приятел. Ако трябва да съм честен ми изглежда доста недостижима. Тя е много харесвана изобщо доста "мъжленца" си пробват късмета, но тя е независима. В интерес на истината тя ходи с 5 години по големи момчета, които (за жалост) не са некви пиклювци, а са реализирани (доколкото на 20 може 4овек да се реализира) мъже спортисти най 4есто. Въпроса ми е има ли недостижими момичета? И как да ги свалим на земята?
П.С. Не съм си пробвал късмета просто питам.
П.С.2 Аз съм готин с добра физика и излъчване.

11-19-2006, 21:20
Mi qvno tq gleda da hodi s batkovci,deto da q vodqt po gotini mesta,da q karat,da q 4erpat i nakraq hubavo da q izpecat!Normalno za edna malka pikla s fizi4eski dadenosti!

TheFreakBoy92
11-19-2006, 21:27
Mi qvno tq gleda da hodi s batkovci,deto da q vodqt po gotini mesta,da q karat,da q 4erpat i nakraq hubavo da q izpecat!Normalno za edna malka pikla s fizi4eski dadenosti!

дам.има нещо такова....

brutal_baby
11-19-2006, 21:57
няма такова животно! всички са достижими само се правят!мн тъпи парчета! знам че е по интересно когато момчето те търси и тн! но всичко си има граници!щом са НЕДОСТЖИМИ значи за нищо не стават!има мн по свестни момичета които са земни но ВИЕ момчетата не ги забелязвате защото мислите с долната си глава а не и по малко с горната

11-19-2006, 23:25
Момичета са достижими
Момчетата не ! :D

Пример:Аз :smt004

The`G_i_r_l
11-19-2006, 23:46

дам.има нещо такова....

и аз подкрепям :mrgreen: Да ходиш с някой който е пълнолетен е голямо предимство :wink:

Nadelina
11-20-2006, 04:52
Nedostijimi momicheta li? Ne... :) Prosto ima glupavi momcheta... Az sym na mnenie che koito znae kak da si poiska - poluchava.. Nabludavala sym mnogo hora... mnogo momicheta i momcheta... sashto taka gledam po sebe si.. i moite useshtaniq... :P Mislq che tq oshte ne znae kakvo e da obichash....

ATAKABG
11-20-2006, 05:21
абе попринцип не би трябвало да има недостижими момичета... С много желание и усилие всяко момиче може да бъде "свалено". Но все пак много високоранговите мацки се "свалят" доста по-трудно,отколкото по-обикновените момичета. И за да тръгнеш с такава трябва някак и ти да станеш от нейния "ранг" (на нейното ниво),че дори и по-висок,ако не си.

marche
11-20-2006, 06:12
ima,no ne sa nekvi deto izlizat s 5 godini po golemi.syglasna sym s mneniqta na brutal_baby i na gosta

ftw
11-20-2006, 08:20
Няма , но бруталбой е прав определено. Все пак си има една поговорка от 1 филм - "Когато видиш 1 красавица в дискотеката , знай ,че някъде там има някой , който вече му е писнало да я оправя".

maldini
11-20-2006, 08:53
Има недостижими момичета разбира се.Повечето от тия "курвета",които ходят с батковци са недостижими за един петнадесет годишен хлапак като теб примерно.Тези "курвета" са тъпи и ,колкото и да ги охажваш те няма да ти разберат мислите.За всеки човек има недостижими хора.

koalka
11-20-2006, 10:57
На въпроса ти дали има недостижими момичета-не няма.Всяка търси нещо определено-коя секс,коя любов,коя пари и коли и така.Но виж...тая по дето си хлътнал май се интересува само от коли,естествено батковци(без тях не може) и пари най-вероятно.В никакъв случай не мога да кажа,че тва момиче е обичало,защото да си пада по много момичета...Ами явно ако си по-малък няма да се впишеш в графика й. :lol: Заеби я тая,не си струва,ако само това търси.Има много по-добри момичета,скромни,ценящи истинските чувства.Гарантирам си,че с такова момиче ще си истински щастлив.

