View Full Version : dali sum vlubena ili ne? moderirano ot WIM
sexY_BaBy{}
11-20-2006, 11:11
ami taka xaresvam edno mom4e (jenkar) to su6to proqvqva nqkvi simpatii kum men ama t'va vse pak e normalno za jenkar ta kato go vidq i napravo surceto mi apo4va da bie sus 180 (tuka nqkude) udara v minuta mn go xaresvam ama ako me popitat za6to i az ne moga da otgovorq moje bi za6toto e adski sladuk i ponqkoga se durji mn milo no adski mn me drazni tva 4e se zaka4a s vsqka sre6tnata dori se celuva pred men s bra4etka mi s koqto presdi godina xode6e po edno vreme po4nax da go zabravqm 6tot ne go bqx vijdala nqkolko dena ama posle kato go vidqzx i vs se promeni ohhh kajete mi ko da prava
:smt010 :smt005 :-k :-k ](*,) ](*,) ](*,)
{Sweety_f}
11-20-2006, 11:41
em......nz kak moga da ti pomogna s jenkarite nqma kak da se opravish...
sunny_girl16
11-20-2006, 11:50
Щом е женкар ,както ти казваш, бягай далече от него. Нищо хубаво не може да се очаква ,а само ще ти разбие сърцето. такива хора не знаят истинския смисъл на любовта!
никой женкар не заслужава вниманието на едно свястно момиче :? тези, които се хващат на въдиците им са или прекалено наивни, или такива, които не подбират кой какъв е.
спри да се занимаваш с него докато е време, за да не си блъскаш после главата :-k
Mikohito
11-20-2006, 12:32
Единственото което бих ти дал като е съвет е да внимаваш с него защото има няколко типа женкари.Някой женкари са станали такива защото са били наранявани в миналото от момичетата и по някакъв начин се опитват да компенсират.Освен да си поговорите и да се изясните невиждам друг вариянт да разбереш дали има нещо към теб но все пак имай си едно на ум че може да иска само да те използва.
panterata
11-20-2006, 20:16
ако си абсолютно сигурна в него чак тогава се занимавай ( защото и женкарите могат да бъдат само с една ако мн я харесват ) а дали го обичаш - не просто мн го харесваш ти почти не го познаваш че да го обичаш. остави нещата такива засега. занапред то ще се види.. и кажи на братовчедка ти че го харесваш :) да не ходи да се мляска с него.. :) успех мила
Дори и да тръгнете,ако не те обича ви давам маскимум един месец.Скъпа,той е женкар,осъзнай се.Никога няма да е изцяло твой.А и това,че сърцето ти бие лудо не означава,че си влюбена.Може просто да го харесваш.
ако си абсолютно сигурна в него чак тогава се занимавай ( защото и женкарите могат да бъдат само с една ако мн я харесват ) а дали го обичаш - не просто мн го харесваш ти почти не го познаваш че да го обичаш. остави нещата такива засега. занапред то ще се види.. и кажи на братовчедка ти че го харесваш :) да не ходи да се мляска с него.. :) успех мила ami to bra4etka mi znae 4e go xaresvam :-D ama toi i se natiska6e vupreki 4e i tq moje6e da se drupne ama.......... ne 4e go xaresva tq predi xode6e s nego min god i sega i e antipati4en ama i az nz 6o prai taka
DiabolicAngel
12-09-2006, 10:41
Първо разбери дали те харесва поне малко и тогава виж какво ще правиш.Сега с тези догадки до нищо хубаво няма да стигнеш :!:
S_T_E_V_E
12-11-2006, 17:28
Абе мани ги тея глупаци - ще си поиграи с тебе и ще те остави! [-X
sexu_baby
12-29-2006, 10:55
abe xora da vi kaja az ve4e trugnax toq prosluvut jenkar oba4e sega ne6to ne varvqt ne6tata kakto az iskam smisal az ne govorq mn s nego a i toi ne iska da se celuvame kazva 4e uj go bilo sram da be ne mi se vqrva toi znae 4e az dosega ne sam se celuvala i nz dali zaradi tva xodime ot 1 sedmica a i ne6to kato 4eli mai ne si go xaresvam ve4e nz mn sum oburkana molq pomogne mi
smily_data_bg
12-29-2006, 10:59
Edit
NightFairy
12-29-2006, 11:05
никой женкар не заслужава вниманието на едно свястно момиче :? тези, които се хващат на въдиците им са или прекалено наивни, или такива, които не подбират кой какъв е.
спри да се занимаваш с него докато е време, за да не си блъскаш после главата :-k
passion_kisssss
12-29-2006, 14:51
мацка 6том е бройкаджия напрао си постави за цел да го забраи6!!!!!!!!!!!!!! аз хоех с 1 такъф и ми се еба майката!!!!!!!!!!!!!! не му вярвай кфото и да ти каже за едното ебане е !!!! [-X
alkobalko
01-04-2007, 08:41
Не се забърквай с женкари, не си заслужав. Единственото, което може да ти донесе една такава връзка е страдание. Много малко женкари могат да се променят, а останалите карат момичетата, които са с тях да страдат. Не се занимавай с него, скоро ще откриеш някой, който да е достоен за любовта ти.
