View Full Version : lubov = bolka
Nadelina
11-20-2006, 15:15
Chuvstvam se ujasno.. Razbita.. Naranena.. Razplakana.. Stradashta.. Ne znam kakvo da napravq za da se otarsq ot misalta za nego..... Znaete li kakvo stana? Imam Rojden Den na 15-ti.. i reshih da mu pratq sms.. ako iska da doide.. (a nie ne si bqhme govorili ot 7 meseca)... Toi ne doide... No ot togava mi se vkluchva v chata i mi govori ujasni neshta .. shte citiram - "Mina poveche ot polovin godina a ti si si sashtata.. nqma da se promenish..Situaciata ni e takava zaradi teb.. zaradi fatalnata ti greshka.. i sega nqma vryshtane nazad.. nishu nqma da e kato predi.. nikoga... choveka koito ti poznavashe go nqma.. promenih se.. nqma da pozvolq da stane kakto stana togava.. ne mi puka predi kolko vreme e bilo az pomnq i ne vqrvam ti nqkoga da se promenish.. zabravi me... ostavi me .. ne me tyrsi.. ne me interesuvash.. razbirash li..." :( :( :( :( :( Ne iskam da se sluchva tova.. Ne iskam... A razbiram che az i toi nikoga nqma da bydem tova koeto az iskam.. i za koeto mechtaq.. :( Toi me mrazi.... :(
keep on walking...
светът не свършва, напротив
summer_04
11-20-2006, 15:27
emi samo moga da kaja,4e sujelqvam,6toto qvno o6te go obi4a6,a toi da se durji taka!edinsvenoto ,koeto moje da napravi6 e da se opita6 da preodolee6 bolkata!a znma ,4e tova hi4 ne e lesno,no kakto kazaha gore jivota produljava po edin ili drug na4in!
teardrop
11-20-2006, 15:49
Както пише в подписа на summer_04, не си заслужава да плачеш за нещо, което не може или не иска да плаче за теб :wink:
щом той иска да го оставиш и да не свързваш по никакъв начин живота и чувствата си с него, тогава го направи! колкото и да боли, колкото и да страдаш трябва да се примириш и да обърнеш следващата страница!
сигурна съм, че съвсем скоро в живота ти ще се появи човек, който наистина ще те заслужава, пък и тогава ти ще си взела поука от предишните си грешки, каквито и да са били те
He3HauKa
11-20-2006, 16:56
И аз бях в подобна ситуация.След време ми каза ,,Аз ти говорих тези неща ,за да те отблъсна''.Може би и при твоето момче е така,защото иначе едва ли щеше да си направи труда да ти пише такива работи.На мен ми отне година за да мога да се разбера с онзи глупак и съжалявам за пропиляното време,защото просто не си е заслужавало.Запомни ,че хората грешат и прощават и ако той неможе да ти просто,значи не те обича достатачно,че да се пребори със себе си.Остави го,не го търси,не му пиши ,игнорирай го ,продължи напред.Ако той държи на теб ще те потърси сам и съм сигурна ,че горчиво ще съжалява ,че те е наранил с думите си.Ако мога да ти помогна с нещо -> ЛС
FiRe_LaDy
11-20-2006, 17:42
Pri men e syshtoto samo deto momcheto koeto obicham nqmashe smelost da mi kaje nqkoq ot tezi dumi li podobni ... zashtoto se strahuva,za nego e tvyrde silno!I az akto teb se obvinqvah,rqzah si venite i kvo li oshte ne.Imah momenti na problqsyci i sa osyznavah .. znaeh che ne moga da sym s nego i vypreki sichko se boreh ... no veche nqma smisal.I az kato teb misleh che steva svyrshva,che tova e kraq!No ne e taka .. pogledni napred.Znam che boli i ne go otricham zashtoto i men me boli,no tova e jivota.Bolka -> radost -> pak bolka -> pak radost ... i t.n. .... Ne se otchaivai .. jivota prodyljava s nego ili bez nego.POkaji mu xche mojesh bez nego i toi sam shte osyznae,che toi ne moje bez teb,no shte e kysno. :wink: Gore glavata.S teb sym 8)
Ами не ти е лесно положението...За онова момче ли става въпрос?Ами явно доста се е променил и не знам какво толкова си направила,че така да се отнася с теб!Но няма смисъл да се измъчваш.Ти имаш чувства към старото момче,а не към промененото-осъзнай го.