air_J
11-20-2006, 11:34
Тя навлиза едва-едва в пубертета, така че, ако се прави на недостъпна, значи за момента е. В смисъл - когато момичетата са в пубертета ги прихващат различни пубертетски кризи (при нас момчетата е същото), мислят си я че са недостижими, я че само те могат да скъсат с момчето и момче не може да ги скъса, я някоя друга пубертетска глупост. Впоследствие се оправят (макар някой да се оправят доста по-късно от пубертета) и нямаш проблеми.
П.С.> След като батковците успяват да я свалят значи не е недостижима като цяло, а недостижима за теб (поне към момента), което е доста различна ситуация. :-({|=

iiirish
11-20-2006, 11:49
щом е избрала да бъде с подобен тип мъже, надали някой ще успее да я приземи на земята. когато тя самата осъзнае, че иска нещо различно, едва тогава нещата ще се променят. но щом сега се движи винаги с такива хора и е сигурна, че иска да е с тях, никой няма да успее да наложи мнението си над нейното

panterata
11-20-2006, 20:21
няма нищо недостижимо :) стига да му намериш "цаката" ;) успех и не се предавай

kiroo
11-20-2006, 20:45
за мен panterata е недостижима :-D :P

panterata
11-20-2006, 20:53
за мен panterata е недостижима :-D :P :oops: :oops: :) за мен kiroo е мн мн сладък :) :smt007

iskamTe_vednaga
11-21-2006, 07:51
Значи има едно момиче на моята възраст (15) която е страхотна супер чаровна мила абе всичко и се държи супер с мен но като приятел. Ако трябва да съм честен ми изглежда доста недостижима. Тя е много харесвана изобщо доста "мъжленца" си пробват късмета, но тя е независима. В интерес на истината тя ходи с 5 години по големи момчета, които (за жалост) не са некви пиклювци, а са реализирани (доколкото на 20 може 4овек да се реализира) мъже спортисти най 4есто. Въпроса ми е има ли недостижими момичета? И как да ги свалим на земята?
Nqma takova jivotno "nedostijimo momi4e" prosto ne si nameril pravilniq podhod kam neq.otnostno vazrasta 4ovek ne se opredelq po neq.edin malak primer samata men az predi hodeh s po golemi i kakvo se okaza sega !?! hoda s edno mom4e na moite godini i ve4e sme zaedno 1 god i 6 meseca
P.P obra6tai i vnimanie badi vinagi okolo neq..nqma kak da nepomogne i razbirase badi sebesi . ;-)

pinK_Baby
11-21-2006, 09:47
щом е избрала да бъде с подобен тип мъже, надали някой ще успее да я приземи на земята. когато тя самата осъзнае, че иска нещо различно, едва тогава нещата ще се променят. но щом сега се движи винаги с такива хора и е сигурна, че иска да е с тях, никой няма да успее да наложи мнението си над нейното

Така е , човек преминава през различни фази от живота си и сам решава как да живее...Ти нямаш право да я съдиш или нещо такова , просто сте различен тип хора...Приеми , че тя не е за теб и си намери някоя сладка мацка , която ще можеш да "достигнеш".....Кво да се прави , нали винаги забранения плод е най-сладък....И още нещо искам да кажа на тия , които казаха ,че има физически дадености и се възползва от това...Ами тя трябва да е страхотна патка , за да не използва по един или друг начин това че е красива... :wink: Съгласна съм също и с air_J - недостижима е за теб , но не и за някои други по простата причина , че има приоритети , различни от твоите

kobrichka
11-21-2006, 10:01
Дали има недостижими момичета?- Не нямя.а и едно 15 годишно момиче няма как да е недостижимо както каза iskamTe_vednaga "такова животно няма".Има момичета които имат вяра в себе си,гордост но това не ги прави недостижими.Има момичета които се опитват да бъдат ледени кралици с ледени сърца,но винаги ще се намери човек които да растопи леда.Така че моето мнение е че недостижими хора няма т.е. няма и недостижими момичета.

niki000
11-21-2006, 10:13
Kogato ne6to ne stava s pari to stava s mnogo pari :?