_candy_girl_
01-04-2007, 09:03
заеби го има мн по сериозно момчета
ami vuprosa e 4e ve4e xodix s nego za 2 sedmici i ne6to i nakraq toi trugna s dr abe ne trqbva5e vupb6te da se zaburkvamn s nego ama..............................
ax lelelellele :lol:
moderirano ot WIM
tochka 10 ot prawinika
CrIsTiaNo_
01-25-2007, 12:20
"po edno vreme po4nax da go zabravqm 6tot ne go bqx vijdala nqkolko dena " opredeleno ne si vlubena :!:
"po edno vreme po4nax da go zabravqm 6tot ne go bqx vijdala nqkolko dena " opredeleno ne si vlubena :!: nali i az tva vikam :lol: ](*,)
ND4SPD_f
01-31-2007, 15:19
Щом е женкар ,както ти казваш, бягай далече от него. Нищо хубаво не може да се очаква ,а само ще ти разбие сърцето. такива хора не знаят истинския смисъл на любовта! absolutno to4no kazano :wink: qvno e 4e go haresva6,no 6tom e jenkar nai-dobre 6e e da mu predloji6 da tragnete i tam kvot stane,no sig sled tova ve4e nqma da misli6 za nego
ostavi go nishto dobro nqma da ti donese toi ne e za teb she go razberesh edin e jenkar dori da tragnesh s nego povqrvai mi che oshte na 2riq den i shte razberesh shto za stoka e shte ti donese samo bolka i ogorchenie opitai se da go zabravish nameri si nqkoe momche koito da e obichliv galioven i nai vajnoto da e samo tvoi :!: Toq jenkar (taka narecheniq) shte ti razmati samo mozaka i nishto drugo :!: POJELAVAM TI USPEH, DANO GO ZABRAVISH :!:
Щом е женкар ,както ти казваш, бягай далече от него. Нищо хубаво не може да се очаква ,а само ще ти разбие сърцето. такива хора не знаят истинския смисъл на любовта! absolutno to4no kazano :wink: qvno e 4e go haresva6,no 6tom e jenkar nai-dobre 6e e da mu predloji6 da tragnete i tam kvot stane,no sig sled tova ve4e nqma da misli6 za nego e xodix ve4e s nego za 3 sed i ve4e ot 2-3 sed ne xodim i pak ne moga da go zabravq mamka mu nz kvo da prava :smt010
Addicted_
02-04-2007, 06:45
Влюбена си! :-D
Princesata
02-04-2007, 09:07
Колкото се може по далече стои от женкар
Всеки някой ден,рано или късно си намира майстора. Така че, ако смята6, че може6 да укротиш звер4ето в него просто опитай, може и да стане. Ще ти дам един съвет на уше. Женкарите са свикнали да имат всяка която си пожелаят нали. Тогава не,падай в мрежите му,колкото и да е готин. А напротив,бъди недостъпна. Искушавай го, но после го отблъсни, дръж го в напрежение. Нека започне да си мисли че си трудно достъпно момиче и ако наистина той започне да има силни чувства към теб то тогава няма да се предаде така лесно. Не се превръщай в поредната плячка а го накарай да те преследва дълго, за да повярва че си единствената и да кротне. Може пък и да стане. Използвай чара си и го побъркай, мъжете обичат да бъдат разигравани. Но все пак внимавай и първо помисли струва ли си. И ако да действай. Ако пък се окаже глупак по- добре да разбереш по-отрано за да не си губиш времето с него. Успех!! :D :D :D
Всеки някой ден,рано или късно си намира майстора. Така че, ако смята6, че може6 да укротиш звер4ето в него просто опитай, може и да стане. Ще ти дам един съвет на уше. Женкарите са свикнали да имат всяка която си пожелаят нали. Тогава не,падай в мрежите му,колкото и да е готин. А напротив,бъди недостъпна. Искушавай го, но после го отблъсни, дръж го в напрежение. Нека започне да си мисли че си трудно достъпно момиче и ако наистина той започне да има силни чувства към теб то тогава няма да се предаде така лесно. Не се превръщай в поредната плячка а го накарай да те преследва дълго, за да повярва че си единствената и да кротне. Може пък и да стане. Използвай чара си и го побъркай, мъжете обичат да бъдат разигравани. Но все пак внимавай и първо помисли струва ли си. И ако да действай. Ако пък се окаже глупак по- добре да разбереш по-отрано за да не си губиш времето с него. Успех!! :D :D :D ms mn za suvet4eto
gerinceto
02-06-2007, 11:34
Щом е женкар ,както ти казваш, бягай далече от него. Нищо хубаво не може да се очаква ,а само ще ти разбие сърцето. такива хора не знаят истинския смисъл на любовта!
По думите ти разбирам, че той гледа да се обвърже с всяко врещнато момиче. По добре го забрави!!!
preslav44enceto
02-10-2007, 11:59
PRESI lei lei
pii edna boza !! :smt026
P.S. :smt026
:-s
pii edna boza !! :smt026
P.S. :smt026
6to pa boza
:-s
second_heartbeat
02-10-2007, 19:10
Абе женкар.. или момче което влиза в пубертета и не знае къде е тръгнало? Пробвай се да му кажеш, че го харесваш. Може пък да има повече от симпатии към теб.
Fucking_Bitch
02-10-2007, 19:16
И според мен.колкото по-далече,толкова по-добре!
MiMs_Fallen
02-10-2007, 21:01
oOo povqrvai mi ni6to nqma da izleze az samata si izpatih ot takyv smisal vryzkata ni be6e 1 mec i posle se razdelihme ne o4akvai da izleze ne6to...pone az taka mislq vapreki 4e vinagi jenkarite sa mn qki ne si zaslujava...ama vse pak ti trqa si re6i6 nai-ve4e :]]] aide yspeh dano izleze dobro mom4e :]
ooo da mn dobro mom4e e nema 6to ::: ::: ama :smt007 :smt007 #-o #-o