[m!s$_k@pr!$]
11-20-2006, 17:52
повярвай-да обичаш означава само да страдаш. във всеки един миг, в който си без него ти се питаш "къде ли е?" "с кои ли е?" "какво ли прави сега?" "дали ще ми се обади"...и т.н.
Може и да ви се струва странно на някои, но тва е факт
любовта е страдание, и тва е :(
а ти ако наистина си го обичала...не мога просто да си представя сега какво ти е
perky_girl
11-20-2006, 18:22
Според мен,най-добре е да изчакаш да мине още време и тогава може би ще ти стане полеко..макар,че времето не ти помага да забравиш болката,а само да я потъпиш..дано по-бързо успееш да го забрвиш
miloto_girl_4e
11-20-2006, 18:25
Какво да ти кажа?
Не заслужава да плачеш за такова момче, което .. определено не те заслужава и не знае как да се държи..
Не знам защо ти ги говори тези ужасни неща, явно преди време наистина си го наранила ..
Какво да направиш ли?
Просто направи всичко възможно, за да го забравиш...
Той за съжаление явно не се интересува от теб, такаче е по-добре да не му досаждаш...
GalleNo_MoMi4eNce
11-20-2006, 18:27
A ti napravila li si neshto za da ti govori taka?naranila li si go ?kade si sgreshila ta da te misli za takava ili pak da ti govori takiva ujani neshta!Na men mii se e sluchvalo neshto podobno no beshe po razlichno!i az misla che s vremeto vsichko shte mu mine i m0je bi shte te potarsi znaee li se...pochakai malkO!
sujelqvam naistina napravila si vsi4ko po silite ti neznam kude si sgre6ila prosto toi ne iska tova da produlji ...
panterata
11-20-2006, 20:11
не се отказвай лесно ! покажи му че си се променила. не се примирявай с отказа му щом мн го обичаш. акоо и след мн опити нищо не стане.. :( ще го забравиш.. след време успех :)
BeBcHeTo
11-20-2006, 20:16
Много гадно наистина....и при мен се полу4ава някакфа такава ситуация.Но се опитай да го забравиш знам 4е няма да е лесно но други исход няма...Са4увствам ти :( :( :(
Chuvstvam se ujasno.. Razbita.. Naranena.. Razplakana.. Stradashta.. Ne znam kakvo da napravq za da se otarsq ot misalta za nego..... Znaete li kakvo stana? Imam Rojden Den na 15-ti.. i reshih da mu pratq sms.. ako iska da doide.. (a nie ne si bqhme govorili ot 7 meseca)... Toi ne doide... No ot togava mi se vkluchva v chata i mi govori ujasni neshta .. shte citiram - "Mina poveche ot polovin godina a ti si si sashtata.. nqma da se promenish..Situaciata ni e takava zaradi teb.. zaradi fatalnata ti greshka.. i sega nqma vryshtane nazad.. nishu nqma da e kato predi.. nikoga... choveka koito ti poznavashe go nqma.. promenih se.. nqma da pozvolq da stane kakto stana togava.. ne mi puka predi kolko vreme e bilo az pomnq i ne vqrvam ti nqkoga da se promenish.. zabravi me... ostavi me .. ne me tyrsi.. ne me interesuvash.. razbirash li..." :( :( :( :( :( Ne iskam da se sluchva tova.. Ne iskam... A razbiram che az i toi nikoga nqma da bydem tova koeto az iskam.. i za koeto mechtaq.. :( Toi me mrazi.... :(
1-та ти любов ли ти е бил щом 7 месеца не можеш да го забравиш?И какво си направила че да се скарате?
Много гадно наистина....и при мен се полу4ава някакфа такава ситуация.Но се опитай да го забравиш знам 4е няма да е лесно но други исход няма...Са4увствам ти :( :( :(
И аз съчусвам .. много гадно #-o