HagpycaH
11-21-2006, 10:22
Няма недостапни или недостижими жени(момичета)има само надути и комплексирани момиче няма такова като недостъпни.

OPEL
11-21-2006, 11:58
Тя навлиза едва-едва в пубертета, така че, ако се прави на недостъпна, значи за момента е. В смисъл - когато момичетата са в пубертета ги прихващат различни пубертетски кризи (при нас момчетата е същото), мислят си я че са недостижими, я че само те могат да скъсат с момчето и момче не може да ги скъса, я някоя друга пубертетска глупост. Впоследствие се оправят (макар някой да се оправят доста по-късно от пубертета) и нямаш проблеми.
П.С.> След като батковците успяват да я свалят значи не е недостижима като цяло, а недостижима за теб (поне към момента), което е доста различна ситуация. :-({|=
Съгласен съм. Напълно съм съгласен.
И все пак съм на мнение че няма невъзможни неща, затова пробвай, а каквото стане стане.

П.С. Няма нищо подобно като недостижим човек....

IKisseDAGirL
11-21-2006, 12:32
не можеш да променяш вкуса на човек, щом тя си пада по такива, едва ли нещо може да се направи :roll: а честно казано я разбирам, след като е с хубав външен вид и може да има някой готин улегнал спортист с акъл в главата, за какво и са непораснали момченца, които още незнаят какво искат... не говоря за всички, но наистина голяма част от днешните тийнчета знаят само да мислят за простотии и да се лигавят, но да свършат нещо стойностно - =;

priti_kiti
11-21-2006, 13:34
ахахах тръгнали те те първа да я мислят ква е :lol: ми то е от ясно по-ясно кво иска и търси бе.. големи момчета,парички,колички,му колести тела.. туй то :) наистина един 15 годишен хлапак,който за нея е един от многото,едва ли би я впечатлил.. жалко, но истина :)

най-добре се откажи и не съжалявай ;)

Slave4You
11-21-2006, 13:52
Виж сега ако някое момиче си е втълпило в главата че иска да ходи примерно с 16 годишни руси синеоки момчета трудно ще го "достигнеш" освен ако не го накараш да се влюби в теб.Ако това момиче си е решило че иска да ходи с големи преуспели батковци малко трудничко ще го накараш да тръгне с някой на неговата възраст.Единственията начин е наистина да му грабнеш сърцето.

LO6IQ
11-21-2006, 15:40

дам.има нещо такова....

и аз подкрепям :mrgreen: Да ходиш с някой който е пълнолетен е голямо предимство :wink:
И аз...

vvs_go
11-21-2006, 20:22
Nqma takova jivotno "nedostijimo momi4e" prosto ne si nameril pravilniq podhod kam neq.otnostno vazrasta 4ovek ne se opredelq po neq.edin malak primer samata men az predi hodeh s po golemi i kakvo se okaza sega !?! hoda s edno mom4e na moite godini i ve4e sme zaedno 1 god i 6 meseca
P.P obra6tai i vnimanie badi vinagi okolo neq..nqma kak da nepomogne i razbirase badi sebesi . ;-) От всичките мнения твойто най ме успокои което е добре предвит къв невротик съм

TikiraYang
11-21-2006, 22:39
"алчният не спира парите да дублира,а любовта е приказна кучка,която в тях се взира"

iskamTe_vednaga
11-22-2006, 13:06
P.P obra6tai i vnimanie badi vinagi okolo neq..nqma kak da nepomogne i razbirase badi sebesi . ;-) От всичките мнения твойто най ме успокои което е добре предвит къв невротик съм
Не се отказвай от това което искаш и ще го получиш.Бъди постоянен и упорит. КЪСМЕТ

IlLuSi0nS`
11-22-2006, 18:17
няма недостижими.. тя може да е недостижима за теб, но явно е достижима за други.. всяко момиче е достижимо за тези за които тя харесва и иска..

white_chik
11-22-2006, 18:43
Еми,може би има недостижими момичета,но за всяка си има майстора.Според мен въпросното момиче просот е зряло за възрастта си и затова се чувства по-добре с по-големи момчета от нея,което не я прави недостижима,а може би различна и най-вече зряла.Иначе познавам момичета,които действително си облагодетелствани с външна красота и витаят в облаците,и въпреки че много момчета ги харесват,често пъти са сами,защото "няма достатъчно добър за тях".

ruff_rider_lady
11-22-2006, 18:44
Такива момичета НЯМА !!! Има само незаинтересовани момчета . :wink:

TheGod
11-23-2006, 13:44
Доста неща ми се въртят в главата, но все пак ще кажа каквото имам.
Може да преповторя някой, но все пак...

Първо такива момичета няма, не е имало и няма да има(което се отнася и за щсички останали хора-просто темата е за моми4ета).
Не е тя единствената която излиза с такива батковци...
Колкото и да е на 20 години не може да бъде преуспял или улегнал, той тепърва започва да навлиза в живота си(все пак е завършил даскало преди година-две)!
Ако спи с тях, значи е поредната курветина която иска да е над другите момичета и се мисли за нещо повече като ходи с някой си по голям от нея...
Обаче въпросът е какво искат тези по големи от нея - да я ч*кат естествено, щом все пак казваш, че е много хубава...
С пари, коли и т.н. това правят 99% от момчетата(щото все пак има си и някой които не мислят така)
Но както казах ако спи с тях не ти трябва такава според мен...
Освен ако не ти пука, че са я е*али 5-10 или там с колкото хора е ходила, човека!
Давам ти и един пример:
Моята приятелка например наистина е много хубава и адски много чаровна(момчета,пък и не само момчета, като я видят по 1 път-в смисъл да се запоснаят просто, и след това секи път я поздравяват усмихват и се и много други)
Първото нещо което видях у нея е този запленителен чар!
Но отначало си помислих, че е като по голямата част от момичетата в днешно време-да искат парички и колички и т.н., пък в замяна да дават дупето(меко казано), но за мое щастие не беше така за това сега е и с мен.
Нито съм богат нито имам кола(още нямам 18, но като навърша догодина януари и взема книжка живот и здраве все пак дъртия ще дава колата :) )
Но искам да ти кажа, че не съм я впечатлил с красота или пари, а защото наистина я обичам, както и тя мен!
Така че съм сигурен, че ще намериш по добро момиче от нея за теб или ще чакаш да разбере(ако изобщо стане), че не иска пари и коли-но ще си остане това, че са я минали 1 тон момчета и ще се разправя че спала с този спала с онзи и т.н., но пък ако ти не си такъв тип хора и не ти пука от това можеш да чакаш... :)

Успех!

zoben_pitbul
11-23-2006, 15:25
Такова животно като "недостижимо момиче" няма :wink: Вече за отделния човек може и да има(ако е много зле със свалките,а пък целта е от типа "витаеща в облаците").

Amayo
11-23-2006, 15:28

дам.има нещо такова....

Евентуално единствения шанс на човека е ако от разнообразие мацката реши да пробва с некой малък и късмета да я уреди с теб. Ама според мене бързо ще се откаже и ще се осъзнае че й е по добре с батковци. Що да зареже питомното да гони дивото?

die_die_my_darling
11-23-2006, 15:38
taq e o6te tapo lape misli si 4e kato e s batkovci e mnoo velika

Amayo
11-23-2006, 15:47
taq e o6te tapo lape misli si 4e kato e s batkovci e mnoo velika
Абе скии са за да я забележат батковците (от опит ти го казвам щото и аз съм такъв) явно има кво да покаже и не е шега работата :wink: .

Remini
11-23-2006, 16:10
Всяко момиче си има цака..просто трябва да я хванеш ако си пич :mrgreen: